Περί ομοφυλοφιλίας

Το χω απορια, τα μορια σας τα συγκρινετε για το ποιος εχει μεγαλυτερο? Και αν εχει ο αλλος μεγαλυτερο ζηλευεις? :rolleyes:
Χα,χα,χα,χα,χα,χα
Τι να σου πω. Νομίζω πως όχι.
Η πλειονότητα των ανδρών έχει μήκος κυμαινόμενο μεταξύ 13-16 εκ.
Μέχρι σήμερα δεν έχω συναντήσει κάποιον που να είχαμε τεράστια διαφορά.
Ο μικροτσούτσουνος γκέι είναι, πάντως, πιο τυχερός από τον μικροτσούτσουνο στρέητ διότι ο πρώτος μπορεί να βρει απόλαυση κι από αλλού, ενώ ο δεύτερος είναι καταδικασμένος να τρώει άκυρα απ' την πλειονότητα των γυναικών.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

"τους αυστηρά ενεργητικούς, που είναι λίγοι και συνήθως έχουν μεγάλα προσόντα"

Δεν υπαρχουν αυτοι, ολοι παθητικοι ειναι και πρηζουν αλλους ετεροφιλοφιλους για σεξ με αμοιβη και κυριως φτωχους μεταναστες
Ακριβώς όπως τα λες είναι.
Τους πρώην μου τους πλήρωνα και ήταν κι από Μπαγκλαντές.
Αυτά, φίλτατε, τα κάνουν οι κωλόγηροι γκέι τύπου Χριστόδουλος και Κουμανταρέας
 

FreeThinker

Well-Known Member
Χα,χα,χα,χα,χα,χα
Τι να σου πω. Νομίζω πως όχι.
Η πλειονότητα των ανδρών έχει μήκος κυμαινόμενο μεταξύ 13-16 εκ.
Μέχρι σήμερα δεν έχω συναντήσει κάποιον που να είχαμε τεράστια διαφορά.
Ο μικροτσούτσουνος γκέι είναι, πάντως, πιο τυχερός από τον μικροτσούτσουνο στρέητ διότι ο πρώτος μπορεί να βρει απόλαυση κι από αλλού, ενώ ο δεύτερος είναι καταδικασμένος να τρώει άκυρα απ' την πλειονότητα των γυναικών.

Συμφωνα με ερευνες, οι gay δινουν μεγαλυτερη σημασια στο μεγεθος του πεους του συντροφου τους απο ο,τι οι γυναικες. Πιο πολλα ακυρα τρωνε οι ''μικροι'' gay παρα οι ''μικροι'' straight. Οποτε μαλλον οι ομοφυλοφιλοι ατυχουν σε αυτο

Among gay men
A study undertaken at Utrecht University found that the majority of homosexual men in the study regarded a large penis as ideal, and having one was linked to self-esteem.[41]One study analysing the self-reported Kinsey data set found that the average penis of a homosexual man was larger than the average penis of their heterosexual counterparts (6.32 inches [16,05 cm] in length amongst gay men versus 5.99" [15,21 cm] in heterosexuals, and 4.95 inches [12,57 cm] circumference amongst gay men versus 4.80" [12,19 cm] in heterosexual men).[42][43]
 
Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ακριβώς όπως τα λες είναι.
Τους πρώην μου τους πλήρωνα και ήταν κι από Μπαγκλαντές.
Αυτά, φίλτατε, τα κάνουν οι κωλόγηροι γκέι τύπου Χριστόδουλος και Κουμανταρέας

Η αναφορά σου σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει και δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή, είναι απαράδεκτη και υπάρχουν μέλη του φόρουμ που προσβλήθηκαν.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Αυτο το Φορουμ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΙΑ.
Θα υπενθυμίσω πως αρχική ιδεα ειναι τα μαλλιά και τιποτε αλλο.
Υπάρχουν εκατοντάδες sites τέτοιου είδους gay και οχι μονο.
Αν ειναι ετσι ας πιάσουμε πολιτικά,αθλητικά κλπ...,
ΕΛΕΟΣ
 

Gibikk

New Member
Συμφωνώ και τα συγκεκριμένα μέλη θα απέχουν για λίγο από το φόρουμ
Θέλω την προσοχή σας Κύριε GOMI, ο Gibik που banάρατε γράφει το σχόλιο αυτό.
Πρώτον, σας θεωρώ κατώτερο των περιστάσεων σαν διαχειριστή για τους ακόλουθους λόγους:

Α) Μου είναι αναφαίρετο δικαίωμα να αυτοαποκαλούμαι "φυσιολογικός" εφόσον είμαι ετεροφυλόφιλος όπως ορίζει η φύση και οι νόμοι τους κράτους δικαίου που ζούμε όπως προκύπτουν από το Δημοκρατικό πολίτευμα που έχουμε. Δεν υπάρχει νόμος που να μου απαγορεύει την χρήση του όρου "φυσιολογικός" καθώς ανήκω στην πλειοψηφία των ανθρώπων αυτής της χώρας, όπου η πλειοψηφία ορίζει τα πράγματα. Συνεπώς οι αλλεπάλληλες αναφορές της κυρίας JEN στο ότι δεν έχω δικαίωμα να χρησιμοποιώ το όρο αυτό είναι αβάσιμες και γελοίες. Η Κυρία JEN μπορεί να αυτοαποκαλείται φυσιολογική ή όπως αλλιώς θέλει, δεν με ενδιαφέρει και δεν είμαι αρμόδιος να το κρίνω.

Β) Δεν ξεκίνησα εγώ, ούτε την συζήτηση, ούτε την αντιπαράθεση με την Κυρία JEN, απεναντίας την παρέπεμψα στους διαχειριστές του παρόντος φόρουμ οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα για να διαχειριστούν το "θέμα¨ή τα "προβλήματα" της Κυρίας, με απόδειξη την απάντησή μου προς αυτήν που παραθέτω : "Κυρία μου απευθυνθείτε στους διαχειριστές για το θέμα αυτό.
Σας παρακαλώ όμως, μην με απασχολείτε άλλο με ένα θέμα το οποίο δεν το ξεκίνησα εγώ πρωτίστως και δευτερευόντως δεν με ενδιαφέρει. Θα επιλέγω πάντα εγώ, για το τι θα μου τρίβουν στα μούτρα, όχι εσείς.
Ελπίζω να σταματήσουμε εδώ.
Ευχαριστώ."
" http://www.hairlossgr.com/threads/Περί-ομοφυλοφιλίας.10981/#post-170738

Γ) Η κυρία JEN παρέλαβε την εξής απάντηση μου σχετικά με το θέμα των gay και του ενδεχόμενου ορμονολογικού πρβλμτς, που παραθέτω: "Δεν είναι δυνατόν τόσοι πολλοί gay που έχουνε εμφανιστεί τα τελευταια χρόνια, οι συνομίληκοί μου και εγώ το έχουμε σχολιάσει και καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πιο πολλοί είστε θύματα περιστάσεων και καταστάσεων, κοινονικοποίηση θέλατε, είσαστε και λίγο προβληματικοί και γίνατε gay. Συγχαρητήρια. Η αλλωτρίωση είναι μέρος της εποχής που ζούμε, επιδιωκόμενο και απο πολιτικούς κύκλους και εσείς είστε τα τέλεια θύματα. Οι γεννημένοι gay είναι λίγοι και θα έχουν το σεβασμό μας." http://www.hairlossgr.com/threads/Περί-ομοφυλοφιλίας.10981/page-5#post-170828
Με την οποία απάντηση συμφωνεί εμμέσως αλλά αργότερα όμως, στο σχόλιο της που παραθέτω:"Η απάντηση στο ερώτημα του αν η αιτία της ομοφυλοφιλίας είναι κάποιο ορμονικό πρόβλημα είναι "όχι". Οι ορμόνες εμπλέκονται μεν κατά τη γέννηση και έχει διαπιστωθεί ότι σχετίζονται σε κάποιο βαθμό με την ομοφυλοφιλία, αλλά ως όχι όπως το εννοούν οι περισσότεροι. Δηλαδή όχι σαν μια "μη κανονική" διαδικασία, σαν κάτι που έγινε αλλά δεν θα έπρεπε να γίνει. Να στο πω αλλιώς: οι ορμόνες των ομοφυλόφιλων αντρών είναι κατά μέσο όρο στα ίδια επίπεδα με τον μέσο όρο των ετεροφυλόφιλων. Αυτό έχουν δείξει οι έρευνες. Δεν τίθεται λοιπόν κανένα θέμα ορμονικού προβλήματος, ή τουλάχιστον δεν είναι αυτή η αιτία της ομοφυλοφιλίας (οποιοδήποτε ορμονικό πρόβλημα μπορεί να έχει προφανώς και ένας ένας ομοφυλόφιλος όπως και ένας ετεροφυλόφιλος)." http://www.hairlossgr.com/threads/Περί-ομοφυλοφιλίας.10981/page-8#post-170964
Σημειώνω ότι μέχρι να αναρτήσει την ανωτέρω απάντηση η κυρία Jen, είχε ήδη ζητήσει το μπανάρισμά μου....

