Ελλάδα vs εξωτερικό (για πολλοστή φορά)

dimitris50423

Well-Known Member
Σωστος ο γιαννης. Ο κοσμος δεν το ψαχνει πολυ. Και δε μιλαω τοσο για dh* οσο για ολους τους υπολοιπους που ειναι γνωστοι στο φορουμ.
Την ενημερωση που μπορεις να εχεις για αποτελεσματα ενος ιατρου η κλινικης μεσα απο μια παρουσιαση στο φορουμ δεν μπορεις να την εχεις πουθενα αλλου.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
σωστή η συζήτηση αυτή..ακριβώς αυτό συμβαίνει παιδιά.δεν το ψάχνει κανείς.μα κανεις όμως..θα δώσω ένα παράδειγμα ..έχω ένα φίλο,ο οποίος είναι καθαρό norwood 5 ...δεν υπάρχει α ζώνη καν..β ζώνη στο κέντρο της δεν πρέπει να έχει πάνω από 200 τρίχες,crown τίποτα και ψιλοαρχιζει να κατεβαίνει ελαφρώς προς τα πίσω..μου λέει πήγα να ρωτησω για μαλλια και του είπαν να του κάνουν μία συνέδρια γιατι δεν εχει και πολύ χρήμα το παιδι με 1500 περίπου grafts..όπως είναι η β ζώνη σου του λένε θα είσαι και μπροστά...του άρεσε αυτό και σκέφτεται να πάει..μου το λέει λοιπόν..τρώει ένα κραξιμο γιατί είναι εντελώς ανιδεος με αυτά..πόσα σου ζήτησαν ρε του λέω?? 2300€ μου λέει.κάτσαμε κανα 2 ωρες,του έδειξα άπειρες φωτό,ίδιες περιπτώσεις με τη δική του,του εξηγησα πόσα grafts θέλει για να μην φαίνεται σαν η μία τρίχα να θέλει ταξί για να συναντήσει την αλλη και τότε κατάλαβε..του είπαν για 3000 τρίχες και τρελάθηκε.!μου λέει στην αρχή ρε μ@λ@κ@ λίγες τρίχες έχω πάνω και κάνουν διαφορά,άμα μπουν 3000 πανικος θα γίνεται..εκεί έφαγε το κράξιμο..το 90% όσων πάνε για μεταμοεχευση δυστυχώς έτσι είναι..δεν κάθονται κλινικες-γιατροι δυστυχώς να τους εξηγήσουν πόσα ακριβώς χρειάζονται ,απλά παιρνουν τα λεφτά αυτά που έχει ο πελατης και ποντάρουν στο ότι θα ξανάρθουν μετά γιατί δεν θα είναι ικανοποιημένοι και θα θέλουν πυκνότητα..έτσι είναι δυστυχώς..
 

athenian

Well-Known Member
Παιδια οι περισσοτερες κλινικες δεν ειναι κλινικες αλλα μαγαζια.Δεν εχουν συνειδηση και δεν τους ενδιαφερει τιποτα παρα μονο το κερδος.Λιγοι αγαπουν το επαγγελμα τους και παιρνουν ικανοποιηση απο ενα πιθανο καλο αποτελεσμα.Ολα τα μετρανε σε ευρω.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Yπαρχει ειδικη τιμη για Ανεργους Βετερανους? Αυτα τα comments καποιον σε καραφλιαζουν...

Καταγραφή.PNG
 

tasos33

Well-Known Member
αξιζει να δειτε την παρακατω περιπτωση, η πρωτη μμ ειναι απλα τραγικη, ολα λαθος, σχεδιασμος, γωνια φυτρωσης, τομη για σφαγειο....
μετα ανελαβε ο freitas και τον εκανε καινουργιο,δυστυχως ομως τα σημαδια της πρωτης μμ θα παραμεινουν για παντα.Cvial εμαθες τιποτα για freitas?
http://bellicapelli.forumfree.it/?t=73523349
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Οκ,απλά ρωτησα επειδή το εβαλες σε αυτό το νήμα και λέω ποιος τον εκανε έτσι αυτόν ..τραγικό εντελώς περιστατικό..όσο για τα σημάδια που έμειναν νομίζω πως ότι και να κάνει ,πάντα θα φαίνονται σημάδια,δυστυχως
 

tasos33

Well-Known Member
ηθελα να τονισω πως αν δε το ψαξεις ειτε εισαι ελλαδα ειτε εξωτερικο μπορει να το φυσας και μην κρυωνει,βεβαια ο freitas τον εφτιαξε ωραια
 

aeratos28

Just aeratos
Ναι έτσι είναι ..όντως ο freitas του έκανε ωραία δουλειά..και το άλλο παράδειγμα με τα 5000grafts που ανεβασες ,δικό του πάλι,είναι πολύ καλό..καλός φαίνεται να είναι..δεν του είχα δώσει πολύ σημασία αλλά βλέπω οτι εχει καλά αποτελέσματα
 

JOJO

Active Member
Όταν το είδα το παλικάρι στις πρώτες φωτογραφίες με έπιασε ένα σφίξιμο στο στομάχι.. Πάλι καλά πρέπει να λέει βέβαια που το τελικό αποτέλεσμα μετά τον Freitas ήταν αυτό.
Επειδή όμως πάντα φέρνω τον εαυτό μου στη θέση του εκάστοτε ανθρώπου που μπήκε στη διαδικασία μεταμόσχευσης, αυτό που θα με έτρωγε για πάντα είναι αυτό το "αν". Αυτό το αν είχα πάει από την αρχή στον Freitas τι αποτέλεσμα θα μπορούσα να έχω τώρα???
 

dimitris50423

Well-Known Member
στην 1η μεταμοσχευση του κατεστρεψαν το κεφαλι. απο οτι καταλαβα χρησιμοποιησε και τα μοσχευματα που εβγαλε που ηταν αθλια τοποθετημενα στους κροταφους.
πολυ καλο τον εκανε και απο οτι βλεπω οταν παει καποιος σε δευτερη συνεδρια για πυκνωση μετα απο μια πετυχημενη μμ το αποτελεσμα γινεται ακομη πιο εντυπωσιακο.. μετα τη 2η τον εκανε καινουριο.
το θεμα ειναι αν υπαρχει κινδυνος οταν πηγαινεις σε 2η για πυκνωση και ποσο μεγαλος ειναι. μπορει να γινει ζημια στα μμ τριχοθυλακια? η ειναι ανθεκτικα?
 

tasos33

Well-Known Member
οπως εχει αποδειχθει απο πολλα περιστατικα κυριως εξωτερικου και απο καλους γιατρους δεν υπαρχει προβλημα,θεωρω πως στην ελλαδα δεν μπορουν να πιασουν 50 με 60graft χωρις απωλειιες προηγουμενων μοσχευματων
 
Μπλουζα