Φιλοι μου, διαβαζοντας αυτα που γραφετε για τις παρενεργειες της φιναστεριδης, αρχιζω να πιστευω ολοενα και περισσοτερο αυτους που αναφερονται στη δυναμη της αυθυποβολης.
Γραφετε για ψυχολογικα προβληματα, απωλειες υψους, μυικης μαζας, γυναικομαστιες, αλλαγη φυλλου.......!!!!!
Τελικα ανακαλυψατε, επιτελους, την αιτια ολων των κακων...........Η ΦΙΝΑΣΤΕΡΙΔΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Αραγε, οταν ενας νεος κοιταζει καθημερινα το κεφαλι του και στεναχωριεται για την απωλεια των μαλλιων του, δεν εχει ψυχολογικα προβληματα; Δεν εχει πεσμενη libido και ψυχολογια;
Προσωπικα, ως χρηστης φινας (20 μηνες) και εχοντας κλεισει τα 48 ετη ζωης, εχω να πω οτι εχω πολυ καλυτερη ψυχολογια (εξαιτιας της βελτιωσης της καταστασης των μαλλιων), δεν εχω προβληματα ερωτικης φυσεως, και σωματικα βρισκομαι στην καλυτερη κατασταση της τελευταιας δεκαετιας.
Επειδη γραφετε για απωλεια μυικης μαζας, προσωπικα τον τελευταιο χρονο (ασχολουμαι πολλα χρονια με το bodybuilding) εχω προσθεσει, τουλαχιστον 4 κιλα μυικης μαζας.
Υ.Γ. Τον Ιουλιο του 2016, οταν διαβαζοντας ατελειωτες ωρες στο site τα θεματα που αφορουσαν τη φιναστεριδη, αποφασισα να ξεκινησω τη ληψη της, στο μυαλο μου ειχα ακραδαντη την πεποιθηση οτι οσα γραφονταν ειναι υπερβολες και οτι δεν προκειται να παθω τιποτα απο το συγκεκριμενο φαρμακο. Με αυτη τη νοοτροπια μπηκα αμεσως στα βαθια (1,25 mg φινα) και δεν ειχα καμια σοβαρη παρενεργεια.