oreo
Well-Known Member
Και τι τον καλέσατε εκεί να σας δέιξει στο power point τις λαμογιές ?Αυτό είναι πταίσμά, εδώ μου λέγανε οι συνάδελφοι για όργια, fake accounts, πεσίματα σε γιατρούς, σε άλλα φόρουμ και άλλα ωραία.
Και τι τον καλέσατε εκεί να σας δέιξει στο power point τις λαμογιές ?Αυτό είναι πταίσμά, εδώ μου λέγανε οι συνάδελφοι για όργια, fake accounts, πεσίματα σε γιατρούς, σε άλλα φόρουμ και άλλα ωραία.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μετά από πρόσκληση του WorldFUE είμαι Κωνσταντινούπολη από χθες για το συνέδριο. Εδώ με όλα τα φόρουμ Γερμανικό, Γαλλικό, Ιταλικό και Τουρκικό.Δίπλα μου ο γνωστός YouTuber Joe. Πολύ ενδιαφέρουσες ανταλλαγές πληροφορίων, θα ποστάρω προσεχώς.
Προβολή συνημμένου 49966
Και τι τον καλέσατε εκεί να σας δέιξει στο power point τις λαμογιές ?
Πάντως Mod όπως και να το κάνεις μάλλον είσαι ο μαλλίας όλου του συνεδρίου!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Or... I care bu i can't do anything??Ο καλυτερος απ ολους ειναι ο καραφλος, σε φαση I dont even care
Stefano Rogora;Belli Capelli, ωραίος τυπάς όπως οι περισσότεροι Ιταλοί αλλά ανίατη περίπτωση (ως προς τα μαλλιά).
Κάποια μελλοντική θεραπεία συντήρησης των μαλλιών συζητήθηκε στο συνέδριο ή θα παίζουμε μπάλα με φίνα μέχρι το 2037;
Φίλε μου παναθηναϊκέ, υπάρχουν πράγματα που μας ενώνουν, αν εστιάζαμε σε αυτά (όχι μόνο εμείς αλλά όλος ο κόσμος) θα ζούσαμε σε ένα πιο όμορφο κόσμο!Τα είπε ο bobby αν και με την φωτογραφία που έχει avatar....... δεν υπάρχει φυσικότητα τουλάχιστον από την φωτογραφία που είδαμε....σε κάθε περίπτωση αποκλείεται να μην στο είπαν και οι ίδιοι ότι έχεις φτιάξει μαλλί μπετό!!