Υπαρχει καποια πληροφορια ποτε ξαναερχεται Ελλαδα; ΕυχαριστωΑυτό με το 4 ευρώ plus ειναι αμα πας Ισπανία. Για Ελλάδα όταν έρχεται έχει άλλες τιμές αρκετά πιο κάτω..
Υπαρχει καποια πληροφορια ποτε ξαναερχεται Ελλαδα; ΕυχαριστωΑυτό με το 4 ευρώ plus ειναι αμα πας Ισπανία. Για Ελλάδα όταν έρχεται έχει άλλες τιμές αρκετά πιο κάτω..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα μπορουσα να μαθω τιμη; ευχαριστωΗ αρχή έγινε, έστειλα προκαταβολή στον Freitas για να κατωχυρώσω την ημερομηνία επέμβασης ! Ένα βήμα πιο κοντά
Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή.Η αρχή έγινε, έστειλα προκαταβολή στον Freitas για να κατωχυρώσω την ημερομηνία επέμβασης ! Ένα βήμα πιο κοντά
Η αρχή έγινε, έστειλα προκαταβολή στον Freitas για να κατωχυρώσω την ημερομηνία επέμβασης ! Ένα βήμα πιο κοντά
Σύνολο 8.900Θα μπορουσα να μαθω τιμη; ευχαριστω
Δεν χάνομαι ! Είναι πολύτιμη η βοήθεια του forum. Επίσης έχω μέλλον μέχρι το Μάρτιο του 2024Επιτέλους! Μην χαθείς, θέλουμε αναλυτική παρουσίαση. Έχει μεγάλη σημασία να έχουμε ανεξάρτητες παρουσιάσεις και από άλλους τοπ γιατρούς.
Καλή επιτυχία με τον αρτίστα των χερλαινς.Η αρχή έγινε, έστειλα προκαταβολή στον Freitas για να κατωχυρώσω την ημερομηνία επέμβασης ! Ένα βήμα πιο κοντά
Άριστη επιλογή φίλε ο Freitas. Σίγουρα πρόκειται για έναν Πραγματικά τοπ γιατρό που αξίζει τα λεφτά του.Η αρχή έγινε, έστειλα προκαταβολή στον Freitas για να κατωχυρώσω την ημερομηνία επέμβασης ! Ένα βήμα πιο κοντά
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η επιλογη ημερομηνιας εγινε λογω φουλ προγραμματος του;; τοσο πολυ κλεισμενος;;;Σύνολο 8.900
Απο αυτά 800 προκαταβολή για κράτηση της ημερομηνίας επέμβασης ( 7 και 8 Μαρτίου 2024)
Μετά 2.000 μέχρι τις 70 μέρες πριν την επέμβαση
Τα υπολοιπα 6.100 μέχρι και μία εβδομάδα πριν την επέμβαση
Ναι η ημερομηνία ήταν η πρώτη διαθέσιμη μέχρι αυτή τη στιγμή. Φυσικά μπορείς να μπεις και σε μια λίστα αναμονής σε περίπτωση που κάποιος ακυρώσει και να μπείς νωρίτερα.Η επιλογη ημερομηνιας εγινε λογω φουλ προγραμματος του;; τοσο πολυ κλεισμενος;;;
Αφου μιλαμε για τοσο τοπ ισως λογικο...
Έχεις δίκιο αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να παω μόνο και μόνο για ενα consultation :/Στη θέση σου, μιας και έχεις αρκετό χρόνο ακόμη, θα πήγαινα (αν είχα την οικονομική ευχέρεια) για μια δια ζώσης συνάντηση-consultation με τον ίδιο τον Freitas, για παράδειγμα μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Κάποια πράγματα μπορούν να αξιολογηθούν πολύ καλύτερα από κοντά, καθώς αρκετές φορές οι φωτογραφίες δεν δίνουν την ακριβή εικόνα.
Εκεί θα συζητήσετε και τα δικά σου θέλω και προσδοκίες, και θα σου πει κατά πόσο μπορούν να γίνουν στην πράξη.
Επίσης θα γνωρίζεις έτσι και τη δυναμική της δότριας σου, που είναι πολύ σημαντικό.
Ποντικο σε πέρασε ?Καλησπέρα παιδιά. Όλα καλά με τον Freitas, κλειστηκε το ραντεβου και επίσημα. Και μου έστειλαν κάποια εξτρα αρχεία. Ένα απο αυτά ειναι αυτο που έχω επισυνάψει….Να επισυμάνω εδω οτι είμαι 30, ΝW3 με πολύ μαλλι γενικά και χωρις να έχω επιθετική ΑΑ. Επίση έχω αρχίσει εδω και ένα μήνα να παιρνω φινα 1mg χωρις καμία παρενέργεια μεχρι στιγμης. Και τώρα μου λένε να πάρω όλα αυτά…Και πραγματικά δεν νομιζω οτι θέλω να αρχισω και duta και oral μινο…και ούτε καταλαβαίνω το λόγο. δηλαδη καπου ελεος.