Regaine και τι άλλο;

piratis

New Member
Ειχα πάει σε δερματολόγο πριν 2-3 μήνες, μου έγραψε ρεγκεην 5%, pilfood shampoo, και saw palmeto (προαιρετικά λόγω τιμής).
Το saw palmeto εν τέλει δεν το πήρα, γιατί έκανε 28€ αν θυμάμαι καλά στο φαρμακείο για 30 χάπια, και ψάχνοντας εδώ για την αποτελεσματικότητά του, νομίζω πως δεν αξίζει να πάρω κάτι τόσο ακριβό γι αμφίβολα αποτελέσματα.
Το ρεγκέην παραδόξως μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω πως είχε καλά αποτελέσματα, μου βγήκαν κάποιες επιπλέον τρίχες στον ένα κρόταφο, αλλά μου φαίνεται πως χειροτέρεψε τον άλλον (!), και το σαμπουάν που το έψαξα εδώ δεν υπάρχει κάποια κριτική πάνω του.

Στο ψητό, το σαμπουάν να το αλλάξω σε fungoral? Τα χαπια παλμετο αξίζουν; Αν ναι, από που τα παίρνετε; Αυτά της ευδερμια που μου γραψε ο γιατρός μου φαίνονται υπερτιμημένα.

Δεν ξέρω άμα έχει σημασία αλλά είμαι ενδιαμεσα σε nw 2-3.
Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piratis

New Member
Δεν απαντάντε, ας γράψω και μία άλλη απορία μου.
Έχω πάει σε 2 δερματολόγους στην θεσσαλονίκη, και οι δύο ήταν κάθετοι στην φίνα, λένε πως δεν αξίζει να το πάρεις γιατί μπορεί να μου αχρηστεύσει το πέος μου (!). Εδώ πέρα άλλα διαβάζω πως τέτοιος κίνδυνος είναι ελάχιστος κι αναστρέψιμος. Εσείς από θεσσαλονίκη σε ποιον πήγατε και σας έγραψε φινα;
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Για ποιο λόγο θέλεις να αλλάξεις το σαμπουάν; Το νιώθεις να σε ενοχλεί;
Το saw palmetto υπάρχουν ενδείξεις ότι βοηθάει στην ΑΑ αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις, και φυσικά οι παρενέργειες δεν αποκλείονται. Αν θελήσεις να δοκιμάσεις υπάρχουν πολλά σκευάσματα με palmetto αλλά δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια, ιδιαίτερα από τη στιγμή που σου έχει προτείνει ο γιατρός σου συγκεκριμένα (και αυτός θα πάρει την ευθύνη).
Η φιναστερίδη να αχρηστεύσει το πέος είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο, οι συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες. Οι περισσότεροι χρήστες έχουν παρενέργειες, μερικοί και ισχυρές, αλλά να αποκτήσεις μόνιμο πρόβλημα είναι σπάνιο. Είναι ένα φάρμακο που συχνά δουλεύει και συχνά βγάζει παρενέργειες.
 

piratis

New Member
Φίλε μου το σαμπουάν δεν έχει σχολιαστεί καθόλου σε αυτό το φορουμ, και γι αυτό υποθέτω πως δεν είναι από τα "καλά". Ένα pro-anagex λέει πως έχει που κρατά τις τρίχες πιο πολύ στην αναγενή φάση, και κάτι βιταμίνες. Αντίθετα, άλλα σαμπουάν όπως της φρεζιντερμ που κοίταξα είναι πιο φθηνά και περιέχουν πιο γνωστά συστατικά (azelaic). Επίσης το fungoral είναι φίρμα εδώ πέρα οπότε λέω να το πάρω όπως και να χει...
 
Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό φόρουμ, αλλά μου φάνηκε το πιο ιδανικό να γράψω.. Η εμπειρία μου είναι ως εξής: Είμαι 30 ετών τώρα και από τα 27 μου ξεκίνησα θεραπεία για 3 χρόνια με φιναστερίδη μόνο (1mg/day) και φυσικά είχα θεαματικά αποτελέσματα.. Το πρόβλημα μου ήταν διάχυτη αραίωση σε NW3.. Παρενέργειες δεν είχα για τα 2 πρώτα χρόνια, αλλά κάπου στα 2μήσι χρόνια είχα πτώση λίμπιντο με τα ανάλογα σεξουαλικά προβλήματα και φυσικά πανικοβλήθηκα. Έκανα εξετάσεις ορμονικές και έδειξαν ότι η Τεστοστερόνη ορού ήταν 897ng/dl (με φυσιολογικά όρια 249-839ng/dl) δηλαδή ελαφρώς πάνω από τα όρια. Ίσως να παίζει και σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι γυμνάζομαι και συστηματικά. Το θέμα βέβαια είναι dht.. Αποφάσισα ότι μειωμένη δοσολογία δε θα άλλαζε πολλά πράγματα (καθότι και τα 0,2mg/day μειώνουν κατά το ίδιο ποσοστό τα επίπεδα της dht) όποτε έκοψα τελείως τη φιναστερίδη. Εδώ και περίπου 2 μήνες συνεχίζω με regain foam 5% 1φορά/ημέρα και revivogen κατά τη διάρκεια της νύχτας. Περίμενα τριχόπτωση έντονη (καθότι ήδη οι παρενέργειες ανήκουν στο παρελθόν και έχω επανέλθει πλήρως) αλλά δεν έχω..

Η ερώτηση μου, βάσει της εμπειρίας σας, είναι αν θα χρειαζόταν να προσθέσω και κάτι ακόμα στη θεραπεία μου ή αν αυτό είναι αυτό είναι αρκετό ώστε να κρατήσω και τα πολύ καλά αποτελέσματα της φίνα.

Ευχαριστώ!! :)
 
φιλε christiansen ειχες θεμα πισω?και αν ναι η φινα σε βοηθησε?
Δεν είχα ιδιαίτερο θέμα πίσω, απλώς φαινόταν ένα αρχικό στάδιο αραίωσης και πίσω και η φίνα έκανε πραγματικά δουλειά.. Πύκνωση στην περιοχή που είχα θέμα και διατήρηση του hairline γενικότερα.
 
και σε ποσο καιρο ειδες αποτελεσμα?
στους 9 μήνες και το μέγιστο νομίζω κάπου στον 1μήσι χρόνο.. μετά απλά είσαι σε μια σταθερή φάση! αλλά εξαρτάται zaxos από το μέγεθος του προβλήματος σου και φυσικά κατά πόσο ανταποκρίνεται ο οργανισμός σου..
 

zaxosdogkanos

Active Member
Σε ευχαριστω για την απαντηση.Εχω αρκετη αραιωση πισω αλλα οχι καραφλο κομματι.Αν η φινα δυναμωσει το ηδη υπαρχον μαλλι τοτε θα ειμαι πολυ καλα.Εγω απο την μικρη εμπειρια μου θα σου προτεινα δαφνελαιο αν εχεις σκουροχρομο μαλλι γιατι δυναμωνει πολυ την τριχα.
 
Σε ευχαριστω για την απαντηση.Εχω αρκετη αραιωση πισω αλλα οχι καραφλο κομματι.Αν η φινα δυναμωσει το ηδη υπαρχον μαλλι τοτε θα ειμαι πολυ καλα.Εγω απο την μικρη εμπειρια μου θα σου προτεινα δαφνελαιο αν εχεις σκουροχρομο μαλλι γιατι δυναμωνει πολυ την τριχα.
Δεν έχω σκουρόχρωμο μαλλί, είναι καστανό ξανθό αλλά σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα