Απ: Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site...
Μερικές αλλαγές, κυρίως για νέα μέλη ή τους επισκέπτες.
-Λόγω του έντονου spamming, πλέον τα νέα μέλη με κάτω από 3 μηνύματα, θα πρέπει να ελέγχονται με το γνωστό βάλε ότι γράμματα βλέπεις, προτού γράψουν νέο μήνυμα ή pm.
Επειδή το forum πολλές φορές υπερφορτώνεται, κυρίως από τις μηχανές-bots, οι επισκέπτες θα πρέπει να περνάνε από διαδικασία ελέγχου για spam bots κάθε φορά που θέλουν να κάνουν αναζήτηση ή να αναφέρουν ένα μήνυμα.
-Η γνωστή ελληνική εταιρία μεταμόσχευσης μαλλιών, από σήμερα δεν θα εμφανίζεται καθόλου (το όνομα της δηλαδή) στα posts. Αντί αυτού θα εμφανίζονται 3 αστεράκια (***). Τα emails από την δικηγορική εταιρία τους για διαγραφή των υβριστικών μηνυμάτων καθώς και απειλές όπως "δεν θα θέλαμε να κάνουμε χρήση των σχετικών, με τις περιπτώσεις αυτές, διατάξεων του νόμου", δεν μου αφήνουν να πράξω αλλιώς.
Δεν θέλω να διαγράψω τα μηνύματα, αλλά αυτός είναι ένας τρόπος να μην έχω τίποτα προβλήματα στο μέλλον. PLZ, μην κοροϊδέψετε το μηχανισμό του forum, κάνοντας το κάπως έτσι "a-k-a" ή "a_k_a".
Αν κάποιο μήνυμα είναι παλιό και έχει κλειδωθεί, αλλά θέλετε να απαντήσετε, μπορείτε να το αναφέρετε, από την επιλογή κάτω από κάθε μήνυμα.