Απόψεις για μεταμόσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Φίλε με τις μεταμοσχεύσεις απλά θα έχεις κάποιες παραπάνω τρίχες στο κεφάλι σου, οχι οτι θα έχεις πυκνά μαλλιά. Αν εισαι οκ με αυτό προχώρα. Αλλιώς δοκίμασε σύστημα μαλλιών που έβαλε και ο Legwg James.
Μια άλλη λύση ειναι να τα ξυρίσεις και να κάνεις SMP.
Strip δεν θα σου συνιστούσα να κάνεις, καθώς έχεις μεγάλο θέμα και χρειάζεσαι πολλά grafts που δεν νομίζω να τα έχεις είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Οπότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μη μείνεις ικανοποιημένος με την εικόνα σου μετά και να θες να τα ξυρίσεις και να μη μπορείς γιατί θα φαίνεται η ουλή.
 

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Συναγωνιστή, επειδή είσαι NW 6/7, η μόνη κλινική που παίζει παπάδες (με γένια και τρίχες από στήθος) είναι η Eugenix στην Ινδία. Μπες στο διεθνές το φόρουμ και δες περιστατικά απίστευτα που σάχνουν. Εκεί μέσα θα βγάλεις αποτέλεσμα που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Μπροστά μπορείς να φτιάξεις μαλλί, πίσω θα 'χεις μια κάλυψη που με τη χρήση κονσίλερ θα είναι πασάμπλ. Ψάξε τα περιστατικά τους, ενδέχεται να εκπλαγείς ευχάριστα.
 

Marios1982

Well-Known Member
Φίλε πρόσεξε τις επιλογές σου. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπανω, στα είπαν και οι άλλοι. Πρόσεξε γιατί η ζημιά στην τσέπη είναι το λιγότερο. Τα πάνω θα φύγουν κάποια στιγμή και θα είσαι Norwood 7. Το ψάχνεις μόνο εξωτερικό και με τεράστια προσοχή. Για αρχή σου προτείνω να στείλεις email σε όλες τις σοβαρές κλινικές του εξωτερικού, ώστε να μπορείς μετά να συγκρίνεις τις απαντήσεις/απόψεις τους με τις κλινικές εσωτερικού.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Νομιζω τα πλαινα ειναι καλουτσικα και υψηλα.
Με το ιδιο αυτο μαλλακι που εχει ισως παρει μια πολυ καλη εικονα.
Βλεπετε το νημα του @Mak39 39 με τι δοτρια εχει κανει 2 μμ στον Αναστασακη συν τις παλιες του.
 

aeratos28

Just aeratos
Εδώ είναι το point..σε αυτό ακριβώς που έγραψες..ένας,που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με επεμβάσεις τέτοιου τύπου,αυτό ακριβώς λέει..από άδειο,καλύτερο θα είναι αν μπουν τρίχες...
Όχι φίλε..αυτές οι τρίχες που θα μπουν,θα κάνουν καραμπαμ ότι είναι μεταμόσχευση ..αν δεν μπουν όσα πρέπει το αποτέλεσμα θα είναι άσχημο . Δεν θα είναι αραιωμένα μαμά μαλλιά ,μεταμοσχευμενα θα είναι και η φυσικότητα θα είναι στο μηδέν .η δοτρια έχει πολλά θέματα ,δεν είσαι για fue.συμφωνω με τους άλλους,μίλα με Αναστασάκη μόνο για στριπ..εδώ Ελλάδα .αν έχεις όρεξη να μπεις στο τριπακι ..εγώ πάντως δεν θα ασχολιομουν στη θέση σου
Αν το πανε συμφωνα με το πρωτοκολλο θεωρω δεν θα εχω θεμα απ οτι μου ειπαν και οι ιδιοι δηλαδη..Γτ το πανω χειροτερο δεν θα γινει αν μπουν και καποιες τριχες..
 

jersey

Well-Known Member
Πρωτού μπεις για επέμβαση καλό θα ήταν να δεις πόσα μπορείς να βγάλεις συνολικά ώστε να δεις αν αξίζει τελικά να μπεις. Για τέτοιες μεγάλες περιπτώσεις σαν την δική σου θα ήσουν καλή περίπτωση για FUE με Eugenix που αναφέρθηκε και πιο πάνω, που αναλαμβάνουν τέτοιες περιπτώσεις σαν την δική σου καθώς βγάζουν πολλά από γένια.
Αλλιώς αμα θες με FUT θα πας μόνο σε σοβαρή κλινική του εξωτερικού όπως hattingen, Bisanga για να μειώσεις το ρίσκο.
 
Μπλουζα