John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
καλη επιτιχια κ απο μενα αν και θα εχεις σιγουρα..φενεται το πραμα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giwrgos athina είπε:καλα αποτελεσματα να εχεις φιλε..αν και φαινεται οτι θα τα εχεις....
prowler3 είπε:Καλά αποτελέσματα φίλε elmajiko!
Φαίνεται οτι έχει γίνει πολύ ωραία δουλειά!
n094 είπε:υπομονή... τα καλύτερα έρχονται.
danceworld_2001 είπε:Καλησπέρα φίλε elmajiko!! Ομολογώ είχα χάσει το νήμα αυτό γιατί το καλοκαίρι λόγω διακοπών κτλ ελάχιστα έμπαινα στο φόρουμ. Καταρχάς καλή επιτυχία. Ομολογώ με τα λόγια σου, και όσα πόσταρες, ενίσχυσες ακόμη περισσότερο την επιλογή μου για τον Μιχάλη στην επερχόμενη επέμβαση που έκλεισα 27-28 Δεκεμβρίου 2013.
Και για τους άλλους που έκαναν ορισμένες παρατηρήσεις, να επισημάνω πως ο Μιχάλης ειναι λεπτολόγος στην δουλειά του και πάνω απο όλα άνθρωπος. Όσο για το δικό του κεφάλι, υπάρχουν άτομα που δεν τους νοιάζει η τριχόπτωση και η αραίωση, και εγώ τον ρώτησα γιατί δεν βάζει μαλλί και μου είπε γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν παρα μόνο τον εαυτό του.
Κάποια στιγμή θα κάνει και αυτός, γιατί όντως αυτός που πουλάει κάτι καλό ειναι και η εικόνα του να ειναι παράλληλη με αυτό που πουλάει, στην περίπτωση του όμως εμένα προσωπικά τι με νοιάζει αν ειναι καραφλός ή οχι, την δουλειά του που ξέρει να την κάνει καλά, θέλω να την κάνει και σε εμένα.
danceworld_2001 είπε:Ρε παίδες τον μπανιάρατε τον άνθρωπο και τώρα πως θα μάθουμε εμείς οι ενδιαφερόμενοι την πορεία του? Τις τελευταίες μέρες επικοινωνώ με όλους όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση τελευταία στον Μιχάλη για να πάρω feedback για την επιλογή μου. Ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση το παιδί εδώ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gkast είπε:danceworld_2001 είπε:Ρε παίδες τον μπανιάρατε τον άνθρωπο και τώρα πως θα μάθουμε εμείς οι ενδιαφερόμενοι την πορεία του? Τις τελευταίες μέρες επικοινωνώ με όλους όσους έχουν κάνει μεταμόσχευση τελευταία στον Μιχάλη για να πάρω feedback για την επιλογή μου. Ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση το παιδί εδώ.
Όντως γιατι έτσι τι παίχτηκε .....θα μας ενημερώσει ο admin να μάθουμε το λόγο ?
danceworld_2001 είπε:Ρε παιδιά, δεν ειναι ουτε φίλος μου ούτε τίποτα ο άνθρωπος, αλλά εδώ έχουν περάσει χειρότεροι και χειρότεροι και απείρως προκλητικότεροι. Θυμάμαι τι είχε γίνει με τον elmajiko. Νομίζω έπρεπε να ήταν προσωρινό το ban οχι μόνιμο. Τέσπα, η διοίκηση ξέρει καλύτερα. Μέσω άλλου παιδιού που τον ξέρει απο εδώ επικοινωνήσαμε μέσω email και fb, μου έστειλε φωτογραφίες πριν και μετά, ειναι στους 4 μήνες, έχει αρχίσει να αρπάζει ενα 20-25% και ήδη η διαφορά ειναι τρομερή, αν πάνε όλα καλά θα ειναι θεαματικό το αποτέλεσμα του, κρίμα όμως να μην το δείξει εδώ να δούν και τα άλλα παιδιά. Εγώ την πληροφόρηση μου την πήρα απο τα παιδιά που έκαναν προσφάτως και η επιλογή μου στον γιατρό έχει επιβεβαιωθεί.
giwrgos athina είπε:τουμπανο εγεινες φιλαρακι....αλλος ανθρωπος...