ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

stefi

New Member
Καλησπέρα σε όλους. Είναι ''ευχάριστο'' να διαπιστώνεις ότι είμαστε τόσες πολλές που αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Δυστυχώς ειδικά τελευταία είναι πολύ διαδεδομένο.Προσωπικά έχω δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί στην αγορά (lotion,φαρμακα,μαντουνια κτλπ) πολλά χρόνια τώρα αλλά κανένα αποτέλεσμα.Βέβαια στη δική μου περίπτωση μάλλον η απώλει μαλλιών πρέπει να οφείλεται στη σιδηροπενική αναιμία από την οποία πάσχω.
Όμως όταν είσαι γυναίκα κάνεις τα πάντα για την εμφάνισή σου κ είναι τόσο έντονο το πρόβλημα που μου έχει γίνει εμμονή.Σκέφτομαι να προχωρήσω σε μεταμόσχευση μαλλιών αλλά διστάζω πάραπολύ. Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για αυτό? : :chinscratch
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kkathi

Member
Απ: ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Όχι μόνο να ενωθούμε αλλά ακόμη και να γνωριστούμε θα πρότεινα προκειμένου να ανταλλάξουμε ουσιαστικά πληροφορίες αλλά και τις εμπειρίες μας.
Αναφορικά με τη σιδηροπενική αναιμία που αναφέρεις έχω και εγώ. Αυτό που με βασανίζει είναι το γιατί εμφανίστηκε τώρα.
Δεν έχω καταλάβει αν η κότα εκανε το αυγό ή το αυγό την κότα. Αν αυτή δηλ. προκαλεί την Αλλωπεκία ή είναι αποτέλεσμα της αλλωπεκίας.
Σε ένα άρθρο του Τζερμιά διάβασα παλιά ότι οι πάσχοντες από ΑΑ έχουν έλλειψη σιδήρου.
Τώρα για το θεμα της μεταμόσχευσης καθώς από τα όσα μέχρι σήμερα εχω διαβάσει συμπερανα οτι τα μη μεταμοσχευμένα μαλλιά θα συνεχίσουν να χανονται, ο κίνδυνος είναι κάποια στιγμή να μείνουν μόνο τα μεταμοσχευμένα στο κεφάλι. Έτσι, προσωπικά θα τραβήξω το θέμα όσο πιο πίσω γίνεται και με την ελπίδα πάντα ότι εν τω μεταξύ θα βρεθεί μια πιο αποτελεσματική θεραπεία από αυτές που τωρα κυκλοφορούνε.
 

stefi

New Member
Απ: ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Αυτό που θέλω να αναφέρω επίσης είναι ότι είναι σε έρευνα ένα spray εισπνεόμενο από τη μύτη.Σε ξένο post το διάβασα και ότι θα είναι στην αγορά σε 5 χρόνια.Γιαυτό λοιπόν ΥΠΟΜΟΝΗ....
 
Μπλουζα