2 ΜΗΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

nick sarv

New Member
καλησπέρα παιδιά....γράφω μετά από αρκετό καιρό...
πήρα φίνα συνολικά Ξ μήνες....μαζί με αντιβίωση( οι ουρολόγοι με καθησύχαζαν ότι ο πόνος στον προστάτη ήταν μικρόβιο μέχρι και δυσανεξία στη λακτόζη μου έλεγαν ότι έχω.τέλος πάντων τον Ιούνιο και αφού είχα πάει σε όλους τους ουρολόγους του βόλου βρέθηκε ένας ουρολόγος που είπε ότι \"εννοείται πως είναι από το προσκαρ ο πόνος γιατί σφίγγεται ο προστάτης σου\".του είπα πως Θέλω να το συνεχίσω γιατί είχα φοβέρα αποτελέσματα στα μαλλιά (από τον πρώτο κιόλας μήνα δεν έχανα τρίχα ούτε κι αν τα τράβαγα).κι επιτέλους δούλευε και το ρεγαινε πάνω μου....μου έδωσε το αλφυραλ και μου είπε να το παίρνω το βράδυ μαζί με τη φίνα...κι έτσι πόνος καθόλου!!!συνέχισα για 20 μέρες έτσι.τελικά έκοψα το προσκαρ γιατί το σπέρμα μου στο τέλος δεν ήταν πάνω από δυο σταγόνες και πάντα η εκσπερμάτωση είχε πολύ ζόρι και πόνο (κυρίως μετά) και σιχάθηκα....πήρα ρεβιβογεν ένα μπουκάλι και έβαλα για 5 μέρες...κι όμως πάλι πόνεσα στον προστάτη όπως με τη φίνα...το έστειλα και αυτό στο διάολο και πέταξα και τη μινοξ...είπα ότι ο οργανισμός μου δεν δέχεται τα αντιανδρογονα με τίποτα....τέλος!!!δε γίνεται τίποτα με έμενα.
μετά από λίγες μέρες (καμία δεκάρια) άρχισε ένα κάψιμο στον δεξί όρχι ειδικά όταν καθόμουν (είμαι και επαγγελματίας οδηγός οπότε καταλαβαίνετε).πήγα στον πρώτο ουρολόγο που μου έδινε τις αντιβιώσεις γιατί ο δικός μου ήταν διακοπές και μου είπε μετά από υπέρηχο ότι δεν έχω φλεγμονές και άπλα τα @@ μου εργάζονται πυρετωδώς για να παράγουν ταϊστώ και ότι θα περάσει...όντως πέρασε.
αργά αργά καλυτερευα...το σπέρμα μου αυξάνονταν βδομάδα με τη βδομάδα( σε όγκο εννοώ και πιο πηχτά) και πλέον δεν είχα προστατικό πόνο...σεξ κομπλέ....μλκια κομπλέ...μέχρι πριν 2 βδομάδες!!!
ξαφνικά ο πόνος στον προστάτη και στο πέος ξανάρχισε και μέρα με τη μέρα πιο έντονα...το σπέρμα άρχισε να νερώνει πάλι λες και έπαιρνα φίνα...χέστηκα πάνω μου...πανάγια μου είπα...μεταφιναστεριδικο σύνδρομο...την έκατσα...πήγα καταευθειαν στον ουρολόγο με πολύ πόνο(ούτε να κάτσω πλέον δεν μπορούσα.ακόμη και το κεφάλι στο πέος κατακόκκινο)...μου λέει \"προστατίτιδα μάλλον\" άλλα με στέλνει και στον ενδοκρινολόγο για να μετρήσουμε την ταϊστώ μπας και μου φύγει ο φόβος...τελικά είχα εγώ δίκιο...ταϊστώ(ολική) 2,7 λίγο πιο πάνω από το όριο δεν έχω και μπροστά μου το χαρτί από τις άλλες (αυτή τη στιγμή δεν είμαι στην πόλη μου) άλλα θυμάμαι ότι και μία άλλη ωχρό...κάτι ήταν 1,6 με όριο το 1,1...μέσα στα όρια μεν άλλα η ταϊστώ μου ήταν πριν ξεκινήσω τη φίνα στο 7,6...πάει λέω καταστράφηκα...ο ενδοκρινολόγος με καθησύχασε άλλα μου είπε πως ξεκουρδίστηκα...μου είπε ακόμα πως θα επανέλθω άλλα με ανεβοκατεβάσματα...θα κάνω εξετάσεις σε ένα μήνα πάλι...παντός προς το παρόν πονάω....για σεξ καθόλου όρεξη(κάποιες στιγμές μονό το πρωί)....αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ είναι που πιάνω το αριστερό μου βυζί και ψιλοτσουζει κάποιες φορές και ότι χάνω τρίχες στα χέρια όταν τις τραβάω ενώ τα μαλλιά μου όσο κι αν τα τινάζω δεν πέφτει τίποτα ειρωνεία ε?
κι όλα αυτά σχεδόν 2 μήνες αφού την έκοψα ρε γαμώτο
αν τον επόμενο μήνα είμαι πιο χαμηλά από ταϊστώ θα μου χορηγήσει ένα φάρμακο που διεγείρει την υπόφυση να δώσει εντολή στους όρχεις...παιδιά είναι γάμησε τα!!!δεν το πιστεύω με τίποτα...με τρεις μήνες που πήρα?τόσο γκαντέμης είμαι?δεν είμαι ούτε καν θυμωμένος με κανένα άλλα μονό με μένα....φοβάμαι μήπως δεν επανέλθω.πάντως με μία εβδομάδα που παίρνω αντιβίωση προληπτικά μαζί με αντιφλεγμονώδες και αλφυραλ ο πόνος δυναμώνει και εγώ παλαβώνω....να πάνε να ... τα κωλομαλλια..
για να το χαβαλεδιασω και λίγο έτσι και ξαναγινω όπως πριν κερνάω όλο το φόρουμ μπύρες!!!
υ.γ. οποίος πει ότι είμαι από αυτόν τον απατεώνα τον μ..η βάλτος...:argue. με λένε Νίκο σα*****και το τηλ. μου είναι 697******.δίνω τα στοιχεία μου γιατί ψέματα δε λέω.κι εγώ όταν έμπαινε κάποιος και κατηγορούσε τη φίνα τσατιζομουνα και εντάξει κάποιοι λένε ψέματα...εγώ όμως τώρα υποφέρω...και την έχω κόψει από τον Ιούλιο
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καλησπερα νικο.
εκανα μετατροπη σε πεζα και εκρυψα τα προσωπικα σου στοιχεια.
δεν εχει λογο κανεις να αμφιβαλει για τα γραφομενα σου
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
nick sarv είπε:
Φιλε Καπα εχω τρελλαθει...δεν το περιμενα,κι αυτη τη στιγμη που γραφω εχω βουρκωσει...και ποναω

