Να ξαναπεσω σε μινοξ ή οχι

iliana

Member
Θα συμφωνήσω με την @Sandy , ειδικά σε θέματα μυικής ανάπτυξης, επειδή έχω και φίλους που κάνουν αγωνιστικό bb, φίλους που διδάσκουν σε σχολές personal trainer και όχι μόνο, η φυτοφαγία είναι ακατάλληλη.

Βέβαια υπάρχουν vegan bb, αλλά μιλάμε για τεράστιες ποσότητες φαγητού με κατάλληλους συνδυασμούς, αλλά και συμπληρώματα, ώστε να καλύπτουν όλο το προφίλ αμινοξέων. Τέτοιες ποσότητες βέβαια, δεν τις θεωρώ υγεία.
Πριν κάποια χρόνια που είχα δοκιμάσει να μειώσω εντελώς την ζωική πρωτεΐνη, μου ανέβηκε πάρα πολύ η SHBG. Νομίζω σε κάποιο θέμα με διατροφή είχα ποστάρει και τις εξετάσεις.
Τέσπα, επειδή ξεφεύγουμε, ας το κλείσουμε εδώ.

@iliana, πες μου αν θες να διαγράψω τα άσχετα μηνύματα, μιας και το θέμα είναι δικό σου.
Σε κάθε περίπτωση, η άποψή σου και ο τρόπος ζωής που έχεις επιλέξει, είναι απόλυτα κατανοητός και σεβαστός. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση αντιπαράθεσης και ούτε φυσικά οφείλεις να τον υπερασπιστείς σε κανένα μας. Απλά κουβέντα να γίνεται...
Οχι δεν θέλω να διαγραψεις κάτι, σέβομαι τις αντίθετες αποψεις αλλά ενιωσα μία επιθετικότητα από την sandy και απόλυτο, επικριτικό και επιβλητικό ύφος, σίγουρα όχι φιλικό, του τύπου "εγώ ξέρω καλύτερα". Δεν γίνεται εποικοδομητική συζήτηση όμως έτσι, χρειάζεται ανοιχτό μυαλό και αποδοχη, πάντα μπορείς να μάθεις πράγματα από τους άλλους και ας μη συμφωνείς, δεν τα ξέρουμε όλα και ποτέ δεν θα τα μάθουμε οπότε το απόλυτο και επιβλητικό ύφος περιττεύει. Ισως εγώ το εξελαβα ετσι, τι να πω, περιμένω όμως σεβασμό απεναντι στις επιλογές μου ειδικά εφόσον καθε άλλο παρα κακό κανω. Και οι γενικεύσεις του τύπου" οι χορτοφάγοι στο γυμναστήριο δε μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους άρα η χορτοφαγία είναι λαθος" είναι εντελώς λανθασμένες, υπάρχουν υγιείς χορτοφάγοι και υγιείς παμφαγοι, εγώ προσωπικά έχω περισσότερη ενέργεια και νιώθω πιο υγιής από ποτέ! Όπως επίσης και με τα συμπληρώματα, οπως παίρνουν πρωτεινες κάποιοι χορτοφάγοι ετσι παιρνουν και οι παμφαγοι. Τα πάντα εξαρτώνται από τις επιλογές μας. Μπορώ να βρω και ονόματα vegan αθλητών ή bb αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Από εσένα GOMI δεν εξελαβα κάτι αρνητικό, ο,τι ειπες το ειπες πράγματι με φιλική διάθεση οπότε ολα καλά. Δεν έχω κάτι με κανέναν απλά καλό είναι γενικά και για μελλοντικές συζητήσεις να μην εκφράζουμε τις απόψεις μας απόλυτα και με ειρωνια αλλά να ακούμε και τους άλλους, πάντα μπορείς να μάθεις κάτι που δεν θα το μάθεις σε "έρευνες Πανεπιστημίων" . Τέλος πάντων, όλα καλά από εμένα, δε χρειάζεται να διαγραψουμε κάτι, ίσως βοηθηθεί κάποιος απο κάτι που γραψαμε οπότε οκ :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sandy

Active Member
Να σε ρωτήσω από που συμπέρανες την επιθετικότητα μου ; που είπα ότι κακώς έγινες χορτοφάγα ;εάν είδες κατά την" γνώμη μου "έγραψα κ δεν το είπα με επιδεικτικο κ προσβλητικό τροπο(εάν έτσι το συμπέρανες τότε ζητω συγγνώμη ), επίσης παραθεσα καποια στοιχεια κ τα δικαιολογησα με επιστημονικους κ τεκμηριωμένους τροπους σε σχεση με σενα που γραφεις χωρις στοιχεια κ αποδειξεις !
Προσπάθησα να σε βοηθήσω όπως έχω βοηθήσει πάρα πολλές κοπέλες όσο μπορώ κ γνωρίζω ,όλη την ημέρα εδώ κ 3 χρόνια ασχολούμαι με το θέμα τριχόπτωσης κ έχω φτάσει μέχρι κ τον Καναδά για να κάνω διάγνωση για το είδος τριχόπτωσης που έχω τέλος πάντων δεν έχει καμία σημασία αυτό !
Εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω τή συζήτηση είναι άσκοπο εξάλλου
 

vag25

Well-Known Member
Καλησπερα ,όταν ισχυρίζεστε κάτι παρακαλώ να παραθέτετε κ τις συγκεκριμένες έρευνες δεν μπορεις να μου λετε γκουγκλάρετε για να δείτε.

Sandy δεν ηταν σκοπος μου να ερθω σε καποια αντιπαραθεση η να σε πεισω για κατι, οποτε δεν θα κατσω να παραθεσω ερευνες και να μπω σε ανουσιες κοντρες. Σου εγραψα καποια απο τα δικα μου συμπερασματα τα οποια τα χρησιμοποιω για μενα. Δεν αλλαζει η αποψη μου δηλαδη με μια συζητηση εδω, ουτε θελω να αλλαξει η δικη σου.
Mεχρι τα 25 μου ετρωγα καθε μερα κρεας. Εχω δει και τις 2 πλευρες. Και εχω διαβασει οσο χρειαζεται για να γνωριζω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη.

Αντε να μια καποιων μηνων πριν, και μενω εδω.
The largest study to examine the effects of different sources of dietary protein found that a high intake of proteins from animal sources -- particularly processed and unprocessed red meats -- was associated with a higher mortality rate, while a high intake of protein from plant sources was associated with a lower risk of death.
https://www.sciencedaily.com/releases/2016/08/160801113654.htm

ειμαι αθλήτρια εχω γυμναστηριο εδω κ 10 χρόνια κ απο το γυμναστηριο μ έχουν περάσει χιλιάδες άτομα ,έχουν περάσει άτομα που κάνουν χορτοφαγικη δίαιτα οι συγκεκριμένοι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τουΣ

Αυτος παντως μπορει να παρει τα ποδια του καλυτερα (και με καμια 10αρια κρεατοφαγους για βαριδια) απο οποιονδηποτε κρεατοφαγο απο οτι φαινεται και ειναι vegan. Μα πως?:D


Τελος παντων. Ας συνεχισει on topic.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα