χανω καθε μερα παρα πολλες τριχες εδω και μια εβδομαδα!

Gio

New Member
Καταρχήν, θα πρέπει να αποβάλλεις το άγχος. Σαν παθών -και άντρας πόσο μάλλον δε- μπορώ να σου εγγυηθώ οτι το να ξυπνάς κάθε πρωί και να αναρωτιέσαι πόσες τρίχες έχασες στο μαξιλάρι, και μετά να πηγαίνεις τρέχοντας στον καθρέφτη, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει. Η ψυχολογία, θεωρώ οτι είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ πρόληψη αλλά και θεραπεία. Καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο... μην ξεχνάς οτι βρισκόμαστε στην ίδια κοινότητα ;) αλλά θα πρέπει να το παλέψεις μέσα σου αρχικώς. Αφέσου, βρες τα εργαλεία για την μάχη σου, και όλα θα πάνε καλά.

Τώρα, για τα σαμπουάν της Frezyderm έχω ακούσει πολλές και καλές κριτικές. Για τις κάψουλες όμως.. δεν γνωρίζω. Αν μπλέξεις με oral θεραπεία θα πρέπει να τσεκάρεις για τυχών παρενέργειες με τα αντισυλληπτικά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που σου λέω. Αν μιλάμε για βιταμίνες, αμινοξέα ή πρωτεϊνούχα ροφήματα δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλά αν τολμήσεις σε κάψουλες βιοτίνης (π.χ priorin) ή hair formula θα πρέπει να το ψάξεις καλά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nenaki

New Member
σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια :)οντως αυτος ο κυκλος ειναι απιστευτα ψυχοφθορος:s σα να με βλεπεις 3υπναω & τα πιανω προς τα πισω να δω τι θα βγει:exclamation: υπαρχει καποια αλληλεπιδραση βιοτινης & αντισυλληψης γνωριζεις κατι? σκεφτομουν σε καμια βδομαδα δυο να αρχισω αυτη τη λοσιον & κατι σε συπληρωμα & ημουν αναμεσα σε αυτο του κορρε και στης health aid το hair vit(ειμαι φοιτητρια & προσπαθω κατα το δυνατον να κινηθω σε πιο οικονομικες λυσεισ) με περισσοτερο κλίση προς το hair vit καθως αναγραφονται συστατικα που πανω κατω παντου υπαρχουν σε τετοια προιοντα & απ οτι εχω καταλαβει σχεδον ολα την ιδια δουλεια κάνουν αλλα στα συστατικά αυτού αναγραφεται & βιοτινη :\
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Λένα καλημέρα κι από μένα,

Χωρίς να είμαι ειδήμονας, από τα λίγα που έχω διαβάσει νομίζω ότι για σας τις γυναίκες, που δεν έχετε τις ίδιες αιτίες τριχόπτωσης με μας τους άνδρες, ενδείκνυται το Neogenic της σειράς Dercos της Vichy. Είχα κάνει μια μίνι διαδικτυακή έρευνα για το εν λόγω σκεύασμα γιατί είχα σκοπό να το ξεκινήσω πριν 1-2 μήνες, και είχα διαβάσει, μεταξύ άλλων, ότι στους άντρες η δράση του έχει αμφίσημα αποτελέσματα (καθώς δεν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά -και κυρίως μόνιμα- την ανδρογενή αλωπεκία), στις γυναίκες όμως κάνει μάλλον καλή δουλειά. Απ' ότι καταλαβαίνω, είναι ιδανικό για όσους πάσχουν από συγκυριακή τριχόπτωση όπως εσύ και όχι α/α, καθώς ξυπνάει τα «κοιμώμενα» τριχοθυλάκια (αυτά που βρίσκονται σε φάση αδράνειας) πριν την ώρα τους. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν κάποιος πάσχει από α/α, ό,τι κέρδος ενδέχεται να έχει από το neogenic είναι εντελώς προσωρινό, και γι' αυτό δεν το εμπιστεύτηκα και ξεκίνησα άλλο σκεύασμα· το πρότεινα όμως στη μητέρα μου, η οποία, για διάφορους ορμονικούς λόγους όπως εσύ, έχει αρχίσει να παρουσιάζει τριχόπτωση (δεν το 'χει ξεκινήσει ακόμα πάντως και δεν ξέρει αν θα το ξεκινήσει τελικά).

Όσο για το κόστος της θεραπείας, αυτό έχει ως εξής: 80 ευρώ το κουτί με 28 φιαλίδια μέσα, εσύ βάζεις ένα φιαλίδιο την ημέρα επί τρεις μήνες (τόσο διαρκεί η θεραπεία), άρα 3 κουτιά συνολικά, σύνολο 240 ευρώ, και από αυτά τα 240 η εταιρία κατόπιν σου επιστρέφει πίσω τα 40. Άρα μιλάμε για 200 ευρώ το χρόνο το συνολικό ετήσιο κόστος της θεραπείας, το οποίο δεν το λες και χαμηλό...
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
lena20sparth είπε:
οντως :\ συγκυριακή? δλδ ? φωτιστε με παιδια γτ ειμαι ακομη ασχετη με το προβλημα

Εννοώ ότι δεν πάσχεις από ανδρογενετική αλωπεκία (α/α), παρά ότι η τριχόπτωσή σου οφείλεται σε άλλους λόγους (ορμονικούς, ψυχολογικούς κλπ) όπως η ίδια περιγράφεις.

Ρώτα μία και για το CG210 for Women. Το αντίστοιχο για τους άντρες (CG210 for men) φαίνεται ότι κάνει καλή δουλειά.
 

nenaki

New Member
σε ευχαριστω :)τι ακριβως ειναι?


το κοιτα3α μολις εχεις ακουσει καλες κριτικες η το χεις δοκιμασει?
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
lena20sparth είπε:
σε ευχαριστω :)τι ακριβως ειναι?


το κοιτα3α μολις εχεις ακουσει καλες κριτικες η το χεις δοκιμασει?



Το βάζω εδώ και 5 βδομάδες (μαζί βέβαια με regaine 5% που βάζω εδώ και 6 χρόνια σερί) από 2 φορές τη μέρα και έχω δει ενθαρρυντικά αποτελέσματα: η τριχόπτωση μηδενίστηκε και τα μαλλιά κάπως σαν να έχουν αρχίσει να φαίνονται πιο πυκνά κιόλας (αν και είναι νωρίς για να κρίνω ακόμα - θέλει να περιμένει κανείς τουλάχιστον 3 μήνες). Σκέψου επίσης ότι είμαι κάπως μεγάλος (33 χρονών) με α/α που τον τελευταίο χρόνο με θέρισε στην κυριολεξία και παρ' όλα αυτά είδα αποτέλεσμα - και μάλιστα σχετικά νωρίς.

Επιπλέον, έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές, τόσο από χρήστες αυτού του φόρουμ όσο και γενικά. Το προτείνουν μέχρι και πανεπιστημιακοί δερματολόγοι (γράψε "CG210 νέα θεραπεία για την τριχόπτωση" στο search του youtube και το πρώτο από τα αποτελέσματα που θα σου βγάλει έχει τις δηλώσεις τους). Περιγράφεται ως ιδανικό για α/α αλλά φαντάζομαι ότι ενδείκνυται και για άλλες αιτίες τριχόπτωσης όπως οι δικές σου. Ένα συν είναι ότι δεν έχει παρενέργειες, καθότι φυσικό σκεύασμα. Επίσης, στεγνώνει γρήγορα και δεν κολλάει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μυρίζει λίγο κρεμμυδίλα (καθότι το κρεμμύδι είναι ένα από τα συστατικά του) αλλά με τον καιρό το συνηθίζεις. Άσε που αν έχεις να πας πουθενά, σου επιτρέπει να λουστείς 45 λεπτά με μία ώρα μετά την εφαρμογή του.
 

nenaki

New Member
μια χαρα :) μια χαρα ειναι η ηλικια των 33 εγω περιμενα οτι αυτη δυστυχως η κατασταση "χτυπαει¨" ανδρες κυριως μετα τα 45!ειναι πραγματικα βλακεια απο μικρες ηλικιες οπως εμεις να το αντιετωπιζουμε-για ολες δλδ τισ ηλικιες- αλλα για τις μικροτερες ακομη πιο ασχημο.το κοιτα3α σε 1 e shop ενος φαρμακειου & 3ερεις σκεφτηκα δε θα ναι γνωστο πχ vichy δε θα λειτουργει αλλα που να 3ερω η χαζη τρ μαθαινω.κραταει καιρο?ειδα ειναι 80 ml vμζω
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
lena20sparth είπε:
μια χαρα :) μια χαρα ειναι η ηλικια των 33 εγω περιμενα οτι αυτη δυστυχως η κατασταση "χτυπαει¨" ανδρες κυριως μετα τα 45!ειναι πραγματικα βλακεια απο μικρες ηλικιες οπως εμεις να το αντιετωπιζουμε-για ολες δλδ τισ ηλικιες- αλλα για τις μικροτερες ακομη πιο ασχημο.το κοιτα3α σε 1 e shop ενος φαρμακειου & 3ερεις σκεφτηκα δε θα ναι γνωστο πχ vichy δε θα λειτουργει αλλα που να 3ερω η χαζη τρ μαθαινω.κραταει καιρο?ειδα ειναι 80 ml vμζω

Ένα κουτάκι cg210 κρατάει κοντά ένα μήνα, αν τηρείς την ενδεδειγμένη δοσολογία (δηλ. το χρησιμοποιείς 2 φορές τη μέρα κάνοντας 5-10 ψεκασμούς την φορά).

Εμένα η τριχόπτωση με χτύπησε πρώτη φορά στα 25-26 αλλά με έσωσε το regaine. Ξέρω άλλους που τους θέρισε όλα τα μαλλιά από τα 20 κιόλας, αλλά δεν τους νοιάζει καθόλου και είναι άνετοι. Κι εγώ νόμιζα ότι θα 'μουνα το ίδιο άνετος όταν θα 'ρχόταν εκείνη η ώρα, αλλά τελικά αποδείχθηκε το ακριβώς ανάποδο. Είχα προλάβει να ξυρίσω μια φορά το κεφάλι μου και να δω ότι η κεφάλα μου έμοιαζε τρομακτικά με του Lincoln Burrows στο Prison Break, και λέω "Παναγία μου, βοήθα να μη χάσω ποτέ τα μαλλιά μου..." :)
 

nenaki

New Member
αν και γυναικα σε νιωθω σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο γιατι για εμας ειναι βραστα:\εχω & μακρια μαλλια & τρεχα γυρευε τι γινεται μετα το μπανιο η το χτενισμα :Ρ regaine e? δε το 3ερα σα προιον! η βλακεια ειναι πως παιζει & η εποχικη η ρημαδα & λεω να το βολεψω εως τελη νοεμβρη με καποια λοσιον τηε φρεζιντερμ οπως γραφω & πιο πανω & ενα συπληρωμα & αν δω οτι συνεχιζει σε τετοιο βαθμο βουρ στ ικα για ε3ετασεις σιδηρου θυροειδη & δερματολογο ( αυτο να 3ερεις το φοβαμαι περισσοτερο απ ολα)
 
Μπλουζα