Τριχόπτωση μονο γυρω απο τα αυτια.

Xristosksps

New Member
Καλησπέρα. Είμαι 18 χρόνων και εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει μεγάλη αραίωση στη περιοχή γύρω από τα αυτιά που φτάνει μέχρι πίσω αλλά σε μικρότερη έκταση.
Ήταν κανονικά μέχρι πέρυσι που άφησα το μαλλί μου να μακρυνει και παρατήρησα ότι μετά από 1 χρόνο στην περιοχή αυτή είχε φτάσει μόνο 2 εκατοστά μάκρος. Γενικά αυτό το χρονο είχα μια μικρή τριχόπτωση στη περιοχή αυτή αλλα επειδή δεν είχα ξανακούσει για τριχόπτωση σε αυτό το σημείο και οι συγγενείς μου έχουν όλοι πυκνά μαλλιά χωρις κανένα καραφλο και από τις 2 πλευρές λέω δεν είναι τίποτα μωρέ μέχρι τώρα που παράγινε. Το υπόλοιπο μου μαλλί είναι για την ώρα πολύ πυκνό και υγιές και ευτυχώς σώζεται η κατάσταση.
Έψαξα στο ίντερνετ να δω τι παίζει και βλέπω να περιγράφεται ακριβώς η κατάσταση μου με φωτογραφίες με την ονομασία retrograde alopecia ή acquired progressive kinking of the hair. Βλέπω ότι αρκετοί έχουν το ίδιο και κάποιοι σε συνδυασμό με κανονική τριχόπτωση.
Πήγα στον δερματολόγο και μου λέει ότι έχω όντως αραίωση αλλά να μην ανησυχώ και μου έγραψε μινοξιδιλη και μια άλλη λοσιόν. Έχω κλείσει ραντεβού και σε άλλον αλλά για την ώρα είμαι αγχωμένος.
Αναρωτιέμαι λοιπόν αν έχει και κάποιος εδώ μέσα κάτι ανάλογο η αν γνωρίζει τίποτα. Ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα