ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

mel1980

New Member
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΙΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ VITEX AGNUS CASTUS ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΡΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑ! ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΟΡΜΟΝΗ FSH ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ! ΤΟ ΦΥΤΟ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΟΩΘΗΚΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΣΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ! ΦΙΛΙΑ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jfk

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΦΕΡΙΤΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΑΝΔΡΟΓΟΝΑ. Η ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (2 ΧΡΟΝΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ AXELAN (5%) ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ;
 

mel1980

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

jfk καλημερα αν και γω ειμαι καινουργια στο forum θα σε ρωτησω πια ειναι η ηλικια σου? εχεις κανει εξετασεις για θυρωειδη? υπερηχο για πολυκιστικες? κληρονομικοτητα δηλ μητερα γιαγια εχουν προβλημα αραιωσης?
 

jfk

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΙΜΑΙ 35. ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙς ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΡΑΙΩΣΗ. ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΜΑΛΛΙΑ.
 

mel1980

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

καλημερα! απ οτι καταλαβαινω χωρις να ειμαι ειδικος παιζει ρολο η κληρονομικοτητα σε ενα βαθμο αλλα μπορεις να τα σωσεις τα μαλλακια σου και εδω θα βρεις πολλες πληροφοριες στο forum σχετικα με θεραπειες! εγω για να καταλαβεις η μητερα μου και γενικα ολο το σοι γιαγιαδες κλπ εχουν τρελλα μαλλια φαντασου οτι κοιταζω τα μαλλια της μητερας μου που ειναι 55 και τα ζηλευω εχει πιο πολλα απο μενα! πηγα στο δερματολογο και μου εφτιαξε ενα διαλυμα με μινοξ,κορτιζονη και κατι αλλα συστατικα στην αρχη ειδα βελτιωση μαζι με βιταμινες ειδικη διατροφη + αντισυλλ/κα αλλα αυτη τη στιγμη που μιλαμε τα χω κοψει ολα γιατι δεν θελω να φορτωνω τον οργανισμο μου με φαρμακα που στην τελικη θα (εθιστει)και μετα βραστα ......... το παλευω φυτικα οπως γραφω πιο πανω! η συμβουλη μου ειναι να πας και σε εναν ενδοκρινολογο γιατι μονο η εξεταση αιματος καμια φορα δεν δειχνει θυρωηδη πρεπει να γινει και υπερηχος!! επισης αν γενικα εχεις στρες παιζει πολυ ρολο στην τριχοπτωση! και κατι τελευταιο να πας και σε αλλον δερματολογο για να σε δει μηπως εχεις ΑΑ και χρειαστει να παρεις καποιο τοπικο αντιανδρογονο και μαζι να λουζεσαι με fungoral 3 φορες τη βδομαδα γιατι βοηθαει.....
 

Maria

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

Γειά σου jfk, από όσο ξέρω το axelan είναι μινοξιδίλη (όπως το regaine δηλαδή) και νομίζω ότι δεν είναι καλό να ξεκινάει κανείς με μινοξιδίλη γιατί θα πρέπει να το χρησιμοποιείς μια ζωή αν δε θες να χάσεις τα μαλλιά που (υποτίθεται) βγάζεις με αυτό.
Το θέμα είναι αν εσύ είδες αποτέλεσμα μεσα σε αυτά τα 2 χρόνια κι έβγαλες τα μαλλιά που έχασες ή συνεχίζεις να έχεις τριχόπτωση;
Προσωπικά δε βάζω μινοξιδίλη γιατί πιστεύω ότι έχει μικρή αποτελεσματικότητα για να αξίζει να σε δεσμεύσει σε εφ'όρου ζωής χρήση...
 

jfk

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΧΕΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΓΑΖΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ; ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

Γειά σου jfk και από μένα!

Συμφώνω κι εγώ ότι θα πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις όπως τις ορμονικές, υπέρηχο για θυροειδή, φεριττίνη, αυτοάνοσα νοσήματα.

