μεταμοσχευση μαλλιων στη θεσσαλονικη?

PANOS101

Member
Απ: μεταμοσχευση μαλλιων στη θεσσαλονικη?

Φίλε χαλάρωσε λιγάκι.εδώ Εμεις με nw 6 και το σκεφτόμαστε αν θα κάνουμε κάτι.είναι θέμα δεν λέω Αλλά υπάρχουν Πολύ χειρότερα θεματΑ υγείας κ οικονομίας τωρα.γνώμη μου να περιμένεις λίγο να πέσουν οι τιμες και μην κανείς βιαστικές κινήσεις με δάνεια κτλ.θέλει Πολύ ψάξιμο η δουλειά και όχι στο ΕΛλαντα.και αν τελικά δεν κανείς τίποτα βελτίωσε την εικόνα σου (γυμναστική ξυρισματακι κτλ)και γράψτ ΟΛΑ στα α@@δια σου.δεν εισΑι ο μόνος όπου και να κοιτάξεις βλέπεις ραφλες. Και στο γυναικείο ακόμα θέμα αυτή την εποχή μετράνε Αλλά πράγματα και όχι τα μαλλιΑ.εγώ πουεχω τα γκαφρα και το χρόνο και ίσως να μην κάνω τίποτα.ΟΛΑ στο μυαλό ειναι
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

txc25

Member
Απ: μεταμοσχευση μαλλιων στη θεσσαλονικη?

Χαχαχα Τζον_Τζον μια από τα ίδια φίλε. Έτσι όπως το λες. Στο τέλος θα τα βάλω μόνος μου τα μαλλιά, χαχαχα.

Πάνο είσαι 100% λάθος. Έτσι το βλέπεις ΕΣΥ φίλε. Και γω δάνειο θα πάρω μέσα στο επόμενο έτος και θα εμπιστευτώ κάποιον γιατρό του εξωτερικού φυσικά (ακόμα δεν αποφάσισα ποιον). 2 χήνες έχω μόνο στην άκρη και θα κοιτάξω να κόψω το κεφάλι μου να βρω όσα χρειάζονται. Εσένα δε σε επηρεάζει τόσο και δεκτό. Για μένα είναι πρώτο-πρώτο στην ιεράρχηση. Με ρίχνει την αυτοπεποίθηση υπό του μηδέν. Έχω χάσει την προσωπικότητα και την αυτοεκτίμηση μου. Ούτε στον καθρέφτη θέλω να κοιτάζομαι και το καπέλο είναι προέκταση του κεφαλιού μου πλέον.

Θα με βόλευε πολύ και μένα στη Θεσσαλονίκη αφού μένω σε πόλη της Μακεδονίας αλλά όταν είναι να σκεφτώ την ψυχική μου υγεία, θα φτάσω και Αμερική αν χρειαστεί.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Απ: μεταμοσχευση μαλλιων στη θεσσαλονικη?

φιλε πανο101 μετα απο 8 χρονια σχεση που ειχα και με χωρισε η κοπελα μου εδω και 3 μηνες αρχιζω ριχνω πλεον και φταιξιμο στο μαλλι και την εμφανιση γενικα,βεβαια οκ απο σωμα ενταξει ειμαι,οχι και φετες βεβαια..θα μου πεις τωρα οτι λεω μακακ...ναι μπορει και να λεω ,αλλα μετα τοσα χρονια σχεσης φανταζεσαι πως θα ειμαι ψυχολογικα τωρα,η υγεια μου παει να καταστραφει απο την καταθλιψη που με πιασε και εσυ μου λεσ τωρα για τα λεφτα?τουλαχιστον θα το κανω και οτι γινει (στην κυπρο λεω ιανουαριο)..ακομη νεοι ειμαστε και δεν ειναι τπτ 5000 χιλιαρικα( εχω και 3000στην ακρη )μπροστα σαυτα που περασαν οι γονεις μας τοσα χρονια ολοι στα δανεια σπιτιου,αμαξι και αλλα τετοια..δεν χρωσταω πουθενα ουτε αμαξι εχω,πες οτι πηρα ενα αμαξι βρε αδερφε.ειμαι 33 ετων και πιστευω ειναι η κατταληλη ηλικια.μονο αυτο θα με ανεβασει ψυχολογικα αυτην την στιγμη..το ξυρισμενο κεφαλι δεν με παει αν ηταν θα το εκανα και δεν θα με ενοιαζε καν..οταν κανω τοτε θα δεχτω οποιονδηποτε να με συναντηση για να δει και αποτελεσματα εντος μακεδονιας..οχι σαν μερικοι μερικοι που κρυβονται και φοβουνται να εμφανιστουν..ενας εδω μεσα δεν ειδα να λεει να γινει καμια συναντηση θεσσαλονικη η αθηνα να συναντηθουμε οσοι μπορουμε να παμε και να συζητησουμε απο κοντα και να δουμε και κανενα αποτελεσμα..ειναι τοσο δυσκολο να γινει μια κυριακη μια συναντηση θεσσαλονικη δηλαδη?για να μας φυγει η φοβια και το ανγχος πρεπει να δουμε και καποιον απο κοντα οσοι δεν καναμε μεταμοσχευση..οχι μονο φωτο..και οποιος γιατρος ειναι μαγκας εδω ελλαδα ας με στειλει μυνημα και θα βγω και στην τηλεοραση για διαφημηση γιαυτον αν λενε οτι κανουν καλη δουλεια..οπως εκανε ο ......... με κανει καλη δουλεια και βγαινω και στο τσιρκο για παρασταση..
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Απ: μεταμοσχευση μαλλιων στη θεσσαλονικη?

θες απαντηση σαυτο φιλε μου κουρτη εξυπνακια?
 
Μπλουζα