Klimaster, fut+fue, 3163+2696 grafts, 19/03/2012 & 29/01/2013

Gio

New Member
Φίλε malloumpas, αν και έχω κατηγορηθεί πολλάκις, προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα ψύχραιμα, αμερόληπτα και κυρίως χωρίς εμπάθεια. Προσωπικά δεν εξετάζω το αν κάποιος έκανε μεταμόσχευση στην Κύπρο, στην Ελλάδα ή στον Καναδά. Εμένα με ενδιαφέρει (πιστεύω όπως και τους περισσότερους απο εσάς) το αποτέλεσμα που βλέπω-πουμε να χαροποιεί αυτόν που το έκανε!
Συνεπώς, δεν θα κατηγορήσω κανένα μέλος σαν promo αλλά θα χαρώ για εκείνον και για την κλινική που του έδωσε τέτοιο αποτέλεσμα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

malloumpas

New Member
Φίλε Gio εχεις κατηγορηθεί πολλάκις γιατί (κυρίως) κατέχεις το παγκόσμιο ρεκόρ σε επανέκφυση μαλλιών μέσα σε 3 μήνες μετά από μεταμόσχευση. Πουθενά όσο και αν ψάξεις σε διεθνή forums δεν υπάρχει τόσο γρήγορη και πυκνή αποκατάσταση όσο η δική σου. Χωρίς να το έχεις καταλάβει (εσύ, γιατί άλλοι το κατάλαβαν), περισσότερο δυσφήμιση κάνεις παρά διαφήμιση.
 

Gio

New Member
Δεν κατέχω κανένα ρεκόρ αγαπητέ malloumpas. Οι περισσότερες φωτογραφίες ΠΡΙΝ την μεταμόσχευση ήταν με κοντό μαλλί συνεπώς η αραίωση φαινόταν περισσότερο! Μια φωτογραφία είχα ανεβάσει με σχετικά μεγαλύτερο μαλλί (σε αυτή με το toppik αναφέρομαι) οπότε αν θα παρατηρούσες η διαφορά δεν έχει τόσο να κάνει με την επανέκφυση αλλά με την γενική ποιότητα του μαλλιού. Πιο χοντρή τρίχα, πιο λαμπερή κ.τ.λ. θεωρώ μέχρι στιγμής την εξέλιξη μου λογική, με δεδομένο οτι τήρησα και τηρώ πιστά την θεραπεία μου. Πράγμα που δεν είχα κάνει ποτέ στο παρελθόν.
 

malloumpas

New Member
@Gio Επειδή 1. δεν θέλω να χαλάσουμε το νήμα του φίλου και επειδή 2. με αυτά που λες για κοντό μαλλί κτλ πας να μας τρελάνεις, όποιος ενδιαφέρεται ας δει στο νήμα σου τις πριν και μετά φώτος της μεταμόσχευσης σου και ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο εδώ.
 

athenian

Well-Known Member
Πάντως τον klimaser τον είδα κι εγώ από κοντά. Έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά όχι τόσο όσο φαίνεται εδώ. Τώρα είδα τις φωτογραφίες του. Νομίζω ότι δεν είναι απλά promo αλλά συνεργάζεται με την συγκεκριμένη κλινική. Ούτε αυτό είναι κακό αλλά καλό θα ήταν να μας το είχε πει από την αρχή.
 

malloumpas

New Member
Athenian γιατί το λες ότι συνεργάζεται; Αν είναι έτσι αλλάζει πολύ το θέμα, αλλά γενικά οι πλασιέδες κάνουν μπαμ από μακριά (υπερασπίζονται μανιωδώς, συμμετέχουν ενεργά, ''λατρεύουν'' την κλινική τους κτλ). Ο klimaser γενικά δεν φαίνεται να πολυασχολείται.
 

athenian

Well-Known Member
Γιατί αν δεν κάνω λάθος ήταν ο βοηθός του κ. Φιουρ* όταν είχε έρθει τον Οκτώβριο στην Αθήνα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι αυτός.
 

Flosk

Well-Known Member
Κανεις λαθος προφανως και εννοεις τον Alex που εργαζεται στην H*C και εχει κανει και μεταμοσχευση εκει. Κυπριος ειναι και ειναι στην ιστοσελιδα της εταιρειας σαν προσωπικο αλλα και σαν ασθενης στα αποτελεσματα. Φυσικα δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ μας. Για τον Klimaser δεν γνωριζω τπτ παντως ουτε αν συνεργαζεται με την κλινικη.
 

athenian

Well-Known Member
Αυτος ο Αλεξ εχει περιπου ιδιο μαλλι με τον klimaser.Αν δεν ειναι ο ιδιος μοιαζουν πολυ παντως.


Παντως και ο robot τον ειδε αρα ηταν εκει.Εγω παντως οταν μπηκα στο χωρο που μιλησα με τον φιουρη ηταν μονο ενα ατομο και κατα 99.9% ηταν ο klimaser.Κοιταξα τωρα και στο site της h*c και ο Αλεξ με τον klimaser μοιαζουν αρκετα παντως.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα