Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI είπε:Μην βάζεις βρε αυγά στο κεφάλι σου, εκτός αν ήταν από κότα αλανιάρα...
Περιέχουν και αραχιδονικό οξύ, ότι πρέπει για να ενισχύσει την pgd2. Αυτά τα γιατροσόφια είναι για άλλους, όχι για εμάς.
Κοίτα, εγώ κινούμαι καθαρά πλέον με δικά μου σκευάσματα, που τα φτιάχνω μόνος σε μορφή αλοιφής. Προσπαθώ να έχουν ιδιότητες ανάπλασης κολλαγόνου, αντιοξειδωτικών και κυρίως αντιφλεγμονώδη. Από τα τοπικά σκευάσματα του εμπορίου, απέχω περίπου 2 χρόνια. Δεν τα πιστεύω καθόλου, γιατί δεν ξέρουν καν τι προσπαθούν να καταπολεμήσουν. Απλά τα βγάζουν στο εμπόριο και ότι κάτσει.
Για την μίνοξ αν έχεις σκοπό να πας σε 5%, την κορτιζόνη άστη για αργότερα. Μετά από κανα 3μηνο, ανάλογα πως θα πηγαίνει.
Καλύτερα 3 φορές την εβδομάδα να βάζεις κάποιο αντιφλεγμονώδη.
Τα ω-3, αν είναι ποιοτικά είναι από τα καλύτερα συμπληρώματα και όχι μόνο για τα μαλλιά. Επίσης μπορεί να πρόσθετα και κάποιο συμπλήρωμα mineral complex, χωρίς σίδηρο και κάποιο καλό αντιοξειδωτικό. Για κάποια άλλα ακόμα πειραματίζομαι οπότε δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι μόνο με βάση τη θεωρία.
σε καλο δρομο εισαι και θελεις λιγο επανεκφυση.Samba είπε:Χαιρετώ τα παιδιά του forum. Είπα να γράψω λίγο μετά απο καιρό για το πως πάνε τα πράγματα με το μαλλί. Πάνε 3 εβδομάδες περίπου που άρχισα να παίρνω Ω3 και οφείλω να ομολογήσω πως τα αποτελέσματά του είναι πολύ καλά. Δεν βρίσκω καμία τρίχα στο μαξιλάρι (ούτε πριν αρχίσει η αραίωση έβρισκα πρέπει να πω), χάνω λιγότερες τρίχες πια στο μπάνιο και δεν βρίσκω τρίχες στα χέρια όταν παίζω μα τα μαλλιά μου. Επίσης να φανταστείτε ότι η δοσολογία που παίρνω είναι μικρότερη απο αυτήν που προτείνει ο kapa και κάποιες φορές ξεχνώ να την πάρω (την παίρνω σχεδόν κάθε μέρα αλλά έχω ξεχάσει να την πάρω 4-5 φορές).
Αρνητικά τώρα
Δεν έχω δει επανεκφυση στα μαλλιά μου. Το μόνο που βάζω είναι δαφνέλαιο και τσουκνίδα πριν και μετά το λούσιμο και δεν έχω παρατηρήση κάτι ακόμα. Ωστόσο πρέπει να πω ότι έχουν βγει αρκετές μαύρες τριχούλες στο μπροστινό μέρος της κεφαλής και στου κροτάφους! Άμα έβγαιναν και σε όλο το κεφάλι θα ήμουνα κομπλε αλλά δεν...
Ακόμα σκέφτομαι αν πρέπει να αρχίσω την μινο γιατί διαβάζω πώς όταν την σταματάς το μαλλί πέφτει πιο γρήγορα και αραιώνει πιο γρήγορα απο ότι ήταν πριν. Ξέρω πως αυτά τα φάρμακα είναι εφόρου ζωής αλλά θέλω κάτι που να μην εξαρτημένος τόσο πολύ απ αυτό δηλαδή αν ξεχνάω να το βάζω κάποιες μέρες η το σταματήσω για κάποια περίοδο. Συν τις παρενέργειες που έχει με τις ρυτίδες κλπ.
Γενικά ψάχνω να παω με όσο το δυνατόν με προιόντα της φύσης. Αν και υπάρχουν πολλά σκευάσματα που μπορούν να φέρουν επανέκφυση όπως διαβάζω εδώ εκτος της μινο που δεν έχουν και παρενέργειες.....
Το άλλο αρνητικό είναι ότι το μαλλί μου παρεμένει λεπτό (τσιγαρόχαρτο στην κυριολεξία) και αδύναμο. Έχει κανείς κάτι να προτείνει για να γίνει η τρίχα πιο χοντρή και δυνατή? Έχω ακούσει καλά πράγματα για το σπρει της Frezyderm Hair tonic και το σαμπουαν μαζί.