Χρονική απόσταση μεταξύ δυο μεταμοσχευσεων

Mr Jim

New Member
Καλησπέρα σε ολους και ευχαριστω για την φιλοξενία.

Προσπάθησα να απομονωσω κάποιες θεματικές ενότητες ή/και διάφορες ενδιαφερουσες απαντήσεις για να δώσω απάντηση στο ερώτημα που με απασχολεί αλλα τελικά πιστεύω οτι δεν έφτασα στο επιθυμητό σημείο αν και αξιολόγησα πολλές αναφορές.
Το ερώτημα που εχω ειναι απλό: εκανα μια μεταμόσχευση τον Ιούλιο του 11 και θελω να κανω δευτερη τωρα. Πότε ή απο πότε και μετα κρίνεται σωστό να γίνει η δευτερη επέμβαση ; Με το σκεπτικό παντα οτι αφενός δεν θελουμε να προκαλεσουμε κανενα προβλημα και αφετέρου θελουμε το πιο πλούσιο αποτέλεσμα σε ποσότητα και ποιότητα.
Ευχαριστω πολυ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Το καλύτερο είναι να περιμένεις έως και 14 μήνες. Ωστόσο, με δεδομένο ότι το 90-95% σχεδόν του αποτελέσματος το παίρνεις μέχρι τον δέκατο-ενδέκατο μήνα, μπορείς άφοβα να κάνεις και τώρα. Εγώ έχω κάνει δύο σε διάστημα 10 μηνών.
 

koskar

Member
Σιγουρα πρεπει να περιμενεις 12 μηνες το ελαχιστο. Γενικά εάν δεν υπάρχει καποιος συγκεκριμένος λόγος μην βιαστεις ιδιαιτερα.
 

Mr Jim

New Member
Και πάλι ευχαριστω. Δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος να βιαστώ. Θα περιμένω να περάσουν 15 μήνες το οποίο ταυτίζεται και με το πέρας των ζεστων μηνών και θα προχωρήσω στη δεύτερη φάση.
 
Μπλουζα