Με τη μινοξιδίλη στην αρχή βλέπουμε βελτίωση αλλά δε σταματάει την τριχόπτωση. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης και θηλασμού δε νομίζω να επιτρέπεται αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό σου. Η εγκυμοσύνη είναι πολύ σοβαρό θέμα ( όσο κι αν μας απασχολεί το μαλλί δε ρισκάρουμε με τίποτα!! )

Μπορείς να κοιτάξεις κι αυτά μήπως σε βοηθήσουν
http://www.hairlossgr.com/guides/women/step2
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,880.0.html
http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/hair-loss/features/hair-loss-in-women-treatments-that-work
http://www.baldingblog.com/2007/01/08/minoxidil-and-pregnancy
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,399.msg5404.html#msg5404
/
 

Maria

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

Κάνε τις εξετάσεις που λέει η Χριστίνα και να ξέρεις ότι η φερριτίνη αν και μπορεί να είναι σε φυσιολογικές τιμές , δεν αρκεί πάντα για να έχουμε μαλλί και πρέπει να την ανεβάσουμε! Το λέω γιατί είδα βελτίωση με το σίδηρο κι ας είχα φυσιολογική φερριτίνη (70).
Στην εγκυμοσύνη δεν έχουν γίνει έρευνες για τη χρήση μινοξιδίλης και αν είναι ασφαλής... εγώ δε θα την έβαζα με τίποτα αν ήμουν έγκυος. Το θέμα είναι ότι όταν σταματήσεις τη μινοξιδίλη χάνεις ότι έβγαλες και τώρα εσύ που προσπάθησες 2 χρόνια θα πεις πάλι φτου κι απ΄την αρχή.... Γι αυτό εγώ δε θέλω να βάλω μινοξιδίλη..
 

mel1980

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

jfk ειμαι σιγουρη οτι η μινξ απαγορευετε στην εγκυμοσυνη και νομιζω και καποιο διαστημα πριν.... γι αυτο κ εγω τα σταματησα ολα για να καθαρησω απο χημιες :angel: αλλα τωρα που τα κοψα το μαλλι πεφτει τρελλα και εχουν συμπεσει πολλα οπως εκοψα μινοξ με κορτιζονη και αντισ/κα καπακι σε μια μερα και εδω και 2 βδομαδες γινετε τις............. απο τριχες αφηστε που ολο το σπιτι ειναι γεματο τριχες και δεν προλαβαινω την ηλεκτρικη αχχχχχχ ποτε θα τελειωσουν τα βασανα μας? το θεμα ειναι οτι οσο τρεφεις τον οργανισμο με φαρμακα μαθαινει να ζει με αυτα και αυτο ισχυει και για τα μαλλακια μας ...
 

jfk

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΜΕL1980 ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΕΣ ΟΛΑ;
ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗς ΤΡΙΧΑΣ; ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΙΔΗΡΟ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ; ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mel1980

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

jfk καλημερα! τωρα που τα εκοψα ολα εχει γινει χαμος απο τριχες και κανω υπομονη να επανελθει το μαλλι μου απο το σοκ που τα εκοψα γιατι επεσε και η εποχιακη τριχοπτωση μαζι + διακοπη αντισ/κων ασε........το μονο που περνω ειναι το σκευασμα vitex agnus castus δηλ λυγαρια για εξισοροπηση ορμονων με φυτικο τροπο και σιδηρο! οι γιατροι γενικα ειναι χαλια ποτε σχεδον δεν ειναι ξεκαθαροι και πειραματιζονται πανω μας οσο αναφορα την γυναικια τριχοπτωση ποτε δεν μου χουν δωσει μια ξεκαθαροι απαντηση μονο τη λεξη παρε αυτο και βλεπουμε...... furious3
 

jfk

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

ΜΕΛ1980 ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!!! ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΜΗΓΜΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ. ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....
 

mel1980

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

κανε υπομονη οπως κανω κ εγω δυστυχως η ψυχολογια μου δεν ειναι καλη και εχω χασει πολυ την αυτοπεποιθηση μου! εισαι παντρεμενη jfk? και γενικα σκεφτεσε για παιδακι? γιατι εγω το σκεφτομαι επειδη περνανε τα χρονια! γενικα ποσες τριχες χανεις καθε μερα? θα σου προτεινω κατι κ ας μην ειμαι ειδικος φτιαξε τη διατροφη σου και βαλε μεσα αυγα και κοκκινο κρεας προσπαθησε καθε πρωι να πινεις φυσικο χυμο και μαζι ταμπλετα σιδηρου! να λουζεσε μερα παρα μερα και αποφευγε την κοτσιδα και το τραβηγμα στα μαλλια,μην τα βαφεις με βαφες που περιεχουν αμμωνια αλλα προτειμησε τις φυτικες αυτο κανω κ εγω,επισης παρε ενα συμπληρωμα διατροφης που να περιεχει κυστινη και βιταμινες οπως το perfectil η epicrin! και περνε μια μετα το γευμα!θα δεις διαφορα ειμαι σιγουρη αλλα θελει κανα 2 μηνες να δειξουν τα αποτελεσματα! :grandpa:
 

captain

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

Η αδελφή μου έπαρνε 10 χρόνια αντισυλληπτικά χωρίς παρενέργειες. Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι τι γίνεται μετά τη διακοπή.
 
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

jfk είπε:
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΙΔΗΡΟ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ;

jfk δε συμφωνώ με το να παίρνουμε από μόνες μας χάπια! Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος πρώτα αν έχουμε κάτι ανάγκη. Μπορεί να είναι συχνό φαινόμενο οι γυναίκες με τριχόπτωση να έχουμε και χαμηλη φεριττίνη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι συμβαίνει σε όλες!!

Θα πρέπει να σε παρακολουθεί γιατρός γιατί αν είναι εντάξει και πάρεις σίδηρο, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις άλλα προβλήματα στον οργανισμό σου.

Περίπου την ίδια γνώμη έχω και για τα συμπληρώματα διατροφής για μαλλιά. Το θέμα είναι αν τα έχουμε ανάγκη ή όχι! Επειδή τις αποκαλούμε βιταμίνες δε σημαίνει ότι είναι καλό να τα παίρνουμε από μόνες μας ή να παίρνουμε για χρόνια.


jfk είπε:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙΣ.

Τότε νομίζω ότι πρέπει να επισκεφθείς άλλον! Να ρωτήσεις και το γυναικολόγο σου.

Δες εδώ στο 4.6 Pregnancy and lactation
http://emc.medicines.org.uk/document.aspx?documentId=16532
 

Maria

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

jfk σίδηρο δεν πρέπει να πάρεις από μόνη σου, να κάνεις μια εξέταση αίματος πρώτα γιατί μπορεί να μη σου χρειάζεται. Σου λέω πάντως τη δική μου περίπτωση που είχα 70 φερριτίνη που είναι μες στις φυσιολογικές τιμές και 2 δερματολόγοι κι ο παθολόγος δε μου είχαν δώσει σίδηρο γιατί τι θεώρησαν φυσιολογική (όπως και είναι).
Αλλά η τρίτη δερματολόγος που πήγα μου είπε ότι το 70 σαν τιμή του παθολόγου δεν του κάνει αίσθηση γιατί είναι φυσιολογικό αλλά σε πρόβλημα τριχόπτωσης πρέπει να ανέβει πολύ πάνω από 70! Οι άλλοι δερματολόγοι πάλι δεν είπαν τίποτα αλλά εγώ είδα σημαντική βελτίωση με το σίδηρο, έχει σταματήσει η τριχόπτωση, μετά πρόσθεσα και αντισυλληπτικά και είμαι ικανοποιημένη, περιμένω βέβαια να βγουν και άλλα μαλλάκια (έχουν αρχίσει να βγαίνουν κάποια).
 

mel1980

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

σε οσους γιατρους ειχα ρωτησει για σιδηρο ειχαν πει οτι δεν κανει κακο γενκα η ληψη σοδηρου παρ ολο που ειχα 60 fe και φεριτινη 80 δηλαδη καλα! οτι οταν παιρνεις σιδηρο ο οργανισμος κραταει αυτο που θελει και το αλλο τον αποβαλει! παντα ομως να γινονται εξετασεις για να δεις που βρισκετε ο οργανισμος! απο χτες ειδα μειωση της τριχοπτωσης και παρακαλαω να παραμεινει ετσι!επισης βαζω και ενα sait να διαβασετε για το vitex γιατι βοηθαει γενικα στην ισοροπηση των ορμονων και στις πολυκ ωοθηκες
 

jfk

New Member
Απ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ FORUM!

Απ' ότι διαβάζω για τη μινοξιδίλη δεν υπάρχουν ερευνητικά δεδομένα που να μπορείς να είσαι σίγουρη για το τι μπορεί να προκαλέσει, οπότε δεν ρισκάρεις. Όχι, mel δεν είμαι παντρεμένη αλλά σκέφτομαστε οσονούπω με τον φίλο μου να το κάνουμε, οπότε προβληματίζομαι από τώρα για να μην αγχωθώ μετά. Θέλω να δω τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω, ακίνδυνο βέβαια, για να σταματήσω τη μινοξιδίλη. Αυτόν τον καιρό βλέπω να μου πέφτουν αρκετές τρίχες. Δεν τις μέτρησα αλλά δε θα' ναι 100-150. Το κακό είναι ότι πέφτουν και μικρούλες τρίχες!!! Δε θυμάμαι η φεριτίνη μου τι τιμή είχε τον Ιούνιο που έκανα εξετάσεις αλλά ήταν μέσα στα φυσιολογικά. Κανέναν δερματολόγο καλό έχει καμιά;
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα