Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

hopefull είπε:
Ακη οι πρωινες στησεις που ειδες λιγοτερες εχουν επανελθει πλεον ή απλα το χεις συνηθισει το side και συνεχιζεις?το ειχα και εγω αυτο το sideeffect...
Στην αρχή ναι, ήταν καθημερινό φαινόμενο. Μετά που σταμάτησα την φινα, επανήλθαν στο φυσιολογικό.
Σε δοκιμές μου με τοπική ντουτα, δεν είχα πάλι, που κατάλαβα ότι η ντουτα αποροφάτε.
Τώρα που παίρνω υπερβολικά μικρή ποσότητα, δεν έχω παρατηρήσει κάποια ημέρα που να μην έχω πρωινή στύση.

show_palmettos είπε:
ΑΚΗ..παλια εγραφες οτι η σωστη ημερησια δοσολογια ειναι το 1mg..
αυτό δεν το λέω εγώ αλλά η Merck.

show_palmettos είπε:
τωρα λες πως αποτελεσματα μπορει να εχει καποιος και με 0,6mg .
Ούτε αυτό το λέω εγώ αλλά οι σχετικές έρευνες.

show_palmettos είπε:
δηλαδη λες με αλλα λογια το 1mg προκαλει περισσοτερες παρενεργειες απο το 0,6 mg γιαυτο ας παιρνουμε καλυτερα 0,6mg
Όταν αναφερομαι ότι καλύτερα να παίρνουμε μικρότερη ποσότητα, ναι έχει να κάνει και με τα sides αυτό. Το να παίρνεις ωστόσο 1mg έχει καλύτερα αποτελέσματα (τουλάχιστον αυτό είδα εγώ) στην πύκνωση, αλλά τα ίδια αποτελέσματα στην τριχόπτωση. Και οι μικρές ποσότητες την σταματούν.

show_palmettos είπε:
Λες απο τη μια οτι η φινα ειναι safe και απο την αλλη λες οτι παιζεις με τις ορμονες σου παιρνοντας φινα...
Αν εννοείς για την παραπάνω απάντηση, το είπα σαν ειρωνικά/πλάκα, προς απάντηση στον hopefull, γιατί έτσι όπως το έθετε εννοούσε ότι "αντί να παίζεται με τις ορμόνες σας, ψαχτείτε λίγο".

show_palmettos είπε:
και το ευλογο ερωτημα ειναι...πως καποιος παιζει με τις ορμονες του αφου παιρνει ασφαλη δοση? ασφαλη δοση = αποφυγη παρενεργειων =δεν παιζω με τις ορμονες μου αλλα τις σεβομαι
Και αυτό κάνω. Γι'αυτό και μείωσα όσο το δυνατόν περισσότερο την φινα, γιατί σέβομαι τις ορμόνες μου, όπως λες.

show_palmettos είπε:
βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι η φινα εστω και με 0,6mg δεν μικραινει το πεος?
Για κάποιον άλλο; Όχι. Ο καθένας επιλέγει μόνος του, δεν μπορώ εγώ να σου πω ναι πάρε δεν θα δεις τίποτα. Αυτά τα συζητάς με κάποιον γιατρό.

show_palmettos είπε:
αξονας των γονατροπιδων δεν ξερω τι σημαινει....
Ούτε και εγώ, ούτε και ο google...

show_palmettos είπε:
ο ινοτεκ οντως με φοβισε και μαζι με μενα φοβισε πολυ κοσμο..ομως για δες σε παρακαλω αυτο το λινκ http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=1354
Ωραία, τα σχόλια τα διάβασες. Το άρθρο το διάβασες καθόλου;
Το φάρμακο που χρησιμοποιείται κατά της τριχόπτωσης, η λεγόμενη "φιναστερίδη", μπλοκάρει το ένζυμο και ελαττώνει τη διυδροτεστοστερόνη. Έτσι, η τριχόπτωση μειώνεται και η διάμετρος των τριχών προοδευτικά αυξάνεται μέχρι που επανέρχεται στις αρχικές της διαστάσεις. Πρέπει να τονιστεί όμως ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο για όλους. Το φάρμακο είναι πιο αποτελεσματικό στους νέους. Το θετικό είναι ότι δεν έχει καθόλου παρενέργειες, ούτε και επηρεάζει την ερωτική δραστηριότητα. Ούτως ή άλλως, η σεξουαλική ικανότητα εξαρτάται από την τεστοστερόνη και όχι από την διυδροτεστοστερόνη.

ή το μάτι σου πήγε κατευθείαν στα σχόλια, τρόμαξες (όπως λες) και έκλεισες τον browser?

show_palmettos είπε:
εγραφε και πριν πεντε χρονια ο ινοτεκ κατα της φινας? για ποιο σκοπο? (αν ειναι αυτος)
Δεν ξέρω. Αλλά ο συγκεκριμένος ήταν άλλο μέλος που και αυτός με την σειρά του πέρασε από εδώ και χάθηκε και αυτός όπως και οι υπόλοιποι.
Αυτό που έχω απορία, είναι γιατί μέλη που μπαίνουν για ορισμένα θέματα, μετά την κάνουν χωρίς να ξαναπούν τίποτα.
Μετά εγώ έχω φαντασία αν σκέφτομαι ότι μπαίνουν για έναν ορισμένο σκοπό;
Εσύ πχ γιατί δεν έφυγες; Γιατί θεωρώ ότι μπήκες όπως οι περισσότεροι, για να κάνεις κάτι για το μαλλί σου, δεν έχεις κάποιον "περίεργο" σκοπό.

show_palmettos είπε:
εχω μπερδευτει ειλικρινα.....πρεπει κανεις να παιρνει φινα ή θα του προκαλεσει η φινα παρενεργειες οπως προκαλεσε και σε σενα ακη και τις εχεις γραψει σε αλλο ποστ σου?
Σε εμένα προκάλεσε παρενέργειες που γνώριζα ότι θα δω στην αρχή. Σε 1-2 εβδομάδες την έκαναν. Όπως το περίμενα και όπως το διάβασα από δεκάδες μέλη στο εξωτερικό που έκαναν χρήση της.

Τώρα μπορείς να μου απαντήσεις και εσύ, όπως σου απάντησα και εγώ.
Εντάξει, εμένα πες δεν με πιστεύεις (όχι εσύ, γενικά ας πούμε), δεν με εμπιστεύεσαι, είμαι άσχετος κλπ, μπορεί και να τα παίρνω από τις εταιρίες.
Θα το δεχτώ γιατί δεν με ξέρεις και δεν με πειράζει.
Αλλά το ερώτημα μου είναι το εξής. Πιστεύεις/πιστεύετε με την μια και χωρίς να το ψάξεις/ψάξετε το κάθε "σχετικό" που θα μπει στο φορουμ και θα γράψει κάτι τρομακτικό για την φινα.
Πιστεύεις/πιστεύετε αμέσως τον πρώτο που θα γράψει "αξονας των γονατροπιδων" και τον κοιτάτε με δέος.
Πιστεύεις/πιστεύετε αμέσως το πρώτο άρθρο που θα αναφέρει "ανδρογόνα", άσχετα αν δεν διευκρινίζει για ποια φάρμακα εννοεί ή τι εννοεί ή τι ποσότητες ή ότι άλλο.
Τα πιστεύετε με την μία ΧΩΡΙΣ να ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες.
ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ρωτάτε τόσα μέλη, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό που παίρνουν, να σας πουν τι είδαν στο σώμα τους μετά από την χρήση της;;
Αυτό γιατί γίνεται, μπορείς να μου το απαντήσεις;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

genesis είπε:
δε θελω να κανω το δικηγορο του εξω από εδω ΑΛΛΑ (ακη σορρυ)
:mad:
:)

genesis είπε:
δεν μπορω να καταλαβω την πρεμουρα που μας εχει πιασει με το θεμα της φινας? μήπως όλο μας το αγχος και το άχτι και την παραπανησια χαζοαγχωτικη ενεργεια θέλουμε να την περασουμε με τη μορφη της αμφισβήτησης, έχοντας συνηθισει απο την ηλιθια ανθρωπινη φυση μας να μεταλλασουμε το καθετι μας συμβαινει σε φοβία και να αγχωνόμαστε για την μετεπειτα πιθανη αρνητικη ροη των πραγματων? μηπως αυτα τα κατα τα αλλα πανεξυπνα αλλα προς το παρον ηλιθια ανθρωπινα οντα έχουν προκατειλημενες απο φοβια απόψεις? και πέρα απο το θεωρητικο κομματι...
Το ότι κάποιος φοβάται, είναι δεκτό και λογικό.
Εγώ πχ, ένας από την παρέα, έχει μεγάλο ποσοστό αραίωσης. Μου είπε κάποια στιγμή να του πω τι να πάρει. Του είπα φινα + μινοξ + fungoral επειδή έχει μεγάλο αραίωμα, τοπικα δεν κάνουν του είπα.
Οκ, μου λέει θα το ψάξω. Πήγε σε γιατρό και σε φαρμακοποιό. Του είπαν safe.
Οκ, μου λέει θα πάρω, αλλά μετά τις διακοπές (ήθελε να πάει στην Κρήτη, στα Μάλια όπου μαζεύονται Αγγλίδες διψασμένες για ..... ουίσκι), μήπως μου λέει πάω και δεν μου "ανταποκρίνεται".
Τεσπα, δεν πήρε ούτε τότε. Κάποια στιγμή, μετά από ~2χρόνια, είμασταν σε ένα club και γνωρίστηκα με μια. Προσπάθησε να γνωρίσει την φίλη της, αλλά δεν. Βλέποντας εμένα να τα πάω καλά με αυτήν, υπέθεσε ότι οφείλεται στο γεγονός ότι έχω περισσότερο μαλλί γι'αυτό και είχα καλύτερο αποτέλεσμα και έτσι αποφάσισε από Δευτέρα να πάρει φινα.
Αναζήτησε στο νετ πληροφορίες, έπεσε πάνω στα άρθρα που φοβίζουν, έγραψε όπου έγραψε τι του είπε ο γιατρός και δεν πήρε. Απόφαση του.



Τώρα αυτός είναι καλύτερα ψυχολογικά από εμένα; Εμένα μου την μίκρυνε και αυτός είναι τυχερός;
Ποτέ δεν θα ξέρει αν έβλεπε κάποιο side και πως θα ήταν το μαλλί του αν έκανε κάτι και όσο το μαλλί υποχωρεί, θα του γυρνάει σε ψυχολογικό (ίσως, δεν λέω απόλυτα).
Ε, αν μπει σε κανα δυο χρόνια και με κράζει και αυτός, τουλάχιστον θα ξέρω που οφείλεται...

Όπως αναφέρεις και εσύ, ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ=ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ή ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ=ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ=2ΧΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.
 

Hopefull

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

Μια που μιλησες για μελη στο εξωτερικο... εγω αυτο που εχω δει στα forum μια και τα ζω απο το 2001 ειναι οτι πριν χρονια δε μπορουσε να μιλησει ανθρωπος για τις παρενεργειες της φινας τον βγαζαν ολοι τρελο και προβληματικο απο πριν και οτι αποκλειεται να ηταν η φινα ολα ειναι στο μυαλο του ή εχει ατζεντα κατα του φαρμακου lol. Μιλαμε για 7-8 χρονια πριν...οσο οι μαρτυριες γινοντουσαν περισσοτερες τα πραγματα αλλαξαν. Οι ανθρωποι που ελεγαν οτι ακομη και αφου τη σταματησαν εχουν ακομα προβλημα βγαιναν ολοι οι σοφοι και λεγαν αποκλειεται δε γινεται αυτο μεχρι και οι διαφοροι ειδικοι γιατροι με blogs. Και τωρα τσουπ βγαινει warning οτι μπορει να ειναι persistant το προβλημα ακομα και μετα τη διακοπη του φαρμακου.

O συντονιστης ενος μεγαλου forum του εξωτερικου δε μπορουσες να πεις κατι για τη φινα πεταγοταν να διορθωσει τα κακως κειμενα και να υπερασπιστει το φαρμακο(αυτος ειχε και λογο βεβαια, στο εξωτερικο δεν παιζουν σαν εσενα που το κανεις με ιδεολογία, εκει παιζαν δυο banner propecia να αριστερα και δεξια)...του ξεφυγε ομως οτι στο1.25mg ειχε sides και ξαναριξε τη δοση.

εγω αλλο δε καταλαβαινω αυτο το τοσο ασφαλες φαρμακο πως και εχει δωσει σχεδον σε ολους και απο μια παρενεργεια lol?ειναι τοσο ασφαλες ενα φαρμακο να υπηρεαζει ας πουμε...τη πρωινη στηση? Μηπως στο τελος θα το δουμε και ως φυσιολογικο και αναμενομενο?

εγω γενικα λεω οχι μεγαλες κουβεντες και ανοιχτο μυαλο σε αυτα τα forum, εχω δει τρελες κωλοτουμπες μεσα στα χρονια...οι καλυτεροι γιατροι να βγαινουν κακοι και να εξαφανιζονται...μεγαλοι ερευνητες που θα γιατρευαν τη καραφλα βγηκαν απατεωνες, φανταστικες νεες και επανστατικες θεραπειες που βγηκαν χρεπια.
 

show_palmettos

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

Δεν καταλαβες...στην ουσια τα εβαλα και με τον ινοτεκ...που ξερεις αν κοιταζω με δεος εσενα λιγοτερο ή περισσοτερο απτον ινοτεκ τον ανυπαρκτο?
και τα εβαλα με τον ινοτεκ γιατι το email γραφει pestrofas!!! γιαυτο σε ρωτησα μηπως ειναι ο ιδιος γιατι και ο ινοτεκ νομιζω εχει ιμειλ πεστροφας!
εγραφες ακη οτι εμφανιστηκαν σπυρια στην πλατη....και μετα απο δυο βδομαδες μου λες τωρα πως εξαφανιστηκαν? αν ειναι αληθεια αυτο τοτε οι παρενεργειες της φινα μετα απο καποιο διαστημ εξαφανιζονται αλλα αυτο εξαρταται κι απτον καθε οργανισμο....ουτε εγω ουτε εσυ ουτε η γκουκλ ξερει τι σημαινει αξονας των γονατροπιδων ομως πρεπει να μαθουμε τι σημαινει και το κατα ποσον η φινα τον επηρεαζει οχι επειδη το ειπε καποιος που ΔΕΝ τον κοιταξαμε με δεος αλλα εξετασαμε και αυτουνου τα λογια!
οσον αφορα τη σμικρυνση πεους αυτη σχετιζεται και με τη μειωμενη λιμπιντο που χιλιαδες χρηστες φινας τα ειδαν παραλληλα με τα θετικα για αυτους αποτελεσματα που πηραν τα μαλλια τους απο αυτην
η βητα σιτοστερολη μπορει να εχει πιο ηπια δραση απτη φινα οσον αφορα το βαθμο μειωσης της dht ομως κανει σιγουρα μειωση εστω και λιγοτερη απο αυτην που κανει η φινα
με σπιρονολακτονη σε ενα ποστ σου εχεις γραψει οτι μειωνεται η dht 30% σε ενα αλλο ποστ σου λες οτι αν παιρνεις σπιρο δε χρειαζεται να παρεις τοπικα φινα οπως και δηποτε
τεσπα...αν βαλω σπιρονολακτονη τοπικα και δεν παρω φινα θα εχω το ιδιο αποτελεσμα πιστευεις?
και επισης μια ερωτηση για τη μινοξ που πρεπει να χρησιμοποειται παραλληλα με φινα για καλυτερα αποτελεσματα
αν στο rogain προσθεσω http://www.derma-line.gr/product.asp?catid=17 πιστευεις οτι τοπικα θα πετυχω κατι συνδυαστικο regrowth με dht blocking ?
 

Άκης

Administrator
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

Καταρχάς να πω hopefull οτι διαβάζω όλα τα σχόλια και τα σκέφτομαι/αναλύω, δεν απαντώ με τρόπο "αντε ρε το πούλο, εγώ μιλάω" και σέβομαι τις απόψεις των άλλων .Γι'αυτό και δεν επιμένω να πάρει κάποιος κάτι που δεν θέλει. Είναι το δικαιωμα του αυτό και κανείς δεν μπορεί να του το αλλάξει.

hopefull είπε:
Μια που μιλησες για μελη στο εξωτερικο... εγω αυτο που εχω δει στα forum μια και τα ζω απο το 2001 ειναι οτι πριν χρονια δε μπορουσε να μιλησει ανθρωπος για τις παρενεργειες της φινας τον βγαζαν ολοι τρελο και προβληματικο απο πριν και οτι αποκλειεται να ηταν η φινα ολα ειναι στο μυαλο του ή εχει ατζεντα κατα του φαρμακου lol. Μιλαμε για 7-8 χρονια πριν...οσο οι μαρτυριες γινοντουσαν περισσοτερες τα πραγματα αλλαξαν. Οι ανθρωποι που ελεγαν οτι ακομη και αφου τη σταματησαν εχουν ακομα προβλημα βγαιναν ολοι οι σοφοι και λεγαν αποκλειεται δε γινεται αυτο μεχρι και οι διαφοροι ειδικοι γιατροι με blogs. Και τωρα τσουπ βγαινει warning οτι μπορει να ειναι persistant το προβλημα ακομα και μετα τη διακοπη του φαρμακου.
Δεν αντιλέγω. Καταρχάς να σου πω ότι τα sides τα αναφέρω από την 1η ημέρα λειτουργίας του forum, δεν έκρυψα το παραμικρό. Ότι βρίσκω στο νετ και ισχύει από επίσημα "χείλη", το αναφέρω εδώ και δεν το κρύβω.

hopefull είπε:
O συντονιστης ενος μεγαλου forum του εξωτερικου δε μπορουσες να πεις κατι για τη φινα πεταγοταν να διορθωσει τα κακως κειμενα και να υπερασπιστει το φαρμακο(αυτος ειχε και λογο βεβαια, στο εξωτερικο δεν παιζουν σαν εσενα που το κανεις με ιδεολογία, εκει παιζαν δυο banner propecia να αριστερα και δεξια)...του ξεφυγε ομως οτι στο1.25mg ειχε sides και ξαναριξε τη δοση.
Είναι και αυτό μέσα σε όσα έχω πει ότι δεν εμπιστεύομαι (και να μην εμπιστεύεστε) κάποιον πίσω από ένα πληκτρολόγιο, γιατί δεν ξέρουμε τα συμφέροντα του. Ούτε και εμένα.
Αλλά πάτε στον γιατρό σας. Τον έχετε απέναντι σας, του μιλάτε, μπορεί να σας ξέρει από μικρό, θα σας πει τι παίζει ακριβώς, χωρίς τα banners της Merck στην μέση.

hopefull είπε:
εγω αλλο δε καταλαβαινω αυτο το τοσο ασφαλες φαρμακο πως και εχει δωσει σχεδον σε ολους και απο μια παρενεργεια lol?ειναι τοσο ασφαλες ενα φαρμακο να υπηρεαζει ας πουμε...τη πρωινη στηση? Μηπως στο τελος θα το δουμε και ως φυσιολογικο και αναμενομενο?
Και αυτό εξηγήτε. Στην αρχή, το σώμα μας "προσπαθεί" να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που του θέτει η φινα. Με τον καιρό μαθαίνει και προσαρμόζεται εκεί.
Εσύ μπορείς να μου πεις τώρα κάτι άλλο;
Γιατί οι ευνουχισμένοι δεν έχουν το παραμικρό από τις τρομακτικές αυτές θεωρίες που έχουν αναφερθεί;;; Και γιατί λένε οι ειδικοί ότι το σώμα τους προσαρμοζοταν σε αυτές τις συνθήκες και μάθαινε να κάνει τις λειτουργίες που έπρεπε αλλιώς;
Γιατί τότε με κάποια δόση φινας δεν μπορεί να το κάνει αυτό και είναι αναπροσάρμοστος;
Το συγκεκριμένο ερώτημα το είχα θέσει και στον inotech, αλλά απάντηση δεν έχω ακόμη λάβει.

hopefull είπε:
εγω γενικα λεω οχι μεγαλες κουβεντες και ανοιχτο μυαλο σε αυτα τα forum, εχω δει τρελες κωλοτουμπες μεσα στα χρονια...οι καλυτεροι γιατροι να βγαινουν κακοι και να εξαφανιζονται...μεγαλοι ερευνητες που θα γιατρευαν τη καραφλα βγηκαν απατεωνες, φανταστικες νεες και επανστατικες θεραπειες που βγηκαν χρεπια.
Και πάλι αναφέρεσαι γενικά. Αφού μιλάμε για φινα, ας μην μπλέκουμε οτιδήποτε άλλο.
Και επειδή ίσως να μην τα έχεις διαβάσει, ότι αναφέρω παραθέτω λινκς από επίσημα sites και όχι από κάποιο forum. Αυτό περιμένω να βρω και στο 1mg φινας, κάτι επίσημο, κάποια έρευνα κλπ.
Το ότι το έβαλε στο κουτί η εταιρία, το έκανε γιατί οφείλει να το βάλει στο κουτί να το βλέπουν όλοι, επειδή έχει αναφερθεί σαν side.
 

Άκης

Administrator
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

show_palmettos είπε:
Δεν καταλαβες...στην ουσια τα εβαλα και με τον ινοτεκ...που ξερεις αν κοιταζω με δεος εσενα λιγοτερο ή περισσοτερο απτον ινοτεκ τον ανυπαρκτο?
και τα εβαλα με τον ινοτεκ γιατι το email γραφει pestrofas!!! γιαυτο σε ρωτησα μηπως ειναι ο ιδιος γιατι και ο ινοτεκ νομιζω εχει ιμειλ πεστροφας!
Δεν θυμάμαι, αλλά μπορεί.

show_palmettos είπε:
εγραφες ακη οτι εμφανιστηκαν σπυρια στην πλατη....και μετα απο δυο βδομαδες μου λες τωρα πως εξαφανιστηκαν?
Μπορείς να μου δώσεις το link σε ποιο ποστ το αναφέρω; Γιατί δεν το θυμάμαι αυτό, να πω την αλήθεια.

show_palmettos είπε:
αν ειναι αληθεια αυτο τοτε οι παρενεργειες της φινα μετα απο καποιο διαστημ εξαφανιζονται αλλα αυτο εξαρταται κι απτον καθε οργανισμο....
Μετά από καιρό εξαφανίζονται όχι γιατί έχει να κάνει με τον οργανισμό πχ τον δικό μου, αλλά από την φύση. Το σώμα δεν σταματά να παράγει τεστοστερόνη και όταν πάψεις να μπλοκάρεις την DHT, αυτήν θα συνεχίζει να παράγεται όσο είναι προγραμματισμένο να παραχτεί.
Ότι side εμφανίστηκε από την έλλειψη της, θα φύγει όταν τα επίπεδα της DHT φτάσουν τα αρχικά μεγέθη.

show_palmettos είπε:
ουτε εγω ουτε εσυ ουτε η γκουκλ ξερει τι σημαινει αξονας των γονατροπιδων ομως πρεπει να μαθουμε τι σημαινει και το κατα ποσον η φινα τον επηρεαζει οχι επειδη το ειπε καποιος που ΔΕΝ τον κοιταξαμε με δεος αλλα εξετασαμε και αυτουνου τα λογια!
Ψάχνοντας περισσότερο, είχα βρει μια έρευνα που έλεγε κατά πόσο επιρρεάζει το 1mg της φινας κάτι (δεν θυμάμαι τι) και το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν το επιρέαζε. Αν την ξαναβρώ, θα την παραθέσω.

show_palmettos είπε:
οσον αφορα τη σμικρυνση πεους αυτη σχετιζεται και με τη μειωμενη λιμπιντο που χιλιαδες χρηστες φινας τα ειδαν παραλληλα με τα θετικα για αυτους αποτελεσματα που πηραν τα μαλλια τους απο αυτην
Εδώ δεν συμφωνώ. Δεν παίζει ρόλο η λίμπιντο (επιθυμία για σεξ) με το μέγεθος του πέος σου.
Παρατήρησες ότι τρομοκρατησε τζάμπα; Μείωση της λιμπιντο δεν σημαίνει μείωση του πέους αλλά μείωση της επιθυμίας για σεξ, κάτι που δεν παρατήρησα. Ποιο πολύ αδιαφορία για σεξ έχω όταν γυρνάω "πτώμα" από δουλειά ή ξενυχτι, παρά από την φινα.

show_palmettos είπε:
με σπιρονολακτονη σε ενα ποστ σου εχεις γραψει οτι μειωνεται η dht 30% σε ενα αλλο ποστ σου λες οτι αν παιρνεις σπιρο δε χρειαζεται να παρεις τοπικα φινα οπως και δηποτε
τεσπα...αν βαλω σπιρονολακτονη τοπικα και δεν παρω φινα θα εχω το ιδιο αποτελεσμα πιστευεις?
Φινα τοπικά δεν χρειάζεται να πάρεις, αλλά φινα σε χάπι πρέπει να πάρεις, αν θες αποτέλεσμα.
Αλλωστε ποτέ δεν ήμουν φαν της φινας τοπικά.

show_palmettos είπε:
και επισης μια ερωτηση για τη μινοξ που πρεπει να χρησιμοποειται παραλληλα με φινα για καλυτερα αποτελεσματα
αν στο rogain προσθεσω http://www.derma-line.gr/product.asp?catid=17 πιστευεις οτι τοπικα θα πετυχω κατι συνδυαστικο regrowth με dht blocking ?
Να βάλεις δηλαδή αυτό αντι για να πάρει φίνα; Όχι, δεν θα κάνεις τίποτα...
 

show_palmettos

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

ωραια...το revivogen σε μια ερευνα ελεγε οτι περιορισε την dht περισσοτερο απο οτι την περιοριζει η φινα....αρα με revivogen αντι για φινα απο το στομα το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο?
 

