Ενημέρωση
6ου μήνα, συναγωνιστές.
Μέχρι στιγμής, είμαι ο ορισμός του 'αργά και σταθερά'. Κανένα θαύμα δεν έχω παρατηρήσει, μα συνεχώς σκάνε νέα τριχάκια, σε όλη την λήπτρια. Δεν φαίνονται τώρα στις φωτογραφίες, αλλά το τελευταίο διβδόμαδο σκάσανε πάρα πολλές νέες κανονικές μαύρες τρίχες. Κόκκινα σημαδάκια/καυλόσπυρα συνεχίζουν να εμφανίζονται και να κάνουν μπίου μπίου, η περιοχή σίγουρα παρουσιάζει δραστηριότητα.
Είμαι σε αυτή την ωραία φάση πλήρους παράνοιας τώρα. Οι αισιόδοξοι λένε πως στο εξάμηνο και άνευ μίνοξ, βλέπεις ένα 50% περίπου του αποτελέσματος. Οι απαισιόδοξοι σου λένε 'φιλαράκι στο εξάμηνο βλέπεις 80%, βασικά έτσι θα είσαι'. Εγώ συνεχίζω να φυτρώνω ωσάν την καραφλοχελώνα. Διάβαζα ένα περιστατικό στο ξενέζικο το φόρουμ -για παρηγοριά και κατευνασμό του εσωτερικού μου ψυχάκια- με ένα μαυρούλη άνευ μίνοξ, που είχε κατεβάσει πολύ επιθετικά χερλάιν και ως τα μισά του έκτου μήνα, φαινόταν πλήρως αποτυχημένη η επέμβαση και ξαφνικά γιόμισε τρίχες στους 6.5/7 μήνες.
Παράθετω και φωτό της κλινικής πριν και την επόμενη του φυτέματος.
Σκέφτομαι πάντως ότι ακόμα και ΑΥΤΟ να ήταν, δεν θα χαλαστώ ιδιαίτερα. Η δότρια προσέχθηκε, σίγουρα βελτιώθηκε η εμφάνισή μου σε σχέση με πριν -και θα βελτιωθεί σε κάθε περίπτωση περισσότερο- και δεν έδωκα και κανά κουβά πεντοχίλιαρα για τη φάση.
Μπόνους ερώτηση στον συναγωνιστή
@Georgie που είναι και μπαρμπέρης:
Τελικός μου στόχος, αν όλα πάνε καλά, είναι να φλεξάρω το απόλυτο καγκουρομαλλί του Πράτ Πιτ από το Φιούρι. Αυτό φυσικά θέλει 10 πόντους το πάνω μαλλί και πλούσιο για να δείξει. Σκεφτόμουν τον άλλο μήνα να πάω να πάρω τα πλαϊνά σε κανά σικ undercut/fade απ'αυτά που κάμουν οι νέοι και ν'αφήσω τα πάνω να μακραίνουν. Κολλάω μόνο μήπως στην παρούσα φάση καραφλομαλλίασης φαίνομαι απλά σαν ψυχασθενής καραβανάς, με γελοίες πρόκες επάνω και ιδρυματικό ξύρισμα στο πλάι. Χάλπ, τα φώτα σου.