Σκεψεις για μεταμοσχευση

Adriano

Well-Known Member
Εγώ πάντως με 1 ευρώ/graft φέρνω άμεσα 10 καράφλες να βάζει μαλλιά ο γιατρός για ένα μήνα.

Ας το σκεφτεί ο γιατρός.

Η πρόταση είναι σοβαρή.

ΥΓ. Με λες και γραφικό. Αλλά εγώ τόσο αξιολογώ την εν λόγω υπηρεσία.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
αν δεις πιο πάνω το μήνυμα που έγραψα,έκανα ερώτηση..λέω,την τιμή ποιος στη έδωσε?ο γιατρός ή ο dance?άρα τα περι ανακριβειών και συκοφαντιών είναι λάθος..μία απλή ερώτηση ήταν.ξαναδες το και θα καταλάβεις ότι δεν είπα ότι έδωσες τιμή.απλά ρωτησα ποιος έδωσε..τώρα για το θέμα κουβέντας με τα παιδιά εννοείται ότι καλά έκανες και συζητησες μαζί τους,έμπειρο μέλος είσαι ξέρεις πράγματα και καλό ειναι να τα μοιραζεσαι..από τη στιγμή που λες αυτό ,ότι πλέον δεν πας έτσι χωρίς λεφτά,όπως και εσύ τον είχες πληρώσει,το σέβομαι απόλυτα και συμφωνω και εγώ με αυτό,χωρίς ίχνος ειρωνείας η ότι άλλο..καλά κανεις.όσον αφορά το θέμα bouklas επειδή δεν ξέρω τι ειπατε, δεν ήμουν μπροστά στην κουβέντα θεωρώ λάθος την οποια ανάμιξη σου και την οποία δικαιολογία μπορεί να ειπες ..έχει γίνει λάθος του γιατρού και ο μόνος που μπορεί να (δικαιολογήσει) την κατάσταση είναι ο ίδιος ο γιατρός.κανείς άλλος..από την στιγμή ειδικά που δεν ξέρεις τι έχουν κανονίσει οι 2 τους κιόλας δεν μπορείς να λες απλά ότι είχε γυροειδη αλωπεκία.anyway την επόμενη φορά που θα γίνει consultation ,στείλε μου ένα μήνυμα που θα γίνει και πότε να έρθω και εγω να συζητησουμε και με τον γιατρό.και μην νομίζεις ότι θα υπάρχει κλίμα πονηριας-εχθρικοτητας.ούτε με εσένα ούτε με τον γιατρο ούτε με κανεναν
 

danceworld_2001

Well-Known Member
@ andriano: θα του το πω, δεν θα το δεχτεί, αλλά με τον καιρό ίσως να αναγκαστεί να το δεχτεί. Συμφωνώ πως οι τιμές και στα 2 είναι ακριβές και πως οι μμ είναι υπερτιμημένες. Πιστεύω αν του εγγυόταν κάποιος πακέτο κλεισμένο 10 άτομα μαζί θα τους άφηνε άνετα 1,5 το μόσχευμα. Από εκει και πέρα, εγώ τον πίεζω αφόρητα να μειώνει τις τιμές και ήδη κάτι πετύχαμε. Και το λέω και μπροστά στα παιδιά.. άντε γιατρέ, κόψε κόψε!!!

@ aeratos: ρε αλάνι δεν σε παρεξηγώ, είσαι η μορφή του φόρουμ αλλά και ο πλέον παρεξηγημένος, πολλές φορές απολαμβάνω τα λεγόμενα σου και τον τρόπο σκέψης σου. Θα χαρώ να σε γνωρίσω από κοντά όταν ανέβουμε Σαλόνικα. Θα σε ενημερώσω.
 

