Τσιγάρο και τριχόπτωση.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στις επιπτώσεις του καπνίσματος στον ανθρώπινο οργανισμό, που βρίσκεται στο στόχαστρο της επιστημονικής κοινότητας τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να προστεθεί και ο αυξημένος κίνδυνος ανδρικής τριχόπτωσης αποδεικνύουν για πρώτη φορά οι ερευνητές.

Μελέτη που διεξήχθη σε άρρενες εθελοντές από την Ταϊβάν έδειξε ότι οι θεριακλήδες, που αντιπροσωπεύουν το 1/6 του παγκόσμιου πληθυσμού - υπολογίζονται σε 1,1 δισεκατομμύριο, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να απολέσουν τα μαλλιά τους εξαιτίας της νικοτίνης.

Το κάπνισμα αυξάνει τον κίνδυνο τριχόπτωσης, καθώς καταστρέφει τις ρίζες των μαλλιών επηρεάζοντας αρνητικά το κυκλοφορικό στο κρανίο, επισημαίνει ο ερευνητής Σιν Λι Χου, επικεφαλής της μελέτης. Σε περιπτώσεις, μάλιστα, που ένας καπνιστής ξεπερνά τα 20 τσιγάρα την ημέρα, το πρόβλημα επιδεινώνεται, τονίζει.

Σύμφωνα με τους ερευνητές από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν, το κάπνισμα μπορεί να καταστρέψει τον θύλακα της τρίχας, να παρέμβει στον τρόπο με τον οποίο το αίμα και οι ορμόνες κυκλοφορούν στο κεφάλι ή να αυξήσει την παραγωγή των οιστρογόνων.

Το πιθανότερο πάντως είναι, όπως τονίζουν, ότι η νικοτίνη επηρεάζει το τριχωτό της κεφαλής μόνο σε άτομα με προδιάθεση, καθώς η ανδρογεννητική αλωπεκία (φαλάκρα) είναι κληρονομική και οφείλεται, εν μέρει, στην επίδραση της τεστοστερόνης στους θύλακες των τριχών.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Φαντάζομαι αρκετοί θα έχετε πετύχει στο νετ το συγκεκριμένο άρθρο. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή όχι (σίγουρα βέβαια η νικοτίνη κάνει κάποια ζημιά) αλλά ήθελα περισσότερο να αναφερθώ σε κάτι προσωπικό που με έκανε να πιστεύω ότι έχει αρκετή σχέση.

Λοιπόν, καπνίζω από τα 18 μου. Τώρα είμαι 34.
Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, που σε άσχημες ψυχολογικές καταστάσεις έφτανα και τα 2 πακέτα κατάφερα να κόψω το τσιγάρο μόνο 3 φορές.

Οι 2 φορές ήταν για ένα τρίμηνο και η άλλη για 6 μήνες.

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ήταν οι 2 πρώτες φορές, κατά τις οποίες, μεσα σε ένα μήνα είδα τρομερή βελτίωση στα μαλλία μου σε σημείο γνωστοί να με ρωτάνε άν έκανα κάτι. Η βελτίωση που αναφέρω έχει να κάνει με το πάχος της τρίχας, το ότι σταμάτησε η τριχόπτωση καθώς και εως ενα σημείο η λιπαρότητα που είχα καθώς και η γυαλάδα στο κούτελο. Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να φαίνονται πολύ πυκνότερα.
Το περίεργο ήταν ότι συνέβει σε πολύ γρήγορο διάστημα, μέσα στο μήνα.
Βέβαια να τονίσω ότι μετά από τόσα χρόνια που το είχα κόψει, σαφώς και βελτιώθηκε ο ύπνος μου, η ενέργειά μου και γενικότερα η όλη διάθεση μου, κάτι που επίσης μπορεί να έπαιζε ρόλο.
Το αρνητικό της υπόθεσης ήταν ότι η τριχόπτωση παρουσιάστηκε ξανά μετά από 2 μήνες (γι αυτό και τα ξανάρχισα :D) αλλά ίσως να ήταν λόγω του ότι σαν εποχή ήταν από τις επικίνδυνες (φθινόπωρο που πάντα υπάρχει τριχόπτωση)
Αυτά που αναφέρω έγιναν καρμπόν και τις 2 φορές που είχα κόψει το τσιγάρο για 3 μήνες.
Για το 6μηνο δεν το αναφέρω γιατί έπαιρνα κορτιζόνες και άλλα διάφορα και δεν μπόρεσα να κρίνω λόγω υγείας.

Τα παραπάνω μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα...αλλά μπορεί και να σημαίνουν πολλά επίσης και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας και να ακούσω τις γνώμες σας γιατί είναι ένα σοβαρό κίνητρο να το κόψω και πάλι αν τα καταφέρω. (θα μου πείτε τόσα άσχημα προκαλεί το τσιγάρο, εσύ αυτό βρήκες? Ο καθένας με το κίνητρό του πάντα)

Τώρα για τους μη καπνιστές, τι να πώ...Αρχίστε το και ξανακόψτε το μετά...(πλάκα κάνω)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: Τσιγάρο και τριχόπτωση.

φίλε εδώ διατρέχουμε κίνδυνο να πάθουμε καρκίνο στα πνευμόνια για τα μαλλιά θα μας νοιάξει? 8) πάντως το βρομερό τσιγαράκι που με τόση ευκολία ανάβουμε κάθε τόσο ευθύνεται για πολλά κακά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Απ: Τσιγάρο και τριχόπτωση.

;D Αυτό είπα...ότι τόσα και τόσα μπορεί να προκαλέσει αλλά δίνουμε βάση μόνο στα εμφανή. Επίσης, σκεφτόμουν μερικές φορές, παρόλο που αποδεδειγμένα προκαλεί κάποιες από τις παρενέργειες της φιναστερίδης, του δίνουμε και καταλαβαίνει...τι να πω.... :-\
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τσιγάρο και τριχόπτωση.

ατιμο τσιγαρο ,,,,, παρεπιπτωντος ενας γνωστος μου καπνιζε σαν φουγαρο

και το εκοψε εδω και λιγους μηνες πηρε λεει ενα χαπι απο το φαρμακειο το οποιο σου κοβει την επιθυμια για τσιγαρο

μου ειχε πει και το ονομα του χαποιου αλλα δεν το συγκρατησα

παντως σε αυτον δειχνει να εχει αποτελεσμα

καλο ειναι οσοι μπορουν να το κοβουν
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τσιγάρο και τριχόπτωση.

αν καπνίζετε,φροντίστε τουλάχιστον να αποτοξινώνεστε ...

Είναι γνωστές οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και για να τις αποφύγετε, θα πρέπει να κόψετε τελείως το κάπνισμα.

Aν, ωστόσο, επιμένετε (και εγώ μαζί σας αδέλφια!!!) να καπνίζετε, τότε διαβάστε λιγάκι τα ακόλουθα ...



Δενδρολίβανο και λεβάντα
Υπάρχουν διάφορα αιθέρια έλαια που βοηθούν το αναπνευστικό και μπορούν να φανούν χρήσιμα στους καπνιστές. Τα σημαντικότερα από αυτά: το δενδρολίβανο, ο ευκάλυπτος και η λεβάντα. Αυτά τα αιθέρια έλαια διευκολύνουν την αναπνοή και έχουν αποχρεμπτικές ιδιότητες, δηλαδή βοηθούν στην απομάκρυνση των εκκρίσεων που δημιουργούνται στους πνεύμονες από το κάπνισμα. Προσθέστε στην κεραμική συσκευή αρωματοθεραπείας 1-4 σταγόνες από το κάθε αιθέριο έλαιο και νερό. Ανάψτε το κεράκι και αφήστε τη συσκευή να αρωματίσει το χώρο όπου βρίσκεστε.

Μασάζ για τους πνεύμονες
Κάντε ένα μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις στην περιοχή της κλείδας για 1 λεπτό περίπου. Οι μεσημβρινοί που περνούν από εκεί ενεργοποιούν τους πνεύμονες. Χρησιμοποιήστε ένα λαδάκι ή μια ενυδατική αλοιφή για να κυλούν πιο εύκολα τα χέρια σας. Μπορείτε να φτιάξετε και εσείς οι ίδιοι ένα λάδι με αιθέρια έλαια, ώστε να επωφεληθείτε και από τις θεραπευτικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας. Σε 15 ml αμυγδαλέλαιο προσθέστε 1-2 σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου, δεντρολίβανου ή λεβάντας.

Πιέσεις στα σημεία βελονισμού
H ρεφλεξολογία αποτελεί μία ακόμη εναλλακτική θεραπεία που μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να περιορίσει κάπως τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. Ασκήστε κυκλικές πιέσεις για 1-2 λεπτά στο παχύ μέρος της παλάμης κάτω από τα δάχτυλα. Ακόμη, ασκήστε κυκλικές πιέσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα στα πέλματα, από το μέσο της καμάρας του ποδιού έως τη φτέρνα. Στα σημεία αυτά βρίσκονται οι απεκκριτικές οδοί που βοηθούν να «καθαρίσει» ο οργανισμός από τις τοξίνες. Επιπλέον, μπορείτε να ασκήσετε πιέσεις στα σημεία βελονισμού. Ασκήστε και πάλι κυκλικές πιέσεις για 1 λεπτό στο σημείο όπου βρίσκεται η σάρκα μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα. Το σημείο αυτό, σύμφωνα με το βελονισμό, αντιστοιχεί στους πνεύμονες και όλες τις απεκκριτικές οδούς, γι’ αυτό και η ενεργοποίησή του συμβάλλει στην καλή λειτουργία τους.

Χρησιμοποιήστε τα κατάλληλα βότανα
Τρία βότανα που μπορούν να βοηθήσουν τους καπνιστές και να περιορίσουν κάπως τις συνέπειες του καπνίσματος είναι το taraxaco, το pau d’ arco και το Apache. Το taraxaco είναι αντιοξειδωτικό, δηλαδή καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες (βλαβερές ουσίες που δημιουργούνται από το κάπνισμα) και έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες, δηλαδή απομακρύνει τις επιβλαβείς και άχρηστες ουσίες, πολλές από τις οποίες βρίσκονται και στον καπνό. Ακόμη, αποτελεί ένα πολύ καλό εξισορροπητικό του οργανισμού. Το pau d’ arco και το lapacho προστατεύουν από τον καρκίνο των πνευμόνων και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα - σε καταστήματα με ομοιοπαθητικά και στα φαρμακεία θα βρείτε κάψουλες που περιέχουν το ξηρό εκχύλισμα των παραπάνω βοτάνων. Μπορείτε να παίρνετε μία κάψουλα το πρωί μετά το πρωινό και μία το μεσημέρι, αφού βέβαια προηγουμένως συμβουλευτείτε και το γιατρό σας. Μπορείτε, ακόμη, να φτιάξετε μόνοι σας ένα έγχυμα από τα παραπάνω βότανα, το οποίο θα πίνετε δύο φορές την ημέρα - βράζετε 1 φλιτζάνι νερό, το βγάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε 1 κουταλάκι από το βότανο αποξηραμένο. Τα αφήνετε 3-5 λεπτά στο νερό και έπειτα σουρώνετε. Στη συνέχεια, πίνετε το έγχυμα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας από τον καπνό είναι το εκχύλισμα από σπόρους γκρέιπφρουτ σε σταγόνες - θα το βρείτε στα φαρμακεία σε συσκευασία με σταγονόμετρο - βάζετε 10 σταγόνες σε 1 ποτήρι νερό και πίνετε 2-3 φορές την ημέρα.

Απολαύστε ένα χυμό
H συστηματική κατανάλωση χυμών αποτελεί έναν ακόμη τρόπο να περιορίσετε κάπως τις συνέπειες του καπνίσματος. Το καρότο, το σέλινο, τα παντζάρια και το μπρόκολο έχουν πολύ ισχυρή αποτοξινωτική δράση και θεωρείται ότι προστατεύουν από τον καρκίνο των πνευμόνων. Βάλτε στον αποχυμωτή 4 καρότα, ένα ματσάκι σέλινο και 1/4 με 1/2 κιλό μπρόκολο ή παντζάρι και πίνετε το χυμό τους μία φορά την ημέρα.

Περπατήστε στη φύση
Πηγαίνετε έναν περίπατο σε μια περιοχή με βλάστηση που σας αρέσει. H επαφή με τη φύση θα βοηθήσει τους πνεύμονές σας να καθαρίσουν και να γεμίσουν με καθαρό αέρα. Καθώς περπατάτε, κάνετε βαθιές εισπνοές και εκπνοές, απολαμβάνοντας τον αέρα που ανασαίνετε. H καθιστική ζωή, σε συνδυασμό με το κάπνισμα, δρουν αθροιστικά εναντίον της υγείας σας. Το περπάτημα αποτελεί μια αεροβική άσκηση που τονώνει την καρδιά και ωφελεί το καρδιαγγειακό και αναπνευστικό σύστημα, δηλαδή τα σημεία του οργανισμού που "χτυπάει" το κάπνισμα.



Οι τροφές που θα σας βοηθήσουν

Καταναλώνετε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως βιταμίνη C και φλαβονοειδή που βρίσκονται στα φρούτα και στα λαχανικά, γιατί ο καπνός περιέχει πολλές χημικές ουσίες που έχουν οξειδωτική δράση.
Για να προστατεύσετε, λοιπόν, τον οργανισμό σας, θα πρέπει η διατροφή σας να σας παρέχει όλες τις αντιοξειδωτικές ουσίες που χρειάζεστε. Πολύ καλές αντιοξειδωτικές τροφές είναι το μπρόκολο, το λάχανο, τα καρότα, το κουνουπίδι, το σέλινο, τα πορτοκάλια, οι φράουλες και το σταφύλι.
Φροντίστε, ακόμη, να μη σας λείπουν ορισμένες βιταμίνες που είναι χρήσιμες στους καπνιστές. H βιταμίνες C, E και A βοηθούν στην προστασία των πνευμόνων από τον καπνό. Μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C θα βρείτε στα εσπεριδοειδή, στις φράουλες, στα ακτινίδια, στις ντομάτες, στις πιπεριές και στο φρέσκο λάχανο. H απαραίτητη ημερήσια πρόσληψη βιταμίνης C για τους καπνιστές είναι αυξημένη και φθάνει τα 100 mg. Μπορείτε να καλύψετε αυτή την ποσότητα με 1 κόκκινη πιπεριά (έχει 142 mg) ή 2 ακτινίδια (το ένα έχει 75 mg) ή 2 πορτοκάλια (το ένα έχει 70 mg). Τη βιταμίνη E μπορείτε να τη βρείτε στα φυτικά έλαια, στο συκώτι, στα λαχανικά και στα δημητριακά. Σε ημερήσια βάση ένας ενήλικας έχει ανάγκη από 15 IU (διεθνείς μονάδες) βιταμίνης E. Μία κουταλιά ηλιόσποροι έχει 2,3 IU, που σημαίνει ότι με 6 κουταλιές έχετε λάβει την ημερήσια συνιστώμενη δόση. Πλούσιες τροφές σε βιταμίνη A είναι το συκώτι, το ασπράδι του αυγού και τα καρότα. Ένας ενήλικας χρειάζεται περίπου 2.000 IU προβιταμίνης A. Mπορείτε να καλύψετε την ποσότητα που χρειάζεστε με 100 γρ. καρότα, που έχουν 2.287 IU. Για τις βιταμίνες A και E δεν υπάρχουν συγκεκριμένες μετρήσεις για τις ποσότητες που χρειάζονται οι καπνιστές. Φροντίζετε, ωστόσο, να παίρνετε απαραιτήτως την ημερήσια συνιστώμενη δόση αν καπνίζετε.

ουφ,έσκασα ...
άντε να ανάψω κάνα τσιγάρο :eek: ;D
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τσιγάρο και τριχόπτωση.

ωραια ρε σπυρο

καλο ειναι να θυμισω για τους καπνιστες οσους δεν θελουν απλα να το κοψουν
να πανε να αγορασουν φιλτρακια εξτρα που το ποθετουνται στο τσιγαρο
θα κανει καλο σε ολους αυτο πιστευω
 

cmos516

Member
Απ: Τσιγάρο και τριχόπτωση.

Εγω θελω να ρωτησω,εαν με το να καπνιζεις καπνο γλιτωνεις τιποτα σε σχεση με το κανονικο τσιγαρο?Ειναι λιγοτερο βλαβερο το στριφτο?
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Τσιγάρο και τριχόπτωση.

cmos516 είπε:
Εγω θελω να ρωτησω,εαν με το να καπνιζεις καπνο γλιτωνεις τιποτα σε σχεση με το κανονικο τσιγαρο?Ειναι λιγοτερο βλαβερο το στριφτο?

Ανάλογα πως θα το φτιάξεις. Από τα πιο ελαφριά τσιγάρα μπορείς να φτιάξεις με καπνό drum λευκό, χαρτάκια rizzla ασημί, και φιλτράκια rizzla.
 

gus210

Member
Απ: Τσιγάρο και τριχόπτωση.

θα είχε ενδιαφέρον να κάνουμε μια εσωτερική δημοσκόπηση σε σχέση με το πόσοι καπνίζουν από εδώ μέσα (από όσους φυσικά που έχουν πρόβλημα τριχόπτωσης). Παρατηρώ (στο στενό μου περιβάλλον) ότι όλοι όσοι καπνίζουν έχουν χάλια ποιότητα μαλλιών ή τριχόπτωση. Όσον αφορά εμένα, όταν ξεκίνησα το τσιγάρο (πριν από ενάμισι χρόνο) άρχισε και η τριχόπτωση. Δεν ξέρω αν είναι άμεσος παράγοντας αλλά λαμβάνοντας υπόψιν ότι το τσιγάρο προκαλεί μια σειρά από παρενέργειες (εντείνει το άγχος, δυσχεραίνει την κυκλοφορία του αίματος κ.λπ.) μπορεί και να έχει μια σχέση.
 

Harry-87

New Member
Φίλε gomi το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ 3 φορές έχω κόψει το τσιγάρο πάνω στον μήνα πολύ μεγάλη διαφορά στο πάχος της τρίχας και 0 τριχόπτωση μόνο που εγώ δεν κατάφερα να το κρατήσω πάνω από 2 μήνες. Έτσι δεν μπορώ να ξέρω αν ή διάφορα ήταν μόνιμη ή παροδική. Ή μου είναι ή εξής όταν ήρθε ή περίοδος τριχωπτωσης που αναφερεις φθινόπωρο και παρουσιάσεις τριχωπτωση παρατηρήσες και λεπτινση τρίχας πάλι ή όχι? Ρωτώ γιατί είναι σημαντικό αν πεις πως όχι τότε μπορεί όντως να ήταν λόγο εποχής. Επίσεις χρησιμοποιουσες πχ μινοξιδηλη ή ότι άλλο? Στην δίκη μου περίπτωση που είναι πανομοιότυπη με την δική σου δεν έβαζαν τπτ. Βρίσκομαι στις πρώτες 20 μέρες διακοπής του τσιγάρου και αναμεμω αποτελεσματα
 

pithikas

Well-Known Member
Η θεωρία μου περί καράφλας μετά από τόσα χρόνια καραφλοδιαβάσματος είναι πως πρέπει να το γαργαλήσεις το γονίδιο για να ξεκινήσει η διαδικασία. Ένας από τους τρόπους αυτούς για μένα είναι το κάπνισμα. Άλλος τρόπος είναι τα οστεόφυτα. Άλλος το πολύ έντονο στρες. Φαρμακευτικές αγωγές.Και άλλα πολλά.... Γενικότερα πιστεύω πως σε εμάς που έχουμε προδιάθεση για κάποιο λόγο ο οργανισμός ξεσπά έκει, όταν κάτι στραβώσει. Έχω διαβάσει για δίδυμα αδέρφια όπου ο ένας είχε ΑΑ ενώ ο άλλος όχι. Πως γίνεται αυτό, αν ισχύει;
Έπειδη το έχω κόψει και πάνω από χρόνο μετά το τρίμηνο η λιμπιντο ανεβαίνει και τα μάλλακια πέφτoυν πιο γρήγορα, ενώ στους πρώτους 2 μήνες το μάλλι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Πάντως κι εγώ πάλι 5 μήνες το έχω κομμένο και νιώθω άλλος άνθρωπος προς το καλύτερο βέβαια άσχετα με τα μάλλια.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spiros27

Member
Η θεωρία μου περί καράφλας μετά από τόσα χρόνια καραφλοδιαβάσματος είναι πως πρέπει να το γαργαλήσεις το γονίδιο για να ξεκινήσει η διαδικασία. Ένας από τους τρόπους αυτούς για μένα είναι το κάπνισμα. Άλλος τρόπος είναι τα οστεόφυτα. Άλλος το πολύ έντονο στρες. Φαρμακευτικές αγωγές.Και άλλα πολλά.... Γενικότερα πιστεύω πως σε εμάς που έχουμε προδιάθεση για κάποιο λόγο ο οργανισμός ξεσπά έκει, όταν κάτι στραβώσει. Έχω διαβάσει για δίδυμα αδέρφια όπου ο ένας είχε ΑΑ ενώ ο άλλος όχι. Πως γίνεται αυτό, αν ισχύει;
Έπειδη το έχω κόψει και πάνω από χρόνο μετά το τρίμηνο η λιμπιντο ανεβαίνει και τα μάλλακια πέφτoυν πιο γρήγορα, ενώ στους πρώτους 2 μήνες το μάλλι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Πάντως κι εγώ πάλι 5 μήνες το έχω κομμένο και νιώθω άλλος άνθρωπος προς το καλύτερο βέβαια άσχετα με τα μάλλια.



Συμφωνω απολυτα στο οτι πρεπει να γαργαλησεις το γονιιδιο εγω για παραδειγμα καπνιζα απο τη 3η λυκειου οπου λογο ανχους για τις πανελληνιες διαβαζα και εβλεπα τουφες να πεφτουν η ακουμπουσα τα μαλλια και μου μενανε τριχες στα χερια
Τωρα 4 χρονια μετα εχω να καπνισω 2 χρονια ασχολουμαι με τον πρωταθλητισμο και το μονο που εχω σαν ζημια ειναι οι κροταφοι απο τοτε.Μπορει να εχω ακομα αραιωση αλλα ουτε βλεπω τριχες στο γραφειο ουτε στο νιπτηρα λογικα δεν ειναι κκαι τοσο επιθετικη η μονη αγωγη που ακολουθω ειναι μινοξιδιλη που την εχω σταματησει μια φορα για ενα 6 μηνο και τωρα εβαλα το δαφνελαιο
Παντως στο πρωτο ετος που καπνιζα και που ειχα στρεσαριστει γιατι ηταν η πρωτη φορα που εφευγα και απο το σπιτι και ισως υποσεινηδητα να μου πεσε βαρυ.Ειχα πολυ χειροτερη ποιοτητα μαλλιων δηλαδη την δευτερη μερα αλουστος τιγκα λαδιλα το μαλλι
και επαιρνα ειδικα σαμπουαν για τη λιπαροτητα τωρα πια ακομη και με τις προπονησεις αν μεινω λιγο βρωμιαρης για 2 μερες το μαλλι δεν λαδωνει καθολου
 

Harry-87

New Member
Θα συμφωνησω είναι να μην το γαργαλισεις εγώ προσωπικά έκανα την μαλακια και άρχισα το τσιγάρο στα 13!!! Από τα 24 μου με πολύ έντονο στρες ξεκίνησε ή τριχωπτωση τώρα στα 29 έχουν καταστραφεί οι κρόταφο μου και συνεχίζει σταθερά!!! Και είμαι και μικρός για ΜΜ :(
 
Μπλουζα