Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μακάρι να είχαν όλοι την ίδια υπομονή ή/και σθένος. Απλώς προσωπικά ειμαι απογοητευμενος και κουρασμέμος να προσπαθω να εξηγώ πράγματα με βάση τη λογικη (που μπορει να ειναι σωστά ή λάθος, αλλά πάντως ελέγχονται με βάση τη λογική) και τελικά να καταλήγει η κουβέντα σε προσωπικές επιθέσεις και αυθαιρετα συμπεράσματα. Επιπλέον, μην ξεχναμε ότι μιλάμε για ένα ανώνυμο φόρουμ. Ο καθένας μπορει να σε προσβάλει και να σε υβρίσει υπό το καθεστώς της ανωνυμιας. Δεν ειναι το ιδιο να συζητας με τον άλλον προσωπο με προσωπο. Και μπορει κάποιοι να αντεχουν τετοιου ειδους προσβολές, όμως κάποιοι άλλοι ισως δεν έχουν τόσο γερο στομάχι.αποφάσισα να επιμένω και να λέω την αποψή μου με περισσότερο σθένος και διάρκεια
Εννοείται ότι έτσι λύνονται αυτά τα ζητήματα..για μένα η στάση που είχαμε μέχρι τώρα είναι σωστή,δεν συμφωνούμε με τα Σκόπια για την ονομασία και αστούς στη μοίρα τους.εξω από ΝΑΤΟ και ευρωπαϊκή ένωση..θες να μπεις ?κάνε υποχωρήσεις..εσύ καίγεσαι όχι εγώ..σαν χώρα τα Σκόπια δηλαδή καίγονται..αφού καίγεσαι,κάνε υποχωρήσεις.μην διεκδικείς τα πάντα..που είναι ψεμματα κιόλας .αυτή κολοπιλαλα των δικών μας με ανησυχεί..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.