Τριχες σε στηθος και πλατη

giwrgos athina

Active Member
καλησπερα παιδεια ηθελα να μοιραστω μαζι σας το προβλημα μου με τις τριχες στο στηθος ακομα και ψηλα στην πλατη κοντα στους ωμους...πως γινεται να εχω τοσες πολλες τριχες στο σωμα και στα μαλλια τιποτα...φταει καποια ορμονη?αν ειχα τις τριχεα που εχω στο σωμα στα μαλλια θα ημουν ειμουν ευτηχησμενος...ισως φταει η μμινοξ που την χρησιμοποιω κοντα στα 6 χρονια...αλλα λογικα αν εφταιγε αυτη με την διακοπη της θα απαλλαγομουν απο την ανεπιθυμητη τριχοφυια..τωρα τελευταια σκεφτομαι την λυση του laser...ξερει κανεις γιατι γινεται ολο αυτο?φταινε μηπως η ορμονες μου?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pithikas

Well-Known Member
Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω και ειναι σιγουρα για μενα απο τη μινοξιδιλη, την εκοψα για 6-7 μηνες και ειδα μικρη διαφορα με λιγοτερες τριχες στην πλατη, αλλα και παλι εχουν μεινει πολλες οποτε το κακο μαλλον εχει γινει και ειναι κατα πολυ μη αναστρεψιμο, εκτος και αν συνεχιζα την διακοπη της για παραπανω αλλα δε νομιζω...
Η τριχοφυια στην πλατη εγινε αισθητη οταν χρησιμοποιησα αιρολ γι αυτο και λεω πως για μενα φταιει η μινοξιδιλη.
 

giwrgos athina

Active Member
τι γινεται με αυτο το κολοφαρμακο αντι να βγαζουμε τριχες στα μαλλια βγαζουμε στην πλατη??η φινα ειναι ικανη να μειωση την ανεπιθυμητη τριχοφυια??το laser ειναι αποτελεσματικο η πρεπει ν κανουμε συνεχεια συνεδρειες??εχει κανεις εμπειρια?
 

35007

Member
Εμενα οι τριχες στην πλατη δεν ειναι πολλες. Ο κακος χαμος γινεται στο στηθος. Τον τελευταιο χρονο τις κουρευω γιατι ειχε γινει ανυποφορο. Και εγω την μινοξ υποπτευομαι. Οι παρενεργειες τις εχουν υποχωρησει ολες εκτος απο την ανεπιθυμητη τριχοφυια. Αυτη εγκατασταθηκε και θα παραμεινει.
 

giwrgos athina

Active Member
απο οσο ξερω οσοι αντρες ειναι καραφλοι ειναι σαν αρκουδες στο σωμα...γιατι ομως γινεται αυτο?αποκλειεται να ειναι ολοι απο την μινοξ καποια ορμονη φταιει.
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Η καταραμένη η μινοξιδίλη είναι φίλε Γιώργο, μην το ψάχνεις. Κι εγώ γεμίζω σε πλάτη και στήθος λόγω δαύτης (να γέμιζα με τόση ένταση και στο κεφάλι, τι καλά που θα 'ταν :)). Σίγουρα για μας τους ράφλες υπάρχει κάποια ορμόνη που ευθύνεται για την τριχοφυΐα στο σώμα, αλλά φαίνεται πως η μινοξιδίλη παίζει κι αυτή το ρόλο της.
 

giwrgos athina

Active Member
οποτε η μονη λυση ειναι να κανω κανα laser τουλαχιστον σε αυτες της πλατης στο στηθος δεν με εννοχλουν και τοσο
 
Μπλουζα