Μεταμοσχευση απατη ή πραγματικοτητα;

aeratos28

Just aeratos
Δεν διαφωνω σε αυτό που λες..όντως αυτό συμβαίνει και λογικό είναι να υπάρχουν και να δουλεύουν αυτοί οι μηχανισμοί ενηλικίωσης ας το πούμε..οταν δεν υπαρχει όμως Α.Α δημιουργείται το mature hairline χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στους κροτάφους μεγάλο,ούτε κάνει την mature hairline ποντικοφαγωμενη,επίσης και τα temples το ίδιο..είναι στιβαρά norwood 1.5 με το υπόλοιπο σύνολο πολύ δυνατό..ούτε λέπτυνση τρίχας ούτε τίποτα..όλα αυτά όταν δεν υπάρχει Α.Α ,αν υπάρχει Α.Α συμβαίνουν όλα αυτά που είπα πιο πάνω με χαμένα temples,αρχίζει και κάνει το γνωστό Μ μπροστά η hairline κτλ..δεν είναι αναγκαστικό να σε φτάσει μεγάλο norwood..μπορεί να φτάσεις και το ανώτερο ως 3,που βλέπω ότι παίζει πολύ αυτό το norwood..επίσης συμφωνω ότι μας ενδιαφέρει μία σωστή ανδρική hairline,γιατί αυτό είναι και το σωστό για όλους και το πλέον αποδεκτό..άσε που για νεανικές hairline,δυστυχώς δεν φτάνουν τα grafts που έχουμε.γιατί για να φτιάξεις και κάτι τέτοιο ,πρέπει να πετύχεις απίστευτες πυκνότητες κιόλας.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Δειτε τον Ευριπιωτη (ηθοποιος) που ειδα τωρα στο εψιλον. Φοβερη ποιοτητα τριχας και πυκνοτητα αλλα η hairline του στους κροταφους ειναι καπως τραβηγμενη προς τα μεσα. Κανενας δεν μπορει να πει οτι εχει προβλημα. Απο τα πολυ δυνατα κεφαλια για την ηλικια του. Ο καθενας εχει τις δικες του απαιτησεις με το μαλλι του και μεγαλο ρολο παιζει και το τι θελει αλλα και απο που ξεκιναει ο καθενας. Nw.
 

nine

Active Member
άσε που για νεανικές hairline,δυστυχώς δεν φτάνουν τα grafts που έχουμε.γιατί για να φτιάξεις και κάτι τέτοιο ,πρέπει να πετύχεις απίστευτες πυκνότητες κιόλας.

Συμφωνω και εγω και νομιζω πως για να κανεις κατεβασμα με νεανικη ισια hairline εκτος απο τυχη στον να μην προχωρησει τσουλουφι και μεσαια ζωνη θες και φαρμακα.
 

aeratos28

Just aeratos
Το μόνο που χρειάζεται για να φτιάξεις ίσια hairline είναι μικρό norwood,το πολύ 2,άντε και λιγάκι ακόμα,2.5 και πλήρως σταθεροποιημένο..να μην υπαρχει η παραμικρη υποψία ότι έχουν αδυνατίσει τα μαλλια η θα αδυνατησουν αργοτερα..επίσης και πάρα πολύ δυνατό γιατρό για να πετύχεις πολύ μεγάλες πυκνότητες..
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή έχουμε πιάσει μια καλή συζήτηση περί απάτης ή πραγματικότητας να ξαναπώ λίγο αναλυτικά κάτι πολύ σημαντικό για να γίνει πιο σαφές:

O λόγος είναι ΤΟ εργαλείο στα χέρια των γιατρών στις μμ. Και εξηγούμαι:

Παραθέτω φώτο του κρανίου μου. Στον κύκλο της Α' ζώνης φαίνεται το forelock με μετρημένη έκταση περίπου 25cm2. Πριν ξεκινήσει εκεί η ΑΑ είχα πυκνότητα max 80g (έχοντας μετρήσει στην δότρια πυκνότητα 80-90) και 2000g (80 Χ 25) ή 4.400 τρίχες (υποθέτωντας έναν νορμαλ λόγο 2.2). Αν είχα τον λόγο του Αndy στη δότρια (2,96) θα χρειαζόμουν για να αποκαταστήσω 100% την πυκνότητα του forelock 4400/2.96 = 1486g/32cm2 = 60g, ένα νούμερο που άνετα οι τοπ γιατροί μπορούν να το πετύχουν ιδιαίτερα σε άδεια περιοχή. Αν είχα και 10-15g τσουλουφάκι θα ήθελα 45-50g, ακόμα πιο εφικτή πυκνότητα και χωρίς ιδιαίτερα προβκήματα σκολος (λόγω αραιής πυκνότητας στα μαμα).

Όπως βλέπετε λοιπόν είναι εφικτή η αποκατάσταση του 100% της μαμα πυκνότητας όταν υπάρχει καλός λόγος στην δότρια (φυσικά σε περιορισμένη έκταση). Ο λόγος είναι το μόνο με το οποίο μπορεί να παίξει ο γιατρός, όλα τα άλλα δεν μπορεί να τα επηρεάσει. Και όταν λέω να "παίξει", εννόω να φυτεύσει μπροστινές ζώνες (συνήθως το κάνουν στο forelock που επηρεάζει φοβερά το optical illusion, εκεί στοχεύουν όλοι οι top γιατροί) με μεγαλύτερο λόγο από ότι είχαν πριν να αρχίσει η ΑΑ. Αυτός είναι και ο λόγος που το αποτέλεσμα του Andy είναι εντυπωσιακό παρά τα σχετικά λίγα graft που έβαλε.

Για αυτό πριν αρχίσουμε τις κριτικές περί φύτρωσης (π.χ Andy ή Anar) καλό είναι να κοιτάμε και κάτι τέτοιες "λεπτομέρεις" πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

forelock.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

piros75

Well-Known Member
Από τη δικιά μου προσωπική εμπειρία, στο κέντρο που είχα "μαμά" τρίχες και στην πρώτη μέτρηση (βλ. εικόνα παρακάτω) είχα μετρήσει περίπου 45 θύλακες/εκ2 (πολύτριχα ως επί το πλείστον) από τους οποίους οι 27 περίπου θύλακες αφορούσαν μοσχεύματα και οι υπόλοιποι 18 θύλακες ήταν προυπάρχοντες (μαμά), το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Στις εντελώς καραφλές περιοχές και ειδικά μπροστά που μπήκαν μονότριχα, το αποτέλεσμα των 25-27 θυλάκων είναι αραιό. Συνεπώς για μένα το μαγικό νούμερο είναι μεταξύ 45-55 θύλακες/εκ2 για να πλησιάσει κάποιος πυκνότητες που του επιτρέπουν ακόμα και σταιλινγκ και σαφώς δεν είναι πλέον αραιός. Το αν είναι μαμά πυκνότητες, όχι βέβαια, αλλά με αυτά τα νούμερα έχεις πλέον μαλλιά και δεν θεωρήσε ούτε καν αραιός. Πάντως και με 30-35 θύλακες/εκ2 και σε συνάρτηση με τον τύπο τρίχας (χοντρή/λεπτή, κατσαρή/ίσια) μπορεί κάποιος να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε μια σωστή μμ παίζει ρόλο και το illusion το οποίο δημιουργείται με την σωστή τοποθέτηση και γωνία και κάνει τα 30 μοσχ να φαίνονται 50 και τα 50 80 κ.ο.κ. Γι' αυτό αν ο γιατρός είναι μάστορας μπορεί να πετύχει θεαματικά αποτελέσματα και με λιγότερα μοσχεύματα.

1cm2.jpg
 

tasos33

Well-Known Member
Κλασσικό αποτέλεσμα από fue experts, βεβαια δεν έχουμε στοιχεία της μμ, η συγκεκριμένη κλινική παίζει πολύ με τα 3τριχα και μάλιστα σε υψηλοτατο βαθμό.

Θυμάμαι παρατηρώντας βίντεο της, είχα βρει περιστατικό με πάνω από 55% 3τριχα σε μμ με 2700 graft περίπου με τα μονο τρίχα να είναι ελάχιστα.

Ο τύπος στο βίντεο πολύ δύσκολη περίπτωση θεωρώ, πρώην καρκινοπαθης, στα συν του γιατρου το τεστ φυτρωσης που έκανε, από κει και πέρα καλή τρίχα σπαστη μαύρη λίγο γκριζάρισμα, τι άλλο να ζητήσει κανείς.
 
Μπλουζα