Παρενέργειες minox5% + fukoral2%

mistirio

New Member
Είναι εδώ και μια εβδομάδα που χρησιμοποιώ minox5% + fukoral2%

Έχει αυξηθεί κατά πολύ η τριχόπτωση , έχει κοκκινίσει το κεφάλι μου.
Έχω έντονη φαγούρα και έντονη ξηροδερμία , πληγές ( μπορεί να είναι και από το ξύσιμο ) στο κεφάλι
Παρατήρησα φαγούρα σε μέτωπο , μάτια, λαιμό και στήθος μαζί με κοκκινίλες και πρήξιμο στο λαιμό ( έχω την εντύπωση ότι οι κοκκινίλες είναι εκεί που ακουμπήσει το σόμα μου στο μαξιλάρι.

Κάνω κάτι λάθος ?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Δεν κάνεις κάτι λάθος.. από την μινοξιδίλη είναι. Η τριχόπτωση είναι shedding προφανώς, αλλά τα άλλα τα κόβω λίγο βαριά, πληγες κλπ.. Πόσα ml βάζεις?? Σταμάτα τα μαχαίρι και δες αν υποχωρήσουν, αν δεις ότι κάτι συνεχίζει πήγαινε σε κάποιο γιατρό που πιστεύω θα υποχωρήσουν άμεσα.. Στην επόμενη απόπειρα αν κάνεις με μινοξ καλύτερα να πάρεις αφρό ίσως έχεις θέμα από ότι φαίνεται με την pg

Η μπορείς να δοκιμάσεις την μινοξ 2% μέχρι να την συνηθίσεις.
 

mistirio

New Member
Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου !

Έχω σταματήσει την χρίση και υποχώρησαν, αλλά θέλω να ξαναδοκιμάσω, αν είναι δυνατόν χωρίς να έχω τα ίδια αποτελέσματα 
Υπάρχει κάτι που μπόρει να βοηθήσει στην εξάλειψη των παρενεργειών ?
 

Faderberg

Member
Ποιο άλλο σαμπουάν χρησιμοποιείς εκτος απο το fungoral; Δοκίμασε τα epicrin και pantogreen. Όταν είχα ξεκινησει κ εγω την μινοξιδίλη είχα ξεροδερμία. Μου συνέστησε η δερματολόγος αυτά τα δύο και σταματησε αμέσως. Βέβαια τα συμπτώματα ήταν πιο ήπιας μορφής από τα δικά σου, δεν ειχα πληγές. Δοκίμασέ τα και βλεπεις. Τα έχουν όλα τα φαρμακεια αλλα ειναι ακριβά, 20ευρώ.
 

Bane

Member
because ειχα ακριβώς τα ιδια δερματικά προβλήματα οταν χρησιμοποιούσα υγρη μινοξ,οταν αρχισα τον αφρο rogaine υποχώρησαν τελειως ολα τα δερματικα προβληματα που μου προκάλεσε η υγρή μινοξ

δες τι μου απαντησε και ο φενιμορ
Fenimore είπε:
Bane είπε:
εφαρμοζω αφρο rogaine εδω και μια εβδομαδα και μπορω να πω οτι ο ερεθισμός στο τριχωτο εχει υποχωρισει τελειως,επισης ο αφρος στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα

Ο αφρός έχει γλυκερίνη αντί για PG που έχουν τα υγρά διαλύμματα, δηλαδή πολύ πιο φιλικό για το δέρμα.
 

mistirio

New Member
Ξεκίνησα πάλι την θεραπεία , αλλά κάνω την ανάμιξης νερού μέσα στο Minox , αλλά μετά από δυο χρήσης Minox , άρχισε πάλι η φαγούρα και οι πληγές ???

Υπάρχει κάποια άλλη συμβουλή ή λύση ???
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
mistirio είπε:
Ξεκίνησα πάλι την θεραπεία , αλλά κάνω την ανάμιξης νερού μέσα στο Minox , αλλά μετά από δυο χρήσης Minox , άρχισε πάλι η φαγούρα και οι πληγές ???

Υπάρχει κάποια άλλη συμβουλή ή λύση ???

δεν ειναι καλη ιδεα το νερο ιδιως της βρυσης..εχει αλατα και ειναι σκληρο για το δερμα ποσο μαλλον σε εσενα που εχεις ευαισθησια.
μια σκεψη μου ειναι να βαζεις μινοξιδηλ με αλοιφη bepanthol με προβιματαμινη β5 βοηθαει πολλυ σε κοκκινιλες και ερεθισμους(αλλα κανει λιπαρα τα μαλλια)ισως και με μινοξιδηλ με γλυκερινη να ηταν ακομα ποιο φιλικο στο κεφαλι..αλοε βερα τιποτα παρομοιο για να σου ηρεμει το κεφαλι βαζεις??βεβαι οι πληγες ειναι θεμα αν προκαλουνται απο ξησιμο σταματο το,διοτι δεν μπορεις ναβαλεις κατι πανω σε πληγη απο οτι ειπαμε..
 

mistirio

New Member
Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση .

Χρησιμοποιώ bepanthol , αλλά δεν βοηθά όσο θα έπρεπε , απλά ηρεμεί λίγο το κεφάλι από την φαγούρα και το τσούξιμο , αλλά συνεχίζει έχει κοκκινίλες και τσούξιμο .

Την σταμάτησα αυτή τη θεραπεία αλλά δεν βρίσκω λύση .


Εδώ και τρεις μήνες περνώ σε μορφή χαπιού http://www.keratene.eu/shop/systemic-therapies-against-hair-loss/22-keratene-alphactive-retard-anti-dht-5ard-inhibitor-capsules.html και http://www.pharmakeio-store.gr/ell/product/THE_MEN_S_HAIR_FORMULA .
Δεν έχω παρατηρήσει αποτελέσματα στο θέμα της τριχόπτωσης στο τριχωτό της κεφαλης , αλλά έχουν δυναμώσει και ενδεχομένως πληθύνει οι τρίχες σε όλο μου το σώμα .

Καμιά συμβουλή ?
 
Μπλουζα