εχω βιωσει τις παρενεργειες της φινας και φανταζομαι πως ειναι.
υπαρχουν φαρμακευτικα σκευασματα που μπορουν να επαναφερουν την κατασταση οπως το proviron.
το οποιο θα βαλει τους ορχεις σε λειτουργια,θα ανεβασει την DHT,την λιμπιντο και την ποσοτητα σπερματος,ταυτοχρονα θα σου φερει και τριχοπτωση.
συζητησε το με εναν καλο ενδοκρινολογο για την χορηγηση,δοσολογια και διαστημα χρησης.
ολα καλα θα πανε
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
χαλάρωσε Nick, είναι σίγουρο ότι όλα θα πάνε καλά και θα μας κεράσεις μπύρες!
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
hairlosscursed είπε:
Kapa πες μας κανενα φαρμακο επαναφορας ή βοηθειας

αν μιλαμε για παρενεργειες της φινας που δεν λενε να υποχωρησουν ειναι το proviron.

υποψιν οτι δεν ειναι καραμελα.
ειναι στεροειδη ουσια και ενεργοποιει τους ορχεις (εντελως μπακαλιστικα)
δεν ειναι για χρηση εφ ορου ζωης
υπαρχει ο κινδυνος καρκινου
 

manosss

New Member
Γεια σου Νικ..
Ειχα παρομοιες παρενεργειες με την φιναστεριδη. Αν θυμαμαι καλα την επαιρνα για κανενα χρονο περιπου 2009-2010. Ειχα φοβερο πονο στον προστατη και φλεγμονη στους ορχεις. Ο ουρολογος με εστειλε για υπερηχο οπου εδειξε φλεγμονη. Μετα απο αυτο με μπουκωσε στα αντιφλεγμονωδη αλλα φυσικα επειδη συνεχιζα να παιρνω φιναστεριδη, δεν ελεγε να υποχωρησει. Συν τη λιμπιντο συν την αδυναμια στυσης συν τη μειωμενη ποσοτητα σπερματος κλπ. Ονομασε ενα side effect και το ειχα σιγουρα. Βεβαια ειχα και φοβερα αποτελεσματα στα μαλλια αλλα οταν την επαιρνα ημουν 29-30 χρονων και οταν πραγματικα αναλογιστηκα οτι οι παρενεργειες μπορει να ειναι μονιμες, την εκοψα μαχαιρι.
Ο μονος λογος που μπηκα σε ολο αυτο το τριπ, ηταν μια μεταμοσχευση μαλλιων στο μπροστινο μερος που ειχα κανει το 2004 (νομιζω) με την laser@#$% clinics, που μαυρη η ωρα και η στιγμη, και χρονο με τον χρονο η τριχοπτωση μου αρχισε να γινεται πιο εντονη με τον κινδυνο να αρχισει να φαινεται η επεμβαση.
Anyway, μη στα πολυλογω.. Μετα την διακοπη της φιναστεριδης, σταματησα το καπνισμα, βελτιωσα την διατροφη μου και πηρα πολλα συμπληρωματα, οπως σπιρουλινα, ω3 κλπ. Στον χρονο πανω ειχα επανελθει εντελως. Ο πονος στον προστατη εξαφανιστηκε, οι στυσεις μου επανηλθαν στο φυσιολογικο, το σπερμα μου το ιδιο και η φλεφμονη υποχωρησε οριστικα. Βεβαια, η τριχοπτωση μου συνεχιστηκε και οτι απεκτησα με τη φιναστεριδη το εχασα στο πρωτο τριμηνο.. ΑΛΛΑ:
οταν αναλογιστηκα τη ζημια μπορει να ειχα κανει στον εαυτο μου σκεφτηκα οτι πραγματικα δεν αξιζει. Η ιστορια με την φιναστεριδη ειναι οτι αν την κοψεις, χανεις τα μαλλια αμεσως.. ενω με τις μεταμοσχευσεις, οτι πρεπει να επαναλαμβανεις με τα χρονια (τουλαχιστον σε εμενα που δεν εχασα μονο λιγο απο μπροστα και λιγο απο πισω και μετα σταθεροποιηθηκε, αλλα συνεχιζα να χανω απο ολο το πανω μερος). Δεν ημουν και δεν ειμαι διατεθημενος να συνεχιζω τη ζωη μου με το να σκεφτομαι συνεχεια τα μαλλια μου. Αν δεν ειχα κανει την μεταμοσχευση τοτε, θα τα ξυριζα και θα ηρεμουσα ψυχολογικα. Τωρα στα 35 μου, σχεδιαζω πως να καλυψω την τομη στο πισω μερος και να αφαιρεσω τα μοσχευματα απο μπροστα. 100% επαναφορα δεν θα εχω σιγουρα και το ξερω αλλα εχω κανει τις ερευνες μου και τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα.

Για να ολοκληρωσω, γνωμη μου ειναι αν δεν εχεις κανει μεταμοσχευση μαλλιων, αφησε τα ολα πισω, μην σκεφτεσαι τιποτα και παρτα ολα πολυ κοντα να τελειωνεις. Εγω συνεχιζω μονο με minoxidil τοπικα μεχρι να δω τι θα κανω τελικα. Δεν αξιζει πραγματικα να υποβαλεις τον εαυτο σου και την υγεια σου σε ολο αυτο. Με ολο τον σεβασμο στα παιδια που συνεχιζουν την φιναστεριδη και επιμενουν με τις μεταμοσχευσεις' απλα εγω δεν εχω την υπομονη και ο οργανισμος μου δεν δεχτηκε την φιναστεριδη. Φτιαξε το σωμα σου και την διατροφη σου και μην σκεφτεσαι τα μαλλια σου. Υπαρχουν πολλα πραγματα στη ζωη που ειναι πολυ πιο σημαντικα και η υγεια μας τελικα, κλισε ή μη, ειναι πανω απο ολα.

Μανος
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aris85

Member
Φιλε μου διαβασα την ιστορια σου , το μονο που εχω να σου πω ειναι να μην πανικοβάλλεσαι και πανε σε καποιον γιατρο ωστε να ακολουθησεις μια αγωγη επαναφορας απο αυτες που σου εγραψαν και πιο πανω τα παιδια ωστε να ρυθμισεις τον οργανισμο σου ξανα στο σωστο balance.
Ολα θα πανε καλα !!!! Το εχουν παθει κ αλλα ατομα και ξανα ρυθμιστηκε το θεμα.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Άραγε τι να μας περιμένει και εμάς μια μέρα που την παίρνουμε με το κιλό 10 χρόνια τώρα. Μια και έξω θα σβήσουμε.
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
ειναι περιπτωσεις που η φιναστεριδη μπορει να κλειδωσει το σωμα.τι εννοω
να την εχει σταματησει καποιος αλλα το σωμα να αντιδρα σαν να συνεχιζει την χρηση,σε πονους σε λιμπιντο,σε αποτελεσματα.
μπακαλιστικα τα γραφω παλι.
δεν ειναι ψυχολογικο αυτο,ειναι μια σωματικη κατασταση.
υπαρχει η φυσικη οδος με ΖΜΑ με θεωρητικα μικρα αποτελεσματα,και λεω θεωρητικα γιατι οσοι γνωστοι μου εχουν χρησιμοποιησει ΖΜΑ ειδαν παρα πολυ καλα αποτελεσματα στο θεμα λιμπιντο,και εγω επισης μονο με Ζ.
και υπαρχουν και τα στεροειδη με δυνατα αποτελεσματα οπως το proviron https://thinksteroids.com/steroid-profiles/proviron/
 