Dimitris173475

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

Όλα τα φάρμακα πρέπει να περάσουν από κλινικές δοκιμές. Αφού περάσουν και κυκλοφορήσουν ξαναγίνονται έλεγχοι και τυχόν άλλες παρενέργειες που αναφερθούν αναγράφονται στη συσκευασία. Η φιναστερίδη είναι ένα φάρμακο που έχει περάσει από αυτήν τη διαδικασία. Σημαίνει ότι είναι απόλυτα ασφαλές; Ασφαλώς και όχι.

Π.χ. τι γίνεται με τις σπάνιες παρενέργειες; Έστω δλδ ότι στις κλινικές μελέτες συμμετείχαν 500 άτομα από κάθε γκρουπ. Τι γίνεται με παρενέργειες που εμφανίζονται μία στις χίλιες; Τέτοιες παρενέργειες μπορεί να μην τις πιάσει η μελέτη, άλλα αν το χρησιμοποιήσουν το φάρμακο ένα εκατομύριο άτομα, σημαίνει ότι χίλιοι περίπου θα τις εμφανίσουν.

Τι γίνεται επίσης στα 20 χρόνια χρήσης; Ούτε αυτό το ξέρουμε, ελάχιστοι χρησιμοποιούν φιναστερίδη τόσο καιρό.

Γι'αυτό και κάθε φάρμακο ξαναπερνά από ελέγχους. Γι'αυτό και τυχόν σοβαρές παρενέργειες που έχουν αναφερθεί αναγράφονται ως προείδοποίηση *παρόλο* που μπορεί να μην υπάρχει κλινική απόδειξη (π.χ. καρκίνος του μαστού στη φίνα).

Όλα αυτά τα υπολογίζει κάποιος που θέλει να πάρει φιναστερίδη. Άλλο όμως αυτό, και άλλο η τρομολαγνεία με πέη μου μικραίνουν, κώλους που ανοίγουνε και τα σχετικά. Τα δεδομένα δείχνουν ότι η φιναστερίδη είναι ασφαλής. Προφανώς και αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, καθώς συγκεντρώνοναι νέα δεδομένα. Αυτό το εκτιμά ο καθένας. Πόσο αξίζουν τα μαλλιά μας; Για πολλούς αξίζουν πολύ. Και η ψυχολογική πίεση και κατάσταση που μπορεί να έχουν καθώς βλέπουν τα μαλλιά τους να πέφτουν να είναι πολύ χειρότερες από οποιοδήποτε side της φιναστερίδης.

Να πω και μία άσχετη ιστορία. Το πρώτο (και μόνο) άτομο που είχα γνωρίσει και έπαρινε φίνα για τα μαλλιά, ανέφερε ότι είχε πόνο στους όρχεις. Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν ήταν στο μυαλό του. Αυτό που ξέρω ήταν ότι ο ίδιος το απέδιδε εκεί. Και επειδή δεν ήταν τρελά ενημερωμένος (ούτε και γω τότε) δεν ήξερε αν ήταν προσωρινό. Γι'αυτόν ήταν ένα side που θα είχε όσο έπαινρε φίνα. Η αντίδρασή του; "Ε, τι να κάνουμε"; Μιλάμε για άτομο δλδ που ήταν διατεθειμένο να πονάει στους όρχεις προκειμένου να έχει μαλλιά. Μαλάκας; Ίσως. Όμως ευτυχισμένος μαλάκας. Ή τουλάχιστον, όχι δυστυχισμένος μαλάκας. Του πέρασε βέβαια τελικά και τώρα είναι κομπλέ.
 

show_palmettos

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

η σμικρυνση του πεους δεν ειναι βλακεια....ειναι παρενεργεια σε χρηστες 5mg και υποπενταπλασιας ισχυος σε χρηστες 1mg
οσον αφορα τους πονους και το πρηξιμο στους ορχεις τους ειχε γραψει και ο ινοτεκ σαν παρενεργεια που μπορει να προκαλεσει η φιναστεριδη
η μινοξιδιλη και η σπιρονολακτονη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παρθουν απτο στομα για καταπολεμηση της τριχοπτωσης και για τριχογενεση σε περιοχες αραιωσης γιατι θα προκαλεσουν σοβαρες βλαβες στον οργανισμο...η φιναστεριδη που επιτρεπεται ως προσκαρ να λαμβανεται απο το στομα γιατι να μην εχει και θετικα αποτελεσματα σε τοπικη της χρηση? μην το αποκλειουμε! μπορει και να εχει
αυτοι που μελετησαν για να την φτιαξουν και να την πουλησουν δε νομιζω να ειναι μαλακες !!! > http://www.lipoxidil.com/site/fina.php
 

Hopefull

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

Άκης είπε:
Αλλά πάτε στον γιατρό σας.Τον έχετε απέναντι σας, του μιλάτε, μπορεί να σας ξέρει από μικρό, θα σας πει τι παίζει ακριβώς, χωρίς τα banners της Merck στην μέση.

Στο γιατρο μας ειναι μια κουβεντα εδω αυτοι δε ξεραν καλα καλα οτι δινεται για τη καραφλα. Εγω οταν τους ρωταγα μου λεγαν καλα πας καλα αρρωστος εισαι?μη παιζεις αγορι μου με αυτα για τριχες!
Βεβαια επεσα και σε εποχη που το propecia δεν υπηρχε καν στο μυαλο τους. Τα πραγματα δυστυχως δεν ειναι ασπρα η μαυρα ειναι γκριζα. Δε ξερω αν εχεις συγγενεις γιατρους ή φιλους αλλα προφανως ξερεις τι πεσιμο γινεται απο τις φαρμακευτικες στους γιατρους για να δινουν τα φαρμακα τους.μεχρι αυτοκινητα τους δινουν δωρο!!!Περα τουτου οι γιατροι δεν ειναι researchers στη φαρμακολογια το μονο που χρειαζονται ειναι να ειναι τα φαρμακα approved ωστε να εχουν το δικο τους κωλο καλλυμενο οταν τα γραφουν. Αν πας στην αμερικη ας πουμε σε ενα γιατρο και πεις εχω τριχοπτωση θα σου δωσει συνταγη για δυο πραγματα prop και regaine και τα λεμε FDA approved,possible risks explained, case closed pay me goodbye.

Άκης είπε:
Και αυτό εξηγήτε. Στην αρχή, το σώμα μας "προσπαθεί" να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που του θέτει η φινα. Με τον καιρό μαθαίνει και προσαρμόζεται εκεί.


Κατσε γιατι δε καταλαβαινω τι λες τωρα. μιλας για τη περιπτωση σου?εγω για παραδειγμα δεν ειχα κανενα προβλημα προσαρμογης ουτε τον πρωτο μηνα ουτε το δευτερο ειχα καποια παρενεργεια εμφανιστηκαν μετα τον 8-9 μηνα χρησης. Εσυ τελικα γιατι το πηγες στο 0.6 που λες αφου οι παρενεργεια με το 1mg σου φυγα μετα απο 2 εβδομαδες?

Άκης είπε:
Εσύ μπορείς να μου πεις τώρα κάτι άλλο;
Γιατί οι ευνουχισμένοι δεν έχουν το παραμικρό από τις τρομακτικές αυτές θεωρίες που έχουν αναφερθεί;;; Και γιατί λένε οι ειδικοί ότι το σώμα τους προσαρμοζοταν σε αυτές τις συνθήκες και μάθαινε να κάνει τις λειτουργίες που έπρεπε αλλιώς;
Γιατί τότε με κάποια δόση φινας δεν μπορεί να το κάνει αυτό και είναι αναπροσάρμοστος;
Το συγκεκριμένο ερώτημα το είχα θέσει και στον inotech, αλλά απάντηση δεν έχω ακόμη λάβει.


Ποιες τρομακτικες θεωριες σε τι αναφερεσαι? μιλας για το αρθρο που εβαλα? εκει δεν ελεγε τιποτα για θεωριες...ειπε οτι εδωσαν κοινη οδηγια καποιες medical authotities να παρακολουθουνται στενοτερα οι ασθενεις που περνουν τη διαδικασια μειωσης των ανδρογονων με χημικα σκευασματα, δεν ειναι καμια θεωρια που εβγαλε καποιος ειναι κατι σαν directive απο οτι καταλαβαινω.

Ευνούχους????Ποιους ευνουχους τα παιδακια που τους τα κοβανε για να μη χασουν την γλυκια φωνη τους?
Πω φιλε Ακη αυτα με τους ευνουχους και τους pseudohermaphrodites εχω βαρεθει να τα ακουω χρονια τωρα απο το ψευτοguru το bryan στο HLH που το παιζει γιατρος και ερευνητης. Μεχρι μια μερα που μπηκε ενα παιδι και του πηρε τη πιπιλα απο το στομα και του εξηγησε δυο πραγματακια οσον αφορα γιατι δε πρεπει να τα συγκρινουμε .διάβασε αν θες εδω το thread γιατι ειναι μεγαλη η ιστορια...παντως γενικα αλλη αναπτυξη εχουν εκεινοι απο ενα φυσιολογικο αντρα.

http://www.hairlosshelp.com/forums/messageview.cfm?catid=10&threadid=85335&STARTPAGE=2&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

Finasteride-its impact on sexual function

Finasteride and Sexual Function
To understand the impact of finasteride on sexual function, it is important to know the normal physiology of male sexual function and the role of testosterone and DHT in erectile function.

Erectile dysfunction
The analysis of results of the above mentioned clinical studies shows no clear evidence of negative effect of finasteride (5mg or 1mg/day) on erectile function. Therefore, ED occurring during finasteride therapy should be viewed in terms of normal prevalence and natural history of ED in the population, age of the patient, other confounding factors, and also the nocebo effect.

Ejaculatory dysfunction
The effect of finasteride on ejaculatory volume and other semen parameters has not been reported in detail in the literature. The ejaculatory dysfunction associated with finasteride ranges from 2.1-7.7%.

Thus the only causal relationship between finasteride and sexual dysfunction is low semen or ejaculatory volume.

Conclusion
Although a relationship has been established between finasteride and sexual dysfunction in the literature, the analysis of the role of androgens in male sexual function and the evidences from large population-based long-term placebo-controlled studies using validated questionnaire and objective method for assessing sexual function suggested no substantial evidence of ED in men receiving finasteride. Low ejaculatory volume is the only causal relationship between finasteride and sexual dysfunction.

Από μια έρευνα το παραπάνω...
Έχω και το πλήρες link.

Τεσπα, hopefull συζητάμε και αποτέλεσμα δεν βγαίνει.
Εγώ σου λέω να μου δώσεις κάποια απόδειξη που να ισχύει ότι λες, όχι τι λένε τα forums ή ότι άλλο. Εσύ συνεχώς μιλάς γενικά, που σημαίνει δεν έχεις επιχειρήματα.

hopefull είπε:
Στο γιατρο μας ειναι μια κουβεντα εδω αυτοι δε ξεραν καλα καλα οτι δινεται για τη καραφλα. Εγω οταν τους ρωταγα μου λεγαν καλα πας καλα αρρωστος εισαι?μη παιζεις αγορι μου με αυτα για τριχες!
Ωραία, να λέμε μην πάτε σε γιατρό;

Άκης είπε:
Κατσε γιατι δε καταλαβαινω τι λες τωρα. μιλας για τη περιπτωση σου?εγω για παραδειγμα δεν ειχα κανενα προβλημα προσαρμογης ουτε τον πρωτο μηνα ουτε το δευτερο ειχα καποια παρενεργεια εμφανιστηκαν μετα τον 8-9 μηνα χρησης. Εσυ τελικα γιατι το πηγες στο 0.6 που λες αφου οι παρενεργεια με το 1mg σου φυγα μετα απο 2 εβδομαδες?
Το γνωρίζεις ή έτσι το λες; Γιατί αυτό ισχύει που λέω. Αν το γνωρίζεις έχει καλός, αν όχι, διάβασε και μετά ξανασυζητάμε. Γενικά τι ισχύει, όχι στο σώμα μου.
Εγώ πχ είδα sides και μείωσα την δόση και από τότε δεν είδα κάτι.
 

Hopefull

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

Ξεπεσες λιγο...δε χρησιμοποιουν πραγματα που χει μοιραστει ο αλλος με αλλα παιδια με το ιδιο προβλημα στο forum σου για να δειξει τι εχει περασει και αυτος απο την τριχοπτωση σαν επιχειρημα για να τον χαρακτηρισουμε κομπλεξικο ή υποκριτη ή χωλομενο επειδη αμφισβητει το ποσο safe ειναι ενα φαρμακο που μεχρι και εσυ ειχες παρενεργειες και τις εχεις δει!!!

