Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΕυχαριστώΤσεκ, μολις μου απαντησε ο γιατρος. πισω βαλαμε περιπου 1000 μοσχευματα (3000 τριχες ηταν τα δικα μου) και τα υπολοιπα 800 μοσχευματα μπροστα (τα οποια ηταν αλλες 2.200 τριχες περιπου)
Οσον αφορα τα εργαλεια το χαρτι εγραφε οτι θα χρησιμοποιησει απο 0,8 εως 1.2
το αυτοματο το οποιο χρησομοποιησε πολυ λιγο
Γιατί τόσο μεγάλο ; 1,2 ;
Το αυτόματο που λες τι ακριβώς είναι ;
Γνωρίζεις αν έχει σάιτ ο γιατρός ;
τεχνικες ερωτησεις μη με πολυρωτατε δεν γνωριζω κ πολλα
Καλό θα ήταν μιας και είσαι το πρώτο περιστατικό του γιατρού στο φορουμ να γνώριζες δυο τρία πραγματα παραπάνω . Τεσπά καλή φυτρωση και πάλι και προσοχή στον ύπνο και γενικά τις πρώτες ημέρες που υπάρχει κυνδινος
Veron, εισαι διαχειριστης? γιατι αν οχι ασε καποιον διαχειριστη να μου κανει παρατηρηση αν δεν τηρω τιους κανονες του φορουμ.
παρακαλω μην αρχισουμε τα ασχετα, ευχαριστωπολυ.
το αποτελεσμα που ποσταρες ειναι αν θυμαμαι καλα 2500 γραφτ η και παραπανω , και αυτα μονο στο μπροστα μισο του κεφαλιου. παρ'ολα αυτα νομιζω το παιδι ειχε αμφιβολια ή μια ανησυχία για την πυκνότητα.Ρε παιδια επειδη καποιος φιλος παραπανω κραζει τη DHI και μου λεει να περιμενει μετριο αποτελεσμα αποτελεσμα σαν αυτα της DHI , μπηκα να δω μια παρουσιαση στη DHI και βλεπω αυτο...
Προβολή συνημμένου 19660
και καποιοι γραφουν εκει μεσα οτι δε τους αρεσουν οι κροταφοι και κατι τετοια,
Ημαρτον ρε παιδια κοιταξτε πως ηταν και πως εγινε ο ανθρωπος. 20 χρονια νεοτερος.
Μια μικρη παρενθεση εκανα ας μη βγουμε εκτος θεματος ομως,ευχαριστω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το αποτελεσμα που ποσταρες ειναι αν θυμαμαι καλα 2500 γραφτ η και παραπανω , και αυτα μονο στο μπροστα μισο του κεφαλιου. παρ'ολα αυτα νομιζω το παιδι ειχε αμφιβολια ή μια ανησυχία για την πυκνότητα.
H δευτερη στο ιδιο σημειο.Αυτό που λες είχε 1.300 grafts.