Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν υπάρχουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο, υπάρχουν (μικρές) ενδείξεις. Αν χάνεις τα μαλλιά σου δεν είναι τα χημικά των καλλυντικών που θα κάνουν τη διαφορά. Αυτά τα χημικά όμως παίζουν σίγουρα ρόλο στο δέρμα του κεφαλιού σου και την κατάσταση του.Πιστευεις οτι τα χημικα μπορει να επιδεινωσουν την τριχοπτωση?
όπως και το Hairforce shampoo, αν δεις και αυτό τι έχει μέσα θα καταλάβεις ότι οι Harloss Warriors είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το οτιδήποτε και να κάνουν το οτιδήποτε, και οι εταιρίες το ξέρουν αυτό.το επικριν ειναι ομως φτιαγμενο υποτιθεται για τριχοπτωση..
Κάνανε λάθος, δεν υπάρχει Zinc EDTA, είναι δυο ξεχωριστά συστατικά, ξεχάσαν ένα κόμμα. Παρεπιπτώντως, το EDTA μπήκε κατά λάθος στα βλαβερά, είναι στην πραγματικότητα ουδέτερο.Και κατι αλλο, τα συστατικα γραφουν Zinc EDTA ως ενα συστατικο, αλλα εσυ τα διαχωρισες...
τα nioxin είναι πολλά, ας πάρουμε το system 2 που είναι για λεπτά και εμφανώς αραιωμένα μαλλιά. Το έχω προσθέσει μαζί με τα υπόλοιπα. Τίμιο φαίνεται, σε σχέση με άλλα.Ποια ειναι η άποψη σας για το σαμπουαν της nioxin?
Μακριά, είναι σκουπίδι.Ππολύ χρήσιμο το συγκεκριμένο θέμα μιας και τα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης είναι πολλά και γίνεται μεγάλο μπέρδεμα. Για το sebamed repair shampoo ποια η γνώμη σας?
http://www2.sebamed.com/index.php?id=928
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχεις πουθενά τη σύσταση του;Soralteno υπάρχει καμιά άποψη για το priorin shampoo?
Φαίνεται να έχει κάποια καλά συστατικά αλλά δεν μπορώ να διακρίνω βλαβερά ή όχι συστατικά.
Καθώς και αν όντως κάποια είναι θετικά για τα μαλλιά.
Βρήκα τα συστατικά και εριξα μια μάτια. Μείνε μακριά, τόσα βλαβερά συστατικά μαζεμένα είχα καιρό να δω. Μακριά.....Soralteno υπάρχει καμιά άποψη για το priorin shampoo?
Φαίνεται να έχει κάποια καλά συστατικά αλλά δεν μπορώ να διακρίνω βλαβερά ή όχι συστατικά.
Καθώς και αν όντως κάποια είναι θετικά για τα μαλλιά.
Έχεις πουθενά τη σύσταση του;
στάλθηκε από το Vertu μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διάβασε τις οδηγίες, λογικά θα γράφει. Αλλιώς, μπορείς να το χρησιμοποιείς συχνά αφού δεν έχει SLS, με την προϋπόθεση ότι δεν σε ενοχλεί ή σου δημιουργεί πρόβλημα.Παιδια για σας και απο μενα μια ερωτηση εχω παρει το βιοκαπ μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες επιτρεπεται να βαζω την εβδομαδα και τι αλλο να παρω γιατι κανω καθε μερα μπανιο λογω δουλειας ευχαριστω!Το βαζω 2 φορες την εβδομαδα
Παιδια για σας και απο μενα μια ερωτηση εχω παρει το βιοκαπ μπορειτε να μου πειτε ποσες φορες επιτρεπεται να βαζω την εβδομαδα και τι αλλο να παρω γιατι κανω καθε μερα μπανιο λογω δουλειας ευχαριστω!Το βαζω 2 φορες την εβδομαδα