Να στε καλα ολοι bye
 

show_palmettos

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

πραγματικα αμφισβητω πολυ ποσο safe ειναι η φινα απο τη στιγμη που 0,5mg εχει ιδιες παρενεργειες πανω κατω με τα 5mg
ομως οτι ειναι και το δυνατοτερο χαπι που μπλοκαρει εσωτερικα την dht ειναι..γιαυτο καλυτερα ως λοσιον θα ελεγα οτι πρεπει να το χρησιμοποιουμε
 

Άκης

Administrator
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

hopefull αν θεωρείς ότι σε πρόσβαλα, με συγχωρείς, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.
Αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν όντως έχεις κάποια στοιχεία και δεν το βλέπεις διαφορετικά το θέμα.
Εγώ, επειδή δεν μου αρέσει να προσβάλω άλλους, πόσο μάλιστα χωρίς να είναι και αυτός ο σκοπός μου, το αφαιρώ το μήνυμα που σε πρόσβαλε.
Μερικές φορές ο γραπτός λόγος δεν μεταφέρεται σωστά στον παραλήπτη του.

@show_palmettos
Στην τελική, απόφαση δεν βγάζουμε.
Όπως είπα και στον hopefull, τζάμπα χαλάμε την ζαχαρένια μας.
Όταν θα βγει κάτι που να λέει για 1mg φινας, θα το βάλω εγώ πρώτος στο φορουμ.
 

Hopefull

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

Άκης είπε:
hopefull αν θεωρείς ότι σε πρόσβαλα, με συγχωρείς, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.
Αυτό που ήθελα να μάθω είναι αν όντως έχεις κάποια στοιχεία και δεν το βλέπεις διαφορετικά το θέμα.
Εγώ, επειδή δεν μου αρέσει να προσβάλω άλλους, πόσο μάλιστα χωρίς να είναι και αυτός ο σκοπός μου, το αφαιρώ το μήνυμα που σε πρόσβαλε.
Μερικές φορές ο γραπτός λόγος δεν μεταφέρεται σωστά στον παραλήπτη του.

Καταρχας δε θεωρω οτι προσεβαλες εμενα με αυτο που ειπες αλλα τον εαυτο σου και τον ιδιο το λογο που υπαρχει το forum σου!!!. Καλα εκανες και το σβησες για σενα οχι για μενα, εγω το μηνυμα το πηρα ηδη. Δεν ντρεπομαι που περασα δυσκολες στιγμες και με υπηρεασε ασχημα η τριχοπτωση καποια στιγμη στη ζωη μου ουτε με εκανε χειροτερο ανθρωπο ή κακο και χωλομενο ισα ισα με εκανε πιο ευαισθητο απεναντι σε νεα παιδια που αντιμετωπιζουν τα ιδια. Για αυτο ηρθα και σε αυτο το forum και ασχοληθηκα για να πω και εγω βιωματα μου και να μεταφερω οποια εμπειρια κερδισα απο τοσα χρονια στα forums.

Να ξερεις παντως οτι αυτα που χρησιμοποιησες για το τι μου ειπε η μανα μου πριν χρονια ή αν ημουνα σε δυσκολη κατασταση για καποιο καιρο και ενιωθα τοσο ασχημα που καραφλιαζα, πιο λογικα θα ηταν στις δυσκολες στιγμες να μεινω στο propecia και να προσπαθησω να παλεψω τα sides με πιο μικρες δοσεις οπως εκανες εσυ ή viagra που παιρνουν αλλοι και αργινινη και οχι να το αφησω τελειως και να βγαζω χολη που λες.

τελος παντων κατα βαθος ξερω οτι δεν εχεις κακες διαθεσεις αλλα και εγω δεν εχω διαθεση να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Καλη δυναμη και καλη επιτυχια :)
 

geofish

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

hopefull είπε:
Δεν ντρεπομαι που περασα δυσκολες στιγμες και με υπηρεασε ασχημα η τριχοπτωση καποια στιγμη στη ζωη μου ουτε με εκανε χειροτερο ανθρωπο ή κακο και χωλομενο ισα ισα με εκανε πιο ευαισθητο απεναντι σε νεα παιδια που αντιμετωπιζουν τα ιδιατοσα χρονια στα forums.

Από προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι σε τελική ανάλυση η τριχόπτωση με έκανε καλύτερο ως άνθρωπο. Ξέρω κάποιες αδυναμίες μου που πιστεύω αν είχα μαλλιά θα γινόμουν πολύ μαλ*κας ίσως και αναίσθητος. Πιστεύω καμία φορά ότι δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουμε μαλλιά και αυτή αν την πω δοκιμασία που περνάμε ίσως να είναι κατά κάποιο τρόπο ευλογία.

Hopefull, δεν ξέρω τι θα κάνεις από εδώ και περά, εγώ όμως πιστεύω ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά εδώ στο φόρουμ. Εδώ μέσα δεν χρειάζεται να αποδείξει κάνεις τίποτα, το αποδεικνύει στην πραγματική ζωή του και οι όποιες παρεξηγήσεις μακάρι να είναι μόνο εδώ στο φόρουμ και όχι στην πραγματική ζωή, παρ όλα αυτά σου εύχομαι κάθε επιτυχία
 

Άκης

Administrator
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

hopefull είπε:
Καταρχας δε θεωρω οτι προσεβαλες εμενα με αυτο που ειπες αλλα τον εαυτο σου και τον ιδιο το λογο που υπαρχει το forum σου!!!. Καλα εκανες και το σβησες για σενα οχι για μενα, εγω το μηνυμα το πηρα ηδη. Δεν ντρεπομαι που περασα δυσκολες στιγμες και με υπηρεασε ασχημα η τριχοπτωση καποια στιγμη στη ζωη μου ουτε με εκανε χειροτερο ανθρωπο ή κακο και χωλομενο ισα ισα με εκανε πιο ευαισθητο απεναντι σε νεα παιδια που αντιμετωπιζουν τα ιδια. Για αυτο ηρθα και σε αυτο το forum και ασχοληθηκα για να πω και εγω βιωματα μου και να μεταφερω οποια εμπειρια κερδισα απο τοσα χρονια στα forums.

Να ξερεις παντως οτι αυτα που χρησιμοποιησες για το τι μου ειπε η μανα μου πριν χρονια ή αν ημουνα σε δυσκολη κατασταση για καποιο καιρο και ενιωθα τοσο ασχημα που καραφλιαζα, πιο λογικα θα ηταν στις δυσκολες στιγμες να μεινω στο propecia και να προσπαθησω να παλεψω τα sides με πιο μικρες δοσεις οπως εκανες εσυ ή viagra που παιρνουν αλλοι και αργινινη και οχι να το αφησω τελειως και να βγαζω χολη που λες.

τελος παντων κατα βαθος ξερω οτι δεν εχεις κακες διαθεσεις αλλα και εγω δεν εχω διαθεση να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Καλη δυναμη και καλη επιτυχια :)
Να απαντήσω τότε, μιας και κατάλαβες ότι δεν είχα κακές διαθέσεις.
Καταρχάς ΔΕΝ έβρισα εσένα ή κάποιο δικό σου, ούτε και έβαλα κάτι που μιλούσαμε πχ μεταξύ μας και το είχες μυστικό. Έκανα ένα quote από δικό σου ποστ που εσύ ο ίδιος είχες γράψει. Αν ήξερα ότι θα το έπαιρνες τόσο κατάκαρδα, δεν θα το έβαζα, εννοείται.
Αυτό που ήθελα να μάθω, ήταν το εξής:
Πολλές φορές σε ξένα φορουμς έμπαινε ένας, έλεγε για την φινα, ότι είδε sides, παρέθετε παρόμοια πράγματα κλπ. Μετά έμπαιναν και άλλοι, ειδικοί και μη και ξεκινούσαν μάχες ομηρικές με ban, βρισίδια κλπ.
Και να σου το τάδε ποστ, να σου η τάδε έρευνα και να σου οι ειδικοί να συμμετέχουν, να οι παραπομπές σε αντίστοιχα περιστατικά στο propeciahelp και μετά από καιρό ο αρχικός ποστερ έλεγε ότι έπαιρνε 2mg ή 5mg.
Καταλαβαίνεις γιατί σε ρώτησα αν η συζήτηση γίνεται γενικά ή έχεις μίσος για το συγκεκριμένο φάρμακο, γιατί αν ίσχυε το 2ο, δεν μπορεί μετά να λέγεται συζήτηση. Είναι σαν να μιλάς με φαν κάποιας ομάδας και να έχεις δίκιο, αλλά να επιμένει το αντίθετο.
Δεν σε έκρινα σε κάποιο σημείο του συγκεκριμένου θέματος για το τι λες, αλλά αν έχεις κάποιο επίσημο στοιχείο για ότι λες.
Πιστεύω είναι ευθύνη μου να προσπαθώ ότι γράφεται εδώ μέσα να είναι σωστό και με βάση κάποιων στοιχείων. Αλλιώς, οκ του mexi η λοσιόν βγάζει μαλλιά και σε σκέτο κρανίο.

Με πιάνεις; Ούτε σε ξέρω για να σε επιτεθώ προσωπικά, ούτε έχουμε να χωρίσουμε τπτ χωράφια.
Αλλά από την στιγμή που σε ρωτούσα να μου δώσεις κάποιο στοιχείο επίσημο και εσύ με ρωτούσες γιατί την έκοψα την φινα, για ποιο λόγο μείωσα την δοσολογία κλπ, σαν να με έβαζες στο ειδώλιο του κατηγορουμένου (?), λογικό κάποια στιγμή να μαλώναμε.
Η συζήτηση μας (άλλωστε εσύ το ξεκίνησες το θέμα αυτό) είναι για το αν έχει ή όχι η φινα αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα (μόνιμες), όχι αν εγώ παίρνω φινα ή viagra ή ότι άλλο.

Αλλά επειδή όπως είπα δεν είχα σκοπό να σε θίξω, γι'αυτό και αφαίρεσα το quote σου από το ποστ αυτό.

Αλλά και κάτι άλλο και δεν ξέρω αν το διαβάσεις το μήνυμα αυτό.
Φτάνει ρε παιδιά με τις παρεξηγήσεις. Δηλαδή, είναι ένα forum, δεν είναι πχ η παρέα που έχεις έξω να μαλώσεις και να μην τους ξαναμιλήσεις.
Δηλαδή, άντε εγώ είπα κάτι σε πείραξε. Μπορείς να απαιτήσεις συγνώμη και αν επιμένεις να μην με χωνεύεις, απλώς να με "γράψεις".
Αυτά τα "φεύγω" από την κοινότητα γιατί θίχτηκα, εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ πρέπων. Έχει ξανατύχει και άλλες φορές, αλλά συνήθως όταν δεν υπήρχαν επιχειρήματα να θέσουν και "ξαφνικά" παρεξιγιόνταν με ένα " :) " ή ότι άλλο.
Συζήτηση γίνεται όπως θα την έκανες και στην καφετέρια ή (μεγάλος) σε καφενείο.
 

magic810

New Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

Πραγματικα αυτο το φευγω απο το σιτε δεν το καταλαβα ποτε.....!!!!
Λογικο ειναι να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις.....δεν γινεται σε ενα σιτε που αριθμει αρκετα μελη να συμφωνουμε ολοι.....
Και αλλωστε αυτη ειναι και η ουσια του να συζηταμε .....και να παραθετει ο καθενας την αποψη του.....
Hopefull δεν νομιζω οτι ο Ακης σε εθιξε....απλα υπεραμυνθηκε την επιλογη του να παιρνει proscar....θα ηταν τελειως χαζο να συμφωνησει μαζι σου απτην στιγμη...που δεν εχει δει κατι σε εκεινον......
Και εσυ υπεραμυνθηκες το γενονος οτι εμφανιστηκαν παρενεργειες οπως λες.....
Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα γιατι "ξενερωσες"
Μπορει ο Ακης και ο καθε Ακης να αλλαζει αποψη απο την μια στιγμη στην αλλη.....τι σημαινει αυτο οτι θα τον βγαλουμε ακυρο.....?
Το κακο θα ηταν να μην αλλαζε αποψη....!!!!
Παντως απο αυτα που διαβασα δεν νομιζω να σε εθιξε πουθενα.....
Ρε.........μπας και εισαι ο pestrofas.....? :-\ ;D ;D
Πλακιτσα...καλοπροεραιτη.... :)
Και δεν νομιζω να σου ζητησε κανεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.....!!
 

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Και αλλα ασχημα νεα για τα αντιανδρογονα!

ολιγον :eek:fft:.....
magic εσυ παιρνεις φιναστεριδη?απο το στομα εννοω....
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα