Γιατί βγαίνουν τα κουκιά λόγω δότριας, τύπου αραίωσης και ηλικίας.Παντως εμενα ο Lorenzo δεν με πιεσε για φινα.
Και δεν ημουν και η ευκολοτερη περιπτωση.
Γιατί βγαίνουν τα κουκιά λόγω δότριας, τύπου αραίωσης και ηλικίας.Παντως εμενα ο Lorenzo δεν με πιεσε για φινα.
Και δεν ημουν και η ευκολοτερη περιπτωση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δηλ τώρα πόσα τριχοθυλάκια θα χρειαστείς;Εγώ ξεκίνησα φίνα κατόπιν προτροπής του @CVIAL (έχει σώσει πολύ κόσμο!!!) και μετά από 9 μήνες με είδε και ο Χοσέ. Ενώ από φωτο που του είχα στείλει τρεις μήνες μετά την έναρξη φινας είχε πει πιθανώς έχω ντούπα και να συνεχίσω την φίνα χωρίς σχόλιο περί καταλληλότητας μου για ΜΜ ακόμα. Τον Σεπ 2019 που με είδε από κοντά με έκρινε κατάλληλο για ΜΜ με 1η ΜΜ για μπροστά περίπου 3000 και με καλή δότρια (8k) με πολλά πολύτριχα (3-4 τριχα που τα είδα και εγώ στο μικροσκόπιο).
Η αλήθεια είναι ότι χωρίς φίνα θα ήταν πολύ σκούρα τα πράγματα γιατί έχω και πολύ λεπτή τριχα (45μm) και μαλλί που λαδώνει εύκολα.
Τώρα μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια φίνα η κατάσταση είναι η μέρα με την νύχτα, και στο πως φαίνεται το μαλλί μου και στο ποσά γκραφτ θα χρειαστούν τελικά.
ΜΜ χωρίς φίνα είναι είτε για πολύ μικρά προβλήματα ή για περιπτώσεις μεγαλύτερης ηλικίας που η φαλάκρα έχει σχεδόν διαμορφωθεί και οι δότριες είναι υγιείς. Καλά, για πιθανές ντουπες-μπούπες χωρίς φίνα δεν αξίζει να μπεις καν στην διαδικασία ΜΜ….
Τώρα αναμένοντας την 1η ΜΜ (Ιούνιο) νιώθω σίγουρος ότι με την φίνα στο παιχνίδι και με τόσο καλό γιατρό θα πάνε όλα καλά!
Όταν με δει με το καλό θα ξέρω. Ότι και να πω τώρα θα είναι εικασία. Σε κενές περιοχές δεν έβγαλα μαλλί αλλά σε αραιές πύκνωσε και σίγουρα η τριχα είναι πιο χοντρή οπότε δίνει κάλυψη. Πόσο χοντρή κει πόσο πιο πυκνά δεν ξέρω θέλει μετρήσεις. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου κάθε μέρα και είναι δύσκολο να προσδιορίσω επακριβώς την αλλαγή. Έχω φωτογραφίες κατά διαστήματα και νομίζω είναι ορατή η διαφορά. Μου το έχουν πει και άνθρωποι που είχαν να με δουν καιρό. Ένα τρίτο «εκπαιδευμένο» μάτι που με έχει δει στους 9 μήνες φίνα και στα τέλη Μαρτίου (27 μήνες φίνα) είναι ο @CVIAL. Νομίζω είδε διαφορά.Δηλ τώρα πόσα τριχοθυλάκια θα χρειαστείς;
Χαίρομαι φίλε ,μένει να μπεις για μμ λοιπονΌταν με δει με το καλό θα ξέρω. Ότι και να πω τώρα θα είναι εικασία. Σε κενές περιοχές δεν έβγαλα μαλλί αλλά σε αραιές πύκνωσε και σίγουρα η τριχα είναι πιο χοντρή οπότε δίνει κάλυψη. Πόσο χοντρή κει πόσο πιο πυκνά δεν ξέρω θέλει μετρήσεις. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου κάθε μέρα και είναι δύσκολο να προσδιορίσω επακριβώς την αλλαγή. Έχω φωτογραφίες κατά διαστήματα και νομίζω είναι ορατή η διαφορά. Μου το έχουν πει και άνθρωποι που είχαν να με δουν καιρό. Ένα τρίτο «εκπαιδευμένο» μάτι που με έχει δει στους 9 μήνες φίνα και στα τέλη Μαρτίου (27 μήνες φίνα) είναι ο @CVIAL. Νομίζω είδε διαφορά.
Θελουμε φωτο δότριας !!!Εγώ ξεκίνησα φίνα κατόπιν προτροπής του @CVIAL (έχει σώσει πολύ κόσμο!!!) και μετά από 9 μήνες με είδε και ο Χοσέ. Ενώ από φωτο που του είχα στείλει τρεις μήνες μετά την έναρξη φινας είχε πει πιθανώς έχω ντούπα και να συνεχίσω την φίνα χωρίς σχόλιο περί καταλληλότητας μου για ΜΜ ακόμα. Τον Σεπ 2019 που με είδε από κοντά με έκρινε κατάλληλο για ΜΜ με 1η ΜΜ για μπροστά περίπου 3000 και με καλή δότρια (8k) με πολλά πολύτριχα (3-4 τριχα που τα είδα και εγώ στο μικροσκόπιο).
Η αλήθεια είναι ότι χωρίς φίνα θα ήταν πολύ σκούρα τα πράγματα γιατί έχω και πολύ λεπτή τριχα (45μm) και μαλλί που λαδώνει εύκολα.
Τώρα μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια φίνα η κατάσταση είναι η μέρα με την νύχτα, και στο πως φαίνεται το μαλλί μου και στο ποσά γκραφτ θα χρειαστούν τελικά.
ΜΜ χωρίς φίνα είναι είτε για πολύ μικρά προβλήματα ή για περιπτώσεις μεγαλύτερης ηλικίας που η φαλάκρα έχει σχεδόν διαμορφωθεί και οι δότριες είναι υγιείς. Καλά, για πιθανές ντουπες-μπούπες χωρίς φίνα δεν αξίζει να μπεις καν στην διαδικασία ΜΜ….
Τώρα αναμένοντας την 1η ΜΜ (Ιούνιο) νιώθω σίγουρος ότι με την φίνα στο παιχνίδι και με τόσο καλό γιατρό θα πάνε όλα καλά!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνώ. Μπορεί και πολύ καλύτερα από αξιοπρεπής αν έχεις δυνατή δότρια. Ακόμα και NW7.Άμα δεν έχεις προβλήματα στυλ ντούπας και με FUT+FUE μπορείς να είσαι αξιοπρεπής χωρίς φίνα (χωρίς να μιλάω για nw7).
Με αυτή τη λογική πρέπει να πάρουμε όλοι φίνα εκτός από τα NW3. Για να μη βγει πρέπει να έχεις είτε dupa, είτε πολύ κακή ελαστικότητα. Αλλιώς βγαίνει με συμβιβασμούς και φυσικά 2-3 χειρουργεία. Ίσα ίσα με 2 καλά στριπ μπορείς να πάρεις πολλούς θύλακες που είναι safe.Σε αυτό που λες δεν υπάρχει βεβαιότητα και σίγουρο πλάνο. Εξαρτάται από τα specifics του καθενός και τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.Σε κάποιους μπορεί να βγει, σε αρκετούς όμως όχι. Είναι σαν να βάζει νερά το καράβι και εσύ να συνεχίζεις το ταξίδι χωρίς να επισκευάζεις την διαρροή βασιζόμενος στην δυνατότητα σου να αντλείς τα νερά.
φινα και γονιμοτητα δεν εχω ξαναδει να συνδεονταιΜε αυτή τη λογική πρέπει να πάρουμε όλοι φίνα εκτός από τα NW3. Για να μη βγει πρέπει να έχεις είτε dupa, είτε πολύ κακή ελαστικότητα. Αλλιώς βγαίνει με συμβιβασμούς και φυσικά 2-3 χειρουργεία. Ίσα ίσα με 2 καλά στριπ μπορείς να πάρεις πολλούς θύλακες που είναι safe.
Επίσης δυστυχώς και η φίνα δεν είναι για όλους και έχω στον κύκλο μου άτομα με θέματα που σίγουρα δεν αυθυποβάλονται. Ούτε το χουν ψάξει, ούτε στο φόρουμ είναι – δερματολόγοι την έδωσαν. Και όμως έχουν τεράστια θέματα και στη γονιμότητα και στη στύση. Δεν λέω ότι είναι η πλειοψηφία, αλλά το πλάνο με φίνα δεν είναι για όλους.