Στεναχωρια και ασπρισμα

eleni_1992

New Member
Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι κοπέλα 22 ετών και έχω πολύ σκούρο καστανό μαλλί.
Και γενικά εδώ και ένα χρόνο έχω περάσει πολύ μεγάλη στεναχώρια και σκέφτομαι διαρκώς ότι θα ασπρίσω.
Παρατήρησα το εξής μέσα στο σκούρο μαλλί είδα ΜΙΑ και μόνο μία ξανθιά αλλά πολύ ξανθιά τρίχα που έκανε μπαμ μέσα στα σκούρα, αφού με το που την είδα τρόμαξα. Σίγουρα δεν είναι άσπρη αλλά σκέφτομαι μήπως είναι ένα στάδιο πριν ασπρίσει ή αρχίσω να ασπρίζω γιατί είναι πολύ ξανθιά. Δεν ξέρω πως γίνεται η διαδικασία, αν ασπρίζει πχ από την ρίζα ενώ η άκρη είναι ακόμα πιο σκούρα δηλαδή.
Επίσης αν τώρα που ακόμα προλαβαίνω μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο συμπλήρωμα μηηηπως βοηθηθώ και το προλάβω κάπως. Ευχαριστώ πολύ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
eleni_1992 καλησπερα και καλωσηρθες στο φόρουμ..δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα ιδέα σου είναι για το ασπρισμα που λες..εμμονή σου έχει γίνει απλά..τπτ άλλο,ξέχνα το και χαλάρωσε δεν είναι απολύτως τπτ..τώρα αν θες κάποιο συμπλήρωμα να βοηθησεις κάπως τα μαλλιά σου για να σου φύγει και το άγχος μακάρι να απαντήσει κάποιος ακομα.. υπάρχουν παιδιά πάνω σε τέτοια θέματα για φροντίδα μαλλιών με προϊόντα κτλ με τεράστιες γνώσεις και θα το καταλάβεις και μόνη σου αυτό και θα σε βοηθήσουν απίστευτα..
 

eleni_1992

New Member
καλησπέρα! :)
Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου καταρχήν.
Ναι αν κάποιος μπορεί να προτείνει κάποιο συμπλήρωμα που θα μπορούσε να βοηθήσει θα το ήθελα πολύ.
Πραγματικά πάντως είναι τόσο ξανθιά τρίχα που αν την δει κάποιος χωρίς να παρατηρήσει κάνει μπαμ μες στο σκούρο μαλλί σαν άσπρη.
Επίσης πριν ένα 2μηνο έχασα φοβερα ΠΟΛΛΑ μαλλιά, σαν μιλάω έπεφταν ΤΟΥΦΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Μου έχουν μείνει τα μισά μου μαλλιά κυριολεκτικά. Δεν φαντάζεστε. Απλά δεν έχουν δημιουργηθεί κενά. Και πήρα το συμπλήρωμα της APIVITA και μπορώ να πω ότι βοηθήθηκα αρκετά, μαδάω μεν αλλά κανονικά όπως παλιά (πάντα μάδαγα αρκετουτσικα βέβαια).
Επίσης δεν τρώω καθόλου ξηρούς καρπούς γιατί είμαι αλλεργική οποτε αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα συμπλήρωμα ώστε να αναπληρώσω...
 

eleni_1992

New Member
Τελικά θα μπορούσε κάποιο να δώσει κάποια πληροφορία μήπως βοηθήσεις. Έχω ψάξει το θέμα και διάβασα ότι βοηθάει ο χαλκός αρκετά.
 
Τελικά θα μπορούσε κάποιο να δώσει κάποια πληροφορία μήπως βοηθήσεις. Έχω ψάξει το θέμα και διάβασα ότι βοηθάει ο χαλκός αρκετά.
Καλώς την Ελένη,
Ενα πολύ σπουδαία τονωτικό για τα μαλλιά σου είναι η αγκινάρα.
http://www.healthyhabit.gr/vendors/power-health/power-health-foods-artichoke-αγκιναρα-για-την-προστασια-του-ηπατοσ-20-αναβραζοντα-δισκια.htm

Η αγκινάρα ειναι γνωστή για τοις ευεργετικές της ιδιοτητες για το δέρμα κ τα μαλλιά.
Προφανώς χρειάζεσαι λιγο ανέβασμα στην Ορμόνη Ε1.
Η οποία βέβαια είναι απαραίτητη για πλούσια, δυνατά μαλλιά στοις γυναίκες.

Επίσης αλλο ενα συμπληρωμα πολυ σημαντικό
http://www.skroutz.gr/s/5196165/Superfoods-Γάλα-Γαϊδάρας-Cleopatra-60-tabs.html

Για πολύ ποιό όμορφα μαλλια απτην Cleopatra.

Περιμένουμε λοιπον νεα, κ καμια φώτο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

zaxosdogkanos

Active Member
δεν ειμαι κανας ειδικος και δεν ξερω για γυναικια τριχοπτωση αλλα το δαφνελαιο σκουραινει αισθητα την τριχα
 
Μπλουζα