Γνώμη μου για την ενότητα "μπλα μπλα"

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Σε οποιοδήποτε forum ασχέτως με το θέμα για το οποιό έχει δημιουργηθεί, είτε είναι για την τριχόπτωση, είτε είναι για αυτοκίνητα, είτε για σκάφη, είτε για οτιδήποτε άλλο, οι επισκέπτες ανήκουν σε κάποια από τις 3 κατηγορίες:

1) Είτε επειδή είναι γνώστης του αντικειμένου
2) Είτε από χόμπυ
3) Είτε γιατί έχει κάποιο πρόβλημα/απορία

Στην πρώτη κατηγορία είναι αυτός που τον θέλει κάθε forum. Είναι αυτός που θα δώσει τα "φώτα" του, αυτός που θα αναπτύξει και θα γεμίσει το forum με χρήσιμες πληροφορίες, αυτός που θα βοηθήσει κάποιον που του το ζητάει.
Στην δεύτερη κατηγορία είναι αυτός που γνωρίζει κάποια πράγματα και αγαπάει το αντικείμενο. Είναι αυτός που θα μπει για να μεταδώσει αυτά τα πράγματα τα οποία γνωρίζει σε κάποιον που βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία, θα ανταλλάξει πληροφορίες με κάποιον που βρίσκεται στην δεύτερη και θα μάθει από αυτόν που βρίσκεται στην πρώτη ούτως ώστε να περάσει κι αυτός σ' αυτήν.
Στην τρίτη κατηγορία είναι αυτός που θα μπει γιατί είτε κάτι τον απασχολεί, είτε για να βρει λύση στο πρόβλημα του.. στην απορία του.. όπως θέλετε πείτε το, θα διαβάσει, θα ρωτήσει, θα απαντηθεί και αυτό ήταν όλο.

Στο συγκεκριμένο forum με το συγκεκριμένο θέμα, τουλάχιστον το 80% των ατόμων που έχουν μπει από την μέρα που έχει ανοίξει, για να μην πω παραπάνω, ανήκουν στην τρίτη κατηγορία και φαντάζομαι ότι θα συμφωνείτε όλοι.. Μπορούμε πολύ εύκολα να το υπολογίσουμε βλέποντας τον αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών και πόσοι είναι οι ενεργοί. Αυτοί θα μπουν, θα διαβάσουν, θα πουν το πρόβλημα που έχουν με την τριχόπτωση, θα απαντηθούν, θα καταλήξουν σε κάποια θεραπεία και αυτό ήταν. Θα ακολουθήσουν την θεραπεία για κάποιες βδομάδες, μήνες, ίσως και παραπάνω και μετά θα υπάρχουν οι δυσαρεστημένοι και οι ευχαριστημένοι. Είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση, ελάχιστοι είναι αυτοί που θα ξαναμπούν γιατί? Γιατί στην πρώτη περίπτωση ελάχιστοι είναι αυτοί που θα επιλέξουν την ίδια μέθοδο για αυτούς, την λύση μέσω του ιντερνετ δηλαδή, μιας και δεν είδαν αποτέλεσμα την πρώτη φορά και ακόμα πιο ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα θυμηθούν μετά από καιρό ποιος τους έχει βοηθήσει, μιας και θα έχουν λύσει το πρόβλημά τους.

Το μπλα μπλα πιστεύω ότι είναι αυτό που κρατάει πιο κοντά την τρίτη κατηγορία επισκεπτών, που σας ανέλυσα πιο πάνω, με τις δύο πρώτες. Είναι αυτό που θα κάνει τον άλλον να ξαναμπεί γιατί θα έχει να γράψει και κάτι άλλο, κάτι παραπάνω, παρά να κάθεται και να παρακολουθεί αμέτοχος τις συζητήσεις και τα προβλήματα των υπολοίπων. Είναι σαν χώρος αναμονής, όπου μπορεί να γνωριστεί με τους άλλους για όσο καιρό κάνει την θεραπεία του και έπειτα θα μπορεί πολύ (!!) πιο εύκολα να πει ένα ευχαριστώ Γιάννη, Νίκο, Σπύρο, Γιώργο ή να πει αυτό δεν έδωσε κάποιο αποτέλεσμα ή αυτό δεν δούλεψε καλά σε μένα, έτσι ώστε να αυξηθεί πολύ περισσότερο το ποσοστό ευχαριστημένων επισκεπτών.

Όποιος θέλει διαβάζει/γράφει στην ενότητα “μπλα μπλα” δεν είναι κάτι υποχρεωτικό και ξεχωρίζει αρκετά απ’ τις υπόλοιπες ενότητες τριχών για να μπερδευτεί κάποιος.

Συγνώμη αν σας κούρασα! ;)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Γνώμη μου για την ενότητα "μπλα μπλα"

Γενικά GeorgeToumpa πιστεύω ότι καλό είναι να υπάρχει ένα μπλα μπλα ώστε να μπορούμε να μιλάμε για κάτι που ενδέχεται να μας αφορά.

Αν δείτε και ξένα forums έχουν μία ενότητα αποκλειστικά για off topic.
Απλά πιστεύω να κρατηθεί μακρυά η συζήτηση για πολιτική και μπάλα και θα είναι όλα μέλι γάλα.
Απλώς μία μικρή παρακολούθηση για τελείως άκυρα θέματα, θα υπάρχει.
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γνώμη μου για την ενότητα "μπλα μπλα"

μαζι σου και εγω ακη

παρεπιπτοντως george toumpa ωραια αναπτυξη του θεματος
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα