Μήπως κάποια τοπικά δεν θα έπρεπε να απορροφούνται?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ξέρω κατά πόσο το έχω καταλάβει σωστά, γιατί το διάβασα στα γρήγορα και χωρίς ησυχία, αλλά όποιος έχει όρεξη ας του ρίξει μια ματιά. (θα το μελετήσω πιο ήσυχα κάποια στιγμή γιατί ίσως έχει ενδιαφέρον)
Ουσιαστικά αναφέρει πως το μεγαλύτερο παιχνίδι για την ανάπτυξη των μαλλιών και την σωστή λειτουργία των θυλάκων παίζεται εντελώς επιφανειακά, στην επιδερμίδα και όχι ενδοδερμικά ή στην περιοχή του χορίου. (η περιοχή που βρίσκεται η θηλή)
Εκεί δηλαδή που στοχεύουμε να φτάσουν τα τοπικά μας μέσω των όποιων "οχημάτων" γρήγορης απορρόφησης.
Μάλιστα προς το τέλος της έρευνας, αναφέρει ότι το αρχικό σήμα που δέχεται το δέρμα (η στρώση κάτω από την επιδερμίδα) ως προς την ενεργοποίηση των wnt επηρεάζει αρνητικά την διαδικασία της άνω (επιδερμικής) απαραίτητης ενεργοποίησης των wnt για τη λειτουργία των θυλάκων.

http://www.urmc.rochester.edu/MediaLibraries/URMCMedia/center-oral-biology/research-labs/hsu-lab/documents/Fu-et-al-Sup-JID-2013.pdf
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πληροφοριακά, (αν και δεν νομίζω να μπήκε κανείς στον κόπο να το διαβάσει όλο) ότι κατάφερα να βρω που να μπορεί να ταιριάξει στην παραπάνω έρευνα είναι αυτό

http://placentrex.blogspot.gr/2011/06/cows-placenta-extract-capable-of.html

http://sciencedevelopments.blogspot.gr/2011/07/cow-placenta-can-cure-male-pattern.html

ακούγεται λίγο αηδιαστικό αλλά ξέρω ότι το χρησιμοποιούν οι διάσημοι κυρίως για δέρμα φράπα

http://au.lifestyle.yahoo.com/new-idea/fashion/beauty/article/-/14695777/weird-beauty-craze-placenta-shampoo/
 

mimis giova

Active Member
ας βγουνε μαλλια κ βαζω πανω μ οτι χωραει ο νους σου..χοχοχοχχοοχοχοχο!!μπραβο παντως π ψαχνεσαι!!!
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ρε σι ειναι η ερευνα απο το 2011 δεν θα πρεπε να ειχαν καταληξει καπου?

Μήπως καταλήγουν και ποτέ κάπου? Επειδή είναι λίγο δύσκολη στην κατανόησή της, κρατώ επιφυλάξεις γιατί δεν έχω ιατρικές γνώσεις.
Αλλά επειδή πάρα πολλές φορές έχουμε αναφέρει ότι ένα σημαντικό μέρος της τριχόπτωσης οφείλεται σε φλεγμονή του δέρματος, εγώ συνήθως στο μυαλό μου το εκ λάμβανα ως πρόβλημα ενδοδερμικά, δηλαδή σε βάθος 3 - 4mm εκεί δηλαδή που βρίσκεται ο θύλακας.
Εδώ από τα όσα έπιασα, (γι αυτό είπα μπας και την διάβαζε και κάποιος άλλος με περισσότερες γνώσεις) φαίνεται ότι πολλά από τα απαραίτητα "συστατικά" που χρειάζονται για επανέκφυση δημιουργούνται στην επιδερμίδα. Δηλαδή μιλάμε για επιφάνεια από 0.5mm έως 1mm.
Αν αυτή η επιφάνεια του δέρματος παραμένει ανενεργή, δηλαδή ίνωση, λέπτυνση - φλεγμονή κλπ τότε με την λογική πολλές θεραπείες είναι ελλιπής.
Επίσης αναφέρει και αρκετά γονίδια της επιδερμίδας που διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και τα οποία ελέγχουν τα wnt μονοπάτια τα οποία θέλουμε να ενεργοποιήσουμε εμείς. (G protein-coupled receptor 177 (GPR177), commonly known as Wntless, is a human gene that encodes a receptor for Wnt proteins in Wnt-secreting cells)

Περίπου στην ίδια λογική με τον πλακούντα ίσως να βρίσκεται και το γνωστό λαρδί, (pig oil) αλλά φαίνεται υποδεέστερο. Εδώ σύγκριση με μινοξιδίλη. (βέβαια σε ποντικάκια)
http://scholarsresearchlibrary.com/DPL-vol3-iss1/DPL-2011-3-1-99-102.pdf
αυτο στην φοτο ρε γκομι...ειναι σαμπουαν μπορουμε να το βρουμε?

Στο ebay είδα πωλητές
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=la+bella&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=la+bella+shampoo&_sacat=0

το αναφέρουν και εδώ
http://directnews.gr/lifestyle/17256-neo-sampouan-apo-plakounta-uposxetai-na-afhsei-ta-mallia-sas-lampera-kai-analafra.html

Αλλά, σε σαμπουάν δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολλά.
Καλές φαίνονται οι αμπούλες
http://www.onetrendbeauty.com.my/?cat=12

Όμως φίλε mimi giova δεν άνοιξα το θέμα για να στραφούμε σε κάποια προιόντα, αλλά για συζήτηση περισσότερο.
Θέλει περισσότερο ψάξιμο και αν έχει βάσιμη λογική ο πλακούντας θέλει προσοχή γιατί μπορεί να περιέχει και ορμόνες (βέβαια το σαμπουάν δεν πιστεύω να έχει θέμα).
Επίσης δεν μπόρεσα να βρω στοιχεία για την εφαρμογή του σε τι ποσότητες συχνότητα κλπ. γιατί σίγουρα σε καθαρή υγρή μορφή δεν θέλει κάθε μέρα.
Η λογική πίσω από τον πλακούντα και σε δεύτερο επίπεδο από το λαρδί είναι ότι ειδικά ο πρώτος περιέχει κάποια λιπώδη βλαστικά κύτταρα, ανάλογα και με την ποιότητά του βέβαια και τον τρόπο επεξεργασίας, τα οποία μπορεί να ενεργοποιήσουν μια αδρανή - γερασμένη όπως είναι στους φαλακρούς, επιδερμίδα.
 

gianniskritikos2

Active Member
ρε αμα ισχυει η ερευνα θα γινεται καραμινατο ρεγκ με μινοη συνδιασμο πλακουντα μιλαμε για περισσοτερο απο x2 ρεγκ απο μινοξ....


αλλα δεν ειμαστε και ποντικια
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
To πρώτο pdf που έβαλα είναι στα τέλη του 2012 στο οποίο αναφέρεται η διαφορά που έχει η εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας από την εσωτερική ως προς την επανέκφυση και φυσιολογική λειτουργία των μαλλιών.
Εγώ προσωπικά όσα χρόνια ψάχνομαι δεν το ήξερα. Όλα τα τοπικά αν δεν κάνω λάθος στοχεύουν στην όσο πιο καλή και γρήγορη απορρόφηση μπορεί να πετύχουν. Άρα σε λίγα λεπτά, λογικά έχουν διαπεράσει το λεπτό στρώμα επιδερμίδας που θέλουμε εμείς να κινητοποιήσουμε.
Από κει και πέρα, η δεύτερη που αναφέρει τον πλακούντα είναι από Κορεάτες με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. (Αν δεν είναι made in USA δεν λέει και πολλά δηλαδή για κάποιους) Αν και φαίνεται να μπαίνουν στο παιχνίδι και οι Γερμανοί με διαφορετική κατεύθυνση όμως.
Πάντως νομίζω ότι ο πλακούντας με μικρο - τραυματισμό (ρολλερ) το οποίο θα έφτανε το πολύ μέχρι 0.75mm θα είχε καλύτερη τύχη από πολλά άλλα


Στα ποντίκια αναφέρεται το λαρδί, όχι ο πλακούντας
 

elderberry

New Member
Aν θελεις να αφησεις κατι να παραμεινει στην επιδερμιδα τοτε τσεκαρε συσκευες ιοντοφορεσης.

Προσωπικα τα περισσοτερα τοπικα πιστευω ειναι αχρηστα γιατι δεν θρεφουν το θυλακα(δεν εχει ο οργανισμος πχ προβλημα ελλειψης voltaren!) και το μονο που κανουν ειναι να ερεθιζουν το δερμα και να φερνουν το αιμα οποτε εχεις ως παρενεργεια επανεκφυση.

Αντι για λαρδα(μπλιαχ-αν και ο edgar cayce το αναφερει σαν θεραπεια για την καραφλα)
προτεινω μασκες αβοκαντο με ελαιολαδο μιας και τα φυτικα λιπη ειναι περισσοτερο βιοδιαθεσιμα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η έρευνα είναι από το Γενάρη του 2013.

BRCA1 deficiency in skin epidermis leads to selective loss of hair follicle stem cells and their progeny.

Here, we performed conditional deletion of Brca1 during epidermal development and found that BRCA1 is specifically required for hair follicle (HF) formation and for development of adult HF stem cells (SCs).

Mice deficient for Brca1 in the epidermis are hairless and display a reduced number of HFs that degenerate progressively. Surprisingly, the interfollicular epidermis and the sebaceous glands remain unaffected by Brca1 deletion. Interestingly, HF matrix transient amplifying progenitors present increased DNA damage, p53 stabilization, and caspase-dependent apoptosis compared with the interfollicular and sebaceous progenitors, leading to hyperproliferation, apoptosis, and subsequent depletion of the prospective adult HF SCs

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23271346

Novel Role of BRCA1 in Regulating the Survival of Skin Stem Cells Identified

Our DNA, which stores our genetic information, is constantly submitted to damage. If not properly repaired, DNA damage can lead to cell death, which may in turn lead to tissue exhaustion and aging, or induce mutations resulting in uncontrolled cell proliferation and cancer. Brca1 is a key gene that mediates DNA repair.

Peggy Sotiropoulou and colleagues showed that upon deletion of the breast cancer associated gene Brca1 in the epidermis, hair follicle cells show high levels of DNA damage and cell death, which induce hyperproliferation and finally exhaustion of hair follicle stem cells resulting in hair follicle degeneration. In contrast, the other types of stem cells located in the epidermis, which are forming the skin barrier and the sebaceous glands, are maintained and continue to function normally despite the absence of BRCA1, demonstrating the different requirement for BRCA1 in the distinct types of adult stem cells.

http://www.sciencedaily.com/releases/2012/12/121227080050.htm

Θα μπορούσε η έλλειψη - μείωση αυτού του γονιδίου που βρίσκεται στην και επιδερμίδα να ήταν η αιτία, (?) μιας και απ ότι αναφέρουν μόλις το κατάργησαν τα κύτταρα του θύλακα έδειξαν υψηλά ποσοστά αλλοίωσης του DNA και κυτταρικό θάνατο με αποτέλεσμα την εξουθένωση και τον εκφυλισμό των θυλάκων...
Πολύ ύποπτο γονίδιο πάντως και εφόσον είναι αρκετά επικίνδυνο, γιατί σε αλλοίωσή του υπάρχει κίνδυνος καρκίνου, (όπως σε πολλά που θεωρητικά μπορεί να κάνουν καλό στα μαλλιά) πιστεύω οτι έχει τα προσόντα να βάλει υποψηφιότητα για πιθανή αιτία...:dbann

Αυτή η Πέγκυ Σωτηροπούλου ποιά είναι ρε παιδιά?? :chinscratch
 

cisse92

New Member
Βρηκα αυτο στα εισερχομενα
http://www.hairsimone.com/en/hair-loss-treatments-simone-trichology/38-simone-tricology-adn-polen-tricopeptidos-tratamiento-ampollas.html#
αλλα απο λιγο που εψαξα δεν βρηκα σχεση μεταξυ brca και desoxyribonucleic acid.Ειναι ολα τοσο δυσνοητα..
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
The gene itself produces a protein used to repair damaged deoxyribonucleic acid (DNA). When the BRCA1 gene is of a normal type and does not have any deleterious mutations, the protein for which it codes interacts with other cell proteins to fix breaks in the DNA. This interaction is called BRCA1-associated genome surveillance complex

Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει. Θα στείλω mail σ αυτή να δω αν απαντήσει
 
Μπλουζα