Emu oil και regrowth?

Άκης

Administrator
Μία έρευνα κάποιου Dr. Holick (από Boston University), αναφέρει ότι το emu oil (το λάδι απ'το λίπος του πουλιού Εμού της Αυστραλίας), έχει και αυτό δυνατότητες regrowth.
Το συγκεκριμένο, θεωρείται και από τα "αγαπημένα" της community και αυτό γιατί έχει ίδιες δυνατότητες με την αλόη (και μπορεί και περισσότερες), στην υγεία της κεφαλής.
Μάλιστα, η γνωστή Estee Lauder, σε πολλά προϊόντα της (για πρόσωπο και ακριβά) περιλαμβάνει και emu oil.
Επίσης, έδειξε να έχει καλά αποτελέσματα και μπροστά (διαβάστε στο τέλος).

Η έρευνα του Dr, που έγινε σε ποντίκια και έδειξε 80% αύξηση της τριχοφυίας, αναφέρει ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα αν χρησιμοποιούμε το λάδι 3 φορές την ημέρα και όχι μία όπως είναι γνωστή η χρήση του.
Μάλιστα, ο συγκεκριμένος, ανέπτυξε ένα προϊόν, στο οποίο περιέχεται και το emu oil και μάλιστα βρίσκεται σε φάση Ι των κλινικών ερευνών.

Αλλά, το συγκεκριμένο λαδώνει υπερβολικά τα μαλλιά, πράγμα δύσκολο για 3 φορές την ημέρα.
Πάντως, μπορούμε να το βάζουμε:
1) Βάζουμε πριν τον ύπνο (εδώ έρχεται κόντρα με το revivogen)...
2) Το βάζουμε το πρωί (εδώ μπαίνει και η μινοξιδίλη στο χορό) πριν το πρωινό πχ. Θα πρέπει να το αφήσουμε τουλάχιστον για 20' προτου το ξεπλύνουμε. Οπότε, βάζουμε το emu oil και μετά από μισή ώρα ξεπλένουμε και βάζουμε rogaine/regain ή revivogen.
Επειδή έχει την ιδιότητα να αποροφάτε από το δέρμα ταχύτερα από άλλα λάδια, 20' θεωρούντε καλά. Η μισή ώρα, ακόμη καλύτερα.
3)Απλώνουμε την 3η φορά όταν γυρίσουμε μεσημέρι σπίτι και πρίν βγούμε έξω. Μερικοί το χρησιμοποιούν και σαν ζελέ για το μαλλι.

Patent # United States Patent: 6,733,751

'The general 'anti-aging' properties of Emu Oil was examined at the Boston University School of Medicine.
In this double-blind study, a pharmaceutical grade Emu Oil was topically-administered daily to depilated mice, over a two-week time-period. Corn oil was utilized as the negative control substance.

Results demonstrated that the refined Emu Oil produced a 20% increase in the overall rate of DNA synthesis within the skin cells of these animals, whereas the rate of DNA synthesis within the negative control animals remained normal. A marked increase in the overall thickness
of the skin, to which the Emu Oil had been applied, was also found. In addition, over 80% of hair follicles which were quiescent at the t! ! i! me of the initiation of the study, were stimulated by the application of the Emu Oil and began to produce a viable hair shaft. Typically, hair follicles go through stages from a quiescent phase, to an active hair-growth phase, and back to the quiescent phase again. The administration of Emu Oil was found to not only stimulate the hair follicles into the active phase, but it kept them in this phase during the entire period of administration, as well.'

Επίσης ένα σχετικό άρθρο: Emu Oil Hairloss and Frontal Regrowth

Ένα site που κοιτάζω με προϊόντα που έχουν emu oil είναι αυτό.
Δεν ξέρω αν στελνει Ελλάδα, γιατί μόλις το βρήκα και το ελέγχω ;).

[Edit]
Τελικά στέλνει Ελλάδα. Μόλις παράγγειλα, για δοκιμή.
Τα μεταφορικά πρέπει να είναι ~15$.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Emu oil και regrowth?

πολυ καλα νεα
αλλα το ποσο ειναι εφικτο να βαζεις τοσες πολλες φορες την μερα ,,,,,,

αυτη η λαδιλα δεν αντεχεται :D
και το revivogen προσφερει αφθονη

Άκης

Administrator

Θα δοκιμάσω όταν μου έρθουν τα προϊόντα και θα γράψω (πήρα κανα δυο τριά διαφορετικά για δοκιμή, τώρα που κατρακύλησε το dollar ;))...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

και εγω τρελαθηκα με αγορες
δοκιμασα απο το ebay αυτην την φορα
αναμενω τα αποτελεσματα

akishellas3

Well-Known Member

UE1004 4 oz - Certified Pure Emu Oil 1 $24.95 $24.95

Shipping Options: International - Export Handling Fee + Shipping Charges which will be quoted by email. ($7.95)

15$ που τα ειδες Ακη? Μπορεις να αλλαξεις τον τροπο μεταφορας π.χ. με usps?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:
Μπορεις να αλλαξεις τον τροπο μεταφορας π.χ. με usps?
αν υπαρχει επιλογη πριν γινει η παρααγγελεια ναι
αλλιως θα πρεπει να τους το ζητησεις μεσω email για να σου πουν αν το κανουν
τουλαχιστον εγω ετσι κανω οταν θελω να παραγγειλω κατι αν δεν εχουν option για usps τους ρωτω αν μπορουν να το στειλουν απο εκει

Άκης

Administrator

akishellas3 είπε:
UE1004 4 oz - Certified Pure Emu Oil 1 $24.95 $24.95

Shipping Options: International - Export Handling Fee + Shipping Charges which will be quoted by email. ($7.95)

15$ που τα ειδες Ακη? Μπορεις να αλλαξεις τον τροπο μεταφορας π.χ. με usps?
Η τιμή σε bold δεν χρειαζόνταν, τα πάω καλά με τα μάτια μου ;)

Τα 15$ τα υπολόγισα στο περίπου. Αυτό γιατί κατά την παραγγελεία μου, μου είπε το σύστημα τους ότι η κανονική τιμή των μεταφορικών θα μου σταλεί με email και θα πρέπει να τους απαντήσω αν επιθυμώ την χρέωση για να μου σταλούν.
Άλλωστε στο λέει + Shipping Charges which will be quoted by email.
Ε, λέω του φούστη, αλλα ~8$ δεν θα ζητήσουν; Γι΄αυτό και προστέθηκε το "~"...

akishellas3

Well-Known Member

Α αυτο εννοει μεσω εμαιλ που λεει ,υπαρχει περιπτωση να ειναι πανω απο 15ε κ usps ποσο πει περιπου ξερεις(αν κ δεν εχει επιλογη πιο πριν για να αλλαξεις)?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

απο οσο ξερω το ποσο θα σου βγουν τα μεταφορικα εχει να κανει με το ποσες λιβρες (κιλα)
ειναι η παραγγελεια σου και ποσο ογκο καταλαβανουν ειχα βρει πριν καμια εβδομαδα καπου εναν μετρητη που σου εβγαζε μεσω usps ποσο κοστιζει τα μεταφορικα

στειλε ενα email στην σελιδα και πες τους με ενδιαφερει να αγορασω αυτο και αυτο και αυτο
τα μεταφορικα για ελλαδα ποσο κοστιζουν και πες τους οτι θελεις να στα στειλουν με usps
αυτοι θα σου απαντησουν ποσο θα σου βγουν

Άκης

Administrator

Μπορεί να στο στέλνουν μόνο με usps.
Λογικά όπως λέει ο παναγιώτης, αν βγουν πολλά κιλά, δεν μπορεί να σου τα χρεώσουν το ίδιο μετο να πάρεις ένα μόνο.

Πάντως μου στείλαν email και σου παρέχουν δύο επιλογές:
EXPRESS MAIL INTERNATIONAL SHIPPING (5 Business Days) : $34.75
PRIORITY MAIL INTERNATIONAL SHIPPING (6-10 Business Days) : $30.35

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

akishellas3 είπε:
Aκη πιο παραγγειλες http://www.uniquelyemu.com/mm5/merchant.mvc?Screen=CTGY&Store_Code=UEP&Category_Code=HAIR διοτι εδω εχει μονο σαμπουαν κ κοντισιονερ για την θεραπεια μαλλιων.
Πήρα αυτό, αυτό και αυτό για να τα δοκιμάσω. Το πρώτο φυσικά είναι για το κεφάλι.

akishellas3

Well-Known Member

Ακη θα στειλω μαιλ για να δω ποσο θα ειναι για μενα αν παραγγειλω μονο το πρωτο που παραγγειλες . ;)

Άκης

Administrator

Μου έστειλαν email ότι τα έχουν στείλει.
Επίσης, μου ήρθε email και απο usps ότι τα έλαβαν, μαζί με το tracking code γιανα το τσεκάρω.
Αυτες ειναι υπηρεσίες παιδιά, όχι κάτι ελτα πχ που αντε να μην πω τι κανουν τώρα... :p

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ακη περιμενω 5 με 6 παραγγελειες απο εξω την τσακισα την καρτα
και εχω tracking number απο το usps αλλα αυτο ειναι για να σου δειξει ποια μερα το πηραν για να το στειλουν σε σενα
δεν δειχνει οπως με την fedex οτι σημερα ειναι εδω ,, αυριο πηγε γαλλια μπλα μπλα μπλα

τουλαχιστον εγω δεν καταφερα να δω κατι παραπανω
οντως ομως καμια σχεση τα αμερικανικα ελτα με τα δικα
μερα με νυχτα

Άκης

Administrator

Ένας φίλος μου, πήρε κάτι όργανα για το αμάξι του από Ιαπωνία.
έκανε μία (και κάτι) εβδομάδα από Ιαπωνία -> Ελλάδα και 2 από Αθήνα -> Λάρισα. :D :D :D

Ένα από τα χιλιάδες τέτοια που έχουν κάνει τα ΕΛΤΑ...

Αυτό με το usps νομίζω ότι σου τα δείχνει. Δεν θυμάμαι αν είναι η ποιο ακριβή υπηρεσία τους όμως.

Άκης

Administrator

Έκανε 4 (!!!!) ημέρες να έρθει από Αμέρικα και έχει από της 24 του μηνός "κολλημένο" Ελλάδα (δεν λέει το status που).
Αρε αθάνατη Ελλαδάρα....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

λες να εγινε καμια στραβη με τελωνειο
αν και δεν θα σου κανουν τιποτα γιατι ειναι φτηνο οποτε δεν θα πληρωσεις δασμου και λοιπα
βασικα ειναι και πολυ η ταλαιπωρια βεβαια υπαρχουν ατομα εκει που θα στο εκτελονισουν
για να μην πηγαινεις αεροδρομιο
βεβαια με το αζημιωτο ,,,,,,,,,, ζηταν πολλα απο οσο εχω ακουσει

Άκης

Administrator

Ξέρω. Ειδικά αν είναι courier, εκεί σε "ξυρίζουν" κανονικά.
Και έναν φιλο μου, που ανέφερα παραπάνω, έτσι έκαναν.
Πήγε το πήρε ο ίδιος (ήταν στο υποκατάστημα εδώ), χωρίς να του έρθει χαρτί.
Και το αστείο είναι ότι 2-3 ημέρες από όταν το πήρε, του ήρθε και η ειδοποίηση.

Αχ, αυτές είναι οι αθάνατες Ελληνικές υπηρεσίες...
Που πάει τώρα ο κάθε Αμερικανός με την usps και καλά... σιγά τι παραπάνω κάνει, απλώς δουλεύει όπως πρέπει :D :D :D :D :D
:eek:

Μπλουζα