κενο στα γενια απο σπυρακι

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cmos516

Member
Γεια σας ,πριν απο καμια βδομαδα ειχα βγαλει ενα σπυρακι κατω χαμηλα στο πηγουνι,(μεγεθος μικροτερο απο ρεβυθιου)το οποιο ειχε μεσα πυον.
Φαγωθηκα να το ακουμπαω και να το σκαλιζω ,στην αμηχανια μου,ως που το εσκασα,και αρχισε να βγαζει τα υγρα του.
Καθως το πιεζα,ειδα στα χερια μου και μειναν μερικες 3-5 τριχες απο τα γενια μου,με αποτελεσμα να κανει ενα μικρο κενο εκει στο σημειο στα γενια μου.
Μια βδομαδα τωρα το σπυρακι εξαφανιστηκε,αλλα τα γενια στο σημειο εκει δεν εχουν εμφανιστει.η τουλαχιστων δεν ειναι τοσο χοντρα οπως πριν.
Να ανυσηχω?πρεπει να κανω κατι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cmos516

Member
Απ: κενο στα γενια απο σπυρακι

Επανερχομε μετα απο αρκετο καιρο (2 μηνες περιπου),να καταθεσω εμπειρια σχετικα με την περιπτωση μου παραπανω .

Το μικρο κυκλικο κενο που ειχε δημιουργηθει στα γενια ,απο το σπυρι αυτο,το οποιο και εγω το σκαλιζα,και μου εμειναν τα γενια στο χερι στο σημειο αυτο,ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ πληρως 100%,σημερα το παρατηρησα διοτι το ειχα ξεχασει,(ηταν κατω απο τη γωνια που κανει το πιγουνι και δεν φαινοταν πολυ,με την πρωτη στο καθρεπτη).Πλεον δεν μπορω να αναγνωρισω το σημειο που ηταν η πυκνοτητα στο σημειο επανηλθε. :)
Το αναφερω προς αποφυγη ανησυχιας σε περιπτωση που το παθει καποιος.Η "αποκατασταση" παντως χρειαστηκε 2 μηνες,εγω ειχα αγχωθει οταν μετα απο 20 μερες εβλεπα κ δεν εβλεπα να κλεινει!
Το διδαγμα που αποκομιστηκε τελικα ειναι : οτι εαν το dna λεει εδω θα χεις τριχες μεχρι τα 100,οτι και να γινει ,μετα κατα την "ανακαμψη" το σωμα θα το επιδιορθωσει συμφωνα με το τι λεει ακριβως!!!!!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα