Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
dk1984 είπε:Soralteno είπε:Kappa εχω στο μάτι ένα σπρει με καψαικινη και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω πριν την minox για αύξηση απορρόφησης συν τοις άλλοις.
Ποια έιναι η γνώμη σου;
φιλε soralteno αν μπορεις πες πιο σκεφτεσαι να αγορασεις ? εγω αγορασα αυτο http://www.biovea.com/gr/product_detail.aspx?NAME=&PID=2714&OS=201#.UZu_G6KeNCF ακομα ομως δε ξερω με πιο τροπο να το χρησημοποιησω αν το βαλω στο κεφαλι κατευθειαν το καψιμο ειναι συνεχες και ενοχλητικο ισως θα ηταν καλο αφου ειναι σα λαδι να το αραιωσεις με κανα castor oil η palm oil αλλα μετα θα δε θα μπορεις να βαλεις μινοχ
Dimit είπε:kapa είπε:θερμοτητα στο σημειο εφαρμογης,μην ξεκινατε τιποτα,ισως να αποτυχει
χαχαχα
soylios είπε:μαλιστα δηλαδη αμα το περνεις απο το στομα δεν αυξανει την κυκλοφορια το κανει μονο τοπικα...
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-714.html
Soralteno είπε:Η καψαικίνη δουλεύει, και τοπικά και oral, χρειάζεται προσοχή στην δοσολογία και τον τρόπο (συν)χορήγησης.
Εμένα προσωπικά είναι μόνιμα στο οπλοστάσιο μου.
Chs είπε:Soralteno είπε:Η καψαικίνη δουλεύει, και τοπικά και oral, χρειάζεται προσοχή στην δοσολογία και τον τρόπο (συν)χορήγησης.
Εμένα προσωπικά είναι μόνιμα στο οπλοστάσιο μου.
Tell me more about your personal experience... 8)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Komis είπε:Soralteno,εχεις δει επανεκφυση με τις βιταμινες και τα φυτικα εκχυλισματα που χρησιμοποιεις?
Εγω με κρεμμα καψαικινης + αργυρο+κολλοειδη χρυσο εχω επανεκφυση σε κροταφους αλλα
ειναι πολυ μικρα τριχακια μεχρι στιγμης και διασπαρτα.
Τα χρησιμοποιω ολα αυτα περιπου 3 μηνες και θα συνεχησω αλλους τοσους.
Soralteno είπε:Komis είπε:Soralteno,εχεις δει επανεκφυση με τις βιταμινες και τα φυτικα εκχυλισματα που χρησιμοποιεις?
Εγω με κρεμμα καψαικινης + αργυρο+κολλοειδη χρυσο εχω επανεκφυση σε κροταφους αλλα
ειναι πολυ μικρα τριχακια μεχρι στιγμης και διασπαρτα.
Τα χρησιμοποιω ολα αυτα περιπου 3 μηνες και θα συνεχησω αλλους τοσους.
Ναι βλέπω επανεκφυση αλλά πολυ αργή (το οποίο ειναι λογικό, δεν αραιωσαμε σε ένα μήνα).
Αυτό που ειναι το πρώτο checkpoint ειναι το οτι δεν εχω τριχόπτωση (άντε μια τρίχα την ημέρα). Πάμε για το δεύτερο checkpoint...
elderberry είπε:Kαψαικινη =τσιλι=αιματωση.
Ομως συστηνω ποτε oral.Δημιουργει στομαχικα οξεα που μπορει να οδηγησουν σε τριχοπτωση.
Τωρα αν σας πω οτι ηρθε η γιαγια μου με ενα τραυμα τοσο βαθυ που πραγματικα εβλεπε το κοκκαλο ,του εβαλα εναν επιδεσμο full γεματο με τριμμενο καγιεν πιπερι και της εκλεισε το τραυμα και σταματησε ο πονος σε μια ωρα θα με πιστεψετε?Μετα συνεχισε τις δουλειες της κανονικα!!!Αυτο το τραυμα ηθελε γιατρο!!!!
Το καγιεν ειναι το καλυτερο βοτανο για αιματωση.Τελεια και παυλα.
weznem είπε:και δεν φθανεις στο ταβανι απο το τσουξιμο αν βαλεις πιπερι σε ανοιχτη πληγη?