aeratos28

Just aeratos
αν ανεβετε θεσσαλονικη θα δυσκολευτω πολύ..αν έρθετε αθηνα όμως θα είναι πολύ πιο εύκολο μιας και είμαι από αργολιδα,οπότε με την αθηνα είμαι 1-1.30 ώρα δρόμος..εύκολα έρχομαι..τώρα αν εννοεις πραγματικά αυτό που λες,σε ευχαριστώ..από παρεξηγήσεις εδώ άλλο τίποτα..!χαχα.! το θέμα είναι πως εγώ δεν αποκλειω κανέναν γιατρό,λέω τα θετικά και αρνητικά όλων..άνετα θα έκανα και ελλαδα και κυπρο και όπου αλλού.αλλά αν την έκανα εδώ,ξέρω από την αρχή,πως για να πάρω ίδια πυκνότητα με εξω,που θα την παρω με το καλημερα ΑΝ παει καλα,εδω θέλω τουλάχιστον 2 επεμβασεις..thats all..τώρα για τιμές,θεωρώ πως είναι τίμιο αυτό που κάνει ο doc,είναι παρά πολύ καλή τιμή,ειδικά για τον spass..2 ευρώ το graft είναι καλά..αν έκανε και κάτι καλύτερο θα ήταν σούπερ..εμένα πάντως η ξεκάθαρη γνώμη μου για τον γιατρό,την έχω πει πάλι είναι πως (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ) από αυτό που έχω στο μυαλό μου με βάση των όσων έχω δει ,ειμαι 50-50..αν πάει καλά,γίνεσαι τεζα,αλλά υπάρχουν μέτρια αποτελέσματα αρκετά..μου φαίνεται ρίσκο προσωπικά,τον έχω πάρει από (φόβο)..ελπίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ.
 

Tasmania

Active Member
@spass εκτιμώ ότι πήρες μια αρκετά καλή τιμή-προσφορά... ακριβως ότι ίσχυε και στη δικιά μου περίπτωση όπου επισης χρεώθηκα μόνο τα 3000 γραφτς. Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε όποια κλινική/ιατρό επιλέξεις τελικά και να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.
 

Adriano

Well-Known Member
@ andriano: θα του το πω, δεν θα το δεχτεί, αλλά με τον καιρό ίσως να αναγκαστεί να το δεχτεί. Συμφωνώ πως οι τιμές και στα 2 είναι ακριβές και πως οι μμ είναι υπερτιμημένες. Πιστεύω αν του εγγυόταν κάποιος πακέτο κλεισμένο 10 άτομα μαζί θα τους άφηνε άνετα 1,5 το μόσχευμα. Από εκει και πέρα, εγώ τον πίεζω αφόρητα να μειώνει τις τιμές και ήδη κάτι πετύχαμε. Και το λέω και μπροστά στα παιδιά.. άντε γιατρέ, κόψε κόψε!!!

Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν. Ότι με το να ανοίξουν λίγο το εύρος των πελατών τους μειώνοντας τις τιμές θα κερδίσουν πολύ περισσότερα. Γιατί πχ από μια τέτοια ομάδα ατόμων θα πάρουν ένα πακετάκι 30000-40000 ευρώ σε πολύ μικρό διάστημα. Τους χαλάει; Δεν νομίζω. Ζήτημα τα έξοδα να είναι 2000 ευρώ. Αλλά είχα πει και παλιά. Θα στρώσουν και αυτοί. Γιατροί είναι. Ούτε μηχανικοί είναι ούτε πρωτοπόροι σε κάτι. Δεν ανακάλυψαν την πυρίτιδα.
 

andy.k

Active member
Ωραιος ο dance. Αν καταφερνει να ριχνει καποιος τιμες γιατρων, δε πα να ναι κ τσιρακι(δε λεω οτι ειναι τσιρακι ο dance η οποιοσδηποτε αλλος), το εργο του ειναι ανεκτιμητο. Ο γεωργιου χρεωνε 2,5/gt. Αν το 2,5 το καναμε 2 κ το κυνηγαμε με ομαδικα πακετα κ παραπανω, ειμαστε σε πολυ καλο δρομο. Ανεξαρτητα λοιπον με το αν ο dance η οποιοσδηποτε αλλος εκπροσωπει εν μερει η συνεργαζεται με καποια κλινικη, αβ αυτο εχει ως αποτελεσμα να πεφτουν οι τιμες ειναι καλο για ολους. Αρκει να μη γινεται παραλογη προβολη της εκαστοτε κλινικης η απαξιωση αλλων κλινικων, απο αυτα τα ατομα. Ο καθενας εχει κριση να κρινει κ μυαλο ν αποφασισει...dance το λεω γιατι εφοσον συνεργαζεσαι πλεον επισημα η ανεπισημα με το γιατρο οποιαδηποτε αναφορα σε "ελληνικα κολεγια" η "σφαγεια" η παρομοιοι χαρακτηρισμοι, μπορει πολυ ευκολα να θεωρηθουν αποπειρα προβολης της κλινικης με την οποια συνεργαζεσαι. Δε διαφωνω οτι υπαρχουν σφαγεια κλπ κλπ, το λεω χωρις ιχνος υπονοιας προς το προσωπο σου κ σαφως δε θεωρω πως εχεις κανει απροκαλυπτη διαφημηση εδω μεσα. Και μακαρι να υπηρξουν κ αλλοι που θα μπορουσαν να πιεσουν για μειωση τιμων αλλες κλινικες...
 

aeratos28

Just aeratos
σωστό αυτό που ειπε ς andy.k ,επίσης σωστό και αυτό που είπε και ο adriano για το πακέτο πελατών..το μόνο + που θέλω να πω πάνω σε αυτό ειναι πως αν γινόταν μία τέτοια προσφορά να έπαιρναν και οι πελάτες αυτοί του πακέτου τις ίδιες υπηρεσίες του γιατρου που προσφέρει και τώρα..σε προσοχή δουλειάς ,πυκνότητες κτλ κτλ..αλλιώς δώρον αδωρον θα είναι..
 

danceworld_2001

Well-Known Member
@ aeratos: νόμιζα μένεις βόρεια. Θα χαρώ αν παραστώ στο μέλλον σε ραντεβού του, να τα πούμε στην Αθήνα πχ. Η γνώμη σου σεβαστή. Ο Μιχάλης έχει κάνει μια κοιλιά για ένα διάστημα αλλά εδώ και καιρό έχει επιστρέψει σταθερά και δυναμικά. Εγώ θεωρώ το ρίσκο της επιλογής του ισοδύναμο με το ρίσκο μια μμ να αποτύχει οπουδήποτε. Πάντα υπάρχουν αποτυχίες σε όλους, και σε τοπ ονόματα για χίλιους δυο λόγους. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ σε προσωπικά μνμ που δέχομαι απαντώ κάντε έρευνα και μετά αποφασίστε. Δεν θα ακούσεις εμένα η τον Χ Υ αλλά τον εαυτό σου, το ένστικτο σου και μετά από πολύ διάβασμα και σε συνάρτηση με τα οικονομικά σου.

@ andriano: για μια ακόμη φορά συμφωνώ 1000% μαζί σου. Από μεριάς μου θα πιέζω και θα επικοινωνώ τα παράπονα και τις απαιτήσεις του φόρουμ και ας ελπίσουμε να δούμε λογικότερες τιμές, από όλους. Η τάση πάντως για Ελλάδα δείχνει συμπίεση τιμών από την Κύπρο.

@ andy.k: να σου απαντήσω και εσένα γιατί από αύριο δεν θα έχω πάλι χρόνο ούτε για κατούρημα. Θα κάνω ότι μπορώ σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο να τονίσω πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του γιατρού στο φόρουμ. Η μόνη μου συνεργασία είναι ότι πάω σαν ζωντανό δείγμα στα consultationτου και τίποτα άλλο. Εκεί αρχίζει και εκεί τελειώνει. Τώρα για τον χαρακτηρισμό Ελληνικά σφαγεία, δεν αναφέρομαι στην κλινική που έκανες. Αλλά σε μαγκούρες, laserκτλ που είδα πράγματα που στεναχωρήθηκα. Πχ είδα αποτέλεσμα του μαγκούρα που ήταν απίστευτα ικανοποιητικό. Και άλλα από laserπου ήταν έγκλημα. Οι τιμές Ελλάδα είναι ήδη καλές, μένει να βελτιωθεί η ποιότητα. Από Κύπρο το αντίστροφο, οι τιμές. Στις άλλες χώρες μην ελπίζετε ούτε μισό ευρώ κάτω.
 

