διεκοψα το regain και ξεκινησα με το cg 210 -πτωση των μισων μαλλιων

kwsths

Member
καλησπερα σε ολους ειμαι καινουριος στο σιτε.Απο καιρο παρακολουθω τις συζητησεις σας για να μαθαινω αναλυτικοτερα αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα γραφτει γιατι δεν ειχα σπουδαιο προβλημα τριχοπτωσης και δεν το παρακολουθουσα πολυ. εχω ανδρογενετικου τυπου διαχυτη αλωπεκια απο τα 18 μου. ξεκινησα με θεραπεια ragain και διαφορες βιταμινες αυτα τα 2 χρονια. Η αραιωση ηταν στασιμη και το προβλημα ηταν ελαχιστα εμφανες και γι αυτο εκανα τη θεραπεια οπως να ναι εβαζα δηλαδη οποτε θυμομουν και γενικα ημουν στα @@@ μου. Παρολαυτα η τριχοπτωση ηταν στασιμη. το καλοκαιρο αφου επισκεφτηκα τη δερματολογο μου συστησε ενα καινουριο προιον το cg 210 ετσι για να ξεφυγουμε λιγο απο τη μινοξιδιλη και το πηρα για 3 μηνες.διεκοψα το regain και ξεκινησα αυτο.. Αυτη τη στιγμη ευχομαι να γυρισω το χρονο 3 μηνες πισω. Το τελευταιο μηνα μου πεσαν τα μισα μαλλια και η ψυχολογια μου μαζι. Εχει 2 βδομαδες που ξεκινησα με regain παλι 5 % και τις βιταμινες vitacrecil complex που μειωνουν το σμηγμα γιατι εχω πολυ λιπαρα μαλλια.Ειμαι 20 χρονων και σκεφτομαι για φινα αλλα νομιζω ειναι νωρις και ισως ειναι επικινδυνο.Εχετε να μου προτεινεται κατι ? Αυτη τη στιγμη εχω φουλ τριχοπτωση αλλα διαβασα οτι ειναι φυσιολογικο γτ αντιδραει ο οργανισμος. Εφοσον περσυ με επιανε το ρεγκαιν υπαρχει περιπτωση να με πιασει και τωρα και να μεινει η κατασταση σταθερη εστω και εδω που ειναι ? ευχαριστω!
(θα ανεβασω καποια στιγμη φοτο)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
ειναι λογικο να χασεις μεγαλο μερος των μαλλιων σου κοβοντας την μινοξ.. αλλα καποιο μερος απο αυτο θα επανερχοταν δεν θα εισαι ετσι.. τοσο σκατα ξκαι να μην βαζιες τιποτα παο εδδω και περα θα αρχισεις να περνεις μαλλια σου πεσαν περισσοτερα απο οσα θα πρεπε γιατι εκοψες την μινοξ και μετα απο το 3 μηνο περιπου θα αρχιζαν να βγαινουν οσα ηταν δυνατα... δεν επρεπε να κοψεις την μινοξ αλλα να προσθεσεις το cg .. συνεχισε το cg και την μινοξ και νομιζω θα γινεις οπως πριν.
 

kwsths

Member
το cg το εκοψα τωρα αφου δεν μ εκανε τιποτα. δεν καταλαβαινω ποιος λογος να συνεχισω με μινοξιδιλη και να βαζω και cg. χρησιμοποιω μινοξ 5 % πρωι βραδυ τις βιταμινες και σαμπουαν της fraizynderm για λιπαροτητα. δηλαδη λες οτι καποια μαλλια απο αυτα που χαθηκαν θα αντικατασταθουν? δεν νομιζω εχω κληρονομικη αλλωπεκια οχι εποχιακη οτι χανω το χανω για παντα γι αυτο ειμαι οργισμενος με τον εαυτο μου που σταματησα τη μινοξιδιλη για 3 μηνες.
 

gianniskritikos2

Active Member
ακου για να καταλαβεις η μινοξ οταν την ξεκηνας σου ριχνει καποιες για να βγουνε ποιο δυνατες με περισσοτερη διαρκια ζωης..ετσ βγαινουν πολες νεες μαζι.. οταν την κοψεις θα πεσουν πολες μαζι αλλα καποιες θα ξαναβγουνε γιατι πεσανε λογο του τι εκοψες αποτομα την μινοξ θα ξαναβγουνε σιγουρα... καποιες οχι ολες η μινοξ δεν σκαταμαει το προβλημα αλλα απλα δινει μεγαλτερη διαρκια ζωης στα μαλλια και τα δυναμωνει.. ομως οπως ειπες οταν εχεις ανδρογενετικου τυπουα λοπεκια η ζημεια γινεται απο πισω απο την μινοξ ετσι χριαζεσαι κατι να σταματαει το προβλημα και κατι να σου δινει επιπλεων μαλλια η μινοξ κανει το 2ρο να το σταματησει λες για φινα ομως το cg μπορει να το κανει σε καποιο αρκετα ικανοποιητικο βαθμο.. το cg δουλευει... αμα στη θεση του cg επερνες φινα και εκοβες την μινοξ παλι θα χανες μαλλια...
 

kwsths

Member
ναι ωραια τη μινοξ δεν τη σταματαω ποτε ξανα για κανενα λογο αλλα γινεται αυτος ο συνδυασμος ? μινοξ μαζι με το cg ? η δερματολογος μ εκοψε τη μινοξ για να παρω το αλλο ..λες οτι δουλευει το cg, μπορει να δουλευει σε σενα αν δεν εχεις εντονο προβλημα και οχι για ισχυρες περιπτωσεις..
 

gianniskritikos2

Active Member
η μινοξ ειναι κατι σαν ψευδεστισει δινει μαλλια τα οποια μολις την κοψεις θα φυγουν αλλα στην αρχη οπως σου ειπα θα γυγουν περισσοτερα... ειναι σαν να σου δινει κατι ψευτικο για να ικανοποιησε δεν ειναι λυση ειναι λογικο οταν αντικαταστας αυτο το προιον με οποιοδυποτε που δουλευει χωρις ψευδεστισεις να χασεις πολυ εδαφος
 

jimys

Member
εκοψες τη μινοξ 1ο λαθος ενω το 2ο λαθος σου ηταν που πιστεψες οτι το cg 210 δεν κανει τπτ... ξεκινα και τα δυο ξανα μαζι αυτη τη φορα.,. τη κατρακυλα που σου δημιουργησε η μινοξ δεν μπορουσε να αντισταθμισει η "αρχικη" χρηση του cg 210 ποσο μαλλον να δεις και επιπλεον αποτελεσματα ..

χοντρικα αυτα τα δυο κανουν διαφορετικη δουλεια : η μινοξ δινει regrowth και αναστελει τη τριχοπτωση ενω το cg θεωρητικα "σταματαει" τη τριχοπτωσηη και λεεεεεεεεεενεεε στην εταιρεια οτι σου δινει καποιες τριχιες!
 

Atermon

Member
Δεν ξέρω, το cg ποτέ δε μου γέμιζε το μάτι και γενικότερα όποιο καινούριο φάρμακο κάνει πολύ ντόρο από το πουθενά.

Αφού έχεις εγγυημένα αποτελέσματα με την μινοξιδίλη, ξεκίνα την πάλι μαζί με cg. Ίσως να τα ανακάτευες μισό-μισό στο μπουκαλάκι, θα σου πει ο δερματολόγος αν κάνει. Αλλά θα πρότεινα να δώσεις μια τελευταία ευκαιρία στο cg, γιατί μπορεί με την μινοξιδίλη να αλληλοσυμπληρώνονται τα θετικά τους αποτελέσματα.
 
Μπλουζα