σκεφτηκα καινουργια θεραπεια

giannis25

Member
βλέποντας αυτη την εικονα http://image.rakuten.co.jp/kenkoudo/cabinet/img56592790.gif σκεφτομουν αν χρησιμοποιουσαμε κανα εργαλειο οπως http://www.digas.gr/product_info.php?products_id=3738 ( comedone extractor μπορειτε να δειτε βιντεο στο youtube) ανα 15 μερες μετα απο λουσιμο με ζεστο νερο οπου θα εχουν ανοιξει οι ποροι μηπως τελικα δουλευε.αλλα παλι το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι χρειαζεται πολυ πιεση που μπορει τελικα να βλάψει τους θύλακες.σκεφτομουν μηπως τελικα αυτος ειναι ο λογοσ που λειτουργουν οι μεχρι τωρα θεραπειες.δηλαδη το proscar μειωνει το dht και κατα συνεπεια μειωνεται to sebum φευγει και γι αυτο υπάρχει τριχοφυια, η μινοξιδηλη ανοιγει τους πορους και βγαινουν τα μαλλια που ειχαν μπλοκαριστει απ το σμηγμα το fungoral καθαρίζει βαθιά το σμίγμα και ειναι και αντιβακτηριακο οπου το σμηγμα εχει βακτήρια, τα σαμπουαν με zinc pyrithione εχουν τον ψευδαργυρο που μειωνει το dht που μειωνει τη δραστηριοτητα των σμηγματογγόνων αδένων.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis25

Member
επισης ξερω και αυτο για τις σταγονες που βαζεις στ αυτια 1 η 2 φορες τη εβδομαδα να φυγει το κερι ear wax remover, available at most drug stores, to bubble up oils trapped under the skin. Apply the remover to the affected area, let it sit on the skin for two minutes and rinse. This treatment will leach the extra oils out of your skin that would otherwise be clogging your pores.
 

Komis

Active Member
Ωραιο μηχανημα αυτο γιαννη.
Καποιοι κανουνε μασαζ στο κεφαλι για να σπασουνε το σμηγμα που εχει δημιουργηθει γυρω απο τον θυλακα.
Ισως αυτο το μηχανημα να βοηθουσε.
Φαινεται να λειτουργει καλα..
 

weznem

Well-Known Member
που θα το βρουμε ομως?


το δευτερο βιντεο πολυ αηδια.εμετιλα σκετη ειναι ρε πουστ... μου,μπλιαχ
 

gianniskritikos2

Active Member
δεν νομιζω να μπορει να κανει κατι αυτη η μεθοδος σε καμια περιπτωση... δεν ξερω αλλα εγω ετσι το βλεπω... δεν μπορω να φανταστω να πιεζω με αυτο το τριχωτο και να βγαινει σμηγμα η κατι αλλο απο το δερμα μου φενεται απιθανο


αυτο ειναι μια μεθοδος πολυ αφερουντε τα σπυρακια αυτοι οι μαυροι ποροι... εγω σε σημεια κροταφων εχω ασκηση πιεση με μασαζ τεραστια σε βαθμο να κοντευει να μελανιασει το δερμα... αμα ειχα μαυρο τετοιο πορο εκει θα ειχε βγει αμεσως ... εμενα με το μασαζ λοιπον με ταιραστια πιεση δεν βγηκε τιποτα απο το δερμα τιποτα αρα και με αυτο το οποιο θα πιεζει λιγοτερο σιγουρα απο οτι πιεσα εγω δεν προκειτε να βγαλει κατι... το συγκεκριμενο εργαλειο ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε με την πιεση που ασκουμε προς τα κατο να πιεζεται η περιοχη η οποια ιεναι σε σημειο που το χερι δεν μπορει να πιεσει... και πιεζει λοιπον εκει αλλιος αν σε μια περιοχη οπως κροταφοι η κουτελο χρισιμοποιηθει δεν ειναι ποιο απο τελεσματικο απο οτι με τα χερια και το λεω αυτο σαν ατομο που ειχα πολα σπυρια και ακομα εχω μερικα.... με τα χερια η πιεση μπορει να γινει τεραστεια αυτο το εργαλειο ειναι καθαρα για σημεια που δεν μπορουμε να πιεσουνε πολυ αλλα και στο τριχωτο να μην μπορουμε μολις ειπα οτι απο κροταφους δεν βγηκε τιποτα με τοση πιεση αρα το πιθανοτερο να μην βγει τιποτα απο αυτο.
 

Stripar

Established Member
weznem είπε:
που θα το βρουμε ομως?


το δευτερο βιντεο πολυ αηδια.εμετιλα σκετη ειναι ρε πουστ... μου,μπλιαχ



http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.Xcomedone+blemish+extractor&_nkw=comedone+blemish+extractor&_sacat=0&_from=R40

Τσάμπα πραγμα...σκέτομαι να τσιμπήσω ένα για τα μαυροστίγματα της μυτης...ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙ!
 

giannis25

Member
αυτο με το κερι στο κεφαλι με τιποτα.προσωπικα δε παιρνω κανενα φαρμακο τα θεωρω βλαβερα ολα τα φαρμακα εκτος απο τις βιταμινες και τα ομεγα. προσωπικα εγω ενω ειχα τριχοπτωση αυτο που εκανα και σταματησε την τριχοπτωση κκαι εδω και 2 χρονια ειμαι στα ιδια επιπεδα.μπορω να πω και καλυτερα ηταν οτι παιρνω καθε μερα 750 mg omega3 απο τη healthaid.το μονο που παιρνω και μου σταματησε τη τριχοπτωση.το εργαλειο αυτο σκεφτομαι να το παρω το πουλαννε στη διευθυνση στο πρωτο comment που εγραψα.πηχτο στερεο sebum οπως στα βιντεο δε πιστευω οτι υπαρχει στο τριχωτο πιστευω οτι υπάρχει sebum σαν λαδι.αν καταλαβαινεισ τι εννοω δηλαδη.επειδη ειχα κανει μια φορα καθαρισμο δερματος επειδη ειχα παρα πολυ ακμη.πριν το χρησιμοποιησουν σου εριχναν 15 λεπτα ατμο σαν να εισαι σε μια κατσαρολα που βραζει νερο ακριβως απο πανω ωστε να φυγει το νεκρο δερμα να μαλακωσουν οι ποροι και τοτε μου εβγαλαν με κεινο το εργαλειο σ ολο το προσωπο ολα τα sebum πηχτα η σε αλλα μερη λαδενια . γι αυτο ελεγα να το κανουμε στο ντους.εγω ενω εκανα μπανια και ειχα λουστει κανω με τα χερια μου πως πιεζεις για να βγουν τα blackheads με τα χερια στη μυτη εκει που ειχα προβλημα και ενω τωρα ολα αυτα μεσα στη μπανιερα πριν στεγνωσω τα μαλλια με πετσετα και ενω μολισ ειχα κανει μπανιο γενικο γεμιζω λαδια στο κεφαλι απο τη πιεση και ξαναεκανα μπανιο και λουστηκα παλι.και στο θεμα με το detumescence λενε πολλοι οταν κανανε μασαζ γεμιζαν λαδια.δεξερω ρε γαμωτο πολυ πολυπλοκο θεμα αυτο της τριχοπτωσης. πιστευω οτι ακριβως μετα απο μπανιο μολις αφηνουμε το χερουλι με το νερο του ντουζ μετα απο ζεστο μπανιο να γεμισει ατμους να φυγει το νεκρο δερμα αν κανουμε τσιμπηματα στο κεφαλι οπως οταν θελουμε να καθαρισουμε blackheads στη μυτη κατι θα βγει.οπως πιστευω και με το εργαλειο το παιρνεις απο το http://www.digas.gr/product_info.php?products_id=3738 Ξέστρο αφαίρεσης σμήγματος 10 ευρω. τωρα δε ξερω δεν υπαρχει μια ερευνα που να λεει καναμε καθαρισμο στο sebum του τριχωτου και ειδαμε αυτο το αποτελεσμα.θετικο η αρνητικο. επνεκφυση η τριχοπτωση.δε ξερω μπορει να λεω βλακειες. το βαζω σαν ιδεα να υπαρχει στις τοσες.
 
Μπλουζα