kapa

Μέλος του προσωπικού
nick sarv είπε:
καλησπέρα παιδιά....γράφω μετά από αρκετό καιρό...
πήρα φίνα συνολικά Ξ μήνες....μαζί με αντιβίωση( οι ουρολόγοι με καθησύχαζαν ότι ο πόνος στον προστάτη ήταν μικρόβιο μέχρι και δυσανεξία στη λακτόζη μου έλεγαν ότι έχω.τέλος πάντων τον Ιούνιο και αφού είχα πάει σε όλους τους ουρολόγους του βόλου βρέθηκε ένας ουρολόγος που είπε ότι \"εννοείται πως είναι από το προσκαρ ο πόνος γιατί σφίγγεται ο προστάτης σου\".του είπα πως Θέλω να το συνεχίσω γιατί είχα φοβέρα αποτελέσματα στα μαλλιά (από τον πρώτο κιόλας μήνα δεν έχανα τρίχα ούτε κι αν τα τράβαγα).κι επιτέλους δούλευε και το ρεγαινε πάνω μου....μου έδωσε το αλφυραλ και μου είπε να το παίρνω το βράδυ μαζί με τη φίνα...κι έτσι πόνος καθόλου!!!συνέχισα για 20 μέρες έτσι.τελικά έκοψα το προσκαρ γιατί το σπέρμα μου στο τέλος δεν ήταν πάνω από δυο σταγόνες και πάντα η εκσπερμάτωση είχε πολύ ζόρι και πόνο (κυρίως μετά) και σιχάθηκα....πήρα ρεβιβογεν ένα μπουκάλι και έβαλα για 5 μέρες...κι όμως πάλι πόνεσα στον προστάτη όπως με τη φίνα...το έστειλα και αυτό στο διάολο και πέταξα και τη μινοξ...είπα ότι ο οργανισμός μου δεν δέχεται τα αντιανδρογονα με τίποτα....τέλος!!!δε γίνεται τίποτα με έμενα.
μετά από λίγες μέρες (καμία δεκάρια) άρχισε ένα κάψιμο στον δεξί όρχι ειδικά όταν καθόμουν (είμαι και επαγγελματίας οδηγός οπότε καταλαβαίνετε).πήγα στον πρώτο ουρολόγο που μου έδινε τις αντιβιώσεις γιατί ο δικός μου ήταν διακοπές και μου είπε μετά από υπέρηχο ότι δεν έχω φλεγμονές και άπλα τα @@ μου εργάζονται πυρετωδώς για να παράγουν ταϊστώ και ότι θα περάσει...όντως πέρασε.
αργά αργά καλυτερευα...το σπέρμα μου αυξάνονταν βδομάδα με τη βδομάδα( σε όγκο εννοώ και πιο πηχτά) και πλέον δεν είχα προστατικό πόνο...σεξ κομπλέ....μλκια κομπλέ...μέχρι πριν 2 βδομάδες!!!
ξαφνικά ο πόνος στον προστάτη και στο πέος ξανάρχισε και μέρα με τη μέρα πιο έντονα...το σπέρμα άρχισε να νερώνει πάλι λες και έπαιρνα φίνα...χέστηκα πάνω μου...πανάγια μου είπα...μεταφιναστεριδικο σύνδρομο...την έκατσα...πήγα καταευθειαν στον ουρολόγο με πολύ πόνο(ούτε να κάτσω πλέον δεν μπορούσα.ακόμη και το κεφάλι στο πέος κατακόκκινο)...μου λέει \"προστατίτιδα μάλλον\" άλλα με στέλνει και στον ενδοκρινολόγο για να μετρήσουμε την ταϊστώ μπας και μου φύγει ο φόβος...τελικά είχα εγώ δίκιο...ταϊστώ(ολική) 2,7 λίγο πιο πάνω από το όριο δεν έχω και μπροστά μου το χαρτί από τις άλλες (αυτή τη στιγμή δεν είμαι στην πόλη μου) άλλα θυμάμαι ότι και μία άλλη ωχρό...κάτι ήταν 1,6 με όριο το 1,1...μέσα στα όρια μεν άλλα η ταϊστώ μου ήταν πριν ξεκινήσω τη φίνα στο 7,6...πάει λέω καταστράφηκα...ο ενδοκρινολόγος με καθησύχασε άλλα μου είπε πως ξεκουρδίστηκα...μου είπε ακόμα πως θα επανέλθω άλλα με ανεβοκατεβάσματα...θα κάνω εξετάσεις σε ένα μήνα πάλι...παντός προς το παρόν πονάω....για σεξ καθόλου όρεξη(κάποιες στιγμές μονό το πρωί)....αυτό που με ανησυχεί πιο πολύ είναι που πιάνω το αριστερό μου βυζί και ψιλοτσουζει κάποιες φορές και ότι χάνω τρίχες στα χέρια όταν τις τραβάω ενώ τα μαλλιά μου όσο κι αν τα τινάζω δεν πέφτει τίποτα ειρωνεία ε?
κι όλα αυτά σχεδόν 2 μήνες αφού την έκοψα ρε γαμώτο
αν τον επόμενο μήνα είμαι πιο χαμηλά από ταϊστώ θα μου χορηγήσει ένα φάρμακο που διεγείρει την υπόφυση να δώσει εντολή στους όρχεις...παιδιά είναι γάμησε τα!!!δεν το πιστεύω με τίποτα...με τρεις μήνες που πήρα?τόσο γκαντέμης είμαι?δεν είμαι ούτε καν θυμωμένος με κανένα άλλα μονό με μένα....φοβάμαι μήπως δεν επανέλθω.πάντως με μία εβδομάδα που παίρνω αντιβίωση προληπτικά μαζί με αντιφλεγμονώδες και αλφυραλ ο πόνος δυναμώνει και εγώ παλαβώνω....να πάνε να ... τα κωλομαλλια..
για να το χαβαλεδιασω και λίγο έτσι και ξαναγινω όπως πριν κερνάω όλο το φόρουμ μπύρες!!!
υ.γ. οποίος πει ότι είμαι από αυτόν τον απατεώνα τον μ..η βάλτος...:argue. με λένε Νίκο σα*****και το τηλ. μου είναι 697******.δίνω τα στοιχεία μου γιατί ψέματα δε λέω.κι εγώ όταν έμπαινε κάποιος και κατηγορούσε τη φίνα τσατιζομουνα και εντάξει κάποιοι λένε ψέματα...εγώ όμως τώρα υποφέρω...και την έχω κόψει από τον Ιούλιο
Νικο πως τα πας?
ξεκινησες κατι?
αν αρχισες proviron περιμενω μπυρες
 

nick sarv

New Member
φιλε καπα...καλυτερευω!!!!εχω κανει ενα σκασμο εξετασεις και υπερηγραφηματα προστατη και ορχεων....σε λιγες μερες θα κανω επαναληπτικες ορμονικες....οχι ακομα δεν μου εδωσε ο ενδοκρινολογος τιποτα γιατι πρεπει να τελειωσω την αντιβιωση που παιρνω...τα απιστευτα που μου συμβαινουν ειναι τα εξης:
ανεβοκατεβασματα στο μεγεθος του προστατη δηλαδη την μια βδομαδα 18,7cm3 μετα απο μια βδομαδα 20,9cm3 και πριν 3 μερες 14,9cm3....ο ουρολογος μου λεει οτι κραταει ακομα η φιναστεριδη....φοβηθηκα και για καρκινο τη βδομαδα που μας περασε( το εχουμε και ιστορικο στην οικογενεια της μανας μου απο κει που κληρονομησα και την τριχοπτωση) και εκανα psa...βγηκε καλο 0,56 βεβαια ο προστατης ηταν μικρος οταν εκανα το psa οποτε δεν καθυσηχαζομαι ιδιαιτερα....η τριχοπτωση παντος δειλα δειλα επανερχεται και ο πονος δεν εχει καμια σχεση με πριν ενα μηνα που υπεφερα.και οι πρωινες στυσεις καποιες μερες....το σπερμα καλυτερευει σε πυκνοτητα και λιγο σε ποσοτητα απλα κατι μερες ολα αυτα ξανακανουν τουμπα και ξαναποναω....εχω κλεισει 3 μηνες απο τοτε που εκοψα τη φινα....ο ουρολογος που παω ειναι κατα του proscar και μου λεει οτι ειναι σκατοφαρμακο γιατι του εχουν παει πολλοι που το παιρναν (για υπερπλασια 5 mg) και εχουν προβληματα και μετα τη διακοπη....μου λεει ακομα οτι προτιμαει στην υπερπλασια να μειωνει τον προστατη με επεμβαση κι οχι με φινα....και ειναι νεος γιατρος...παντος μου λεει οτι θα επανελθω γιατι ειμαι νεος και γιατι το πηρα λιγο καιρο και σε μικρη ποσοτητα απλα μπορει να περασουν και 6 εως 9 μηνες....καποιος μου ειχε πει με ενα μηνα avodart οταν το εκοψε επαθε πολυ χειροτερα και τελικα του ξανασηκωθηκε μετα απο 5 μηνες....αυτα τα αντιανδρογονα ρε παιδια ειναι να μην πεσουν σε καποιον που δεν τα σηκωνει....θα μαρτυρησει....εγω ακομα φοβαμαι για καρκινο βεβαια ολοι οι γιατροι γελανε με αυτο και μου λενε οτι σε αυτην την ηλικια (32) καρκινος του προστατη δεν υπαρχει....αλλα οταν εχεις ενοχλησεις στον προστατη συνεχεια και εχεις διαβασει ερευνα που λεει (μπορει να ειναι και πιπες) οτι η φιναστεριδη μπορει να ενεργοποιησει επιθετικο καρκινο του προστατη....τι κανεις?τελος παντων απο οτι φαινεται το ταξιδι μου στους γιατρους ακομα δεν τελειωνει....με περιμενουν ορμονικες εξετασεις σε μια βδομαδα και psa σε δυο μηνες....παντος ειμαι καλυτερα απο θεμα πονου και τα μαλλια μου ξαναπεφτουν καποιες μερες λιγο καποιες πιο πολυ...νομιζω οτι η τεστο ψιλοανεβαινει.....το θεμα ειναι να μην εχω τιποτα περιεργο στον προστατη....ευχαριστω για το ενδιαφερον σας...
 

pithikas

Well-Known Member
nick sarv είπε:
φιλε καπα...καλυτερευω!!!!εχω κανει ενα σκασμο εξετασεις και υπερηγραφηματα προστατη και ορχεων....σε λιγες μερες θα κανω επαναληπτικες ορμονικες....οχι ακομα δεν μου εδωσε ο ενδοκρινολογος τιποτα γιατι πρεπει να τελειωσω την αντιβιωση που παιρνω...τα απιστευτα που μου συμβαινουν ειναι τα εξης:
ανεβοκατεβασματα στο μεγεθος του προστατη δηλαδη την μια βδομαδα 18,7cm3 μετα απο μια βδομαδα 20,9cm3 και πριν 3 μερες 14,9cm3....ο ουρολογος μου λεει οτι κραταει ακομα η φιναστεριδη....φοβηθηκα και για καρκινο τη βδομαδα που μας περασε( το εχουμε και ιστορικο στην οικογενεια της μανας μου απο κει που κληρονομησα και την τριχοπτωση) και εκανα psa...βγηκε καλο 0,56 βεβαια ο προστατης ηταν μικρος οταν εκανα το psa οποτε δεν καθυσηχαζομαι ιδιαιτερα....η τριχοπτωση παντος δειλα δειλα επανερχεται και ο πονος δεν εχει καμια σχεση με πριν ενα μηνα που υπεφερα.και οι πρωινες στυσεις καποιες μερες....το σπερμα καλυτερευει σε πυκνοτητα και λιγο σε ποσοτητα απλα κατι μερες ολα αυτα ξανακανουν τουμπα και ξαναποναω....εχω κλεισει 3 μηνες απο τοτε που εκοψα τη φινα....ο ουρολογος που παω ειναι κατα του proscar και μου λεει οτι ειναι σκατοφαρμακο γιατι του εχουν παει πολλοι που το παιρναν (για υπερπλασια 5 mg) και εχουν προβληματα και μετα τη διακοπη....μου λεει ακομα οτι προτιμαει στην υπερπλασια να μειωνει τον προστατη με επεμβαση κι οχι με φινα....και ειναι νεος γιατρος...παντος μου λεει οτι θα επανελθω γιατι ειμαι νεος και γιατι το πηρα λιγο καιρο και σε μικρη ποσοτητα απλα μπορει να περασουν και 6 εως 9 μηνες....καποιος μου ειχε πει με ενα μηνα avodart οταν το εκοψε επαθε πολυ χειροτερα και τελικα του ξανασηκωθηκε μετα απο 5 μηνες....αυτα τα αντιανδρογονα ρε παιδια ειναι να μην πεσουν σε καποιον που δεν τα σηκωνει....θα μαρτυρησει....εγω ακομα φοβαμαι για καρκινο βεβαια ολοι οι γιατροι γελανε με αυτο και μου λενε οτι σε αυτην την ηλικια (32) καρκινος του προστατη δεν υπαρχει....αλλα οταν εχεις ενοχλησεις στον προστατη συνεχεια και εχεις διαβασει ερευνα που λεει (μπορει να ειναι και πιπες) οτι η φιναστεριδη μπορει να ενεργοποιησει επιθετικο καρκινο του προστατη....τι κανεις?τελος παντων απο οτι φαινεται το ταξιδι μου στους γιατρους ακομα δεν τελειωνει....με περιμενουν ορμονικες εξετασεις σε μια βδομαδα και psa σε δυο μηνες....παντος ειμαι καλυτερα απο θεμα πονου και τα μαλλια μου ξαναπεφτουν καποιες μερες λιγο καποιες πιο πολυ...νομιζω οτι η τεστο ψιλοανεβαινει.....το θεμα ειναι να μην εχω τιποτα περιεργο στον προστατη....ευχαριστω για το ενδιαφερον σας...
Kατ'αρχην περαστικα.
Σκεφτομουν κι εγω εντονα να παρω φιναστεριδη, αλλα πλεον με μια μικρη ερευνα που εχω κανει, το πιο πιθανο ειναι οτι θα το μετανιωσω ακομα και σαιντς να μη εχω(απιθανο βεβαια).
Μπραβο παντως που ενημερωνεις για την περιπετεια σου και με τον τροπο αυτο βοηθας να σκεφτουν περισσοτερο αυτοι που θα τολμησουν, να βαλουν αυτη την ουσια στον οργανισμο τους.
 

petrospap

Active Member
pithikas είπε:
nick sarv είπε:
φιλε καπα...καλυτερευω!!!!εχω κανει ενα σκασμο εξετασεις και υπερηγραφηματα προστατη και ορχεων....σε λιγες μερες θα κανω επαναληπτικες ορμονικες....οχι ακομα δεν μου εδωσε ο ενδοκρινολογος τιποτα γιατι πρεπει να τελειωσω την αντιβιωση που παιρνω...τα απιστευτα που μου συμβαινουν ειναι τα εξης:
ανεβοκατεβασματα στο μεγεθος του προστατη δηλαδη την μια βδομαδα 18,7cm3 μετα απο μια βδομαδα 20,9cm3 και πριν 3 μερες 14,9cm3....ο ουρολογος μου λεει οτι κραταει ακομα η φιναστεριδη....φοβηθηκα και για καρκινο τη βδομαδα που μας περασε( το εχουμε και ιστορικο στην οικογενεια της μανας μου απο κει που κληρονομησα και την τριχοπτωση) και εκανα psa...βγηκε καλο 0,56 βεβαια ο προστατης ηταν μικρος οταν εκανα το psa οποτε δεν καθυσηχαζομαι ιδιαιτερα....η τριχοπτωση παντος δειλα δειλα επανερχεται και ο πονος δεν εχει καμια σχεση με πριν ενα μηνα που υπεφερα.και οι πρωινες στυσεις καποιες μερες....το σπερμα καλυτερευει σε πυκνοτητα και λιγο σε ποσοτητα απλα κατι μερες ολα αυτα ξανακανουν τουμπα και ξαναποναω....εχω κλεισει 3 μηνες απο τοτε που εκοψα τη φινα....ο ουρολογος που παω ειναι κατα του proscar και μου λεει οτι ειναι σκατοφαρμακο γιατι του εχουν παει πολλοι που το παιρναν (για υπερπλασια 5 mg) και εχουν προβληματα και μετα τη διακοπη....μου λεει ακομα οτι προτιμαει στην υπερπλασια να μειωνει τον προστατη με επεμβαση κι οχι με φινα....και ειναι νεος γιατρος...παντος μου λεει οτι θα επανελθω γιατι ειμαι νεος και γιατι το πηρα λιγο καιρο και σε μικρη ποσοτητα απλα μπορει να περασουν και 6 εως 9 μηνες....καποιος μου ειχε πει με ενα μηνα avodart οταν το εκοψε επαθε πολυ χειροτερα και τελικα του ξανασηκωθηκε μετα απο 5 μηνες....αυτα τα αντιανδρογονα ρε παιδια ειναι να μην πεσουν σε καποιον που δεν τα σηκωνει....θα μαρτυρησει....εγω ακομα φοβαμαι για καρκινο βεβαια ολοι οι γιατροι γελανε με αυτο και μου λενε οτι σε αυτην την ηλικια (32) καρκινος του προστατη δεν υπαρχει....αλλα οταν εχεις ενοχλησεις στον προστατη συνεχεια και εχεις διαβασει ερευνα που λεει (μπορει να ειναι και πιπες) οτι η φιναστεριδη μπορει να ενεργοποιησει επιθετικο καρκινο του προστατη....τι κανεις?τελος παντων απο οτι φαινεται το ταξιδι μου στους γιατρους ακομα δεν τελειωνει....με περιμενουν ορμονικες εξετασεις σε μια βδομαδα και psa σε δυο μηνες....παντος ειμαι καλυτερα απο θεμα πονου και τα μαλλια μου ξαναπεφτουν καποιες μερες λιγο καποιες πιο πολυ...νομιζω οτι η τεστο ψιλοανεβαινει.....το θεμα ειναι να μην εχω τιποτα περιεργο στον προστατη....ευχαριστω για το ενδιαφερον σας...
Kατ'αρχην περαστικα.
Σκεφτομουν κι εγω εντονα να παρω φιναστεριδη, αλλα πλεον με μια μικρη ερευνα που εχω κανει, το πιο πιθανο ειναι οτι θα το μετανιωσω ακομα και σαιντς να μη εχω(απιθανο βεβαια).
Μπραβο παντως που ενημερωνεις για την περιπετεια σου και με τον τροπο αυτο βοηθας να σκεφτουν περισσοτερο αυτοι που θα τολμησουν, να βαλουν αυτη την ουσια στον οργανισμο τους.
φιλε διαφωνω...ειναι αναλογα τον οργανισμο..δεν βγαζει σε ολους παρενεργειες η φινα αν και το ποσοστο ειναι πολυυυυυυυυ πιο μεγαλο απο αυτο που γραφει η merck..ειναι να μην σου τυχει...εγω π.χ ειμαι 9 μηνες στη φινα και δεν εχω παρενεργειες...βεβαια μπορει να παρουσιαστουν αργοτερα, ποτε δεν ξερεις..
 

giwrgos athina

Active Member
Οντως αναλογα τον οργανισμο ειναι..Αλλοι δεν εχουν καθολου side αλλοι εχουν ελαχιστα και αλλοι τρελα side μεχρι και ανικανουητα παοζει να παθεις αν και ειναι πολυ λιγοστη αυτη η πιθανοτητα....Περαστικα στο φιλο που ανοιξε το νημα.
 
Μπλουζα