Έρευνα για μ.μ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Δυσκολα τα πραγματα μιμης! Το ξερεις κ ο ιδιος..ομως για 1500 μονο μην μπεις στο χειρουργειο, αν γινει συνδιασμος, αν ειναι εφικτο, και παρεις 3000 συνδιαστικα απο γενια, μαλλια τοτε σιγουρα θα καλυψεις τις α και β ζωνη με ενα αραιο ,παντα,αποτελεσμα που σιγουρα ομως θα ειναι ικανοποιητικο για καπιον με ρεαλιστικες προσδοκιες και πολυ καλυτερο απο την τωρινη εικονα, εαν ηταν εφικτο ενα τετοιο εγχειρημα εγω θα προσπαθουσα!

mimis giova

Active Member
Δυσκολα τα πραγματα μιμης! Το ξερεις κ ο ιδιος..ομως για 1500 μονο μην μπεις στο χειρουργειο, αν γινει συνδιασμος, αν ειναι εφικτο, και παρεις 3000 συνδιαστικα απο γενια, μαλλια τοτε σιγουρα θα καλυψεις τις α και β ζωνη με ενα αραιο ,παντα,αποτελεσμα που σιγουρα ομως θα ειναι ικανοποιητικο για καπιον με ρεαλιστικες προσδοκιες και πολυ καλυτερο απο την τωρινη εικονα, εαν ηταν εφικτο ενα τετοιο εγχειρημα εγω θα προσπαθουσα!
ρε νικολα..ετσι λεω..οτι παρει απο δοτρια..κ μια δευτερη μετα απο σωμα...αλλα που???αυτο κωλονο λιγο..γιατι ξερω οτι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ πολυ αραιο..κ δεν μπορω να τραβηχτω εξωτερικο..για ενα ετσι κ αλλιως αραιο αποτελεσμα..καμια προταση???,

Cloud

Member
Εγώ προτείνω:
1η) Bruce Willis style. Τώρα θα πείς ότι είμαι μλκ. αλλά επιμένω, είναι πολύ καλύτερο απ'ό,τι νομίζεις. Εγώ ψηφίζω αυτή τη λύση.
2η) Αυτή που λέει ο Νικόλας.
3η) Βάλε μια καθαρή φωτογραφία της δότριας και ίσως έχω άλλη μια ιδέα..

Τελευταία επεξεργασία:

Νικολας νικ

Well-Known Member
Το που θα το κανεις ειναι θεμα πολυ υποκειμενικο, δες τα οικονομικα σου, καλο θα ηταν να γινει μια επεμβαση συνδιαστικη 3000 αναμικτα γκραφτς, ειπαμε....εσυ θα κοιταξεις να καλυτερευσεις την εικονα σου, δεν πας για το τελειο, αλλα μην απογοητευεσαι γιατι 4500 η 5000 τριχες αν μπουν και βγουν σωστα, θα δεις διαφορα στην εικονα σου. Βεβαια υπαρχουν κ αλλες αποψεις, εσυ θα αποφασισεις!

Tasmania

Active Member
εγώ θα πρότεινα να αποδεχθείς την υπάρχων κατάσταση και να μην μπλέξεις με μ/μ...δεν εισαι κατάλληλο άτομο για μ/μ mimi...προτιμω ενα κεφαλι φαλακρο παρα ενα κεφαλι με διασπαρτες τριχες που απο θεμα αισθητικης δεν θα ειναι ωραιο, θα κανει μπαμ οτι εχεις κανει μ/μ... στη θεση σου => ξυραφακι και μια χαρα μαγκας εισαι παλι... (αποψη μου)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Προτεινω να μην κανεις τιποτα.
Λιγο σωματακι,λιγο μαυρισματακι,λιγο μουσακι και θα εισαι ΟΚ!!!
Δυσκολα τα πραματα...

leas

Well-Known Member
ρε νικολα..ετσι λεω..οτι παρει απο δοτρια..κ μια δευτερη μετα απο σωμα...αλλα που???αυτο κωλονο λιγο..γιατι ξερω οτι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ πολυ αραιο..κ δεν μπορω να τραβηχτω εξωτερικο..για ενα ετσι κ αλλιως αραιο αποτελεσμα..καμια προταση???,
Στο βίντεο αυτό βλέπεις πως ακόμη και με 2000grafts και αραιή δότρια αν μπουν τα τριχοθυλάκια στρατηγικά το αποτέλεσμα θα είναι "τίμιο" με βάση το πρόβλημα σου και τους στόχους σου βέβαια. Για κάποιους αυτό το αποτέλεσμα είναι μηδαμινό αλλά αυτό το κοντοκουρεμένο με bht είναι μονόδρομος για κάποιους και πιστεύω και αρκετά ωραιότερο απο καμουφλάζ και αρκετά αραιό και μακρύ μαλλί. και αν γουστάρεις το smp θα έδινε ακόμη περισσότερο βέβαια είσαι και ξανθός πράγμα που δεν είναι τόσο καλό για smp.

