Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δηλ ρε Vlafo έχουν πολύ 8000;Εγώ προς το 6000 βλέπω να έχουν8000 είναι ένα πολύ φυσιολογικό νούμερο δότριας έως αρκετά καλό.
Μεγάλο είναι από κει και πάνω με 10.000 η 12.000.
Όταν σου λέει δότρια 110 cm με 60 grafts πυκνότητα τότε όλα τα μοσχεύματα είναι 6600 και μπορείς να πάρεις τα μισά δηλαδή 3150Ναι εσύ τ πιστεύεις ;
Φυσικά και έχουν πολλοί τί το πέρασες όλοι nw6 και nw7 είναι?Δηλ ρε Vlafo έχουν πολύ 8000;Εγώ προς το 6000 βλέπω να έχουν
Ξέρω αλλά μήπως είναι αυτά που μπορείς να πάρεις δηλ τα μισά σχεδόν όχι όλη η δοτριαΌταν σου λέει δότρια 110 cm με 60 grafts πυκνότητα τότε όλα τα μοσχεύματα είναι 6600 και μπορείς να πάρεις τα μισά δηλαδή 3150
Δεν το έχεις καταλάβει.Ξέρω αλλά μήπως είναι αυτά που μπορείς να πάρεις δηλ τα μισά σχεδόν όχι όλη η δοτρια
Φυσικά και έχουν πολλοί τί το πέρασες όλοι nw6 και nw7 είναι?
Η ρετρό αν είναι μόνο στα αυτιά δεν κόβει τίποτα, ελάχιστα από τη συνολική έκταση.Ε μην το λες και μικρότερα nw με υποψίες ρετρό κτλ κόβεται αρκετά η δοτρια
Teo young,
Φίλε με συγχωρείς αλλά κάτι δεν κατλαβαινω καλά εγώ μάλλον!
Στο πρώτο σου νήμα είχες γράψει αυτό(βλέπε φωτό) ότι έχεις πολύ καλή δότρια και Τίγκα στα 4τριχα, και οι κλινικές σου είπαν ότι έχεις πολύ καλή δότρια.
Τι έχει αλλάξει τώρα ;;;
Γιατί λες ότι η bhr σου έβγαλε ότι έχεις κυρίως μονοτριχα … ;;;
δεν μπορώ να κατλαβω που έχει γίνει το μπέρδεμα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
o Cole ξέρουμε αν είναι έλληνας/ ελληνοαμερικάνος από τον ένα γονέα του ; Αν όχι ο Cole ποιο μεγάλο όνομα παγκοσμίως του χώρου είναι μισός Έλληνας ξέρει κάποιος ;Πάντως για να τα λέμε όλα,στην Bhr έκανα με διαφορά το χειρότερο μου cons με τον Cole και τους συγκεκριμένους γιατρούς.
Μου βγάζανε τρίχες σαν τη Γεωργία Βασιλειάδου.
Δυστυχώς ο Cole γέρασε και αποτρελλάθηκε ενώ ήταν τοπ γιατρός
Κατάλαβες φίλε Legwg γιατί κάνουν cons μέχρι και στον matt
Εγώ δεν λέω κάτι, απλά προσπαθώ να κατλαβω τι έχει συμβεί, διότι αλλά ειπώθηκαν στην αρχή όπου θεωρώ ήταν πραγματικά καλά νέα. Ενώ τώρα αναφέρεις ότι όχι τελεικα τα νέα δεν ήταν καλά, και θέλω να κατλαβω τι ακριβώς έχει συμβεί.Σωστά το λές. Είχα γράψει αυτά που μου είχε πει η κλινική του κ.Αναστασάκη. Πήγα αλλού και μου είπαν άλλα. Τι να κάνω ;
Εσύ πολύ καλά κατάλαβες. Φυσικά ο Ιατρός μου συμφωνεί ότι τα τρίτριχα και τετράτριχα ήταν λίγα τα πρώτα και ελάχιστα τα τελευταία.(αυτό που λέει η BHR )
Αποκλείεται να μην κατάλαβες, γιατί είσαι ξύπνιο παλικάρι. Για χάριν όμως του διάλογου θα πω το εξής. Ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται.Ειλικρινά προσπαθώ αλλά έχω χάσει την μπάλα. Θέλω κυριολεκτικά του κόσμου τα ιδιαίτερα περί ΜΜ. Εξήγησε μου σε παρακαλώ αδερφάκι
Αποκλείεται να μην κατάλαβες, γιατί είσαι ξύπνιο παλικάρι. Για χάριν όμως του διάλογου θα πω το εξής. Ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται.
Ειλικρινά προσπαθώ αλλά έχω χάσει την μπάλα. Θέλω κυριολεκτικά του κόσμου τα ιδιαίτερα περί ΜΜ. Εξήγησε μου σε παρακαλώ αδερφάκι
Σχεδόν αυτά που έγραψες, με την προυπόθεση οτι ο πελάτης δεν κάνει λάθος ή κατάλαβε λάθος στην ενημερωσή του. Ο matt δεν είναι κορυφή, απλά ένα παλικάρι που έκανε μετ και προσπαθεί να βγάλει λεφτά απο αυτό. Δεν είναι ιατρός.O oreo εννοεί, εαν το κατάλαβα καλά, ότι ο καθένας κατά το δοκούν σου ερμηνεύει το αποτέλεσμα της εξέτασης που κάνει στην δότρια περιοχή.Ενώ η δότρια έχει μια και μοναδική εικόνα και ο καθένας όπως τον βοελεύει είτε από άγονοια είτε για άλλο προφανή σκοπό, σου λέει αυτά που θες να ακούσεις.Για αυτό αυτοί που το γνωρίζουν αυτό πάνε-φθανουν και στον MATT (δεν τον γνωρίζω αλλά θα είναι κορυφή για να τον αναφέρουν).
O oreo εννοεί, εαν το κατάλαβα καλά, ότι ο καθένας κατά το δοκούν σου ερμηνεύει το αποτέλεσμα της εξέτασης που κάνει στην δότρια περιοχή.Ενώ η δότρια έχει μια και μοναδική εικόνα και ο καθένας όπως τον βοελεύει είτε από άγονοια είτε για άλλο προφανή σκοπό, σου λέει αυτά που θες να ακούσεις.Για αυτό αυτοί που το γνωρίζουν αυτό πάνε-φθανουν και στον MATT (δεν τον γνωρίζω αλλά θα είναι κορυφή για να τον αναφέρουν).