HAIRFORCE shampoo

spartacom10

New Member
Καλό μεσημέρι σε όλους! Είμαι νέο μέλος, ετών 34, και εχω ΑΑ απο την άνοιξη του 2002! Κατατάσω τον εαυτό μου στην nor3! Xρησιμοποιώ REGAINE 5%, τις περισσότερες φορές 2 ανα μέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το haiforce shampoo της frezyderm, αν δηλαδή είναι dht blocker τοπικό! Έκανα εξέταση τεστοστερόνης και μου βρήκαν 409 νανογραμμάρια/ 100λ (φυσ.τιμές 280 έως 800). Πώς κρίνετε το επίπεδο τεστοστερόνης? Και αν ξεκινήσω την φίνα τι επιπλέον εξετάσεις πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρω!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
ειναι ενα καλο σαμουαν καθαρισμου, ογκου μαλλιου,τα σαμπουαν το μονο που μπλοκαρουν ειναι την βρωμα..νομιζω οτι καταλαβαινεις τι λεω..
η διυδροτεστοστερονη ειναι αυτη που επηρεαζει τους θυλακες και οχι η τεστοστερονη.. αλλα καομα και αν εισαι στα φυσιλογικα επιπεδα(δυτ) δεν σημαινει τιποτα διοτι η καραφλα σου σου λεει οτι ειναι ευαισθητη στην δυτ οση και αν εχεις..το ποσο ευαισθητη ειναι γονιδιακα ρυθμιζμενο να ειναι οι θυλακες σου στην δυτ δεν παιζει ρολο με τα ποσοστα της.. τις εξετασεις τις κανουμε για να εχουμε γνωση πως ειμασταν ορμονικα πριν την χρηση χαπιου μπλοκερ δυτ και πως μετα(κάνοντας εξετασεις ξανα)..
οι εξετασεις που πρεπει να κανεις ειναι ολικη-ελευθερη τεστοστερονη, διυδροτεστοστερονη (dht η δυτ), οιστρογονα,προλακτινη κι νομιζω αυτες ειναι ολες...
 

spartacom10

New Member
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Κάτι ακόμα αν μπορείς...... το regaine 5% τώρα στην αγορά πωλείται 19 ευρώ. Για ποιό λόγο πολλά μέλη που είστε παλαιότερα εδώ, χρησιμοποιέιτε μινοξυδίλη σε άλλες εμπορικές ονομασίες? Έχουν οι άλλες εταιρείες επιπλέον συστατικά στις συσκευασίες τους? και επίσης μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο για το ζιρτέκ? Συγνώμη εκ των προτέρων για το κόπο που σε βάζω...αλλά ψάχνω τοπικά blockers και είμαι ψιλοάσχετος!
 

weznem

Well-Known Member
η μινιξιδιλη ειναι η δραστικη ουσια ειναι υποτασσικη ουσια ριχνει την πιεση..(διαστελλει αρτηριες λογικα)
ολες οι εταιρειες εχουν τα ιδια συστατικα δηλαδη μινοξιδιλη, κεκαθαρμενο υδωρ,οινοπνευμα, προπυλεν γλυκολ η γλυκερινη(ειναι λιγοτερη αποροφητικη αλλα δεν προκαλει ερεθισμους σε οσους εχουν εξανθηματα φαγουρε κοκκινιλες με την προπυλεν γλυκολ αυτη φταιει και οχι γενικοτερα η μινοξιδιλη..)
ειναι πιο φθηνες οι εξω εγω παιρνω απο εδω http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.html κοστος 8ευρω το μπουκαλι σχεδον.. πολυ αξιοπιστο σαΐτ.. υπαρχουν και αλλα βεβαια..
ζιρτεκ μεγαλη ιστορια ανοιγεις.. σαιντς συνηθως μονο σπυρακια..μειωσε κατα πολυ την τριχοπτωση σε αρκετους..ειναι αναλογο προσταγλανδινης pgd2 που σε ερευνες εδειξε οτι σε καραφλες περιοχες ειναι στα υψη..οποτε με αυτο θεωρητικα τις μειωνουμε.. για περισσοτερα πρεπι να αφιερωσεςι χρονο και να διαβασεις αυτα..
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3957.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4356.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5094.html στο τελευταιο θα δεις και με το ετοιμο υγρο ζιρτεκ πως παρασκευαζεαι και σε τι δοσολογιες..απλα σου λεω απο τωρα οτι θελει υπομονη μπορει σε εμαν να δουλευει με το 1μλ μπορει σε εσενα δουλευει με 0,25μλ μπορει εγω να θελω μια φορα εσυ 2 φορεςς την μερα ειναι καινουργιο αλλα επειδη ειναι ενα ατιαλλεργικο φαρμακο δεν θα σου κανει και τιποτα το φοβερο σε παρενεργειες διαβασε και αποφασισε..
 
Μπλουζα