mimis giova

Active Member
ευχαριστω παιδια για της απαντησης!ολες ενδιαφερουσες!ωραιες κ αντρικιες!αν καταλαηξω σε κατι..θα ενημερωσω...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η αποψή μου είναι να μην κάνεις τίποτα. Όλα όσα ελέχθησαν προυποθέτουν άψογη εκτέλεση κάτι που δεν είναι καθόλου βέβαιο. Mε κακή δότρια δεν υπάρχει backup plan οπότε οι πιθανότητες να "μπλέξεις" είναι μεγάλες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

leas

Well-Known Member
ευχαριστω παιδια για της απαντησης!ολες ενδιαφερουσες!ωραιες κ αντρικιες!αν καταλαηξω σε κατι..θα ενημερωσω...
Φίλε Μίμη είχες σμηγματορροική δερματίτιδα καθώς εξελίσσονταν η τριχόπτωση σου η μόνο επιθετική τριχόπτωση;

mimis giova

Active Member
Στο βίντεο αυτό βλέπεις πως ακόμη και με 2000grafts και αραιή δότρια αν μπουν τα τριχοθυλάκια στρατηγικά το αποτέλεσμα θα είναι "τίμιο" με βάση το πρόβλημα σου και τους στόχους σου βέβαια. Για κάποιους αυτό το αποτέλεσμα είναι μηδαμινό αλλά αυτό το κοντοκουρεμένο με bht είναι μονόδρομος για κάποιους και πιστεύω και αρκετά ωραιότερο απο καμουφλάζ και αρκετά αραιό και μακρύ μαλλί. και αν γουστάρεις το smp θα έδινε ακόμη περισσότερο βέβαια είσαι και ξανθός πράγμα που δεν είναι τόσο καλό για smp.[/Q τιμιοτατο leas..!! θα ειμαι υπερευχαριστημενος αν ηξερα οτι θα πετυχω ενα τετιο αποτελεσμα!

naruto

Well-Known Member
sorry αν χαλαω το νημα,αλλα μιας κ στις προηγουμενες σελιδες εχουν πεσει πολλες ενδιαφερουσες πληροφοριες μαζεμενες,εχω μια απορια κ δν εχω βγαλει ακρη οσο και να το εχω ψαξει.
Γιατι με το strip υπαρχουν περισσοτερα διαθεσιμα graftς για μεταμοσχευση σε σχεση με fUE?Κ στις δυο περιπτωσεις η δοτρια ιδια παραμενει,η μεθοδος διαφερει.Αντι να βγαινει ενα ενα graft,κοβετε λωριδα δερματος,τεντωνετε-ραβετε το δερμα,επομενως λιγοτερα graft/τετ.εκατ.
Βλεπεις strip απο γνωστους γιατρους τυπου hasson,που κοβουνε 5000+ grafts για πλακα κ η δοτρια ειναι καινουργεια.
Απο την αλλη βλεπεις fue με ιδιο αριθμο grafts κ η δοτρια την ακουει για τα καλα.
Υπαρχει κατι που μου διαφευγει?I need a captain here...

Cloud

Member
Έτσι όπως τα λές είναι. Αν κόψεις μια λωρίδα 15cm μήκος και 4cm πλάτος, με μέση πυκνότητα ας πούμε 50grafts/cm^2, τότε βγάζεις 3000 grafts. Αντί να έχεις το φαλακρό κομμάτι της δότριας στο κεφάλι σου, το πετάς στα σκουπίδια, ενώ στη fue είναι διασκορπισμένο και μένει στο κεφάλι. Ποιά είναι η απορία; Προσπαθείς να καταλάβεις γιατί οι περισσότεροι θέλουν fue;

Το κακό είναι και μόνο το κομμάτι του ράμματος είναι εννιαίο, άρα καμουφλάρεται δύσκολα και αυτό προσπαθούν να αποφύγουν όσοι μπορούν. Αλλιώς όλοι θα πήγαιναν για strip ή strip+fue και θα καθαρίζανε.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Naruto, το εχεις πιάσει λαθος. Το strip ουσιαστικά βασίζεται στην κάλυψη της ούλης της λωρίδας(ων) απο τα υπερκείμενα μαλλιά, στο FUE εχεις μεγαλύτερο εύρος δοτριας και πολυ μικρότερη παρέμβαση, δεν υπαρχει ουσιαστικά "κενό". Δεν μπορεις να κανεις τέτοιες συγκρίσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

naruto

Well-Known Member
Με μπερδεψατε τωρα.
Κοβεις τη λωριδα για να παρεις τα grafts κ τεντωνεις το δερμα για να το συραψεις ,σωστα?
Απο τη στιγμη που τεντωνετε το δερμα,δεν ειναι πιο αραια κατανεμημενα τα γειτονικα grafts/τετ.εκατ. ???
Εγκυκλοπεδικα ρωταω,κ εγω fue δαγκωτο ψηφιζω

Μπλουζα