Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τυπαρα εισαι Τζονι ☺
Μπορείς αν γίνεται να μας σχολιάσεις, πώς γίνεται η σκιά του κινητού σε αυτήν την φωτό να δημιουργεί αυτό το έρεβος? Γιατί συμβαίνει αυτό?πάντως παρόμοια περίεργα σημάδια τα εχω δει και σε άλλες παρουσιάσεις αλλα δεν τα σχολίασε κανεις αρα και εγώ (εσφαλμένα) δεν πήρα την πρωτοβουλία .Θυμάμαι χαρακτηριστικά να σκέφτομαι "είναι δυνατόν να μην το βλέπει κανεις ;"
john κι ομως θα σου πηγαινε η καραφλα.
Μόνο βίντεο με βρέξιμο πλέον δέχομαι ως απόδειξη….. όλα τα άλλα μπορούν να είναι πειραγμένα….Αγαπητέ Χρήστο,
Επειδή κάτι ψιλά ξέρω και εγώ από το ριμαδοphotoshop άλλη φορά δίνε μου καμιά φώτο να στην κάνω σωστά.
Στην πάνω φώτο είναι η δική σου κακή επεξεργασμένη φώτο και στην κάτω αυτή που κατάφερα και έφτιαξα με την χαμηλή ανάλυση που κατέβασα μέσα από εδώ.
Θα βρίσκομαι στην διάθεση σου ...... για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση
Προβολή συνημμένου 43397
Προβολή συνημμένου 43398
john κι ομως θα σου πηγαινε η καραφλα.
Αληθεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν μενεις εσυ ή καποιος φιλος σου ή εστω αλλο μελος ή φιλος μελους στη θεσσαλονικη να βρεθουμε να τραβηξετε εσεις βιντεο!!!Αναφορικά με τα video , χωρίς να κάνεις καμιά επεξεργασία αφού είναι πολύ πιο δύσκολο απο την φωτογραφία , αν το τραβήξεις με ενεργοποιημένο κάποιο φίλτρο τα πράγματα αλλάζουν δραματικά σε σχέση με την πραγματικότητα. Μπορείς ας πούμε να αυξήσεις απλα το contrast και τα μαύρα (τριχες?) να γίνουν πολύ πιο μαύρα αρα να εμφανίζονται πολύ πιο έντονα από αυτό που είναι πραγματικά.
Κατα την αποψη μου στη συγκεκριμένη εχει πεσει σε μικρη κλιμακα φιλτρο σε ολη την φωτογραφια που επηρεάζει τα χρωματα αλλα και τις "υφες" Πιστεύω οτι ειναι το φίλτρο που δείχνει την φωτογραφία να μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής (water color) αρα και ολες οι λεπτομερείς , όπως λεπτες γραμμες , εμφανιζονται λιγο πιο χοντρες. Παρατηρήστε κανοντας zoom , το background οπου τα αντικείμενα δεν φαίνονται φυσιολογικά(1) . Δεν ειναι το ιδιο οπως ενα θολο αντικείμενο χωρίς σωστη εστιαση (focus)
Επισης ,υπάρχουν σκιασμένα μερη στο κεφαλι (2) που δεν θα επρεπε να ειναι τοσο σκοτινα αν υπολογισουμε την θεση της φωτογραφικής (κινητο) αλλα και την εντονη ηλιοφάνεια.
Φυσικά ολα τα παραπάνω είναι εικασίες και προσωπική μου άποψη.
Εντος της εβδομαδας θα τραβηξω βιντεο τον φιλο μ και εμενα .
Καλημερα Πανο, ναι απο βδομαδα αν θες μιας κ ειμαι καραντινα ως την Πεμπτη κ τηβνΠαρασκευη πρωι φευγω για δουλεια εκτος πολης...οποτε Δευτερα Τριτη ελπιζω να τον δω κ στο καπακι θα το ανεβασω. Καλα εκανες κ το θυμησες!!Καλησπέρα Χρήστο ,
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ετοιμότητας μου να ζητήσω συγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκάλεσα με την αμφισβήτηση της γνησιότητας των φωτογραφιών σου, θα μας δείξεις τελικά κάποιο βίντεο του φίλου σου που είπες πως θα ανεβάσεις ?