Η άποψη σας για τα αποτελέσματα σας δεν μπορεί να θεωρεί αντικείμενικη. Λέτε πράγματα στον αέρα και το μόνο επιχείρημα σας είναι ότι είστε γιατρός και ξέρετε καλύτερα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν ξέρουν. Εννοείται ότι θα προσπαθήσετε να ανατρέψετε όσα λέμε προκειμένου να δικαιολογηθείτε. Όπως στην προκειμένη περίπτωση που θα μας βγάλετε και τυφλούς οτι δεν βλέπουμε ότι η εικόνα της δότριας του δεν είναι φυσιολογική μέχρι τώρα από ότι φαίνεται στην φωτογραφία και εσείς τα βγάζετε όλα φυσιολογικά. Τουλάχιστον αυτό είναι καλό γιατί θα ξέρει όποιος σας επιλέξει ότι πάντα θα προσπαθήσετε να τον πείσετε ότι όλα είναι φυσιολογικά.Εννοεις να μην παραθετω στοιχεια που βοηθούν τον αντικειμενικό αναγνωστη να βγαλει έγκυρα συμπερασματα προκειμενου
να βγαλει συμπερασματα που προτιμας εσυ από τις θολές, κουνημενες και κακοφωτισμενες φωτογραφιες που μεγεθυνεις μπας και "εντοπίσεις" κατι?
Στο θέμα της δότριας δηλαδή για να καταλάβω είστε ικανοποιημένος με την τωρινή εικόνα της δότριας που επισυνάπτω;
Δεν μου αρέσουν οι φωτογραφιες, ειναι θολες και κακής ποιότητας. Η δότρια είναι άψογη από την πρωτη στιγμη.,
Θεωρείτε ότι αυτή είναι η φυσιολογική εικόνα δότριας μετά από μια μικρή επέμβαση;
Εγω δεν θεωρω, εγω ξέρω τι ειναι. Εσύ παρότι δεν έχεις δει πότε δότρια από κοντα, θεωρείς πράγματα και μου κουνας και το δακτυλο. Ειναι λίγο αστείο, δεν νομίζεις?
Γιατί αν είστε τότε μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη για το πως θα έπρεπε να δείχνει η δότρια κανονικά και πως δείχνει τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Πραγματι έχουμε. Εγω έχω γνωση, εσυ έχεις άποψη και μάλιστα λάνθασμένη. Αλλα δικαιωμά σου, τσαμπα ειναι.
Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση της πάντως τους επόμενους μήνες.
Να εισαι καλά
Εγω λέω να σε καλεσω στο 6μηνο που θα έρθει ο ασθενης, να σου δωσω και μια ασπρη ποδια να κανουμε και συμβούλιο.
Για να σοβαρευτούμε
Με απόλυτο σεβασμό στην αναζητηση της αλήθειας σε ένα φορούμ, σας ανεβασα φωτογραφιες που δειχνουν αυτο που σε "ανησυχησε".
Επειδη οι φωτογραφιες ειναι αποστομωτικές, προτιμησες προσωπική επίθεση για την δηθεν παρέμβαση μου σε νημα.
Δεν θεωρω ότι εχω λιγοτερα δικαιώματα από τον οποιονδηποτε εδω μεσα ώστε να μην ποσταρω ή να μην παρεμεβαινω εγω ενω μπορεις εσυ.
Στο κατω κατω εγω προσφερω στοιχεια και φωτογραφιες και όταν χρειαστει ιατρική γνωση.
Εσυ στην προεκειμένη, και για πολλοστη φορά, προσφερεις εικασίες, δηθεν ανησυχία, θεωρίες και ψαχνεις να βρεις που κάνω λαθος, αναλαμβανοντας πλεον εσυ να μεγεθυνεις φωτογραφίες και να κανεις τον Σερλοκ.
Δικαιωμα σου αλλα φιλε μου η λύση για να μην έχεις αντιλόγο δεν ειναι να με φιμώσεις.
Η λύση ειναι να έχεις ισχυρότερα επιχειρηματα.
Εκtος αν ο @CVIAL διαφωνει και με περισρίσει.
Βρήκατε αλλη δικαιολογία τώρα ότι δεν είναι καλή η φωτογραφία.
Μια χαρά είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία και απεικονίζει πλήρως την πραγματικότητα. Σταματήστε να ψάχνετε δικαιολογίες για να δικαιολογήσετε να αδικαιολόγητα. Καταντάει κουραστικό. Και η συγκεκριμένη φωτογραφία ούτε καν ζουμ δεν έχει. Δεν χρειάστηκε... είναι ολοφανερο και χωρίς. Είναι όπως την ανέβασε το μέλος που κάνει την παρουσίαση χωρίς zoom. Μακάρι πάντως να βελτιωθεί η κατάσταση στους επόμενους μήνες όπως είπα και πριν.
Δεν μπορεί κανείς να συνομιλήσει μαζί σας αν δεν σας λέει σε όλα ναι. Κάθε φορά τα ίδια κάνετε και αρχίζετε επίθεση όταν κάποιος προσπαθεί να πει την άποψη του για κάτι που βλέπει και δεν σας αρέσει αυτό. Οπότε βλέπω ότι δεν οδηγεί κάπου αυτή η κουβέντα και το σταματάω εδώ. Καλή σας συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία: