Απλη προσωπικη γνωμη για το ποια εταιρια ειναι καλυτερη απο τις 2??!!..

nikolakis

Well-Known Member
Εγω οσον αφορα τον εαυτο μου θεωρω πως υπαρχουν σωστα και ψαγμενα ατομα στο συγκεκριμενο φορουμ , αλλα πιστευω πως επισης υπαρχουν και μερικα ισως λιγα ατομα που προωθουν συμφεροντα ... Τεπσα αυτο ειναι αλλη κουβεντα τελειως διαφορετικη.. Αυριο θα ανεβασω και μερικες φωτογραφιες να δειτε και να μου πειτε και σεις απλα η αποφαση μου ειναι σχεδον ολοκληρωμενη. Θελω να προσθεσω και στην συνεχεια να κανω διατηρηση των αλλων μαλλιων..Προβλημα δοτριας δεν εχω κανενα εχω κανει μετρησεις και εχω ψαχτει γενικα... Ισα ισα εχω και πολυ δυνατη δοτρια και πολυ πυκνη δοτρια :p

Πως θα τα κρατήσεις τα μαμά μαλλιά ομως; τόσα χρονια ψάχνουν όλοι το τροπο κ δε το κατάφεραν. Αν εισαι 23 κ εχεις μικρή έστω υποχώρηση σε μετωπιαια γραμμή κ κροτάφους αυτο κατα πάσα πιθανότητα σημαίνει οτι στα 30 θα γίνει πάρτι στο κεφάλι σου. Δε θελω να σε απογοητεύσω απλα σου λεω οτι εισαι πολυ μικρός για να προχωρήσεις σε μμ , μετα φαντάσου οτι θα εχεις μαλλιά εκει που τα φυτεψες κ στα αλλα σημεία αεροδιάδρομο, τραγικό; τα ιδια με σένα σκεφτόμασταν πολλοί αλλα ευτυχώς δεν το κάναμε πάνω στη κα...λα μας για μαλλιά. Οι πιο πολλοί πάντως να ξέρεις συμπεριλαμβανομένου κ εμου τα μαλλιά μας πήραν τη κάτω βολτα απο τα 28-29 κ μετα οποτε πρόσεχε φιλε πρόσεχε θα τραβάς τα μαλλιά σου μετα (τα μεταμοσχευμένα )!!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Skilltone

New Member
Το θα κρατησω δεν σημαινει εφ ορου ζωης. Αν θες εναν πιο ακριβη και σωστο ορο ειναι το θα καθυστερησω κατα καποιο χρονικο διαστημα την υπολοιπη αρραιωση και τα πιο δυνατα μαλλια αναλογα το σημειο.Καταλαβαινεις τι εννοω ετσι?(π.χ πισω , πανω και πλαγια πανω). Εγω για αυτο τονισα οτι θελω για ψυχολογικους ορους να κανω την μ.μ . Επισης μερικες φορες μια αραιωση μπορει στην αρχη να ειναι δυνατη και μετα με την παροδο του χρονοι να επιβραδυνεται. Δεν εχουμε ολοι την ιδια αρραιωση , μην το ξεχναμε αυτο. Εν πασει περιπτωση μιλαμε αυτη τη στιγμη για ελαχιστα grafts τα οποια θα καλυψουν τα μικρα κενα που εγω εχω. Για παραδειγμα δοτρια πισω απο τα αυτα και στον αυχενα εκει που ξεκινανε. Αυτη ειναι η γνωμη μου δεν λεω οτι ειναι απολυτως και απαραιτητα σωστη . Μαρεσει να ακουω και αλλες γνωμες και με βοηθατε γιατι μετα υπαρχει προβληματισμος και πολλες φορες ο προβληματισμος κανει καλο
 

nikolakis

Well-Known Member
Καμια κλινική δε θα δεχτεί να σου φυτέψει πχ 500-700 γκραφτς αλλα κ να το κανει θα σε χρεώσει σα να έκανες μμ κανονική δηλαδή 2500-3000€ οποτε αν δεν εχεις θέμα προχωρα το κ οτι καλύτερο σου εύχομαι.
 

nine

Active Member
και αλλοι μας εχουν πει οτι εχουν αραιωση και τελικα ηταν τεζα το μαλλι.

συμφωνω με την υπερβολη αρκετων αλλα...
και εγω το ξερω το forum χρονια πριν δεν εμπαινα ομως στον κοπο να ποσταρω. μεχρι που εφτασα 23-24 με εμφανη προβλημα που στα 21-22 δεν υπηρχε απλα καποιες τριχες εχανα.
ωραιο να ακουει οποιοσδηποτε "πιτσιρικας" κομπλε ειναι το μαλλι τι να πουμε και εμεις αλλα η συνεχεια οταν ολοι στην ηλικια σου ειναι μαλλιαδες ειναι πολυ δυσκολη και εσυ ασχολεισαι καθε μερα με τριχες απο τοσο μικρος.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Γιαννη γνωρισε και κανενα αλλο μερος ρε. Τι εχει η Ταιλανδη; μελι; δηλαδη πας 30 μερες και τι θα κανεις τοσο καιρο; εχουμε πει κ απο κοντα καποια πραγματα.
 

nine

Active Member
εχουμε ακριβως την ιδια αραιωση στο σημειο πισω απο τους κροταφους μονο που σε εμενα φαινεται περισσοτερο δερμα και εχω μεγαλυτερο ανοιγμα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Εντωμεταξυ το νεο μέλος ακόμα περιμένει τις συμβουλες των παλαιοτερων..
Από την πρωτη φωτογραφία που ανεβασες δεν πρεπει να κανεις μμ,το πρόβλημα είναι ασήμαντο ,αν βάλεις μετα από ενα δυο χρόνια λογικά οι κροταφοι θα υποχωρήσουν και άλλο οποτε θα πρεπει να ξανά βάλεις παλι στους κροτάφους,σε περίπτωση που θα πρεπει στο μέλλον να κανεις μια μμ συνολικά στο κεφάλι θα έχεις σπαταλήσει πολλα grafts ..
Φαντασου να χρειάζεσαι graft για το crown στο μέλλον αλλά εσύ να τα εχεις βάλει στους κροτάφους απο τωρα...
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όλα τα σχόλια εκτός θέματος σβήστηκαν (όπως επίσης διαγράφηκε και το παρεμφερές νήμα). Την επόμενη φορά που θα "ξανακυλήσετε" θα πέσουν permanent ban χωρίς καμία επιείκεια. Η υπομονή έχει και τα όριά της τα οποία έχετε υπερβεί.
 
Μπλουζα