Detumescence Therapy of Human Scalp for Natural Hair Regrowth'

pithikas

Well-Known Member
Oποιος εχει ορεξη να το κανει καθημερινα οπως το κανω αρκετα χρονια πιστευω δε θα χασει.
Αν και οταν δεν υπαρχει regrowth δε μπορει να αποδειχτει τιποτα, η καταπολεμηση του σκληροδερματος πιστευω ωφελει παρα πολυ, τουλαχιστον στην διατηρηση των μαλλιων.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntoon91

Member
Εχτες εφαγα φρικη, κάνω μασαζ με διαλλειματα πολυ καιρο. Εχτες το βραδυ ειχα μια φαινη ιδέα.. Κολλησα το προσωπο μου στο καθρεφτη και αρχιζα με τα δυο χερια με τους κομπους να πιεζω οσο πιο δυνατα μπορουσα, περιπου δυο εκατοστα δερματος και παρατηρούσα..είδα να ανοιγουν ποροι και να βγαινουν απο μεσα λευκα κομματια, εβγαλα δεκα δεκαπεντε κομματια, μετα απο πολυ προσπαθεια.. Θεωρω πως αν το δερμα μας από μέσα ειναι γεματο απ αυτο.. Πολυ δυσκολα θα εχουμε επανεκφυση, μου θυμιζει μια φωτο που εβαλε ο Γκομι παλια.. Δεν ξερω αν το ρολλερ, το διαλυει αυτό..
 

paretto

Active Member
Δεν βρηκα καποιο βιντεο ή κατι σχετικο με την τεχνικη της detu.

Μπορει καποιος με δυο λογια να πει ή να βάλει καποιο λινκ να δω πως γινεται;
 

fasda

Active Member
θα ηθελα να επαναφερω το θεμα που λεγατε πριν λιγα ποστ για το αυγουλιασμα(καρουμπαλο) μιας και το αποκτησα και εγω (με γεια μου) λετε να συσχετιζεται με την καραφλα?Gomi μιας και εισαι πιο ειδικος και παρατηρω οτι διαβαζεις πολλες ερευνες τι εχεις να πεις γιαυτο?
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
θα ηθελα να επαναφερω το θεμα που λεγατε πριν λιγα ποστ για το αυγουλιασμα(καρουμπαλο) μιας και το αποκτησα και εγω (με γεια μου) λετε να συσχετιζεται με την καραφλα?Gomi μιας και εισαι πιο ειδικος και παρατηρω οτι διαβαζεις πολλες ερευνες τι εχεις να πεις γιαυτο?

Όταν λες "απόκτησες" τι εννοείς? Είσαι σίγουρος πως δεν το είχες ανέκαθεν? Πόσο χρονών είσαι?
 

mimis giova

Active Member
ναι gomi..κ εγω..δεν το ειχα πριν..στο κεντρο του κεφαλιου..ενονεται σαν πυραμιδα..ενα καρουμπαλο...ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν το ειχα...κ αποκτιθηκε με τον καιρο..
 

fasda

Active Member
οχι δεν το ειχα Gomi μολις αρχισε η τριχοπτωση και μετα απο λιγο βγηκε το "καρουμπαλο"

ειμαι 20 χρονων
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τη συγκεκριμένη θεωρία την παρακολουθώ από όταν πρωτοβγήκε, ειδικά σε ξένα φόρουμ. Υπήρξαν αρκετοί που είπαν ότι δουλεύει, αλλά οι αρνητικές αναφορές ήταν αρκετά περισσότερες. Υπάρχουν αρκετοί παράμετροι πάνω σε αυτό που είναι αρκετά δύσκολο να το εξηγήσω όπως το έχω συλλάβει στο μυαλό μου. (Πάντα προσωπική άποψη)
Οι παράμετροι αυτοί, θα μπορούσαν να αφορούν στη θεωρία της διόγκωσης των σμηγματογόνων αδένων λόγω της δράση των ανδρογόνων στην περιοχή, μια θεωρία που έχει αναπτυχθεί ανεξάρτητα από την συγκεκριμένη μέθοδο-θεωρία της detu.
Σε ότι έχει να κάνει με ανδρογόνα, την συνέχεια την ξέρετε...άρα εδώ δεν έχω να πω κάτι.
Εγώ έχω δώσει περισσότερη βάση, στο θέμα της ίνωσης, της σκλήρυνσης δηλαδή του κολλαγόνου κάτι που σε πολλές μελέτες είχαν αρκετοί ασθενείς αλωπεκίας και ίσως μιας ελαφράς μορφής σκληροδέρματος και εν συνεχεία την επίδραση που μπορεί να έχει αυτό στο λεμφικό δίκτυο, όπου θα μπορούσε επίσης να χαρακτηριστεί μια μορφής λεμφοιδήματος.
Η μέθοδος detu, μπορεί να βοηθήσει αν γίνει σωστά και στα 2, αλλά είναι μεγάλο θέμα αυτό ως προς τα αποτελέσματα.
Μια αλοιφή που είχα αναφέρει στο θέμα του dermaroller, την οποία περιμένω να μου την φέρει το φαρμακείο (είναι σε έλλειψη) βοηθάει τους ιστούς να απαλλαγούν από αυτού του τύπου το κολλαγόνο. Υπάρχουν και άλλα πραγματάκια, αλλά δεν μπορώ να αναφέρω τίποτα, αν δεν τα δοκιμάσω πρώτος ο ίδιος.
Πάντως, ρολλερ μια φορά την εβδομάδα με βαθύ τραυματισμό (1,5 - 2mm) και ενδιάμεσα χαλαρό για 10 λεπτά (με 0,5mm) , + 3-4 λεπτά σωστό μασάζ detu, έχουν την δράση που θεωρητικά έχει η συγκεκριμένη αλοιφή που ανέφερα, αλλά μειωμένη κατά 80%, δηλαδή θέλει μακροχρόνια χρήση.

Πάντως αυτό το "καρούμπαλο" που αναφέρετε, σε εμένα έχει μειωθεί αρκετά....η επανέκφυση είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο
 

fasda

Active Member
Gomi εχω φρικαρει παντος με το καρουμπαλο οποιον καραφλο δω στον δρομο κατα 80% θα το εχει..... θα ξεκινησω οποσδηπωτε ρολλερ και detu και ο θεος βοηθως

εδιτ: κρατα μας ενημερους και για την αλοιφη που λες
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
o τρόπος της detu έχει μεγάλη σημασία. Στείλε μου πμ κάποια στιγμή να σου πω πως να την κάνεις
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
GOMI δεν είναι σωστή η τεχνική στο βιντεάκι? Αλλιώς πρέπει?

Σωστός είναι ο τρόπος, αλλά 2 βασικές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Όπως "τσιμπάει" το δέρμα ο καπα με αντίχειρα και δείκτη, το κρατάς για λίγα δευτερόλεπτα (10 πχ) κάνοντας αντίστροφη κίνηση δείκτη με αντίχειρα, πιέζοντας όσο πιο δυνατά μπορείς.
Δηλαδή τσιμπάς, κρατάς και κινείς αντίστροφα τα δάχτυλα μπρος πίσω ώστε να κινητοποιείς το σκληρό κολλαγόνο. Μετά προχωράς σε άλλο σημείο, ώστε να τα περάσεις με αυτό τον τρόπο όλα 3 με 4 φορές.

Σε αρχικά στάδια το να τσιμπάς το δέρμα μπορεί να φαντάζει δύσκολο γιατί είναι σκληρό σαν πέτρα, τόσο, που νομίζεις πως δεν έχει καν δέρμα να τσιμπήσεις. Στην πορεία όμως όσο μαλακώνει, βλέπεις πως όχι μόνο υπάρχει, αλλά παρα είναι χοντρό και σιγά σιγά μαλακώνει. Επίσης έχω παρατηρήσει πως κάνοντας detu πριν το ρολλερ, o πόνος του ρολλερ μετά είναι αρκετά μικρότερος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρίξτε μια ματιά στις φοτο του χρήστη hairyshowers στο ΙΗ

http://immortalhair.forumandco.com/...ce-therapy-dedicated-volunteers-wanted#120811

Υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο stopaga με τον 2young που παρατηρεί το ίδιο πράγμα. Εκεί που διπλώνει το δέρμα, δημιουργώντας κάθετες γραμμές, το αναφέρουν ως skin folding, παρατηρείται πως τα μαλλιά σε αυτά τα "ποταμάκια" δυναμώνουν αρκετά σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Εδώ μια φοτο του ίδιου μέλους μετά από μερικούς μήνες, όπου αυτές οι γραμμές, αποκτούν περισσότερο εύρος

http://i.imgur.com/lsntKLR.jpg

 

aggelos88

Active Member
Παιδια αυτο το καρουμπαλο πως ακριβως ειναι?? μιλαμε για κοκκαλο πυραμιδοειδη σχημα στο κεντρο του κεφαλιου??
 

aggelos88

Active Member
κάπως έτσι...σαν αυγουλοκέφαλος :p

Αν ειναι το κοκκαλο δλδ το κρανιο πως θα φυγει με πιεση ρε παιδια??
Αυτοι στην ερευνα λενε οτι δεν το εχεις αυτο αλλα το ακοκτας απο το σμηγμα εσωτερικα.

Ε λοιπον εγω εχω μεγαλη αραιωση μπροστα και πισω και καθολου σμηγμα εσωτερικα ουτε εχει παχυνει η σκλυρηνει το δερμα στο κεφαλι μου.
Ειναι παντου ελαστικο οπως ηταν και στα 15 μου χρονια.

Ε γιατι εχω φαλακρα αφου υποτιθετε φταιει το σμηγμα που τα πνιγει??
Οσο για αυτο με το αυγουλοκεφαλο ειναι απλα αστειο, εχω δει ξυρισμενους με πυκνες τριχες να το εχουν επισης.
Οπως κι εχω δει ισιοκεφαλους με φαλακρα
 
Μπλουζα