Θεραπεία από έλληνα για την τριχόπτωση

manosxristos

New Member
Βρήκα το παρακάτω άρθρο τυχαία και μου έκανε εντύπωση ...Δεν τον γνωρίζω ούτε έχω ξανακούσει κάτι για αυτά που λέει . Τα αποτελέσματα φαίνονται καλά και απλά ήθελα να το μοιραστώ με το φόρουμ ...
Επαναλαμβάνω δεν τον γνωρίζω ούτε προωθώ κάτι .

Γνωρίσαμε τον Ιδρυτή της T** Hair Therapy και Hair Therapist Expert, Μ** Τ***αλά, που δημιούργησε την Παγκόσμια καινοτόμο μέθοδο της εξάλειψης της Αραίωσης Μαλλιών.
Μας περιέγραψε γιατί ασχολήθηκε, ερεύνησε , διόρθωσε και εν τέλει δημιούργησε την Παγκόσμια μέθοδο, η οποία βασίστηκε στην φιλοσοφία εξάλειψης της αραίωσης.
Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με οξεία αντίληψη, διορατικότητα, και συνεχή εκπαίδευση σε σεμινάρια top επιπέδου. Προέρχεται από οικογένεια κομμωτών –Top Hair Artists- έχει διεθνή έγκριση και πιστοποίηση για την μέθοδο που ανακάλυψε.
«Πέντε χρόνια πριν, λοιπόν, κλήθηκα να απαντήσω στο ερώτημα που απασχολούσε τόσο τους δικούς μου πελάτες, όσο και τον κόσμο στο σύνολο του. Με ποιο φυσικό τρόπο μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα της αραίωσης;
Έκτοτε, αναζήτησα, πειραματίστηκα, πέτυχα λιγότερο, ξανά προσπάθησα, ώσπου σήμερα σας παρουσιάζω με μεγάλη ικανοποίηση την πρότασή μου για το ζήτημα αυτό.
Το σκεπτικό βασίστηκε στο ότι τα μαλλιά, όπως και τα φυτά, για να είναι και να φαίνονται υγιή χρειάζονται υγρασία και “τροφή”. Έπειτα από πολυετή έρευνα διαπιστώσαμε πως τα μαλλιά έχουν άμεση σχέση με τα φυτά και εκεί βασίζεται η Παγκόσμια Καινοτόμος μέθοδός μας για την αντιμετώπιση της αραίωσης μαλλιών.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, από την πρώτη θεραπεία και μέσα σε μόλις δύο ώρες.
Έχουμε την Πανευρωπαϊκή Έγκριση EuroPass και Πιστοποίηση από την Tuv Hellas/Swiss Aproval για την εφαρμογή της και την αποτελεσματικότητα της».
Δείτε το παρακάτω video:
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikolakis

Well-Known Member
Κάποια φάρσα ειναι; το πριν με το μετα ειναι ακριβώς το ίδιο με τη διαφορα οτι εχει αλλάξει το styling κούρεμα βάψιμο κ χτένισμα.
 

sadel

Active Member
παντα πιστευα πως καποιος ελληνας θα το εβρισκε πρωτος. παιρνω σημερα κιολας να ακυρωσω την μεταμοσχευση
 

aeratos28

Just aeratos
Αυτο με τους κομμωτες που νομιζουν οτι ειναι κατι σπουδαιο,με ξεπερναει.!κοιταξα στο youtube ,εχει και αλλα 2 βιντεο ο τυπος..25 χρονων ειναι,η μανα του και ο πατερας του εχουν κομμωτηριο,εγινε κομμωτης και αυτος και νομιζε οτι εγινε επιστημονας.!δειτε βιντεο που εχει κανει για παρτι του στο youtube..χαχαχα αρε κλωτσιες που θελετε ορισμενα βλαμμενα ..τους βαζει 50 μ@λ@κιες πανω στο κεφαλι οι οποιες δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στον πελατη ,τους αλλαζει το χτενισμα και νομιζει οτι πυκνωσαν τα μαλλια..οποιος αλλο το νομιζει η χαζος ειναι η δεν ξερω και εγω τι αλλο..
 

zaxosdogkanos

Active Member
πραγματικα για τα κλαμματα ο τυπος παιζει με τις ελπιδες και τις ανασφαλιες του κοσμου προσφεροντας αποτελεσμα.
 
Μπλουζα