Σκεψεις για μελλοντικη δευτερη μμ

ItsAllGone

Active Member
Γεια σας , ειμαι νεο μελος παρακολουθω πολλα forums και ειπα να ανοιξω ενα thread να συζητησουμε για την δευτερη μου μμ.
Το 2008(23 χρονων) εκανα μμ στην BK 700 grafts 5000 ευρω fue στη hairline.Δεν ηξερα τοτε και βιαστηκα πολυ ηθελα γρηγορα μια λυση.Αν και τα πραγματα πηγαν καλα ηταν σοβαρο λαθος και απο θεμα timing και τιμης.Θα ανεβασω 2-3 προσφατες φωτο να δειτε και οτι απορια εχετε για την πρωτη μου μμ ρωτηστε στα σχολια.
Τωρα σκεφτομαι για δευτερη μμ.Τα ελληνικα αποτελεσματα με προβληματιζουν και δεν διαθετω 10000+ ευρω για καποιον κορυφαιο γιατρο στη δυση.Η Τουρκια φαινεται μια καλη value for money επιλογη για μενα, με ενα budget 6000-7000 ευρω.Καλοκοιταω και την fut αν ειναι πιο φτηνη δεν με πολυ πειραζει το scar.
Οι τουρκοι εχουν γεμισει ολο το ιντερνετ με φωτο απο αποτελεσματα και εχουν αποκτησει πολυ καλη φημη, δυστυχως ομως δεν υπαρχουν αποτελεσματα απο Τουρκια στο forum.
Δεν βιαζομαι και ειμαι ανοιχτος σε ολα και Ελλαδα ακομα αν βρεθει καποιος αποδεδειγμενα καλος και ειναι value for money.Σκεφτομαι για Καραντενιζ γυρω στα 3000 grafts για μια σεαζον να καλυψω β γ ζωνη και μετα βλεπουμε.
Οτι προτασεις/συμβουλες εχετε για Τουρκια ειτε αλλου εντος budget καλοδεχουμενες.
J1.PNG J2.PNG J3.PNG
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Γεια σου itsallgone.
Παραπανω γραφεις σωστα?700 grafts 5000 ευρω?
Αν διαθετεις 7000 ευρω μπορεις να δεις hdc κυπρο που ειναι μια καλη επιλογη η και mrch παλι κυπρο με λιγες επιφιλαξεις για τα τελευταια και οχι τοσο καλα αποτελεσματα.
Απο κει και περα αν θες ελληνικο προιον μπορεις να δεις βεκρη με καποια νεα περιστατικα εδω μεσα και dhi με λιγο μπερδεμενες καταστασεις.
Αλλα εφοσον διαθετεις χρημα δεστο καλα γιατι δεν σε περνει να αποτυχεις δευτερη φορα.
Παντως με 3500 grafts θα παρεις ενα παρα πολυ ομορφο αποτελεσμα.
Η δοτρια σου τι λεει?
Κανε κανα consulation με τους κυπριους και τις δυο κλινικες οταν ερθουν θεσνικη και αθηνα.
Αν μενεις αθηνα κανε και με dhi και βεκρη.
Αυτες ειναι η επιλογες πανω κατω μαζι με την τουρκια που θα σε βγει λιγο παραπανω....
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η ΒΚ σου πηρε μονο 700 grafts? η περισσοτερα και τα χαραμισε? αυτο το ξερεις?
Ειχες φυτρωση και στα 700?
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω σε προτεινω παντως η HDC η Τουρκια για τα λεφτα που διαθετεις.
 

ItsAllGone

Active Member
Η ΒΚ σου πηρε μονο 700 grafts? η περισσοτερα και τα χαραμισε? αυτο το ξερεις?
Ειχες φυτρωση και στα 700?
Ναι μονο 700 πηρε.Μου ειπαν η στριπ κοστιζει 3500 και στα 5000(για 700 grafts) ειναι η fue.Ναι η τιμη ηταν πολυ υψηλη για τα σημερινα δεδομενα αλλα τοτε ηταν αλλες εποχες προμνημονιακες.Η δοτρια μου αν και δεν ξερω αριθμο ειναι καλη μου ειχαν πει.
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
 

piros75

Well-Known Member
Πωπω.... 700 μοσχεύματα 5000 ευρώ και δεν είναι μόνο η τιμή, είναι και τα μοσχεύματα, χοντροκομμένα, κάτι που φαίνεται τόσο στη δότρια, όσο και στη λήπτρια.... Πάλι καλά δεν έχει γίνει καμιά φοβερή ζημιά. Εγώ στη θέση σου δεν θα σκεφτόμουν το στριπ σε αυτήν τη φάση. Το θέμα σου δεν είναι πολύ μεγάλο για να μην μπορεί να βελτιωθεί αισθητά με FUE. Και εννοώ ότι παρότι φαίνεται ότι πας ή είσαι ήδη ΝΓ 6 κρατάς τις πτέρυγές σου ψηλά και αυτό είναι μεγάλο όπλο. Θα σου πρότεινα να κάνεις μια μέτρηση της πυκνότητας και του αριθμού μοσχευμάτων που μπορεί να δώσει η δότριά σου συνολικά πριν προχωρήσεις, αυτό μπορείς να το κάνεις Τζαμπέ στην DHI και δεν ξέρω αν μπορείς πλέον να το κάνεις και στον Βεκρή. Θα έλεγα δηλαδή ότι ακόμα και αν αποφασίσεις για έξω, δεν έχεις να χάσεις τίποτα να κάνεις τις μετρήσεις σου εδώ για να ξέρεις τι σου γίνεται.
 

ItsAllGone

Active Member
δεν εισαι και ευκολη περιπτωση.. σε μια συνεδρια σκεφτεσαι να κανεις τη μμ?
Τι εννοεις δυσκολη περιπτωση?Αν ειναι να κανω fue δεν περιμενω να γινει σε μια σεαζον.Αλλα θα προτιμουσα fut λογω της καλυτερης εκμεταλευσης της δοτριας.
Ισχυει οτι το στριπ ειναι φθηνοτερο απο τη fue?Γιατι προτεινετε Κυπρο η Τουρκια φαινεται φθηνοτερη.Εχω δει προσφορες για στριπ στην Τουρκια κατω απο 3000 ευρω, ενταξει δεν ηταν γνωστοι οι γιατροι ουτε ρισκαρω αλλα και με τα διπλα να βρω καποιον αναγνωρισμενο γιατρο παλι ειναι value for money για μενα.
 

zotrix

Active Member
Φιλε για μόλις 700 μοσχεύματα σου έχουν κάνει ζημιά στη δότρια. Σε έναν σοβαρό γιατρό δεν θα φαινόταν καν στη δότρια αν είχες πάρει 700 grafts. Αλλά αυτοί εκεί δεν παίζονται μιλάμε, τους έχω ικανούς για 1500 grafts να σκάψουν μέχρι να βρουν εγκέφαλο στη δότρια. Το θετικό είναι ότι σε έναν καλό γιατρό (πχ Κύπρο) θα δεις μεγάλη διαφορά γιατί τα πλαινα σου ειναι ψηλά και έχεις ακόμη grafts στη δότρια για να βάλεις.
 
Μπλουζα