Τριχοριζόγραμμα (τι είναι και ποιά η σημασία του)

iliana

Member
Καλησπέρα..Έχω ξαναγράψει αρκετές φορές στο φόρουμ..Είμαι γυναίκα 24 ετών, με χρόνια τριχόπτωση και αραίωση που επιδεινώνεται συνεχώς..Πριν ένα χρόνο πήγα στον δερματολόγο και μου έγραψε μινοξιδίλη με κορτιζόνη για 3 μήνες και μετά νεοπτιντ για όσο κρατήσουν τα 3 μπουκαλάκια που υποτίθεται ότι θα διατηρούσε τις τρίχες που έβγαλε η μινοξ..Βγήκαν τρίχες με τη μινοξιδίλη αλλά μετά απο 2-3 μήνες αφ'ότου την σταμάτησα και ενώ χρησιμοποιούσα ήδη νεοπτιντ, έπεσαν σχεδόν όλες οι τρίχες που είχα βγάλει με το ριγκέιν..Από τότε μόνο επιδείνωση υπάρχει..Για ένα διάστημα το μόνο που χρησιμοποιούσα στα μαλλιά μου ήταν σαμπουάν για τριχόπτωση τα οποία ελάττωσαν λίγο την τριχόπτωση και σταθεροποιήθηκε κάπως η κατάσταση (δεν βελτιώθηκε, απλά σταθεροποιήθηκε)..Πρόσφατα η κομμώτρια της μαμάς μου της μίλησε για το nioxin treatment 4 με μέντα, με 3 βήματα, σαμπουάν μαλακτική στο δέρμα και τα μαλλιά και αφρό στο δέρμα..Της έκανα το χατίρι και το δοκίμασα 3 φορές, την πρώτη είπα ας συνεχίσω να δω τι θα γίνει, την δεύτερη άρχισα να έχω δισταγμούς και την τρίτη το παράτησα και δεν το ξανααγγίζω.Μέσα σε μια εβδομάδα η αραίωση έγινε πολύ μεγαλύτερη σε σημείο να φαίνεται κενό κάτω από την φράντζα μου και να μην μπορώ να το καλύψω..Μόλις έβαζα την κρέμα, η τριχόπτωση ήταν τρομακτική, γέμιζαν τα χέρια μου νεογνές τριχούλες και μεγάλες μαζί..Χαμός..Τώρα θέλω να ξανακάνω εξετάσεις αίματος και ορμονικές και να παω σε άλλον δερματολόγο, μόνο που αυτή τη φορά θα είμαι πιο απαιτητική και δεν θα δεχτώ την μινοξιδίλη ως πρώτη επιλογή και επίσης θέλω να ζητήσω και τριχοριζόγραμμα, το οποίο το έχω συναντήσει σε πολλές αναρτήσεις εδώ αλλα δεν έχω καταλάβει σε τι ακριβώς εξυπηρετεί..Βοηθάει στο να διαπιστωθεί το είδος της τριχόπτωσης;Γίνεται από όλους τους δερματολόγους ή το έχουν μόνο οι πιο "εξειδικευμένοι" στην τριχόπτωση;Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος; Έχω φτάσει σε σημείο να ξανασκέφτομαι την μινοξιδίλη και ας την σιχαίνομαι και ας είχα ορκιστεί στον εαυτό μου ότι θα την είχα μόνο ως ύστατη επιλογή..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

illiana γειασου,
δεν ξερω για τριχοριζογραμμα αν θα σου προσφέρει κάτι.
Πάντως αυτό που σου χρειάζεται απαραιτήτως ειναι να μετρήσεις την ορμόνη Οιστρονη, ή οποία παρα πολύ συχνά είναι ανεβασμένη στοις γυναίκες (κι εχω δει αρκετές περιπτώσεις).

Και βέβαια προκαλεί τριχόπτωση, επίσης ανεβάζει την pgd2 (που την θέλουμε χαμηλά) για να εχουν οι τρίχες κανονικό χρόνο ζωής.(χρησιμοποιούμε pgd2blockers)

Ακόμα κατεβάζει την pge2, που την θέλουμε ανεβασμένη τοπικα στο scalp.(γι'αυτό χρησιμοποιούμε pge2agonists)

Επίσης ένα 1ο θεραπευτικό μέσο ειναι το Σταφυλαιλεο βρωσιμο, που θα μειώσει την Οιστρονη (Ε1).
Καθε 2η μέρα μια κουταλιά της σούπας στη σαλατα.
http://www.euexia.gr/index.php/vmchk/Υλικά-για-κατασκευή-Σαπουνιών/ΕΛΑΙΟ-ΑΠΟ-ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ-ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ-Grapeseed-oil-1-Λίτρο/flypage.tpl.html

Επίσης κ η Τσουκνίδα καθε 2η μέρα μια καπσουλα.(pgd2blocker)
http://pharmacymagou.gr/index.php?id_product=205&controller=product
 

FreeThinker

Well-Known Member
Πρωτα απ'ολα, μην ακους κομμωτριες στο θεμα τριχοπτωση.

Δευτερον, τριχοριζογραμμα δεν κανουν ολοι οι γιατροι, καλο ειναι να σου κανει καποιος για να δεις σε τι κατασταση ειναι το κεφαλι σου. Στο Συγγρος κανουνε, και ειναι καπως καταρτισμενοι στο θεμα τριχοπτωση (σε σχεση με τον μεσο δερματολογο παντα) απο ο,τι διαβαζω στο φορουμ, εγω δεν εχω παει ποτε εκει, αλλα αξιζει να πω οτι με παρακολουθει δερματολογος που δουλευε στο Συγγρος, οποτε μπορω να πω οτι δεν ειναι ανιδεοι.

Τριτον, αφου ειχες αποτελεσματα με την μινοξιδιλη, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ. Θες η αραιωση να προχωρησει? Πρεπει να το παρεις αποφαση οτι οσο σου δινει αποτελεσματα θα πρεπει να την παντρευτεις. Δεν καταλαβαινω γιατι δειχνεις τοση απεχθεια, οι παρενεργεις της κατ εμε ειναι μηδαμινες μπροστα στα οφελη της (εγω δεν ειχα ποτε παρενεργειες προσωπικα). Τι προτιμας? Μαυρους κυκλους ή αραιωση?

Ειναι πιθανο να εχεις Ανδρογεντικη Αλωπεκια αν δεν βρεις καποιο αλλο ορμονικο προβλημα και επιβαλλεται να κανεις ολες τις δυνατες ορμονικες εξετασεις, οπως και εξετασεις θυροειδους, σιδηρου, ψευδαργυρου κλπ. Ισως γ αυτο σε πιανει η μινοξ. Καλη συνεχεια
 

Sandy

Active Member
Iliana Καλησπέρα!
Βασικά ένα τριχοριζογραμμα η μία τριχοσκοπηση θα σου ήταν απαραίτητο !εγώ έκανα Κ τα 2 κ κατέληξα στην τριχοσκοπηση η οποία γίνεται με μεγεθυντικό φακό κ βλέπει αν έχεις δυστροφικες κ πόσες σε αναλογία κτλ κτλ!
Έχω κ εγώ χρόνια τριχοπτωση κ πήγα σε πολλούς δερματολογους κ τλκ κατέληξα σ έναν μου έδωσε μινοξ 2% ξεχωρίστα με neoptide elocon !
Την μινοξ μην την φοβάσαι γτ την σταμάτησες αν σ δίνει καλά αποτελέσματα κ σε βοηθάει !
Καλό είναι να κάνεις κ ορμονικες εξετάσεις θυροειδη Φεριτινη ιχνοστοιχεια κτλ!
Έχεις καθόλου φυτρες;έχεις αραίωση γενικα σε όλο το κεφάλι ;
 

Sandy

Active Member
Ειναι πιθανο να εχεις Ανδρογεντικη Αλωπεκια αν δεν βρεις καποιο αλλο ορμονικο προβλημα και επιβαλλεται να κανεις ολες τις δυνατες ορμονικες εξετασεις, οπως και εξετασεις θυροειδους, σιδηρου, ψευδαργυρου κλπ. Ισως γ αυτο σε πιανει η μινοξ. Καλη συνεχεια

Καλησπέρα FreeThinker δεν σημαίνει ότι αν βγουν όλες οι παραπάνω εξετάσεις φυσιολογικές έχει ΑΑ !
Μπορεί να εχει τριχοπτωση από το άγχος στρες κάτι που συμβαίνει κ το συναντάμε !
 

iliana

Member
Γιωργοςbioherbal Αυτά πρέπει να τα ζητήσω εγώ ή συμπεριλαμβάνονται στις ορμονικές εξετάσεις;
FreeThinker Βλακεία μου, το έκανα μόνο και μόνο για χάρη της μαμάς μου η οποία στεναχωριέται πολύ και με παρακάλεσε να δοκιμάσω.Αυτό της λέω πάντα, αλλά άντε να κάθεσαι να εξηγείς σε όλους ότι δεν έχει σημασία ούτε το μάκρος των μαλλιών (τα είχα μακριά και τα έκοψα μέχρι τον ώμο πρόσφατα για να τους αποδείξω ότι θα συνεχίσουν να πέφτουν γιατί με είχαν πρήξει όλοι) και ότι δεν έχω εποχιακή τριχόπτωση ούτε μου έχουν πέσει 5 τρίχες, υπάρχει πρόβλημα.Κάθεται λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, όλοι έχουν άποψη ενώ κανένας δεν έχει τριχόπτωση, με εκνευρίζει πολύ αυτό.Τέλος πάντων, για την μινοξ το θέμα είναι ότι έχω διαλέξει έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής, είμαι χορτοφάγος, γυμνάζομαι, τρώω όσο πιο καλά μπορώ, δεν παίρνω ούτε καν παυσίπονα, το μόνο χημικό που παίρνω είναι αντισυλληπτικά.Και μόνο στην σκέψη ότι πρέπει να βάζω χημικά στον οργανισμό μου κάθε μέρα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου με τρελαίνει.Γι αυτό λέω ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια και ως τελευταία λύση έχω την μινοξ..Το θέμα είναι ότι μένω στον Έβρο, όχι Αθήνα..Άρα πρέπει να πάρω τηλ διάφορους δερματολόγους μέχρι να βρώ κάποιον που να κάνει, ε;
Sandy Αφού είναι όντως σημαντικό, θα ψάξω να βρώ δερματολόγο που να κάνει.. Φύτρες δεν βλέπω να έχω, αλλά οι τρίχες που ανέφερα ότι έπεσαν με το νιοξιν ήταν πολλές απο αυτές μικρές και δεν ξέρω αν είχαν βγει πρόσφατα ή αν ήταν από τότε με το ριγκειν..Αλλά δεν θα είχαν μεγαλώσει από τότε; Άρα μάλλον καινούριες ήταν..Κοίτα η άλλη που κοίταξε είπε ότι έχω στο πάνω μέρος, μέχρι την γραμμή των αυτιών, αλλά απ' όσο βλέπω εγώ, έχω πιο πολύ στο πάνω-πάνω μέρος, στους κροτάφους δλδ δε βλέπω κάτι ανησυχητικό..Αν τους πώ ότι θέλω τις εξετάσεις για τριχόπτωση θα μου τα γράψουν οι ίδιοι όλα αυτά ή πρέπει να τα ζητήσω ένα-ένα εγω; Αυτό για το άγχος και εγώ το πίστευα, αλλά πλέον είμαι αρκετά καλά ψυχολογικά, έχω βρεί και μία δουλειά και έχει στρώσει σχετικά η ψυχολογία μου και από τότε που ξεκίνησα γυμναστική και γιόγκα στο σπίτι μου εδώ και 3-4 μήνες, νιώθω πολύ πιο χαλαρή και ήρεμη, είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά..Σκέφτηκα να δοκιμάσω και ψυχολόγο είναι η αλήθεια.. Πώς καταλαβαίνεις αν έχεις ΑΑ;
 
Μήπως στη λήψη αντισυλληπτικών έκανες κάποιο "διάλειμμα για να ξεκουραστεί ο οργανισμός"; Αυτήν την τακτική την ακολουθούν πολλές γυναίκες, ενώ δεν υπάρχει η αναγκαιότητα, και κοινώς αυτό περί ξεκούρασης αποτελεί αστικό μύθο. Ή επίσης άλλαξες αντισυλληπτικό σκεύασμα; Η αυξομείωση των ορμονών (ιδιαίτερα κατά τη διακοπή) προκαλεί τελογενή τριχόρροια, που θα μπορούσε να εξηγεί την επιθετική σου τριχόπτωση.
 

iliana

Member
Όχι όχι, το σκέφτηκα να τα διακόψω για λίγο αλλά δεν το έκανα τελικά γιατί όντως οι απόψεις διίστανται για το αν χρειάζεται κάποια διακοπή ή όχι, αλλά και γιατί φοβήθηκα ακριβώς αυτό, ότι θα έπεφταν ακόμα περισσότερο, έχω διαβάσει ότι είναι κάπως σαν την εγκυμοσύνη, που μετά την γέννα υπάρχει πολλή τριχόπτωση γιατί αλλάζουν απότομα οι ορμόνες..Ούτε σκεύασμα άλλαξα, παίρνω τα yasminelle που είναι νέας γενιάς και με λιγότερες παρενέργειες (μηδανιμές θα έλεγα) και πιο ελαφριά..
 

FreeThinker

Well-Known Member
@iliana
Θελουμε να σε βοηθησουμε οσο γινεται. Αν μπορεις να ανεβασεις φωτογραφιες με την κατασταση των μαλλιων σου να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε. Γιατι παιρνεις αντισυλληπτικα? εχεις ασταθη κυκλο? αν οχι, δε δικαιολογεισαι να παιρνεις, ειδικα επειδη εισαι και κατα των χημικων. Ειναι προβλημα το οτι μενεις στο κεντρο, δεν ξερω τι παιζει εκει απο γιατρους, αλλα θα πρεπει να επισκεφθεις καποιον ακομα. Και κατ εμε, πιο πολυ ενδοκρινολογο πρεπει να επισκεφθεις και να του πεις το θεμα σου για να σου γραψει τις σωστες ορμονες. Γενικα τα οιστρογονα πρεπει να μετρησεις, τωρα η γυναικεια τριχοπτωση ειναι πιο εξω απο τα νερα μου και δε μπορω να σου δωσω πολλες συμβουλες για το ορμονικο θεμα.

Η μινοξιδιλη ομως θα σου δωσει επανεκφυση, πρεπει να ξεκολλησεις λιγο το μυαλο σου, ή αποφασιζεις να δρασεις ή οχι. Αν δεν παιρνεις μινοξιδιλη απλα απο θεμα ιδεολογιας, ε αυτο πια ειναι τελειως χαζο! Στο λεω με καθε καλη διαθεση και σε συμπονω, ξεκινα μινοξιδιλη.
 

iliana

Member
Καλησπέρα και sorry που δεν απάντησα, απλά ήθελα να πάω σε δερματολόγο να μου γράψει να κάνω και κάποιες εξετάσεις και μετά να γράψω εδώ.. Φωτό θα ανεβάσω πιο μετά..Αντισυλληπτικά παίρνω κυρίως για αντισύλληψη γτ έχω μόνιμη σχέση, αν κάποια στιγμή χωρίσω θα τα σταματήσω σίγουρα..Πάντως δεν έχουν σχέση με την τριχόπτωση, το πρόβλημα το είχα πολύ πριν ξεκινήσω τα αντισυλληπτικά..Τέλος πάντων, πήγα σε δερματολόγο, με εξέτασε με ένα μηχανηματάκι σαν στυλό που μου το πέρασε απ το τριχωτό (δεν ξέρω τι ήταν) μου είπε ότι έχω ένα θεματάκι όταν μ ανεβάζει κανείς την φράντζα (στην φωτό θα δείτε ότι δεν το λες και θεματΆΚΙ), μου έγραψε minodril για 6 μήνες, τους 3 πρώτους μήνες κάθε μέρα μια ορά, 3-4 ψεκασμούς και τους υπόλοιπους 3 μήνες θα αρχίσω να το αραιώνω σιγά-σιγά, τον 4ο μήνα 3 φορές τη βδομάδα, τον 5ο δύο φορές, τον 6 μία φορά και τέλος.. Του είπα ότι την προηγούμενη φορά μου έπεσαν και ότι όταν σταματάς την μινοξιδίλη πέφτει ό,τι έχει βγει και μ είπε ότι πέφτουν όταν την σταματάς απότομα και γι' αυτό θα το σταματήσω σταδιακά.. Μου έγραψε γενικές αίματος, φερριτίνη και TSH. Όλα ήταν πολύ καλά, δεν έχω κανένα θέμα.. Τις πήγα στον δερματολόγο και μ είπε ότι όλα καλά δεν έχεις τίποτα, θα κάνεις την θεραπεία που είπαμε και σε 3 μήνες θα ξαναρθεις να σε δώ.. Τον περίμενε έξω η παρέα του οπότε βιαζόταν να φύγω, τον ρωτησα καθώς έφευγα αν έχω ΑΑ και λέει γι' αυτό σου έγραψα μινοξιδίλη, αλλά το πιθανότερο είναι να είναι εποχιακό και μην ανησυχείς δε θα έχεις πρόβλημα είσαι πολύ νέα κλπ. Τέσπα, ούτε αυτός με έπεισε.. Μόλις έχω την οικονομική άνεση θα επισκεφτώ και έναν ενδοκρινολόγο να μου μετρήσει και ανδρογόνα κλπ και να συζητήσω και για τα αντισυλληπτικά.. Θα κάνω την θεραπεία που μου πρότεινε και μετά από 3 μήνες θα πάω σε άλλον δερματολόγο, ελπίζω στο μεταξύ να έχω πάει και σε ενδοκρινολόγο.. Πώς καταλαβαίνει κανείς αν έχει ΑΑ; Είχα διαβάσει σε άλλη συζήτηση εδώ στο forum ότι αν βάλεις βινοξ και όταν την σταματήσεις ξαναπέσουν, άρα έχεις ΑΑ. Ισχύει; Γιατί αν είναι έτσι, τότε έχω ΑΑ :(
 

FreeThinker

Well-Known Member
Ειναι πολυ μικρο το ποσοστο των γυναικων που εχουν ΑΑ. Αυτο που διαβασες μπουρδα μου ακουγεται, μην πιστευεις οτι διαβαζεις. Ειδικος στην ΑΑ των γυναικων δεν ειμαι, οποτε δεν ξερω πως μπορω να σε βοηθησω. Μονο αμα δουμε τον τυπο της αραιωσης που εχεις ισως καταλαβουμε. Δεν ανεβασες φωτο παντως.

ΥΓ: Υπαρχουν και προφυλακτικα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

iliana

Member
Το ξέρω ότι υπάρχουν και προφυλακτικά, δεν έχουν όμως την αποτελεσματικότητα των αντισυλληπτικών, δεν το λες κ ασφαλη μέθοδο.. Τέσπα άλλο είναι το θέμα εδώ.. Ανεβάζω φωτο
 

iliana

Member
@FreeThinker με εβαλες σε σκεψεις για τα αντισυλληπτικα και εψαξα κυριως σε ξενες σελιδες και αποφασισα να τα σταματησω μολις τελειωσει αυτο το κουτακι.. Ακομα και σε αυτα που παιρνω εγω που ειναι νεας γενιας και εχουν λιγη ποσοτητα ορμονης, αναφερεται ως παρενεργεια οτι σε ατομα που εχουν προδιαθεση για αλωπεκια μπορει να επιδεινωθει η να εμφανιστει ενω πριν δεν υπηρχε..Το προβλημα ειναι οτι και να μην εχεις θεμα, μολις τα σταματησεις θα εχεις τρελη τριχοπτωση και δεν ξερω αν με παιρνει αλλα θα το ρισκαρω γιατι μπορεινα δημιουργησουν και αλλα προβληματα υγειας.. Το μαλλι πως σου φαινεται; Σου κανει για Α.Α.;
 

FreeThinker

Well-Known Member
Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος. Εχω την εντυπωση οτι η ΑΓΑ συνοδευεται με κροταφους ακομα και στις γυναικες (εχω δει ζωντανα τετοιο περιστατικο). Μου φαινεται οτι εχεις ''κλασικη'' γυναικεια αραιωση. Μονο στη 2η φωτο φαινεται οτι εχεις θεμα, στις αλλες δυο δε φαινεται κατι. Νομιζω οτι θα σε βοηθησει η διακοπη των αντισυλληπτικων, δεν ξερω αν πρεπει να τα σταματησεις αποτομα, καλο θα ηταν να συμβουλευτεις καποιον γιατρο. Παντως το οτι επηρεαζουν τις ορμονες σου ειναι ενδεικτικο οτι μπορει να σου προκαλουν αυτα τα προβλημα
 

iliana

Member
Μακάρι να είναι έτσι γιατί οι κρόταφοί μου είναι μια χαρά.. Πλέον δεν πέφτουν τόσο, πέφτουν σε νορμάλ βαθμό, απλά δεν ξαναβγαίνουν, γι' αυτό δημιουργείται θέμα.. Για τα αντισυλληπτικά γράφει συγκεκριμένα γι' αυτά που παίρνω ότι μπορώ να τα σταματήσω όποτε θελήσω, λογικά και εν μέσω του πακέτου αλλά εγώ καλού-κακού θέλω να ολοκληρώσω αυτό το πακέτο και μετά..Γατρό δεν θέλω να ρώτησω γιατί θα αρχίσει τα δεν υπάρχει λόγος είναι ασφαλή κλπ κλπ και δεν θέλω τώρα που το πήρα απόφαση, οπότε παίρνω μόνη μου την ευθύνη.. Και μόλις καθαρίσει ο οργανισμός μου απ' αυτά, θα πάω σε ενδοκρινολόγο να εξετάσουμε τις ορμόνες, σε κανένα 3μηνο, να τα βάλω σε μια τάξη.. Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου :)
 
