Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι είναι νωρίς ακόμηAlex7 για την μπροστινή περιοχή τι λές ; Είναι νωρίς ακόμη ;
Ίσως έπρεπε με τόση χάλια δότρια να μην έφθανα 4070 τριχοθυλάκια κ να έμενα στην αρχική μου σκέψη για 3000-3100.
Η φύτρωση έχει ήδη ξεκινήσει,απλά είναι πολύ νωρίς και δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά.
Στον επόμενο μήνα θα βλέπεις αισθητή διαφορά.
Αν έχεις πάντως υψηλή φύτρωση,δεν σε βλέπω να τη βγάζεις με ένα κασόνι μπίρες μόνο.
Vlafo έχεις δίκιο.
Πως ήμουν τον Ιούνιο και πως είμαι σήμερα κ ακόμη δεν ξεκίνησε ...!!!
Φίλε Τεο ακόμα και τώρα εμένα μου φαίνεται μεγάλη η διαφορά και πιστεύω ότι θα ειναι παρά πολύ ωραίο το μαλλί σου σε 2-3 μήνες από τώρα !!!
Το Πάσχα θα είσαι άλλος άνθρωπος , στο τραπέζι όλο φωτογραφίες θα θες χα χα χα!!
Μια χαρά πας φίλε. Και είναι πολύ νωρίς στον 4ο μήνα. Υπομονή 2-3 μήνες ακόμα και θα εισαι απόλυτα ικανοποιημένος με την νέα σου εικόνα!Καλή Χρονιά στο forum.
Σήμερα συμπληρώνονται 4 μήνες από την μ.μ.Τον τελευταίο μήνα , κάθε μέρα είναι διαφορετική.Βλεπω διαφορά κ χαίρομαι να πηγαίνω στον καθρέφτη να χτενιζομαι.Φωναζω κ την σύζυγό μου να με βοηθήσει να χτενιστω επειδή τα μαλλιά μου μπλέκονται ....και φυσικά εκείνη με ψιλοκοροιδευει.
Βάζω τα δάχτυλα ανάμεσα στα μαλλιά κ πιάνω μικρά τριχακια που αγκυλωνουν ανάμεσα.Οποτε πήρα μεγεθυντικο φακό κ είδα ότι ξεκίνησαν να βγαίνουν κι αυτά.Βγαζω φωτογραφίες κ τις κοιτάζω.Λουζομαι κ δεν χρειάζεται να τραβήξω τα πίσω μαλλιά,όπως έκανα,για να καλύψουν τα κενά.Εχω να κουρευτω 40 μέρες περίπου αλλά δεν ξέρω εάν θέλω ύστερα από το shock της μ.μ.
Αρχίζω να νιώθω πολύ καλά κ ελπίζω να είμαι στο 50 τις εκατό φυτρωσης κ να πάρω ακόμη άλλο τόσο...
Ποιος ξέρει; Ελπίζω να συνεχιστεί.Οπως μου έχετε πει στο 6 μηνο και.., θα έχω μια εικόνα σαφή.
Για να δούμε...
Περιμένω τα σχόλια σας.
Φωτογραφίες από την δοτρια δεν σας βάζω επειδή θα στενοχωρηθω αν και δεν με πολυνοιαζει προς το παρών.
Οι φωτογραφίες είναι σημερινές εκτός από την 4η που είναι μιας εβδομάδας πίσω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πας πολυ καλά, σίγουρα θα δώσει και αλλο. Τη δότρια βλέπω κάπως για 5 μήνες, θεωρώ έπρεπε να είναι καλύτερα.
Θα τραβήξω κ κοντινές, χαμηλά ,από την δοτρια.Με αυτήν την γωνία λήψης της φωτό δεν μπορείς να δεις καλά την δότρια .Χρειάζονται άλλες φωτό τραβηγμένες από πιο χαμηλά .Όσον αφορά τη φυτρωση έχει πολύ να δώσει ακόμη .Και η δότρια έχει περιθώριο να βελτιωθεί ακόμα
Τι βλέπεις στη δοτρια?