andy.k

Active member
Dance δεν ειπα οτι αναφερθηκες στον Βεκρη, η στη dhi η σε οποιονδηποτε. Ειπα απλα οτι μπορει να παρεξηγηθει πιο ευκολα καποιο λεγομενο σου, ακομα κ σωστο να ειναι, οταν συνεργαζεσαι με οποιονδηποτε τροπο με καποια κλινικη. Ξερω οτι δεν υπονοησες την κλινικη του Βεκρη, παρολο που καποιες μεθοδοι που χρησιμοποιει, ιδιως στην εξαγωγη, θα το δικαιολογουσαν ακομα και αν υποννοουσες την κλινικη του. Το ειπα γενικα για συνεργαζομενους η ατομα που προβαλλουν καποια κλινικη, οτι πολυ ευκολα μπορει να παρεξηγηθουν. Τωρα τυχαινει κ εισαι εσυ, μακαρι να κανουν το ιδιο κ αλλα μελη συνεργαζομενοι με αλλες κλινικες με αντιστοιχα διακριτικο τροπο κ προσφεροντας αντιστοιχα οφελη στα μελη του φορουμ.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Παιδια μην γελιομαστε οι τιμες αν επεσαν η αν θα πεσουν στην κυπρο θα οφειλεται αποκλειστικα στην ανοδο της ποιοτητας υπηρεσιων των ελληνικων κλινικων. Τον τελευταιο καιρο βγηκαν καλα αποτελεσματα απο β*κρη και εχει πεσει η δουλεια στην κυπρο. Οι τιμες εξακολουθουν να ειναι λιγο λιγοτερο απο διπλασιες. Πιο παλια ηταν πανω απο διπλασιες. Ο τελευταιος ο dimitris40 που εκανε εβαλε 2600 μοσχευματα με 3000ε. Αναγκαστικα θα πεσουν οι τιμες αν θελουν να εχουν δουλεια
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
συμφωνώ με αερατο & δημητρη στα πιο πανω..βεβαια θα πρεπει να αναφερθει πχ οτι ο Δημητρης40 εκανε στη Θεσσαλονικη (παραρτημα της κλινικης Βεκρη) στην οποια ηταν απων ο ιδιος αλλα παρων αλλος ιατρος και την επεμβαση του την εκαναν εξ'ολοκληρου οι βοηθοι (εξαγωγη-τοποθετηση δλδ χωρις καμια παρεμβαση ιατρου)...βεβαια θα μου πειτε και στην κλινικη του στην Αθηνα ειναι μονο επιβλεπων ή εφόσον όπως λέχθηκε διπλασιαστεί η τιμή συμμετέχει στα χειρουργεία... αυτο που θελω να πω ειναι οτι στο τελος θα κρινουμε το Βεκρη (ως ιατρο) ή τις placers (αρκετες εξ' αυτων δεν ειναι καν νοσοκομες οπως και σε αλλες κλινικες)...διοτι πχ ειδαμε καλο αποτελεσμα στον Αντη στον οποιο δεν ειχε συμμετοχη ο Βεκρης και καλο αποτελεσμα στο Δημητρη50423 οπου ειχε συμμετοχη ο Βεκρης...
 

dimitris50423

Well-Known Member
Η μειωμενη τιμη που εγινε στον spass ειναι 6000ε για 3000 μοσχευματα. Για να μιλαμε με αριθμους. Καποτε που ειχα πει για διπλασιες τιμες της κυπρου κανα δυο ατομα ειπαν οτι υπερβαλλω. Αν υπαρχει ανταγωνισμος οι τιμες πεφτουν αν υπαρχει μονοπωλιο μενουν ψηλα. Το θεμα δεν ειναι μονο τα χρηματα αλλα να λυσει οσο το δυνατο καλυτερα το προβλημα του ο φιλος. Καλη επιτυχια οπου και αν αποφασισει να παει.
 

aeratos28

Just aeratos
δημητρη αν εσένα σε έχουν πει υπερβολικό,να αισθάνεσαι τυχερός.εγώ τα λέω 2 χρόνια αυτά και έχω ακούσει πολλά παραπάνω από εσενα όταν έλεγα ότι ειναι το λιγότερο 2πλές οι τιμές..
 

tasos33

Well-Known Member
Αν οι κυπριοι πεσουν στο 1,50 με 1,70 θα ειναι επιτυχια, προς στιγμην ειναι σε πολυ ανωτερο επιπεδο απο τις ελληνικες κλινικες(ασχετα απο τις αποτυχιες σε περιστατικα, αλλωστε ολοι εχουν αποτυχιες) και ετσι το value for money θα ειναι πολυ καλο..

πιστευω δε, πως η hdc δεν υπαρχει περιπτωση να κατεβει, για τον γεωργιου πολυ πιο πιθανο ειναι, ο οποιος αν δεν ειχε στιγματιστει απο την αποτυχια του Boukla θα ηταν πολυ υψηλοτερα στην εκτιμηση μας, εχει δωσει ομως πολυ δυνατα αποτελεσματα, tasmania, dance, αλλα και αλλους που δεν θυμαμαι...

στην παρουσα φαση αν μου ελεγαν 1ε το graft ελλαδα και 1,5 κυπρο θα πηγαινα κολυμπωντας στο νησι ειτε γεωργιου ειτε hdc, ασχετα αν κρυφοκοιταω λιγο κ προς βεκρη, ο οποιος για μενα αν διορθωσει καποια θεματακια θα εκτοξευτει στο ελλαντα, βλεπω ομως και λυπαμαι που το λεω πως δεν εχει σκοπο να κανει κατι τετοιο και η οποια βελτιωση της κλινικης του θα προερχεται απο την αποκτηση εμπειρειας που αποκτα το Team απο την διαχειρηση των περιστατικων που αναλαμβανουν,
 

aeratos28

Just aeratos
συμφωνω επίσης και με τον tasmania σε αυτό που λέει για τον βεκρη και τις placers..γιατί αν είναι να αξιολογήσουμε έτσι,τότε και ο βεκρης πανάκριβος ειναι.!και εξηγούμε τώρα τι εννοώ..το έχω αναφέρει πάλι.όταν είχα συζητήσει στη dhi πέρα από όλα τα άλλα,μου έγινε πρόταση επίσης αν θέλω να μου την κάνει κάποια κοπέλα βοηθός που έχουν και εχει και αυτή και άλλες επεμβάσεις ηδη,δεν θυμάμαι το όνομα της καν ,με τα μισά λεφτά από ότι θα έδινα κανονικά..δηλαδή μου είχαν κάνει πρόταση,3500€ για 2500grafts η κάπου εκεί,περίπου..ανάλογα πόσα βγουν σε 2 συνεδρίες και να μου την κάνει ο παπανικολαου,ή η κοπέλα αυτή,τα ίδια grafts με 1500-1600 € δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο από τα 2 ποσά..οπότε σαν συμπέρασμα έτσι όπως το λέμε,για placers που είναι οι συγκεκριμένες,είναι πολύ ακριβές..
 

dimitris50423

Well-Known Member
Ξεφευγουμε απο το θεμα του νηματος και μιλαμε για κλινικες. Εγω αποτελεσματα αξιολογω απο ολες τις κλινικες. Η καθε κλινικη παιζει το ονομα της με τα ατομα που χρησιμοποιει. Οποτε καταληγουμε παλι στο οτι οποιος αξιζει και δινει καλα αποτελεσματα θα εχει δουλεια.
 

aeratos28

Just aeratos
δημητρη δεν ξεφεύγουμε καθόλου..την ουσία συζητάμε τώρα..γιατί δηλαδή είναι οι τιμές στο μισό εδώ ελλαδα,σε σχέση με τα 2€ του γεωργιου..γιατί άλλο να ζητάει ο γεωργιου η ο καθε γεωργιου 2€ που είναι ο γιατρός και άλλο να στην κάνουν placers στην ελλαδα με τα μισά λεφτά..και τα μισά λεφτά για placers πολλά είναι.αυτό λέω..προσωπικά θα προτιμούσα με 500€ ακόμα να μου την κάνει ο παπανικολαου παρά η κάθε κοπέλα που τώρα βγαίνει..και αν προτιμούσα κάτι τέτοιο με μία κοπέλα καλή ώρα σίγουρα θα προτιμούσα αυτή με τα 1500 ευρώ -2500grafts που μου είχε δείξει και δικο της book με αποτελέσματα..αν έκανε τα χειρουργεία ο βεκρης και έπαιρνε τα λεφτά αυτά τότε θα έλεγα πως ναι πάω με κλειστά μάτια..για τις placers του τώρα θέλουν ακόμα παρά πολλά περιστατικά για να πούμε ότι έχουν καλό όνομα..πιστεύω όμως πώς ανεβαίνουν και αυτές σιγά σιγά και μπράβο τους και πώς θα εξελιχθούν απίστευτα με δυνατά αποτελεσματα
 

Tasmania

Active Member
@dimitris50423 αλλο να πληρωνεις 7500 ευρω και στην διαδικασια να συμμετεχει ο ιατρος της κλινικης και αλλο να δινεις 3000-3500 ευρω και να συμμετεχει μονο το νοσηλευτικο προσωπικο (που μπορει καν να μην ειναι νοσηλευτριες). Ειναι το ιδιο ? Συμφωνω οτι κρινεται εκ του αποτελεσματος η οποια κλινικη... αν για μια επεμβαση με 3000 γραφτς ηθελε 3500 ευρω η κλινικη Βεκρη χωρις συμμετοχη του ιδιου, σημαινει οτι για να συμμετεχει ο ιδιος θα θελει διπλασιο ποσο => 7000ευρω... δεν βρισκω τεραστιες διαφορες σε αυτη την περιπτωση.. η μειωμενη τιμη στην κλινικη Β. ερχεται στο πακετο ΜΗ συμμετοχης ειτε του ιατρου κ.Βεκρη στην Αθηνα ειτε του ιατρου στο παραρτημα Θεσσαλονικη
 
Μπλουζα