Γιωργοςbioherbal Αυτά πρέπει να τα ζητήσω εγώ ή συμπεριλαμβάνονται στις ορμονικές εξετάσεις;
FreeThinker Βλακεία μου, το έκανα μόνο και μόνο για χάρη της μαμάς μου η οποία στεναχωριέται πολύ και με παρακάλεσε να δοκιμάσω.Αυτό της λέω πάντα, αλλά άντε να κάθεσαι να εξηγείς σε όλους ότι δεν έχει σημασία ούτε το μάκρος των μαλλιών (τα είχα μακριά και τα έκοψα μέχρι τον ώμο πρόσφατα για να τους αποδείξω ότι θα συνεχίσουν να πέφτουν γιατί με είχαν πρήξει όλοι) και ότι δεν έχω εποχιακή τριχόπτωση ούτε μου έχουν πέσει 5 τρίχες, υπάρχει πρόβλημα.Κάθεται λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, όλοι έχουν άποψη ενώ κανένας δεν έχει τριχόπτωση, με εκνευρίζει πολύ αυτό.Τέλος πάντων, για την μινοξ το θέμα είναι ότι έχω διαλέξει έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής, είμαι χορτοφάγος, γυμνάζομαι, τρώω όσο πιο καλά μπορώ, δεν παίρνω ούτε καν παυσίπονα, το μόνο χημικό που παίρνω είναι αντισυλληπτικά.Και μόνο στην σκέψη ότι πρέπει να βάζω χημικά στον οργανισμό μου κάθε μέρα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου με τρελαίνει.Γι αυτό λέω ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια και ως τελευταία λύση έχω την μινοξ..Το θέμα είναι ότι μένω στον Έβρο, όχι Αθήνα..Άρα πρέπει να πάρω τηλ διάφορους δερματολόγους μέχρι να βρώ κάποιον που να κάνει, ε;
Sandy Αφού είναι όντως σημαντικό, θα ψάξω να βρώ δερματολόγο που να κάνει.. Φύτρες δεν βλέπω να έχω, αλλά οι τρίχες που ανέφερα ότι έπεσαν με το νιοξιν ήταν πολλές απο αυτές μικρές και δεν ξέρω αν είχαν βγει πρόσφατα ή αν ήταν από τότε με το ριγκειν..Αλλά δεν θα είχαν μεγαλώσει από τότε; Άρα μάλλον καινούριες ήταν..Κοίτα η άλλη που κοίταξε είπε ότι έχω στο πάνω μέρος, μέχρι την γραμμή των αυτιών, αλλά απ' όσο βλέπω εγώ, έχω πιο πολύ στο πάνω-πάνω μέρος, στους κροτάφους δλδ δε βλέπω κάτι ανησυχητικό..Αν τους πώ ότι θέλω τις εξετάσεις για τριχόπτωση θα μου τα γράψουν οι ίδιοι όλα αυτά ή πρέπει να τα ζητήσω ένα-ένα εγω; Αυτό για το άγχος και εγώ το πίστευα, αλλά πλέον είμαι αρκετά καλά ψυχολογικά, έχω βρεί και μία δουλειά και έχει στρώσει σχετικά η ψυχολογία μου και από τότε που ξεκίνησα γυμναστική και γιόγκα στο σπίτι μου εδώ και 3-4 μήνες, νιώθω πολύ πιο χαλαρή και ήρεμη, είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά..Σκέφτηκα να δοκιμάσω και ψυχολόγο είναι η αλήθεια.. Πώς καταλαβαίνεις αν έχεις ΑΑ;
Τα αντισυλληπτικά σου κάνουν την δουλειά σταμάτησε τα και ρωτά τον γιατρό σου πως να σταματήσεις σταδιακά την μινοξυδιλη το nioxin μου δημιούργησε.και εμένα τεράστιο πρόβλημα ξηροδερμιας σ.μ. και έχανα υπερβολικά πολλές τρίχες επίσης να ξέρεις ότι από την στιγμη που σταμάτησες το nioxin χάνεις τρίχες και για έξι μήνες

Σε
 
Μπλουζα