Λίγο πριν την μεταμόσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Λίγο πριν την μεταμόσχευση

kos1987 είπε:
Ε ρε και σας παρει χαμπαρι η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος...

Ποιούς ακριβώς εννοείς να πάρει χαμπάρι? Πρώτα απ 'ολα αυτό το θέμα ανήκει στην κατηγορία "Μεταμόσχευση" που είναι ορατή και για όσους δεν είναι μέλη του site. Οπότε υπάρχουν πιθανότητες να το έχουν δει ήδη. Και εσύ ο ίδιος μπορούσες να ειδοποιήσεις τις αρχές εφόσον το θεωρείς έτσι. Δεν πιστεύω ότι κανένας μας έκανε κάτι κακό. Μπήκε ένα παιδί στο φόρουμ με χάλια ψυχολογία, έγραψε ότι έγραψε, και εμείς του μιλήσαμε και του εξηγήσαμε κάποια πράγματα και είδε και ο ίδιος τι συμβένει στο χώρο. Το πως είναι τώρα, μπορείς να το κρίνεις απο τα τελευταία μηνύματά του.

Silencer

New Member

kos1987 είπε:
Ε ρε και σας παρει χαμπαρι η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος...

Φιλαράκι, θα μιλήσω ως ειδικός (όχι δικηγόρος):

1. Δεν έχει αναφερθεί το παραμικρό που παραβιάζει την ελληνική νομοθεσία.
2. Δεν έγινε παρότρυνση για οτιδήποτε κακό , είτε να το πάθουν οι εταιρίες, είτε να το κάνει στον εαυτό του ο συμπάσχοντας. Το αντίθετο μάλιστα, εκτός από τον «teleiomenos» ο οποίος είναι εν’βρασμό ψυχής και αν αυτά που λέει είναι αλήθεια, δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα.

3. Ο σφακιανάκης, χρησιμοποιεί ειδικά λογισμικά σε όλους τους ISPs και μέσω sniffing “λογικά” έχει πιάσει την λέξη αυτοκτονία και «λογικά» βλέπουν την συνομιλία μας. Το μόνο που θα μπορούσαν να είχαν κάνει, το οποίο δεν θα το κάνουν γιατί βλέπουμε με μεγάλη χαρά ότι έχει ηρεμήσει ο φίλος, είναι να μιλήσει ειδικός ψυχολόγος με το φίλο σε p.m. για να τον ηρεμήσει.

4. Αν είχες διαβάσει την πλειωψηφία του φορουμ, θα πίστευες και εσύ ότι οι admins του πρέπει να προταθούν για το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών και όχι να κατηγορηθούν για κάτι. Δεν υπερβάλω καθόλου, αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ, τέλη Σεπτεμβρίου θα είχα πάει και εγώ εκεί που πήγε ο «teleiomenos» και θα ήμουν και εγώ πολύ στεναχωρημένος.ΚΑΙ θα ειχα πάρει και spiro 10%).

Λοιπόν φιλαράκι «teleiomenos» σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω τρελαθεί τώρα δυο χρόνια με τα snake oils. Είναι ανθρώπινο να είσαι στεναχωρημένος και θυμωμένος, αλλά έχεις κάποια λαθάκια και υπάρχουν και κάποια όρια:

1. Καλά τον καρκίνο δεν το συζητώ και είπες σε επόμενο σημείο ότι υπέρβαλες. Μάλλον δεν έχεις ζήσει καθημερινά ένα δικό σου άνθρωπο να αργοπεθαίνει και να του βγάζεις τα μαλλιά από το κεφάλι επειδή απλά κρέμονται εκεί.

2.Λές:
teleiomenos είπε:
Και ειναι δικαίωμά μου να αντιμετωπίζω τη ζωή μου όπως "θέλω". Ούτε παιδιά έκανα πριν συμβεί για να μην έχω το δικαίωμα και να αναγκαστώ να ζήσω γι'αυτά, ούτε κάποιον άλλο πειράζω με το να μη ζω. Ίσως τους γονείς μου που θα στεναχωριούνται αλλά γι'αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι ένα απ'τα ρίσκα που πρέπει να ξέρεις ότι παίρνεις όταν κάνεις παιδί. Υπάρχουν πολύ χειρότερα περιπτώσεις γονέων που υποφέρουν με αυτά που βλέπουν να ειναι/κάνουν τα παιδιά τους.

Ειναι δικαίωμά μου να μη δέχομαι την ζωή αν δεν μου αρέσει. Θέλω τα μαλλιά μου πίσω (όχι όλα φυσικά, ας ειναι και τα μισά). Αλλιώς δεν με ενδιαφέρει. Δεν ζήτησα να γεννηθώ. Δεν ήταν επιλογή μου.

teleiomenos είπε:
Και επειδή εγώ δεν έχω κάτι τέτοια λάθη μικρός δεν θα λείψω πρακτικά από κανέναν και ούτε η απουσία μου θα καταστρέψει τη ζωή κάποιου.. Γι'αυτό και έχω το δικαίωμα να φύγω απ'αυτό τον κόσμο όποτε θέλω χωρίς τύψεις

Φίλε μου έχεις γονείς… και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταστρέψεις τη ζωή τους. Για έλα λίγο στη θέση τους. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάσεις το παιδί σου, είτε αυτό έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, είτε δεν είναι «καλό» παιδί. Μην είσαι τόσο απόλυτος για πράγματα τα οποία δεν έχεις ζήσει εσύ ο ίδιος ως γονέας.

3. Δεν είσαι looser. Σκέψου ότι και εσύ έβαλες ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το φορουμ, με το να προειδοποιήσεις αυτούς που σκέπτονται να κάνουν ότι έκανες και εσύ.

4. Εγώ θα άκουγα τις συμβουλές του «παλιού» πάνου. Έχει ψάξει πολύ το θέμα με της μεταμόσχευσης και συμφωνώ με το μικρό καλάθι που πρέπει να κρατάς.

5. Δεν θέλω να γίνω φλύαρος και θα κλείσω με αυτό. Σου εύχομαι η ΑΑ να είναι το μοναδικό κακό που σου έτυχε στη ζωή σου. Ούτε καρκίνο στο πρόσωπο και να είναι σαν ζόμπι, ούτε να είσαι τελείως μόνος χωρίς οικογένεια και φίλους.

Πάντα φιλικά και χαλάρωσεεεεεεεεε.

Silencer

New Member

Παιδία, μια δυνατή ιδιοκατασκευή σε lotion π.χ super zix δεν θα έκανε κάτι; έστω μισή κλίμακα πάνω και για ψυχολογικούς λόγους

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Silencer είπε:
Παιδία, μια δυνατή ιδιοκατασκευή σε lotion π.χ super zix δεν θα έκανε κάτι; έστω μισή κλίμακα πάνω και για ψυχολογικούς λόγους

Εννοείς για το φίλο που άνοιξε το θέμα? Το zix και οποιoδήποτε άλλο φυτικό blocker δεν θα έκανε τίποτα στην περίπτωσή του. Είναι σε μεγάλο norwood.

φιλε καταρχας αλλαξε nickname. δεν είσαι τελειομένος. κατα δευτερον συμφωνω με οτι ανεφεραν και τα υπολοιπα παιδια, ολοι το ιδιο προβλημα αντιπετωπίζουμε. αλλοι σε μεγαλο και αλλοι σε μικρο βαθμο. δηςστυχώς πρέπει να μαθουμε να ζούμε χωρις η και με λίγα μαλλια. ετσι είναι η ζωη. και εγω τωρα ετοιμαζομαι να δώσω ενα σκασμο λεφτα για τριχες.......... μην σε παιρνει απο κάτω, θα επιβιώσουμε!!!!

Δεν ντρεπεσαι λεω εγω ολοκληρος ανθρωπος να λες τετοια πραγματα και ονοματα οπως τελειωμενος....
Θα επρεπε να ντρεπεσαι αν ειχες ιχνος αξιοπρεπειας που τα λες αυτα τα πραγματα ενω υπαρχουν ανθρωποι με αληθινα προβληματα (ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑΣ) που το παλεβουνε χωρις να κανουν σαν γελοιοι...

Για συνελθετε μερικοι

gus210

Member

skeptikistis είπε:
Δεν ντρεπεσαι λεω εγω ολοκληρος ανθρωπος να λες τετοια πραγματα και ονοματα οπως τελειωμενος....
Θα επρεπε να ντρεπεσαι αν ειχες ιχνος αξιοπρεπειας που τα λες αυτα τα πραγματα ενω υπαρχουν ανθρωποι με αληθινα προβληματα (ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑΣ) που το παλεβουνε χωρις να κανουν σαν γελοιοι...

Για συνελθετε μερικοι

Νομίζω ότι δεν βοηθά κάποιον άνθρωπο που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα να του λέμε ότι κάποιοι άλλοι είναι σε χειρότερη μοίρα από αυτόν και να τον αποκαλούμε γελοίο. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρές ασθένειες, άνθρωποθ με σοβαρότερα προβλήματα. Αυτό όμως δεν παύει να κάνει μικρότερο το δικό μας πρόβλημα, έτσι όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Η απώλεια μαλλιών συνδέεται άμεσα με την ψυχολογία μας. Προσωπικά με έχει οδηγήσει στην κατάθλιψη. Αναγνωρίζω ότι το βασικό μου πρόβλημα δεν είναι η τριχόπτωση αυτή κάθε αυτή αλλά βαθύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζω αυτό το διάστημα και η στενοχώρια έρχεται και χτυπά εκεί. Και τα ψυχολογικά μας είναι και αυτά πρόβλημα υγείας... περισσότερο ή λιγότερο σημαντικό... δεν θέλω να μπαίνω σε αυτές τις συγκρίσεις. Και η άσχημη ψυχολογία μπορεί να σε κάνει λιγότερο λειτουργικό, να σε κάνει να νιώθεις κενός, να σε αδρανοποιεί. Φροντίδα θέλουμε όλοι μας. Φροντίδα και αλληλουποστήριξη. Γι' αυτό μπαίνουμε εδώ. Ξέρουμε ότι ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να βρούμε την ιδανική λύση. Απλά θέλουμε να ανέβουμε λίγο, να πάρουμε τα πάνω μας και να προχωρήσουμε μπροστά.

Επίσης να πω και κάτι άλλο. Νιώθω άσχημα όταν μπαίνουμε σε συγκρίσεις καταστάσεων του στυλ "εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα από εσένα" και "τι μιλάς ρε φίλε μια χαρά είσαι". Δηλαδή πρέπει να φτάσει κάποιος σε nw5 και μετά να αποκτήσει δικαίωμα κατάθεσης του πόνου του;

οχι φιλε, ξερω καλα απο depression, αλλα δε μπορει καποιος να μπαινει και να μου λεει ¨τελειωμενος" επειδη του πεσαν τα μαλλια.
Γελοιο και ντροπης πραγματα μπροστα στα σοβαρα προβληματα.

και εμενα με πειραζει η τριχοπτωση, και δεν συμφωνω οτι πρεπει να φτασεις nw5 για να σε πειραζει, θα επρεπε να το ξερεις αυτο αν με παρακολουθεις.

Αλλα το να μου λεει ο αλλος ειμαι τελειωμενος θα πεθανω επειδη καραφλιασα ειναι γελειο. Man the f... up and suck it up.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member

skeptikistis είπε:
οχι φιλε, ξερω καλα απο depression, αλλα δε μπορει καποιος να μπαινει και να μου λεει ¨τελειωμενος" επειδη του πεσαν τα μαλλια.

και εμενα με πειραζει η τριχοπτωση, και δεν συμφωνω οτι πρεπει να φτασεις nw5 για να σε πειραζει, θα επρεπε να το ξερεις αυτο αν με παρακολουθεις.

Αλλα το να μου λεει ο αλλος ειμαι τελειωμενος θα πεθανω επειδη καραφλιασα ειναι γελειο. Man the f... up and suck it up.

Ξερεις τι γινεται σκεπτικιστη?
Η ψυχολογια ειναι ατιμο πραγμα.Μπορει να υπαρχει ανθρωπος με την χειροτερη αρωστια και ειναι πολυ δυνατοτερος απο εναν αλλον που στα 40 του παει απο Ν1 σε Ν1,01...
Αν το δεις εντελως ψυχρα,εχεις απολυτα δικιο...
Αλλα δεν ειναι ετσι δυστυχως,ο αλλος μπορει επειδη εχασε μια τριχα οντως να στεναχωριεται πολυ περισσοτερο απο εναν αλλον που δν εχει τριχα στο κεφαλι του...
Ειναι ατιμη η ψυχολογια...και διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο..

teleiomenos

New Member

captainman είπε:
φιλε καταρχας αλλαξε nickname. δεν είσαι τελειομένος. κατα δευτερον συμφωνω με οτι ανεφεραν και τα υπολοιπα παιδια, ολοι το ιδιο προβλημα αντιπετωπίζουμε. αλλοι σε μεγαλο και αλλοι σε μικρο βαθμο. δηςστυχώς πρέπει να μαθουμε να ζούμε χωρις η και με λίγα μαλλια. ετσι είναι η ζωη. και εγω τωρα ετοιμαζομαι να δώσω ενα σκασμο λεφτα για τριχες.......... μην σε παιρνει απο κάτω, θα επιβιώσουμε!!!!

Δεν το αλλάζω.. Νιώθω τελειωμένος και δυστυχώς έχει αποδειχθεί απ'τα 9 χρόνια κοινωνικής αποχής μου(στο 99% των περιπτώσεων)
Ευχαριστώ για την συμπαράσταση αλλά δυστυχώς δεν μου χρεάζεται φίλε.. Το μόνο που χρειάζομαι ειναι μαλλιά.. Εύχομαι επιτυχία στην επέμβασή σου

teleiomenos

New Member

Silencer είπε:
Φιλαράκι, θα μιλήσω ως ειδικός (όχι δικηγόρος):

1. Δεν έχει αναφερθεί το παραμικρό που παραβιάζει την ελληνική νομοθεσία.
2. Δεν έγινε παρότρυνση για οτιδήποτε κακό , είτε να το πάθουν οι εταιρίες, είτε να το κάνει στον εαυτό του ο συμπάσχοντας. Το αντίθετο μάλιστα, εκτός από τον «teleiomenos» ο οποίος είναι εν’βρασμό ψυχής και αν αυτά που λέει είναι αλήθεια, δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα.

3. Ο σφακιανάκης, χρησιμοποιεί ειδικά λογισμικά σε όλους τους ISPs και μέσω sniffing “λογικά” έχει πιάσει την λέξη αυτοκτονία και «λογικά» βλέπουν την συνομιλία μας. Το μόνο που θα μπορούσαν να είχαν κάνει, το οποίο δεν θα το κάνουν γιατί βλέπουμε με μεγάλη χαρά ότι έχει ηρεμήσει ο φίλος, είναι να μιλήσει ειδικός ψυχολόγος με το φίλο σε p.m. για να τον ηρεμήσει.

4. Αν είχες διαβάσει την πλειωψηφία του φορουμ, θα πίστευες και εσύ ότι οι admins του πρέπει να προταθούν για το βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών και όχι να κατηγορηθούν για κάτι. Δεν υπερβάλω καθόλου, αν δεν υπήρχε αυτό το φόρουμ, τέλη Σεπτεμβρίου θα είχα πάει και εγώ εκεί που πήγε ο «teleiomenos» και θα ήμουν και εγώ πολύ στεναχωρημένος.ΚΑΙ θα ειχα πάρει και spiro 10%).

Λοιπόν φιλαράκι «teleiomenos» σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ έχω τρελαθεί τώρα δυο χρόνια με τα snake oils. Είναι ανθρώπινο να είσαι στεναχωρημένος και θυμωμένος, αλλά έχεις κάποια λαθάκια και υπάρχουν και κάποια όρια:

1. Καλά τον καρκίνο δεν το συζητώ και είπες σε επόμενο σημείο ότι υπέρβαλες. Μάλλον δεν έχεις ζήσει καθημερινά ένα δικό σου άνθρωπο να αργοπεθαίνει και να του βγάζεις τα μαλλιά από το κεφάλι επειδή απλά κρέμονται εκεί.

2.Λές:
Φίλε μου έχεις γονείς… και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταστρέψεις τη ζωή τους. Για έλα λίγο στη θέση τους. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χάσεις το παιδί σου, είτε αυτό έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, είτε δεν είναι «καλό» παιδί. Μην είσαι τόσο απόλυτος για πράγματα τα οποία δεν έχεις ζήσει εσύ ο ίδιος ως γονέας.

3. Δεν είσαι looser. Σκέψου ότι και εσύ έβαλες ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το φορουμ, με το να προειδοποιήσεις αυτούς που σκέπτονται να κάνουν ότι έκανες και εσύ.

4. Εγώ θα άκουγα τις συμβουλές του «παλιού» πάνου. Έχει ψάξει πολύ το θέμα με της μεταμόσχευσης και συμφωνώ με το μικρό καλάθι που πρέπει να κρατάς.

5. Δεν θέλω να γίνω φλύαρος και θα κλείσω με αυτό. Σου εύχομαι η ΑΑ να είναι το μοναδικό κακό που σου έτυχε στη ζωή σου. Ούτε καρκίνο στο πρόσωπο και να είναι σαν ζόμπι, ούτε να είσαι τελείως μόνος χωρίς οικογένεια και φίλους.

Πάντα φιλικά και χαλάρωσεεεεεεεεε.

Καλημέρα Silencer

Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει όλη τη συζήτηση: παραδέχτηκα ότι ήταν υπερβολικό το παράδειγμα με τον καρκίνο λόγω του πόνου που ειναι........

Όσο για τους γονείς το είπα και αυτό: ότι ο μόνος ουσιαστικός λόγος που δεν κάνω το μοιραίο ειναι η επίδραση που θα είχε αυτό το γεγονός στην οικογένειά μου... Δεν αντέχω ούτε να ζω έτσι αλλά ούτε και να φύγω έτσι, σκορπώντας την δυστυχία στους δικούς μου..

Ήδη άρχισα μινοξιδίλη, proscar/5 και θα πάρω και revivogen με την πρώτη ευκαιρία. Για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απ'την επέμβαση του Ιουνίου.. Και μαζεύω συνεχώς λεφτά για να πάω κάπου για μεγκασεσσιον.. Καλά όλα αυτά που λέει ο Πάνος αλλά μέχρι να τα κάνω θα ειμαι 40 ετών και τότε όντως θα ειναι αργά για να ζήσω...

teleiomenos

New Member

skeptikistis είπε:

Για συνελθετε μερικοι

Αν έχεις διαβάσει όλα αυτά που έχω απαντήσει σε άλλα παιδιά και συνεχίζεις και έχεις αυτό το ύφος τότε το μόνο που εχω να σου προτείνω ειναι να αλλάξεις το username σου σε Δογματιστής... Δεν έχω ανάγκη κανέναν να μου χαιδεύει τα αυτιά, δεν έχω να κερδίσω κάτι απ'αυτό γιατί δεν ειμαι αδύναμο άτομο που με την κατάλληλη υποστήριξη θα μπορούσε να αποδειχθεί το πρόβλημα αυτό και να ζήσει υπό κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες. Το ζήτημα ειναι υπαρξιακό και ποιός είσαι εσύ που θα μου πείς τι θα κάνω με τη ζωή μου; Να με κράξεις γιατί ίσως να επηρεάσω κάπως κάποιους άλλους ναι, αλλά όχι αυτά τα ασχολίαστα σε στυλ γυμνασιάρχη σε σχολείο του 1960.....

teleiomenos

New Member

skeptikistis είπε:

Δεν έχω κατάθλιψη... Πήγα σε ψυχίατρο και με βρήκε μια χαρά εκτός απ'τις "τρελές" σκέψεις περί απαξίωσης της ζωής κτλ
Εδώ άλλοι αυτοκτονούν επειδή χρεοκόπησαν.. Εγώ έχω χρεοκοπήσει 100 φορές και δεν έχω αυτοκτονήσει.. Μην είσαι τόσο απόλυτος γιατί ξεφτιλίζεις το username σου

teleiomenos

New Member

Προς Ε.Α.: Δεν ειμαι μαλωμένος με την τεχνολογία φίλτατε, το αντίθετο μάλλον.. Για να βγάλω φωτο έχω μόνο ένα iphone και απ'ότι είδα δεν βγάζει καλύτερες.. Όπως και να'χει σχετικά με το θέμα μας, καλύτερο ειναι να περιμένω τι θα βγεί απ'την τελευταία επέμβαση και βλέπουμε...

Προς admins: Δεκτή η αλλαγή του τίτλου αλλά νομίζω πως κάτι πιο αντιπροσωπευτικό θα ήταν "Λίγο πριν την πέμπτη μεταμόσχευση"

Προς όλους: άρχισα Regain, Proscar/5 και με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω Revivogen. Πριν κάποια χρόνια έκανα το λάθος να στηριχτώ στις μεταμοσχεύσεις, φοβούμενος παράλληλα τις παρενέργειες των μέχρι τότε δύο επίσημων φαρμάκων (μιν/φιν).. Πλέον δεν με νοιάζουν οι παρενέργειες.. Ας σώσω το τεράστιο άνοιγμα που έγινε τα τελευταία χρόνια και τα υπόλοιπα πιστεύω θα τα φτιάξω σε αποδεκτό βαθμό με ένα μεγκασέσσιον το καλοκαίρι που έρχεται

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

teleiomenos είπε:
Προς admins: Δεκτή η αλλαγή του τίτλου αλλά νομίζω πως κάτι πιο αντιπροσωπευτικό θα ήταν "Λίγο πριν την πέμπτη μεταμόσχευση"

Περιμένουμε κάποιες φωτογραφίες απο την δότρια περιοχή. Φιλικά πάντα!

Μπλουζα