Δ) Εγώ όπως και άλλοι ξεκινήσαμε να γράφουμε στο "Νήμα Εκτόνωσης" και ΟΧΙ σε νήμα "Περι ομοφυλοφυλίας", (προσέξτε, είναι πολύ σημαντικό αυτό), συνεπώς οι χαρακτηρισμοί "γκομενάκι¨γράφτηκαν στο 'νήμα εκτόνωσης" και μόνο και δεν θα γραφόντουσαν ποτέ στο νήμα "περι ομοφυλοφυλίας", γιατί έχει μεγαλύτερη βαρύτητα αφενώς ένα τέτοιο θέμακαι αφετέρου δεν συμμετέχω ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις γιατί δεν με ενδιαφέρουν. Εσείς μεταφέρατε τα σχόλια απο το πρώτο νήμα στο δεύτερο, όχι εγώ. Και στις δύο περιπτώσεις λουλού και Jen οι ίδιοι μου ξεκίνησαν το δίαλογο ή καλύτερα την επίθεση απέναντί μου.

Ε) Σας ειδοποίησε ήδη άλλο μέλος, αφού του το ζήτησα, ότι στις ιδιωτικές συζητήσεις που διατηρώ, έχω πληροφορίες (τις οποίες δεν πρόλαβα να μεταφέρω σε δικό μου αρχείο), τις οποίες έχω ανάγκη εδώ και τώρα γιατί είναι αρχές αυγούστου, γιατί φεύγουμε για διακοπές, γιατί πρέπει να αγοράσω πράγματα για το σχήμα μου, γιατί δεν έχω smart phone κλπ, εσείς απαντήσατε " να περιμένω, λίγες μέρες είναι το μπαν"

ΣΤ) Στούς άλλους στέλνετε προειδοποιητικά μαιλ πριν το μπανάρισμα από ότι κατάλαβα, σε εμένα γιατί δεν στείλατε Κύριε GOMI??????? Είστε πολύ απασχολημένος μήπως? ή λειτουργείται διαφορετικά ανά άτομο????
Εξάλλου παρακάλεσα να ειδοποιηθώ από την αρχή για ενδεχόμενο μπανάρισμα¨ που παραθέτω εδώ: "Ας με μπανάρουν αν θέλουν οι διαχειριστές, δεν έχω κανένα πρόβλημα, γιατί αν είναι να βασανίζομαι με το να αμύνομαι απέναντι σε ένα αλαζονικό άνθρωπο σαν και εσένα, δεν θέλω να είμαι εγώ μέλος.
Παρακαλώ να με ειδοποιήσουν εγκαίρως οι διαχειριστές να προλάβω να ανταλλάξω στοιχεία επικοινωνίας με 2-3 άτομα που μιλώ ιδωτικά και μετά διαγράψτε με." http://www.hairlossgr.com/threads/Περί-ομοφυλοφιλίας.10981/#post-170411

Για τέλος, ΑΠΑΙΤΩ την άρση του ban να πάρω τις εκει πληροφορίες μου για μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου με την τριχόπτωση μου. Δεν με ενδιαφέρει να ξανασυμμετέχω σε καμία συζήτηση του Forum, και θα σκεφτώ εν καιρώ να καταργήσω και τον λογαριασμό μου γιατί μου δημιουργείται δυσφορία κύριε όπως και μερικοί άλλοι.
Ευχαριστώ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αυτό το νήμα ουδεμία σχέση έχει με την ομοφυλοφιλία, παρά με τις εγωπαθείς σεξοδιαστροφικές έξεις της μικρής λουλούς!
Μικρή λουλού, αποτελείς προσβολή για τους ομοφυλόφιλους, που τόσα χρόνια παλεύουμε να αποκτήσουμε ορισμένη αποδοχή από το ευρύ κοινωνικό σύνολο. Όχι όμως μόνον εσύ, αλλά και λοιποί πλείστοι όσοι έχουν κατακλήσει τα μμε και βαυκαλίζονται καθημερινά πιστεύοντας ότι με τη συμπεριφορά τους θα γίνουν αποδεκτοί ή θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά με τους υπόλοιπους ανθρώπους!
Η συμπεριφορά σου είναι άκρως προκλητική κι ο λόγος σου κενός ουσίας.
Έχε τουλάχιστον το θαρρος να παραδεχτείς ότι δεν είσαι σε θέση να συζητήσεις σοβαρά <<περί ομοφυλοφιλίας>> κι ότι δημιούργησες το νήμα, ώστε να προκαλέσεις.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Μαλλιά θελουμε ΜΟΝΟ...το τι κανει ή δεν κανει στο κρεβάτι του ο καθένας ειναι δικό του προβλημα...ρε δεν μας ενδιαφέρει το τι κανετε.μαλλια θελουμε ρεεεεε...
Ας τον παίρνατε ας το δίνετε καρφί δεν μου καίγεται ....λυση για μαλλιά μπορειτε να βρείτε;;;;
 

FreeThinker

Well-Known Member
MOD:save the forum
Κρατα του έστω λίγη αξιοπρέπεια που του έμεινε

κοιτα, το θεμα ειναι στην ενοτητα μπλα μπλα, που συζητουνται θεματα εκτος τριχοπτωσης. πρωταρχικο θεμα της ενοτητας μπλα μπλα ηταν το ''πως βλεπουν οι γυναικες την τριχοπτωση μας'' ή καπως ετσι. Θα μου πεις αυτο παλι ειχε να κανει με μαλλια, αλλα απο κοινωνικης αποψης. απο τη στιγμη που υπαρχει ενοτητα για εκτος τριχοπτωσης θεματα δε μπορουμε να πουμε κατι. απλα ειναι κριμα να τραβαει πιο πολυ ενδιαφερον αυτο το νημα, απο σοβαρα νηματα για θεραπειες...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
Δημητράκη Πορνομετανάστη μου, όλα καλά στην Πετρούπολη ?

Καλα περιμενω τωρα εγω απο την πλεμπα να καταλαβει γεωπολιτικες σκοπιμοτητες.
Οχι μαγκες χαλαρα.Τα εκατομμυρια ευρω που ξοδευονται για την προωθηση των gay ειναι γιατι οι δολοφονοι ομπαμα κλιντον μπους που εχουν εξολοθρευσει 1.000.000 μικρα παιδια σε ιρακ παλαιστινη κτλ νοιαζονται καλε για τους gay.
Εγω δεν ειμαι με κανεναν ρωσο,απλα πεταξα μια γεωπολιτικη σποντα να δω το επιπεδο και εννοειται ο χωρος δεν προσφερετε για συζητηση.
Τραβατε λοιπον να σωσετε τους gay,δεν εχει σημασια ουτε ποιος το ξεκινησε ουτε ποιος το χρηματοδοτει,εσειςξυπνησατε μια μερα ειδατε σημαιες ουρανιου τοξου παρελασεις κτκ ε και λετε απλα εγινε,ειναι μια εγχρωμη επανασταση αλλη μια απο τις πολλες που γινονται ετσι...αυθορμητα.

Gomi μην ασχολεισαι με μικρες λολουλουδες,ο τυπος κοροιδευει ενας ομοφυλοφιλος ειναι που μπηκε να κανει πλακα φοιτητης ιατρικης λεει με 4 γλωσσες αχαχαχα.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Εγω θελω μονο μαλλιά ...βρες λυση Και μετα συζητάω μεχρι και χειρουργείο τραβελιων με λεπτομέρειες .
Επισης μπορω να διαδηλώσω και υπέρ των γκει....
Κανενα προβλημα ...
Πρωτα βρείτε λυση
 
Μπλουζα